Влюбена в неправилния - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в неправилния
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1699 пъти
Здравейте, аз съм момиче на почти 20г. студентка 2ри курс, никога не ми е липсвало мъжко внимание и то от мъже на място винаги съм била забелязвана, и харесвана, но и винаги се влюбвам в най неподходящите мъже, не на последно място и зле придружена имам приятел от 2години по точно кошмарни в лъжи. Всеки ми го е казвал страхотно, красиво момиче как въобще се занимавам с такива предвид тези, който искат мен и това което съм, но съдба.
Накратко нямам идея колко пъти започвам да пиша тази история и спирам просто не намирам смисъл, какъв съвет може да ми дадете освен да се откажа, но ми тежи и реших, че ще споделя все пак с вас.
Влюбих се и то в най неправилния по- точно, мъж с две деца (близнаци) на 4/5г. - Страхотно вече ви е ясно, че между нас никога няма как да има нещо повече от харесване само, че влюбих се всяка втора мисъл е той всичко друго ми е безразлично, не съм такава а станах просто аз съм весел човек, ведър а напоследък все съм тъжна, крива нищо не ме прави щастлива, не ми се излиза, не ми е до дрехи, грим приятели - неща който преди ме караха да се чувствам добре, а сега за кого да съм красива мога да се смея, но е насила не е щастие а преструвки/цирк/театър просто не ме интересува мнението на друг не ми се учи не ми е до нищо, не искам да виждам хора щом него го няма сред тях.
Имала съм много връзки и заигравки, и не не съм "такава" и се притеснявам, че след тази любов повече няма да се влюбя аз не вярвам одавна в мъжете доказала съм си хиляди пъти, че всички изневеряват, всички лъжат намразих ги всички и след всички кофти партньори мислех, че съм станала тотална мъжемразка, но не след дълго се влюбих. Той ме харесва както и аз него, но факта, че има деца не мога да съм с такъв човек няма как просто той има негов живот, и дори да е сам тези деца те са живи същества част от живота му нещо което аз не мога да приема.
Влюбена съм влюбена като хлапе, като глупачка и сега съм нещастна. Накратко сме познати/приятели и съседи преди около година се преместиха да живеят до нас, имаме общи познати за нова година бяхме заедно в една компания, но тогава не беше сам въпреки това погледите усмивките всичко се усещаше от километри избягваше да ме гледа а като си засечем погледите сякаш забивахме а мислите ни сякаш се свързваха (просто всичко се усещаше). Няколко дни след това се засякохме в магазина и ми каза да ме взима за едно гадже, че не си прави майтап такова хубаво момиче, но аз не обръщах внимание все пак женен мислех, че на базик, но после го повтори и пред негов познат какво ми е казал като аз директно казах, да ме взима че аз няма да се дърпам. От там бяхме заедно една вечер събрахме се и излязохме, компания по случай един рожден ден, вечерта се целувахме той ме закачаше просто да влюбих се не спря да ме гледа докосва както и аз, но ни усещаха и казах му да спре, че не трябва някой ще ни види а него не му пукаше, но го спрях понеже не искам да си създаде проблеми. Сега често го виждам поздравяваме се, гледаме се, но до там. Първо няма удобен момент да не ни види някой, второ не знам, объркана съм, помогне те ми дайте съвет не искам да развалям семейства, но ние се искаме аз искам просто да прекарвам време с него далеч съм от мисълта да развалям нещо не мога и не искам, но искам да го виждам. Мога да му намигам нещо, за да знае, че имам интерес, но страх ме е не искам да се натрапвам, искам да знае, че искам всичко с него, че онази вечер не беше грешка. От друга страна знам, че само се измъчвам той и да е сам има деца аз съм млада не мога да приема мъж с деца, той има вече живот, няма как да сме заедно страх ме е, че от това винаги ще ми е гадно, но аз не мога и да спра да го искам, влюбена съм объркана съм, искам го, но какво как?
Къде е смисъла има ли такъв как да подходя и да съгласна съм да съм само любовница аз друго не искам, искам просто време с него, но така не обърквам ли моя живот, не се ли привързвам към човек с който никога не мога да бъда? Няма ли само да страдам? И въпреки това искам да го изживея дори временно, защото ще е истинско, защото искам, но как?
Благодаря за отделеното време, съжалявам за обърканата история, но аз самата се чувствам така. Знам, че много хора може би ще ме упрекнат, че той има семейство - Да, но има лека жена това не е семейство, ще наречете и мен такава аз може да ставам малко долна по този начин, но не съм лека никога не съм била и няма да бъда. Упреквала съм много жени в моето положение, но като се случи не пита няма аз съм такъв, онакъв - случва се колкото и да е грешно! Очаквам вашето мнение и как да продължа отношенията си с него дайте ми съвети :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: c7ba65e07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дано човека те разбере каква си и се отдръпне.
Щом децата му ти пречат не си за него.Остави го да си намери друга неегоистично настроена.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 650e64b217
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че бъркаш "влюбване" със "сърбеж".

Така ще е ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd196b87c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти чувала ли си за самоконтрол? Човека е женен, с деца. Колкото и да ти харесва, той вече е зает и принадлежи на друга жена и на други деца. Ако отидеш и му кажеш, че не може нищо да има между вас, той ще те разбере и след известно време напълно ще му изчезнеш от съзнанието. Заради това, че си неосъзната и сега си опознаваш сексулността си не означава, че трябва едно семейство да бъде развалено. Има толкова свободни мъже, все на женени налитате. Жена му била лека... с две деца-близнаци не вярвам да има време дажи да се обърне. Това, че той ти я представя така за да оправдае пред теб долните си помисли е друг въпрос. Прояви разум и прекрати всичко, преди да е стигнало твърде далеч.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 174e7efc2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако искаш даден човек в живота си защо поставяш условия ?! С какво ти пречат децата му ?! Според мен си влюбена и увлечена, но не го обичаш наистина. А и ти е рано още да се обвързваш сериозно, има какво да научиш преди това. Намери си някой необвързан и се забавлявай, клин клин избива .

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dee96c48e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Млада си да гледаш чужди деца не си го причинявай много ще съжаляваш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c8e3ea93f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако беше обратният вариант... е, виж теми и ще ти се изясни.
Не се набутвай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 10ad3c46fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако го обичаш бъди с него, децата майка им да ги гледа, те остават при нея.
А ако ти пречат е оправдание, не пречка

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3fd12cb093
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Душичка, каква студентка си ти, бе пиленце? Че ти си фукнционално, технически и пунктуационно неграмотна!

Не ти липсва внимание, думаш? Прощавай, ама с тази потресаваща неграмотност, просто не виждам как би могла да си намериш свестен мъж. Не си мисли, че такива се ловят с представата, че оная ти работа е единствената диамантена путка на света.

Ще се наебеш с бащицата, ще му мине сърбежа, а ти ще пострадаш. И така, докато годините си минават ли минават, мъжкото внимание не започне да намалява, и ти в отчаяността си, че часовничето цъка, ще се забремениш от първата срещната батка.

После, дундурейки бебе, ще изпразваш на бай Добри - съседа с близнаците - пълните със семе топки.

Животът си тече...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e376f94278
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ужасна си. Прекрасна, красива, успешна, а не знае да пише правилно. От объркване ще да е и вълнение...
Гади ми се от такива като теб. Децата му й пречили, тя била съгласна само да е любовница. Ами момиче, ти само за това и ще ставаш. Човека ще те мине и хайде на боклука, откъдето ще се изтупаш и ще тръгнеш по следващия неподходящ.
Ако съм на жена му и разбера ти го пращам тамън с двете деца, да те видим тогава дали ще си все още объркана или ще знаеш какаво представляваш.
Даже и телепатия владееш, свързваш мисли, погледи и съдби... , чак си ми смешна. Осъзнай се преди да си съсипала живота на хората и намигвай на мъжете по дискотеките (сигурно и те четат мисли от километри като теб ) и те ще ти вържат.
А ти даже и си безочлива, човека живее в същия блок. Предатавям си да си ми на мене и да те разбера ще те извлека за парцалите от вратата и ще те ритам до луната и обратно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 473f89b7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Филмирането е изкуство днес
Такъв боклук, дето ще хвърля погледи и разни словесни предложения, при положение, че има семейство и две деца, ... ами направо си е за теб.
Познавам мъже, които са отвратителни броячи.
Бройката и после пред приятели историйки, .... тая съм я, ... оная съм я...

Ще ти дойде акъла.
А и някой го каза, бъркаш влюбването с друго.
За да мирясаш, пробвай го.
Явно си влюбена в себе си, искаш да се докажеш на чужд терен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker