Как да направя контакт с момиче? (Важно ми е) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да направя контакт с момиче? (Важно ми е)
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1573 пъти
Здравейте.. аз съм момче на 19 години.. :)
На кратко.. основното се подразбира в заглавието..
Но ако имате желание.. може да прочетете и останалите детайли..

И така...
През целия ми живот контактите с момичетата са били
изключително ограничени..
Едва една шепа са тези с които
съм общувал директно.. и никога не заговарям пръв..
Такъв съм си просто.. излишно е да влизам в детайли че
съм им явно безинтересен.. но ако ме опознаят надявам се
биха разбрали че съм харизматичен човек..

От скоро съм студент в София.. сам съм.. интровертен тип..
Вече трета седмица не съм говорил с никого..
Това малко или много започва да се отразява.. знаете го..

Не съм от типа които ходят по.. клубове.. въобще..
И така.. че.. не мога да измисля някакъв начин
как да си осигуря контакт с момичета.. и говоря за
наистина свестни.. културни момичета..
Въпросът ми е.. как да се запозная с такива?
Сега и да излезна навън.. просто не знам къде да ида..
и какво да направя..

Надявам се да ми помогнете.. ще съм Ви изключително благодарен!

:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 72e60c39e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В твоя случай пробвай със сайтове за запознанства. Ако имаш интернет де ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3bc391be06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ходи в галерии, музеи и по културни събития

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2d625090c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, най-добрия вариант за теб е да се сприятелиш с няколко момичета от твоите курсове в университета и да сформирате групичка. Бъди дружелюбен, прояви интерес и оттам като се опознаете може да излезе нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 69d0d32af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеш да опиташ с Tinder — приложение, което трупа особена популярност в България напоследък. Не ти гарантирам, че ще срещнеш изключително добри момичета, но има и доста начетени, културни и свестни такива там. Зависи на какво попаднеш и какво сам си избереш. Понякога от една снимка дори си проличава коя каква стока е.
Нищо не ти коства да опиташ, щом ти е толкова трудно да се запознаваш на живо. Все пак... вече има и по-различни методи. Просто бъди предпазлив и си отваряй очите онлайн. Има ги всякакви, за съжаление. Но... предполагам, че всичко си има рискове.
Пожелавам ти всичко най-хубаво и съвсем скоро да откриеш „свои хора“ на новото място!
— М. Р., 18

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c70d0d5f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Търси приятелства - няма значение дали с момичета или момчета. Всеки познава някого и когато си имал няколко приятели и приятелки, те ще те запознаят със своите приятели и така ще завържеш контакти по естествен начин.
Не се фиксирай върху това, че си стеснителен и говори с хората без да анализираш какво мислят за теб и дали те харесват. Още си млад, направо малък и положението въобще не е загубено.
Също така не се цели в определен тип момичета - културни, възпитани или еди-какви-си, защото така само се ограничаваш. Не казвам да общуваш с разни тъпачки, но просто не бързай да съдиш хората.
Аз бях като теб, когато дойдох в София да уча, с разликата, че съм момиче. Бях много притеснителна, но пък имах сума ти изисквания за това какви хора искам за приятели, камо ли за гадже. Отказвах се да общувам с някого, само защото слуша определена музика например. И съответно си стоях сама. Не, че съм била тъпа, ама имах грешни разбирания и мислех, че хората трябва да отговарят на очакванията ми.
С времето осъзнах, че те не са еднопластови и не бива да бъда толкова критична. Колкото по-отворен и дружелюбен е човек към останалите, толкова повече го търсят и искат компанията му.
Трябва да си активен и сам да завързваш разговори. Ако чакаш някой да дойде и сам да изяви желание да те опознава, ще си останеш с чакането.
Намери си компания от момичета и момчета, а по-специалните запознанства ще си дойдат сами. Звучиш като умно момче, сигурно си приятен събеседник, просто трябва да се отпуснеш и да не ти пука толкова.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a3ebbe3aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На първо място мисля, че трябва да си намериш приятели т. е. хора със сходни интереси. Твоят проблем е по-дълбок, след като трета седмица не си говорил с никой. Все имаш някакви интереси, хубаво не обичаш баровете, запиши се на някакъв спорт или нещо от сорта и там общувай. Добър тренинг са и форумите, чатовете и т. н. , но само за начало. Няма гаранция, че момичетата, които ще срещнеш ще се окажат свестни. Няма и точно определено място, където да ги намериш. Все едно едните да застанат в определен район и да бъдат отделени от другите. Смешно е. Един човек си личи по излъчването, начина на изразяване, маниерите и пак не е гаранция, че отсреща седи твоята половинка. На 19 си, намери начин да се забавляваш. Кое момиче ще иска да бъде с асоциален тип и то на тези години. Мисълта ми е, първо поработи върху себе си и после си потърси половинка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1ab65031ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче на 19 съм, и не в лош текст казано ама как да те отрази или харесва някой, когато ти не общуваш?
Приказливите хора, усмихнатите хора, забавните те са с най много приятели така ставаш излишно избягван, защото ти от скромност, срам или не знам защо не говориш с тях.
Първо в 21ви век, когато всички се запознават непрекъснато в социалните мрежи - добавяш ги, пишеш им, запознавате се така по-лесно може да се отпуснеш, по-лесно да свикнеш да общуваш, да си по разпуснат и ако търсиш връзка ти трябва да си мъжа, ти да си джентълмена и така нататък а не те да те заговарят, те това онова правиш комплимент, усмихваш се или пишеш запознаваш се пък ако стане то и на тези, който са най не всяка им връзва това не трябва да те плаши :)
Просто се отпусни, излизай в компании така по често ще срещаш момичета с вас, около вас ще има как да ги заговаряш самия ти и ще се отпуснеш, но не и сред хора със сходния проблем който вие си го създавате с тази стена така да се каже делите се, не сте като другите само че няма момиче да ви заговори при толкова момчета, който заговарят тях.
В дискотеките има и нормални момичета, и си на 19 чак толкова сериозно не ти ли е рано, както и да е скромно момче си виждам и просто си по различен някой ден ще я срещнеш, но може и да се промениш вместо да чакаш и да се чувстваш така. Компании, излизания и така не е казано дискотеки и хора, който не понасяш, а като има момиче запознаваш се с нея най учтиво и любезно а не да мълчиш неуважително държиш се мило, но и мъжки с едно на ум или просто пиши им ако ти е по лесно.
Също ако пък учиш или ще учиш там ще се запознаваш нещо не си чул, разбрал, пропуснал нещо или просто в началото ако почваш тази година също питаш от къде са какво има там абе отпусни се, никога нищо не е сигурно има и надути ама пука ти за тях :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b68bc8c05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм подобен тип човек, интровертен и трудно социализиращ се.
Предполагам имаш някакви хобита и интереси - пробвай чрез някоя група по интереси във Фейсбук, например, или изобщо - може да опиташ запознанство чрез Интернет. Това мисля ще е най-безболезнения начин за теб, защото при виртуалните запознанства е далеч по-лесно и го няма този елемент на "срамежливост". Е, ако нещата с някое момиче се задълбочат, ще трябва да проявиш инициатива все пак, да я поканиш на среща, а на самата среща - да вкараш в действие и харизмата си.
Най-искрено ти желая успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c70d0d5f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 2, ходенето по културни събития с цел запознанство няма да донесе успех на автора. Може би ако е някой супер отворен тип - да, но очевидно това не е случая. По откривания на изложби и концерти хората рядко ходят сами и той ще се озове в ситуация, в която, ако иска да се запознае с някого, ще трябва да се натрапи на някоя компания. От темата личи, че той не в особено уверен в себе си и подобно "натрапване" няма да бъде успешно, докато не е добил известен опит в общуването. Ходенето по културни събития е супер, но не с представата, че там ще завържеш контакти. По-скоро за забавление, обогатяване на общата култура.
Просто си представете ситуацията - две приятелки са отишли на концерт и при тях се присламчва едно момче, което след "Здравейте, как е" не знае какво да каже. Не, защото е глупаво, а защото няма опит. Веднага ще го отсвирят. Подобни неща действат само, ако човекът е уверен, има определена харизма и не му пука.
Авторе, за да ти се получават запознанствата по събития, в барове и въобще на места, където хората са непознати, първо трябва да свикнеш да общуваш с познати. Не може цял живот да си карал колело и да се метнеш на Формула 1. Не казвам да се обезкуражаваш и да си стоиш вкъщи, но го карай стъпка по стъпка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8a248566f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен ти трябва живо общуване с жени, не онлайн. Щом си в столицата студент, защо не си на общежитие в Студентски? Там ще имаш съседки, ще може да ги каниш на купони у вашата стая. Друг вариант: запиши се на танци. Ходил съм на народни танци в Студентски, бяхме група от 15 момичета и 2 момчета. От доста време ходя на суинг танци и е доста забавно.. Трети вариант: спорт, например бокс, тай-чи и тн. Четвърти вариант: йога и подобни (не препоръчвам, защото йогата е смятана за типично женска и мъжете, занимаващи се с йога, изглеждат женчовци, но ако си стабиляга е ок ).

Tinder е пълен шит, не ти препоръчвам да се занимаваш с него, но не пречи да си направиш един профил ей така за разнообразие, не струва нищо (не им давай пари като ти поискат, изчакай да ти минат 12-те часа).

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c8c011ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора
Благодаря Ви много за полезните съвети!
Останах с впечатлението че.. няма как иначе освен да се отпусна
и да опитам да бъда по... самоуверен.. директен..
и че трябва да се социализирам.. за жалост..
Честно.. не обичам да се натрапвам.. за мен не е толкова проблема
да завържа контакта.. колкото разочарованието
когато ме отрежат... тоест.. това се подразбира щом
не проявяват интерес.. а и естествено.. социален инвалид съм..
представям си каква мъка е да съм някое друго лице и да разговарям
със себе си..
Не ми е проблем през свободните дни да се явявам на разни културни събития.. обичам изложбите.. но там има много и непознати хора..
това ме потиска..
и особено като съм сам.. номер 9 го е обяснил/а много добре..
вместо мене.. точно както бих се изказал
Между другото не очаквах че.. ще получа толкова отговори и то
без нито един хейт
Благодаря Ви много още веднъж!
:)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c8c011ceef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора
Благодаря Ви много за полезните съвети!
Останах с впечатлението че.. няма как иначе освен да се отпусна
и да опитам да бъда по... самоуверен.. директен..
и че трябва да се социализирам.. за жалост..
Честно.. не обичам да се натрапвам.. за мен не е толкова проблема
да завържа контакта.. колкото разочарованието
когато ме отрежат... тоест.. това се подразбира щом
не проявяват интерес.. а и естествено.. социален инвалид съм..
представям си каква мъка е да съм някое друго лице и да разговарям
със себе си..
Не ми е проблем през свободните дни да се явявам на разни културни събития.. обичам изложбите.. но там има много и непознати хора..
това ме потиска..
и особено като съм сам.. номер 9 го е обяснил/а много добре..
вместо мене.. точно както бих се изказал
Между другото не очаквах че.. ще получа толкова отговори и то
без нито един хейт
Благодаря Ви много още веднъж!
:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f6ad3d9e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Запиши се на танци или в Червен кръст.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a41f79879f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хехе, аз май съм твоята момичешка версия. Ако си сигурен, че дадено момиче е свестно, просто бъди мил, ако и тя е такава никога няма да те отпрати. Пробвай тихите момичета, а тях разговорът ще е по-лесен.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c70d0d5f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 14 ме наведе на една мисъл.
Вместо да търсиш тихи момичета, търси шумни, екстровертни, отворени. Същото се отнася и за момчета, ако търсиш приятели, стреми се да не се заобикаляш само с хора като теб. Общуването с екстроверти ще ти е по-полезно и лесно. Те говорят много, често диктуват разговора, тоест няма да се чудиш какво да кажеш; заобиколени са от много хора, тоест по-лесно ще се завързваш нови контакти. Имаше една фраза, че интровертите не намирали приятели, а някой екстроверт ги осиновявал. :D Има нещо вярно.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 02bf42b58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Точно тук е момента мъжките философи да се изкажат как нищо няма да ти идва наготово, как трябва да се стараеш и да правиш нещата-все акъли, дето са ги писали в други теми към жените.... или ще го играят на пасивна мъжка солидарност

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker