Накъде отиваме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Накъде отиваме?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1554 пъти
Здравейте, мъж съм на 25г от провинциален град. Учих 4г в софия, а след това се върнах в моя роден град поради финансови причини. Работя престижна професия и съм сам. Точно това е причината да пиша тук. Следя сайта от години, зтам че има мн свестни мъже и жени, както и много комплексирани такива. Та към въпроса... Какво се случва с нас.. Мъжете и жените в тази страна... Не искам да обръщам разговора в спор между мъже и жени, не. Така... Повечето от връзките ми бяха с обвързани жени и от тях останах без думи... Но не в това, че изневеряват, а в отношението им към мъжете си. Докато жената е била до мен гола и ме докосва, а през това време говори с мъжа си на галено и се умилква и подобни... Обяснявали са ми как примерно с мен прави анален, а на мъжа си не дава въпреки че я е молил и т. н. Да знам аз също съм бил част от тези неща и не казвам, че съм безгрешен дори и мен са ме предавали много пъти. Но никога не съм изневерявал и не съм си позволявал такова унизително отношение към партньорките. Честно казано това ми остави някаква дълбока следа в съзнанието и сега приемам, че всяка в даден момент ще направи същото и с мен. Просто съм изумен колко много мъже и жени си изневеряват, чукат се като животни, а след това се прибират вкъщи целуват децата и мъжа си все едно нищо не е станало. Това лицемерие... Предателство... Хладнокръвие... Как ще възпитат децата си тези хора? На какво ще ги научат.. Освен да лъжат и предават любимите си, за сметка на собствения си егоизъм. Изгубил съм надежда, че ще намеря подходяща жена и ще създам семейство. Толкова пошлост, лицемерие, интриги, уж са женени и имат деца, а все се опитват да привличат внимание, да флиртуват. И всички минават с дежурното... Ами битовизмите превзеха брака ни, не ми помага и т. н. Някои искаха да загивея с тях и накрая просто им обяснявах, че няма как да има нещо сериозно между нас при положение, че с мен може да постъпи по същия начин. Не разбирам кое се промени в семействата, къде изчезна срама и обществения укор за такива неща. Знам ще ме питате ама ти кво се оплакваш нали чукаш и си част от тези връзки. Но вътрешно си задавам въпроса ами моето бъдеще... Как да се доверя на жената до мен след като съм видял толкова долни постъпки и от мъже и жени. На какво сме способни хората в името на плътското удоволствие и авантюрата. По банкетите също съм се нагледал на верни съпрузи. Това ли е брака в днешно време... Като си омръзнете и почват изневерите и предателствата. Честно казано искам да намеря жена, с която освен секса и самото и присъствие да ми харесва, да мога да и им вяра и да знам че винаги ще е зад мен. Изморен съм от всички тези връзки, нагледах се на предатели и порно звезди. Искам една обикновенна и скучна връзка, но не намирам подходяща...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 28bd7877b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мда, и ти си част от всичката тази мерзост, която описваш. Ако искаш това, което казваш, че търсиш, ще трябва да се промениш и ти.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6abcd65f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и такива жени, и мъже каквито търсиш, но предимно не са тези, който харесваме. Обикновено те са скучни не толкова привлекателни и т. н. има ги търси, и ще срещнеш а тези, който изневеряват, двуличничат и т. н. са твърде много сигурно поне 90 на 100 :)
Няма морал одавна, няма любов, няма чувства има само интереси. Аз съм била от три страни изневерявали са ми докато съм давала всичко и съм била с хора, който са с мен или свалят други до мен а се обясняват на половинките си как си лягат, колко ги обичат, колко им липсват.
Аз лично не вярвам в истинската любов, ако се влюбиш те прецакват, а мъжете те изневеряват за броиката, за кефа мислят само с тази си глава, колкото до жените ние сме наивни лесно поддаваме, други пък са си развратни не им пречи кога и с кой :)
Добре дошли в 21 век! Тук морал няма 12-13 годишни се предлагат като проститутки с 20годишен опит, познавам много такива то голи снимки, то пушат, то пият дори с женени си лягат, имат повече бройки от годините си.
Тези на 20 не са по различни може би са по трагични надути, завистливи женички, който мислят, че могат да имат всеки и всичко едва ли не те са недосегаеми могат, да си играят с хората.
Аз не вярвам вече в никой, всички са еднакви просто двулични и имам най малко 100 примера под ръка, много са малко даже толкова познати съм виждала и знам какви ги вършат как лъжат с ушите си, и очите си съм виждала с нея е а целува до вратата другата, с едната прави секс на другата казва, че му липсва, мислил си за нея "бебче", "мебче" лиготии да евала за тази двулична мишкарска работа. Скъпи мъже и жени, като искате да си го слагате си го слагайте, но не унижавайте хората до себе си по този долен начин ( предавате ги, наранявате ги, заменяте ги, подигравате се с тях с чувствата им, злепоставяте ги, излагате ги) оставете ги и се разкарайте.
Много е жалко, да лягаш до един човек, да целуваш един човек а после да си с друг или други, а дори и в момента.
Долно е двулично и жалко излагате, и себе си. Била съм и в трета страна както казах, изневерила съм на пук и не, не е ок нищо не се променя напротив, но виждам всеки ден женени и обвързани мъже, който ме свалят! И аз това питам как да вярвам после и с какво? То няма в какво, освен да се правя на кон с капаци, за да ми е розов живота това е изневярата е новата мода на 21 век., почти всеки го прави и по жалкото е че много хора предават половинките си за единия секс половинки, който дават всичко за тях, да не говорим за женените с деца, жените им раждат и гледат децата им, и тях а те с други. Такъв е света, такива са хората авторе.
И все пак има и свестни, много малко, но ги има.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5dc0f518c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като се ожениш (за някоя с която "освен секса и самото и присъствие да ми харесва") и поживееш в битовизми 5-6 години ще умреш от смях, четейки този текст. ;)

Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3cfef298c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ок нещата са така, както си ги написал, имаш обективна представа за човешките отношения
В същото време обаче се вреш точно там. Извода какъв е?
След като недоволстваш, това не ти харесва и един вид ти е противно, какво правиш с омъжени жени?
Хем си недоволен, хем в свинщината, за да не останеш по назад от другите
По-скоро трябва да се изясниш сам със себе си какво точно искаш

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e309d827cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ами проблема не е само в българите, а във всяка християнска държава изоставила религията (почти всички). Аз също не съм религиозен, но осъзнавам колко е важно един народ да има морален код, какъвто никоя от държавите от първия свят няма. Оправия няма и няма и да има. Според мен лично гореспоменатите държави са безвъзвратно загубени и е въпрос на време да бъдадт превзети от исляма. Не съм щаслив че го пиша това, но ако помячкаш цифрите ще разбереш колко са по-напред от няс само в демографско отношение. Там семейството е запазено като основна градивна клетка на обществото, при нас не е. Мюсюлманките раждат по 5 деца, трудно ще намериш българка която да ти роди 2 и така.
Авторе съвета ми към теб е да не търсиш стабилна връзка и вярна жена, защото просто няма да ги намериш. Дори и да имаш деца, те ще бъдат смазани от другите "малцинства". Ако имаш дъщеря шанса тя да се занимава с цигани или търци след 30 години е огромен.
За тези които не са съгласни с мен отправям прдизвикатество:
Назовете ми една държава която е толерирала промискюитет и просъществувал повече от 100 години.
Поздрави
Heisenberg

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9ff9aa792e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А така, че тя пък (някоя си) как ще вярва на такъв като теб-вечният нечий любовник, вечният трети.
Да си вземеш свястно момиче и да си плющиш недо•бани съпруги.
Тц, Тц, Тц, дано не се обърка някое наистина свястно момиче и допусне да и се натресеш в живота!
Иначе, ами няма как да си в среда с друг тип жени, ти самият не си "друг тип" ти самият не струваш!
Най-логичното би било да си хванеш една подобна на теб и да си плещите на воля къде каквото може.
И се изследвай от време на време за разни болести, нали знаеш, че даже и с презерватив не си пр3дпазен от повечето венерически болести, освен това и от сифилис и хепатит!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cdde730f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато ти стигнеш ниво да може да ти се има доверие, тогава ще влезеш и в нашия кръг на съвършените относно доверие и респект. Защото аз такива мъже като теб не срещам, такива жени като тези, които описваш - също. А имам не малък кръг от хора около мен. Напротив - не мога да повярвам каква чистота и лоялност притежават разни хора.

Момиче, 21

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4422dc2c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като питаш "Накъде отиваме?", да ти отговоря - на зле отиваме... на много-много по-зле отколкото можеш да си представиш:
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/gotov-e-pyrviiat-porno-film-sys-seks-robot-2117945

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e392a4639a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Просто е - излизай със свободни жени, къде се буташ между шамарите и после - бау?!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 24e94c8229
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хубаво е че си осъзнал какво е положението, но ти какво правиш с омъжени жени при положение, че искаш свястна връзка със свястно момиче. Сигурна съм, че ти такива дори не ги забелязваш камо ли пък да ги сваляш. Питай се давидим някои жени защо изневеряват, може би отмъщение или липса на внимание или куп други неща. Хубаво и лесно е да съдъм другите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f303474a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Значи въпросът в заглавието си го задай в първо лице, единствено число и после си отговори сам!
Хващал си се само с боклуци, пък съдиш после, че и нас питаш? !
Сменяй средата!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2a1488f415
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма морални ценности, затова на зле отива всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9ca9af9de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, препрочети коментари номер 1 и 21. Никога не съм изневерявала, не лъжа и не мажа, и не защото ще ме хванат, а защото искам да живея с достойнство и да спя спокойно. Нито една от приятелките ми не отговаря на описанието, което си дал на твоите партньорки. Какво значи това? Значи, че нямаш обкръжение, каквото търсиш. А, за да срещаш добри и лоялни хора, ти самият трябва да си такъв. Не гледай този и онзи, а се захващай с това да бъдеш ти самият това, което търсиш и нещата ще се наредят. Гарантирано!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ba89efd4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, те номер 4 и 7 ти го казаха, аз ще допълня само това, че въпросът ти в заглавието на темата е некоректен, редно е да се запиташ "На къде отивам? ", защото иначе всички като мен попадат в твоята категория. Ако един ден се ожениш внимавай с аналния, замисли се защо жена ти не ти пуска на теб, може пък на друг да пуска, внимавай и с телефонните разговори, знаеш ли до кой млад левент лежи гола, щото нали не се заблуждаваш, че ще си вечно млад!
Ще се въздържа от съвети защото за мен си загубена кауза, вече си тръгнал по един път, от който няма връщане, ще си останеш ерген или ще се ядеш от съмнения ако се ожениш и дано не оцапаш някоя свястна, защото такива като теб са като ръждата - тръгнат ли, спиране няма.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e309d827cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   С нетърпение чакам да се появят секс роботите и изкуствените утроби. Толкова много проблеми ще решат за съвременния мъж, че не е истина направо. Повече никой няма да се занимава с глупости ако не му се занимава:
-няма изневери
-няма кавги
-няма скъпи сватби
-няма разводи
-няма мрънкане
-няма евтини женски номерца
Особено с ътробите ще е доста удобно.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6360281d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   до, номер 7, "съвършената" - още си малка и идея си немаш за какво иде реч тук. дай си малко време и ще те видим и теб дали ще си запазиш "крилцата" които сега така гордо размахваш.

До автора - добре дошъл в "модерния" свят. Разбира се, не може да се слагат всички под общ знаменател, има много нормални семейства и хора които живеят по класическите принципи. но факт е, че изневерите и такива "прогнили" семейства зачестиха последно време.

Едиственият съвет който мога да ти дам - не ставай част от тази позорна практика. Следващия път когато някоя дърта чанта и се прииска млад чеп, и ти си и в полезрението, не бързай да и го слагаш само защото тя те е хванала за онаа работа. Добре е, че не харесваш своите връзки с такива но ако искаш някога да гледат на теб като нещо повече, не бъди участник в този тъп театър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker