Защо момичетата са такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо момичетата са такива?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3803 пъти
Защо момичетата са жестоки?

Наблюдавам хората по улиците..
Хубавите момичета винаги са с високи.. мускулести и наперени
момчета.. а не мислели само за с*кс? В такъв случай
защо се интересуват толкова много от физиката им?
...

Гневен съм че това са почти всички..
Не се имам за привлекателен...
И никога в която и компания да попадна едно момиче не ми е обръщало особено внимание.. винаги най-харизматичния ще обере точките.. дори да е празноглавец.. толкова за женското самоуважение.. вярно е че външния вид има значение за тях..
в такъв случай това не е истинска любов.. и с това приключваме..
така че разбирайте.. въпросът от заглавието е риторичен..
понеже отговорът ми е ясен.. ако искате защитете се някак.. но осъзнайте че до известен смисъл съм прав.. достатъчно е човек да направи една статистика и да разбере че е факт.. не говоря само за вашия пол.. да не ме обвините.. просто исках да разоблича какво стои зад всичко това.. и какви са хората.. това ме прави гневен..
Обикалям улиците и ставам свидетел на живота ми паразит и аз гостоприемникът.. понякога сядам до Руска Църква на пейките да размишлявам и района е много удобен за проучване всъщност.. като направите една обиколка 50 метра ще разберете какво е всичко.. в каква шега сме се забъркали..
всеки си гледа краката.. всеки забързан за някъде.. и никога не стига края колкото и да върви.. всъщност.. накъде върви?
Извинявам се.. малко поизвених темата но.. вече набрах инерция..
и така..
всеки си има проблемите.. едни пият втори пушат.. намират си средства с които да се разсейват от действителността..
трети просят жълти стотинки.. тях ги задминавате естествено..
нямате състрадание но.. после по темите в този сайт чета
"... истинска любов... " не.. ГЛУПОСТИ - човек който не може да обича всички а само един.. това не е любов.. това е егоизъм
на принципа "Обичам те докато ти ме обичаш"
докато не се разделите и бързо заобичате някой друг..
Грозно а?
понякога започвам да мразя хората но ме спира мисълта че.. те са просот такива.. в такъв случай.. грешно ли е наистина..?
Извинявам се.. понякога се афектирам и търся къде да си излея емоцията просто.. до утре може да ми е минало но.. ще постна това.. за да поразмишлявате и вие....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 23eba3e2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно покрай руската църква ще се нагледаш на мутреси и малки "лолитки" не знаещи какво искат. Впрочем (според тях самите) знаещи, че мъжете са влюбени когато ги черпят по скъпарските заведения (каквито са в района) и им казват колко са красиви ;)

Насочи се към други райони, намери си компания от хора със сходен с твоя бит и култура и не се хвърляй на мъжемелачки.

Успех !

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ca96904d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Стани мускулест и сам ще се убедиш колко дълбоко грешиш. Мислиш, че ще наскачат на врата ти един куп жени. Според мен виждаш това, което искаш да видиш и отговаря на убежденията ти. Аз пък съм едър, атлетичен и мога да ти кажа, че това не е отговорът. Да, помага, печелиш повече уважение и респект от хората, но далеч не е толкова розово всичко, колкото си представяш. Моите наблюдения пък са, че много жени ходят с доста невзрачни и неподдържани мъже. Не казвам, че е правилно, или неправилно, просто, че за разлика от теб аз виждам много такива случаи.

Не подценявай мъжете, които спортуват. Това е сигурен признак за воля, постоянство и характер. Знаеш ли колко какво коства всеки ден (или през ден) да отделяш 1-2 часа само за това? След тежкия работен ден да опиташ да намериш време да вмъкнеш и тренировката покрай всичко останало. Вероятно си по-млад, вероятно имаш време, но когато станеш отговорен човек, носещ целия товар на живота, ще видиш колко трудно е да жонглираш с толкова топки и да намираш време, сили и желание да тренираш. Затова и толкова малко мъже над 25 (и особено над 30) са атлетични и добре сложени. Освен това, изграждането на някаква прилична физика изисква години. Тук пак опираме до воля, постоянство и характер.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e2444ba4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо ти след като си грозноват заглежда и искаш красиви жени? Защото се ТИ ако можеш!
Красива жена с красив мъж, това е положението!!!
Гледай си на твоето си ниво!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 667d970c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Значи жените, ако искаме хубав, мускулест и наперен мъж-значи нямаме самоуважение?
Трябва да се задоволяваме с такива лигльовци, като теб, че да покажем колко се уважаваме явно.
Вместо да мрънкаш защо жените харесват хубави мъже, вземи се в ръце и направи нещо със себе си- изкарай пари, подобри външния си вид.
Защото със сегашното ти отношение към живота спадаш към една група хора, за която американците са измислили много хубава дума- incel.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1f9ef836a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   "това не е любов.. това е егоизъм
на принципа "Обичам те докато ти ме обичаш"
докато не се разделите и бързо заобичате някой друг.. "
Абсолютно грозно!
Случвало ми се е на няколко пъти мои половинки да ме зарязват само, защото в даден момент не съм се чувствала добре, имала съм проблеми или затруднения и те не са били в центъра на вниманието ми.
Тоест, нещата не опират до пол, а до човек.
Много хора като цяло в днешно време гледат физиката, това някой да им обръща внимание, да прави с**с с тях и да ги задоволява.
Това е.
Много малко хора реално обръщат внимание на човека отсреща като на човек, а не като на доставчик на разни екстри.
В моментът, в който вече не си изгоден, отегчаваш и те захвърлят.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4bdd8b80fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото са погълнати от себе си, от образа си, от това как се възприемат от другите, от суетата, от алчността да имат по-много, от най-доброто, да са над останалите, да се чувстват специални, глезени и т.н. Защото са нарциси, нарциса е човек обсебен от себе си, от собствения си образ и красота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 82e7c7b4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Авторе, прав си, но няма как да промениш нещата. Едрите и дебели жени харесват високи и едри мъже. Слабите жени харесват високи и едри мъже. Ниските жени харесват високи и едри мъже. Високите жени харесват високи и едри мъже. Никоя жена не харесва по-ниските и слаби мъже, но някои от тези жени (основно грозни и дебели) все пак се хващат с такива мъже, защото са наясно, че не могат да привлекат вниманието на високите и едри мъже, за които тайно си мечтаят. По този начин 20% от мъжете получават интереса на 90% от жените, а останалите 80% от мъжете в краен случай след години на суша може да се примирят с някоя дебела и грозна жена, която е много под нивото им.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a93650b606
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   По дрехите посрещат, по ума изпращат. Не разбирам защо си се вманиачил да гледаш хората, те са такива, каквито са и ти не можеш да ги промениш. Теб какво те интересува кой с кого ходи и кого обича. Приличаш ми на стара клюкарка, ще седи да гледа момичетата и видиш ли те обичали секса и то с хубави мъже. Запомни от мен, че и двата пола обичат секса, това е напълно нормално, както е нормално той да се прави с човек, който ни привлича. За жените, които ходят с богати пак не разбирам какво точно теб те засяга, нека си ходят, това си е за тях, а ти гледай собствения си живот. Прави това, което обичаш и спи с която искаш, но не съди другите, те има собствено мнение по въпроса и всеки е с различна ценностна система т.е. ако ти не се вълнуваш от пари, за други това е основен приоритет, ако ти не обичаш да правиш секс, то има хора, които обичат и т.н. Опитвам се да кажа, че хората са различни и всеки е прав за себе си със свободна воля човек, така че спри да наблюдаваш другите и започни да живееш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 784da468f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж съм, не го прочетох цялото, но доколкото разбирам, обвиняваш жените, че харесвали красиви мъже. Леле какво престъпление! Явно и аз съм голям престъпник, защото - о, чудо - и аз харесвам красиви жени.

Виж, пич, знам, че си наранен, че нямаш успех сред жените, но е глупаво да ги обвиняваш за предпочитания им. Разбира се, че всеки иска красива жена, красив мъж, красива кола, красива къща и т.н. и в това няма нищо лошо. Да, съгласен съм, че някои отиват в крайност и пренебрегват други добри качества в името на красотата, но това пак си е техен избор.

Съветът ми е да си намериш жена, която цени твоите качества каквито и да са те, а не такива, които гледам само красота. Но жените, които не гледат красотата, обикновено самите те са грозни и затова се примиряват с нетолкова красив мъж. Но подозирам, че и на теб ти се иска нещо хубавичко, иначе до сега отдавна да си намерил жена. Непривлекателни жени, които биха оценили ума, има много, но едва ли ще ти допаднат особено във физически план.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e2444ba4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Грозен мъж ще търси грозна жена!!! Аман от хем грозни, хем прости и злъчни пишконосци! Досадни, нагли, нахални, комплексари, красиви жени им се прищяли..! Че и дружно пищят колко е кисело гроздето! Заради такива като вас пък съвсем не бих и погледнала грозник, само като си помисля колко отрова има вътре!
За добро отношение ще говори пък н 15 и после си насипа малката пиш.. опс отрова!
Баси боклуците.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 470776e555
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 10
Грешиш! ... Здраво си се заблудил

Авторе
Не задълбавай толкова да не се изгубиш.
Гледай само себе си. Хората не трябва да те интересуват.
Много си млад. Само почакай. Времето ще те промени.
Гарантирам ти! ...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 22421a6cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Прав си... Първо окото хваща... Но така разочарованието, когато видиш какъв всъщност е човека, е много по голямо. Моето момче далеч не е от красивите, но за мен е най-красивият. Да, има хубаво тяло, но това го разбрах няколко седмици, след като се събрахме... а и отново - далеч не е толкова "атлетично". А мога да кажа, че доста хора са ми казвали че изглеждам добре, въпреки че аз не мисля така (не са били роднини и добри приятели и не, не го казвам от гордост, просто давам пример) А относно това за "Обичам те докато и ти ме обичаш" ще ти кажа, че се бяхме разделили за доста време и аз просто не намерих сили дори да погледна друг. А когато се събрахме отново осъзнах, че ако го бях направила това може би би било най-голямата ми грешка. Въпросът е, че това, което най-много обичам в него далеч не е външността. Разбира се, не трябва да се залъгваш - харесвам и нея, но предпочитам някой не толкова перфектен, но да ме обича, пред такъв, който е с мен без да знае защо... Искам просто да ти кажа, че не всеки е такъв. И още нещо - понякога хората виждат само тази страна на света, която искат да забележат...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0df78f1328
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Прикрий си комплексите! Така няма да откриеш свястна жена! Ако не ме разбереш, значи си твърде млад и НЕ СИ бил от другата страна.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c9fe2d59f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Девствен женчо. Да бе, жените са ти виновни. Само жена със самоуважение ще избере сополиво мрънкалце като тебе. Повтаряй си го нощем.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a5bac71e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   ОТ АВТОРА -
Не обвинявам никого а ви приведствам човека "непознатия" вид
такъв какъвто е.... да видите за какво става въпрос..
колко е материлен всъщност и обладан от страсти за плътското...
не става въпрос за самоподдържане както някой засегнати и изнервени дами споменаха.. ами че характера явно не е фактор..?
Прочетох няколко коментара как се оправдават
"ние сме хубави и искаме хубави" - да логика има...
но друго чудя се не можете ли да предложите.. то така е лесно.. раждаш се природно надарен/а и не сядаш една книга да отвориш - тъй както краката.. защото онова е вече дадено.. а това изисква труд вече..
имайте си самоуважението момичета докато лягате под здравите момчета... но с едно на ум... продавате си телата.. с нищо по различно от... онези вечер на Лъвов мост.. само където вие не вземате пари за час... плът продавате за плът да вземате... то няма лошо.. правите си хубавото ама.. нали това в това беше смисъла на поста ми.. да ви покажа какви сте.. повечето
не съм споменал че искам красиви жени..
някои опитват да изкривят нещата.. хейтът храни.. точно за това съм писал но.. и някои не са чели и си го казват даже..
има много начини да покажеш че си сериозен не просто като блъскаш по 2-3 часа във фитнеса при натоварен график.. това е оправдание за суета... и не намирам това за грешно.... о не.. просто пиша да се знаете какви сте и да не ползвате думичката с "Л" която започва...
не я разбирате просто... една друга интересна точка е Студентски Град.. такъв цирк няма..
плът.. плът.. плът.. човеци термити..

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2cb0bc37f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Добрата физика е знак за много неща поне лично за мен.

Първо, това означава самоуважение към самия теб, към здравето ти, към състоянието на духа ти - да си чувал сентенцията "здрав дух в здраво тяло"?

Второ е знак за добри гени. Разбира се, че всяка жена иска добри гени за детето си. Това се случва на подсъзнателно ниво, разбира се.

Сексът сам по себе си е много повече от физически акт, ако го правиш с точния човек и в този случай физическите дадености както на мъжа, така и на жената не са определящи за самото изживяване. Що за глупост?

По отношение на това, че всички сме се забързали на някъде, а не знаем на къде, съм склонна да се съглася. И аз съм изпадала в подобни размисли.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cf6e1e8593
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Така си го написал, все едно ти не си човек. :) Вече ти го казаха, но да го направя и аз (мъж съм), дано да се озсъзнаеш. Това, че насочваш недоволството си само към красивите момичета, показва, че и ти си като тях - харесваш хора с хубава външност. Това обезсмисля цялата ти тирада. Съвсем нормално е да харесваме красивите и симпатични хора. Тук трябва да осъзнаеш разлиакта между визуално харесване (външно привличане) и любов, и че любовта е нещо много по-комплексно от секс и пеперуди в стомаха. За беда, повечето от хората не го осъзнават и затова връзките и "любовта" им са кратки и проблематични. Може да ти прозвучи гадно, но животът е такъв - малък процент от хората са красиви, и красотата е преходна. Трябва да се примириш и да обърнеш внимание на момичетата с не толкова атрактивна външност, а красивите просто да им се радваш отстрани, и вместо да храниш напрани надежди, "храни" нещата, които са възможни. Освен това човек не може да се обича всички - няма нито физически, нито психически възможности за това. Може да съчувства, може да даде някой лев на нуждаещ се, но любовта е повече от това. Дори Исус е обичал един от своите ученици повече от другите. А бог даже смята да подложи на вечни мъки грешниците, което ясно говори за омраза към собственото си творение. Но да не се отклонявам и аз, като теб, може да не си религиозен. Изглеждаш доста объркан в преценките си, имаш нужда разумно и обективно да преосмислиш същността нещата, които те терзаят. Прочети и за тази американска дума, която някой спомена по-горе - incel.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c07b8cfe44
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Мрън, мрън, мръъъъъъъъъън.

Разрева ли се, писайки за комплексчетата ти? Си, не лъжи.

Нека само сумираме казаното:
" винаги най-харизматичния ще обере точките.. дори да е празноглавец.. толкова за женското самоуважение"
"понякога сядам до Руска Църква на пейките да размишлявам и района е много удобен за проучване всъщност"
"понякога започвам да мразя хората"

Разбрахме, че ако жените не му се връзват на тоя нещастник и имат поне някакъв стандарт, то те нямат самоуважение. Също така, Руската църква (предполагам, че е тази в столицата до Военния клуб) е мястото, откъдето можем да си вадим изводи за цялото човечество. Трето, мижитурчето си го каза директно - то е просто едно жалко мизентропче.

Имам запитване към модериращите сайта: защо тема, хулеща и ругаеща жените по такъв жалък начин се публикува? Не, наистина - защо се позволява на девствено комплексарче (дет очевидно ще умре девствено) да ругае така хората? Някой въобще прочете ли написаното, погледна ли тона на неграмотния му изказ?

Ако жена не го хареса него, тя очевидно не струва. Жените харесват само празноглавци, нацепени батки, харизматични дебили, абе въобще този нещастник е умничкият в света, останалите сме в някоя от посочените горе категории. Не е за гледане (сам си го призна), няма и грам чар (пак сам го каза), реално няма нишо за предлагане като личност и партньор - жените са му криви, естествено.

Поздравления на модераторът, който е одобрил това. Направо преименувайте сайтчето на autismspeaks. net

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d6be89e944
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторе, в другата ти тема ти дадохме съвети как да се запознаеш с момичета, да се социализираш, да разчупиш поведението си. Вероятно не си опитал нищо или си пробвал веднъж и не е станало, и сега пускаш гневни теми. За да се промени човек, трябва постоянство и целенасоченост, с висене по пейките в градинките не става.
Повярвай ми, проблемът не е външният ти вид. Момичетата те режат, не защото не си мускулест и атлетичен, а защото усещат гнева в теб, липсата на самочувствие, ниската самооценка. Никое момиче не иска мрънкащо момче, на което все другите са му виновни. Върни се в предишната си тема и прочети съветите, които ти бяха дадени. Опитай се да вникнеш в смисъла им.
Колкото до въпроса ти - момичетата не са жестоки. Реалността е жестока, а именно, че колкото по-висок е статуса ти (външен вид, самочувствие, чар, професионално развитие, материални възможности, интереси), толкова повече жени ще те искат. Същото е и при нас жените - колкото е по-красива една жена, поддържана, добре облечена, чаровна, толкова повече мъже я искат. Пред теб стои въпросът дали да бъдеш в контра на тази истина и да стоиш изнервен вкъщи, ядосвайки се на жените, или да поработиш върху себе си с надеждата, че в някакъва момент ще бъдеш достатъчно привлекателен за жените, които искаш. Естествено може да не се променяш, а просто да приемеш нещата, каквито са - винаги ще има по-яки от теб мъже с по-красиви от твоята жени. Ти също ще намериш своята половинка, но първо трябва да промениш нагласите си към хората и света като цяло.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 34a83e6e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Добре дошъл в 21 век - векът, в който се вижда истинската същност на междуполовите отношения. Не е като едно време - уреждат ти жена, грозна или не, и си живеете. Сега всеки иска по-красивото, по-вървежното, нормално е. Едва ли ще искаш дебела и грозна жена - на мен даже не ми става от такива. При жените положението е същото - неподдържани и грозни мъже не са възбуждащи. Единственото, което е проблем, е че някой те е облъчил с фалшивата идея за "истинска любов" и подобни простотии от малък. Няма такова нещо, няма "истинска любов". При междуполовите отношения всеки обича докато има изгода и докато си изпълнява програмата. Ти явно гледаш на жените прекалено идеализирано (вероятно повлияно от майчния образ) и искаш да те харесват безрезервно, но виждаш, че те харесват по-вървежни мъжаги. Ами аз какво да кажа - в подобно на твоето положение съм, с разликата, че съм се примирил. В гимназията имах един съученик - висок, рус и атлетичен - съответно тоя сменяше гаджетата през седмица. Аз - по-нисък, с очила... имах една (нещо като) гадже за два месеца през цялата гимназия. Такова е положението. Пак е по-добре отпреди 4-6 хиляди години, когато 1 мъж е осеменявал 17 жени, съответно 16 от 17 мъже не са се възпроизвеждали въобще ( https://psmag. com/environment/17-to-1-reproductive-success )

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bbcb404ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Приятелче, очевидно те е яд, че нямаш красива жена до теб. Вярно е, че повечето жени търсят добавена стойност - мъжът дали е заможен, има ли скъпа кола, дали е внушителен, як т. е. изглежда респектиращо за останалите, дали има ценни връзки, положение. Това е добавената стойност, която много млади момичета и жени искат да получат срещу своята младост и красота. Затова е пълно с толкова салони "за красота". Високата цел е да омаят някой мъж с подходяща стойност и да получат достъп до блага, които ще им е трудно или невъзможно да получат по друг начин. Неприятно е, но един млад мъж почти няма как да разполага с такава стойност освен с помощта на родителите си, ако те са заможни.

Не знам дали ще успееш да го направиш, но се опитай да осъзнаеш положението си. Намали очакванията си. Стреми се да направиш нещо за себе си, но само защото ти го желаеш. Тренирай, ако ти се тренира. Ако не ти се тренира, тогава не се сърди на момичета, които са с тренирани мъже. С времето разбрах, че е най-трудно човек да разбере какво желае сам, а не да следва натрапени от обкръжаващия го свят желания. Нищо не е толкова красиво, колкото изглежда отстрани.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 669dfc5077
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Защото е по-добре да си здрав, богат и красив, отколкото болен, беден и грозен.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eddcbd5876
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   И отново дойде момента в който трябва да рекамирам MGTOW i Sandman. Дано тоя път поне ми постнат коментара.
Авторе не се коси, всичко ще си дойде на мястото. Ти се концентрирай върху себе си и недей да търсиш валидация от жени. В канала на Sandman в Ютуб ще намериш повече информация.
Защото очевидно вече хората на които им писва от тая цялата тъпотия стават за посмешище, съдейки по коментара на номер 5.
Единствения начин да спечелиш играта е да не я играеш. Остави нещата сами да се наместят, няма да е все така.
Поздрави,
Heisenberg

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 25c6ad1712
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Не си прав за това с мускулестите и относно визията. която си описал. Всеки има различни предпочитания. Момиче съм и предпочитам по-слабички момчета. Все едно ние да кажем, че си падате само по каки с големи задници, дълги коси и т. н. Всеки има различен вкус. Факт е, че красивите хора харесват себеподобни, умните също. Няма как някоя интелектуалка да хареса пълен глупак, колкото и да е красив... а ако все пак се случи, след известно време ще се осъзнае. За мен всичко това, което си написал е избиване на комплекси. Ако си пълната развалина, много ясно, че няма да те харесат, но всеки си има по нещо... едни печелят с външност, други с интелект, трети с поведение... някои за жалост и с пари. Няма как никой да не те хареса.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 82e7c7b4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Номер 27, твърдиш, че си момиче и харесваш по-слабички момчета. А на твоя ръст ли са, по-ниски ли са от теб, или искаш да стърчат високо над теб? Предпочиташ ли момчета без коли и без пари? Цениш ли момчетата заради душата им? Или предпочиташ онези другите, заради материалните им придобивки?

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0146ef031d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Хохо, изключвам изключенията, касаещи меркантилните жени, които ходят с грозни мъже поради някаква изгода, най-често финансова. Обаче както не в едно мнение се изказа, абсолютно в нормата на нещата е, физически готината жена да е с физически готиния мъж-обратното ще е несправедливо. Благодаря на Бога, че все пак има справедливост в тая работа. Другото което е, че авторът изхожда от презумпцията за нисък интелект у подобни мъже. Да, има и такива, но е ясно, че макар външно мацките да са готини, те много често са на същото интелектуално ниво. Но много от тях си имат и интелектуалното ниво, и пари и много други неща. Особено ако говорим за мъже около 30-те и над. Сега ясно е, че много млади момичета на тази си възраст летнят в облаците и се хващат с разни мутрагеньовци, но дами на по 26-27 г. например вече разсъждават по друг начин.
От друга страна, за жената е важно каква емоция й създаваш. Те не е логическо същество в широкия смисъл. За нея почти нищо не значат разбиранията ти по квантова механика и термодинамика, нея и е готино когато и създаваш емоция, когато я възбуждаш.
А... щях да забравя, което е и лошата новина за много мъже - жените обичат успелите мъже или тръгналите по този път. Което е и съвсем нормалното. И не става дума винаги за луксозния живот. Не всяка жена я привлича непременно и първосигнално колата, яхтата и т. н. Привлича я самият индивид, от който лъха на власт и успех, индивид който ръководи и управлява процеси, съдби и т. н. и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 61f3b3184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Здрасти, вместо да се гневиш напразно на реалността в която живеем, независимо дали имаш основания - аз смятам, че имаш, използвай това като стимул за развитие - иди и тренирай във фитнеса и развий тялото си така както се харесва.
Между другото коментари в темата са доста злобни, липсва им съчувствие, горделиви и т. н. - Не е добре!!! Време е да оставите тази злоба и сравнявания и да се дърпате един друг надолу, вместо това - повдигайте се един друг нагоре!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a93650b606
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Аз съм номер 9 и все още се чудя теб какво те засяга всичко това, след като не искаш красиво момиче. Кой къде ходи и какво прави си е негова работа, ти по цял ден с това ли се занимаваш. Няма смисъл от тая тема, автора няма да размишлява върху коментарите, той си знае една песен. Само ще ти кажа, че омразата, която таиш в себе си вреди единствено и само на теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: adbff3fed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   За съжаление повечето жени нямат очи за мъже от своя калибър (визирам посредствените и ощетените откъм качествени гени представителки на нежния пол), понеже нямат реална самооценка.

Забелязал съм как голям процент от жените, които пишат тук, се самоизтъкват като неземни красавици и всестранно развити личности с успешни кариери (никое от които най-вероятно не са). Също така са много злобни и неспособни да влязат в положението на отсрещния човек.

Често ми се случва да видя на улицата двойка, в която има видимо несъответствие във външния вид на партньорите в полза на жената. Много рядко се натъквам на обратното.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d62808dca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   От автора: Ще се изяде те от злоба :D толкова хейт има във вас че добре че не съм "хубав" да ми скача егото.. Без хубостта си сте за никъде и сега се разсроихте повече това защото засегнах единствената ми полезна черта. Майка само мачота и нагримирани префърцулени студентски са тук.. Като само "комплекси, комплекски.." на всяка втора дума.. И вие ще се набръчкате.. Ще надебелеете и ще видите.. И мду другото не съм дебел нямам пъпки.. Но ви се иска личи си. Да съм някой смотаняк.. Удоволствие ви прави да злорадствате.. Еххх.. Злобата.............

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 784da468f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   34, Съчувствам ти, но не си го изкарвай на другите, защото хората не са виновни. Още малко ще изкараш, че е по-добре да си грозен отколкото хубав. Ако смяташ, че щом си красив, автоматично си тъп, посредствен и не знам си какъв, то не знам кой е злобния. Мислех, че е по-добре да си красив и умен, отколкото грозен и тъп. Ти си този, който е написал тема да плюеш хората. Ако не се чувстваше ощетен, едва ли щеше да си губиш времето с теми.

Жените не те искат не толкова, защото си грозен, а по-скоро защото си злобен. Грозотата някои ще я преглътнат, но злобата трудно. Казвам ти го приятелски, не се заяждам.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eddcbd5876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Съгласен съм с номер 30:
Има много злоба в тая тема и то не толкова от автора, колкото от всички който се имат за нещо повече от него. По 200 начина го оплюха.
Ми аз познвам представители на т.нар "качествен генетичен материал" и от мъжки и от женски пол. Ако някой отиде при тях на улицата и им каже в очите това което казва автора изобщо не биха реагирали така.
Ще се зачудят какво му е, ще се опитат да разберат, ще дадът по някой съвет, но никога няма да се нахвърлят с обиди да смажат такъв човек. Просто нямак какво да доказват на никого. Спокойни личности са.
Особено няколко жени в отговорите се стараят едва ли не да прободът в сърцето с думи. Бил девствен, комплексарче, incel (тия са много добра мишена за подигравка докато не се побъркат). Една красива дама на положение никога не би написала такива простотий.
Поне за мен е признак на низост някой като те плюе ти да го плюеш 2 пъти повече и да претендираш че си повече от него.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 82e7c7b4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Номер 29, отговарям ти с твоя отговор, но обръщайки се от мъжка гледна точка към жените! :)

От друга страна, за мъжа е важно какви настроения й създаваш. Той е логическо същество в широкия смисъл. Но за него почти нищо не значат разбиранията ти по квантова механика и термодинамика, на него му е готино когато му създаваш настроение, когато го възбуждаш.
А, щях да забравя (което е и лошата новина за много жени) - мъжете обичат успелите жени или тръгналите по този път. Което е и съвсем нормално. И не става дума винаги за луксозния живот. Не всеки мъж го привлича непременно и първосигнално колата, яхтата на жената и т. н. Привлича го самата жена, от която лъха на чест и доверие; жена, която ръководи живота си и не чака всичко наготово; жена, която не разчитайки на онова между краката ѝ да замести нейната човечност. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 46113538bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Авторе, много гняв си насъбрал срещу жените, но безпричинен. Но така няма да си намериш скоро приятелка. И все пак-щом твърдиш, че красотата не е важна, намери си по-скромна по външност приятелка. Има по-грозноватички момичета, или пълнички, но много добри по характер. Така няма да си самотен, а може и направо да си щастлив. Някои от моите грознички приятелки си създадоха чудесни семейства, имат деца, и т.н. Щастливи са. С времето, когато заобичаш някого, той започва да ти се струва по-красив от всички. Така че, не злобей, а действай.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6d9e5f3abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Пич, и аз не мисля само за секс. Какво означава, да мислиш само за секс ?
Нека да ти кажа, как стоят нещата - НЕ можеш да предскажеш какъв ще е някой. Трябва да го опознаеш. А затова отнема време. Красиви, не толкова крависи или откровенно грозни - всички може да са ужасни човешки същества. Ако ще е така, то нека поне секса с човек, с хубаво тяло и визия. Ако се окаже добър човек - то супер. Ако се окаже лош - е поне гледката е била хубава.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ffbe0320c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Пич събери пари си купи красива секс кукла. Жените са неспособни да ти дадат това, което искаш нито да им дадеш това от което имат нужда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0146ef031d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   37.... 29 съм,
Всъщност не разбрах, ти дама ли си? Но описала нещата, все едно е от погледа на мъж.
Иначе добре-с моите камъни по моята глава :-)

М. 45 г.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c0212821c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Номер 36, авторът твърди, че жените сме меркантилни и едва ли не проститутки, защото искаме да спим с хубави мъже. Как според теб би трябвало да реагираме? Към кое да подходим с разбиране? Съжалявам, че не реагираме спокойно на подобни епитети. И ако на улицата някой ме нарече проститутка не бих реагирала така, защото ще ме е страх да не ме нападне физически и да ме набие, а не защото нямам какво да му кажа.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c07b8cfe44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Синко, бая озолобен си срещу жените.

Съдейки по тона, огорчен или кисел не те описва дори наполовина - ако беше блюдо, готвачът ще да е излял контейнер със сол върху теб.

Първо, аз също редовно минавам през центъра, днес включително. Видях доста нормални двойки - момичета с евтини слънчеви очила, момчета с одърпани hipster бради... всякакви. Като е толкова типично, защо и веднъж нямаше нацепена батка с някоя крякаща патка? Или селективно избираш кое от видяното споменаваш тук, или за тебе момчета на по 23-24 с тегло около 79 килограма (и ръце на програмисти) са мускулести. Ако е второто, страх ме е да попитам как вдигаш бельото си без загрявка.

Ще те разочаровам, но не е така. Ако опитът ти с жените се свежда до отхвърляне, търси проблема в себе си, не в половината от човечеството. Аз мога да ти кажа една отправна точка - накарай тестисите ти да се спуснат и предлжи нещо различно от мрънкане и самосъжаление. Ти прав, над 3 милиарда грешни, губеща битка е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 50e1cef926
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Прочетох почти всички коментари по темата. Аз съм жена и мисля същото за мъжете. И те имат топ критерии за визията на жената. С времето толкова си промених външния вид, че скоро ще заприличам на топ модел, ако сваля още няколко килограма. Постоянно ме хвалят колко добре изглеждам, постоянно мъжете ми обръщат внимание и постоянно съм сама. Да, привличам вниманието на красивите мъже, но не успявам да го задържа. Ако не му пускаш - скучна си, асексуална. Ако му пуснеш - лесна си. Ако не го търсиш - много си надута. Ако го търсиш - досадна си. Няма угодия. За мене в България всички са изтрещели и имат нереалистични претенции.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a5bac71e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   От АВТОРА отново:

Погрешно ме съдите че съм злобен.. че съм отчаян.. зажаднял за връзка грозник който няма самочувствие.. воля и т. н
не тая такава омраза че да чупя посуда.. владея се колкото мога..
Всъщност не търся никакво момиче.. не съм и споменал никъде че търся!! :)
До тук изобщо не сте ме разбрали.. повечето.. не всички!
радвам се че.. някои чете и не изопачава..
Преписахте ми характеристики все едно се познаваме..
Просто човешкото въображение е лимитирано.. мисли си за най-лошото..
как да изкара срещуположния някакво по низше създание..
и същевременно ме сочите с пръст че АЗ съм злобар?
Добре.. но без основание..
Казах го вече и пак ще го кажа..
Написах всичко за да размишлявате над него.. дори някои да са го
разбрали вече.. половинките им с които се обичат много..
ще ги зарежат някой ден примерно ако при злопоука им обгори лицето.. изгубят крайник.. станат инвалиди..
пропие тежко.. изпадне в умопомрачение (лудост) разболее се.. импотентен.. напълнее..
започне да ги отблъсква.. и повечето.. не казвам всички а ПОВЕЧЕТО тук ще зарежат партньора си.. това е истината..
Аз едно с момиче по моя идеал не знам как да се държа дори да я спечеля някак.. просто понеже достатъчно трудно ми е сам да се търпя и издържам.. моля ви.. четете какво съм писал.. да не се получава счупен телефон отново.. че до следващия коментар може да ме обяви някой за маниакален плешив 50 годишен девственик и преследвач на студентки..
Е може и такъв да съм.. гарант няма :P НО.. оставете гаданията настрани..
да се придържаме към темата :))

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dccc2b42c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Авторе аз смятам че ти си напълно прав.. Четейки коментарите се вижда че повечето са точно такива каквито ти ги описа, не само момичатата а като цяло хората. Придържайте се към темата бе хора, описвате го като злобен и отчаян. Напълно си е прав и това е човек който вижда реалността и не го е страх да си го признае. Евала от мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7632d14107
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Боже...
Не към автора, но към съпричастната, мъжка дружинка - къде сте - прекрасни, чувствителни, отдадени, обичащи и верни мъже? Къде? !
Май, по форумите и на думи.
Знаете ли какво правите с хубаво момиче? Оглупявате, говорите, мнооого говорите, красоти, мислите си, че е любов, но бързо ви секва любовта когато видите, че човекът насреща не е заблуден, а е буден, защото е свикнал да разчита само на себе си, не е с масовата настройка за възприятие на света, не се впечатлява от предложения за почивки, от предложения за помощ и подаръци, и въобще... не ви иска 'мъжката' подкрепа, а иска единствено - искреност и вярност, човешки взаимоотношения - завинаги! Видите ли такава жена насреща си (визирам себе си ако не е ясно) - любовта ви потъва, защото не е никава любов, а увлечение.
Любов... тя е, първо, вътре към себе си, после е в ежедневието ни, творим ли с желание, с усмивка, как общуваме с ближните и накрая, когато търсите интимен партньор, ще привлечете със своята вътрешна усмивка - правилния човек, който ще иска да ви опознае, ще има взаимност и уважение, това е любовта.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3cfcd2238a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Абсолютни глупости. Предполагам, че автора не е на повече от 16-20г, защото звучи крайно инфантилно. Аз съм висок, доста висок и строен, в определени моменти съм имал супер изчистено и мускулесто тяло, но това повярвай ми не е нещото, което привлича жените! САМОУВЕРЕНОСТ - това е разковничето. Чети книги, спортувай, изкарвай пари, развивай се - това е съвета ми към теб. Да си ровичкаш в комплексите е безпредметно губене на време.
Ще ти кажа за една история, която е достатъчно поуителна.
Преди години на морето забих една много красива и надарена мацка, но интересното в случая е, че мой приятел също се напиняше да го стори. В крайна сметка тя избра мен, а той остана на сухо, споменавайки ми след това, че тя е избрала мен, защото имам мерцедес. Ами не, тя нито ми беше виждала колата, нито си беше говорила с нея. ;)
Наскоро същия този френд си взе много хубава кола за българските стандарти, излизаме на барче, аз заговарям две мацки, казвам му той да отиде на другата маса и да заговори други две - не, остои като пън, а когато говори с жени, в 90% от случаите гласчето му трепери като на ученчика, а жените ако не друго, то имат жестоко усещане за НЕСИГУРНИ в себе си мъже.
Какво искам да кажа, а да - нито височината, нито мускулите или парите ще ти помогнат, ако не си уверен в себе си! Виждал съм страшно много красиви жени със невзрачни мъже, а някой да ми каже как се случва това ;) Отговора е средата, в подходящата среда и най-големия мухльо може да завърти главата на някоя красавица. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 82e7c7b4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Номер 47, не съм съгласен с думите ти, че мъжете оглупявали покрай красивите жени. Мен красивите жени ме направиха доста по-опитен, осъзнат, себеуважаващ се, непоколебим и справедливо даващ и изискващ. Същото го виждам и при редица други мъже. Има обаче и идиоти, които ти споменаваш, но те не са глупави, а пределно ясно знаят, че търпейки прищевките на разни кифльоци ще се домогнат до междукрачието им. Нарича се сделка.
Не можеш да отречеш истината, че мнозинството красиви жени оглупяват и се отказват от достойнството си заради желанието да харчат парите на мъжете (някои от които са същите онези, които ти наричаш глупаци).

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eddcbd5876
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   До 42 от 36:
Искате да спите с хубави мъже докато сте млади и после искате някой льольо да дойде и да сложи пръстен на вече сбръчканите ви ръце. Пък ако може и този льольо да плаща за всичко в замяната на една усмивка и да ви търпи как се шибате с други, най-добре.
Не може да бъде набито в женскире ви мозъци, че хората са разпределени в много широк спектър - има красиви и грозни, умни и глупави, бедни и богати, високи и ниски. Тези обаятелни мъжаги по които всички си падате и за които си сваляте гащите са не повече от 10% от всички мъже. Останалите са нормални хора със своите ограничения. И колкото и да мрънкате, колкото и критерии да налагате, колкото и клишета да рецитирате(например: "Бъди самоуверен", "Ходи на фитнес", "Направи си прическа" и тн. ) тези мъже никога няма да стигнат до нивото, което на вас ви се иска. Но не, всяка иска да има най-добрия, и може, но за една нощ.
Най-гнусното в цялата история е, че именно жените постоянно блещат тези глупости за любов, чувства и за харктери, а в действителност всичко е резултат от една проста формулка:
-Тя е 6/10, той е 5/10, следователно той може да забрави нещо да се случи.
-Тя е 5/10, той е 6/10, следователно той трябва да се прави на клоун извесно време и да плати няколко сметки за да я чука.
-Тя е 7/10, той е 10/10, следователно той може да получи секс в следващите 30 секунди, стига да пожелае, и каквъто си поиска - свирки, отзад, отпред... всичко останало е от куртоазия.
Може много да го оспорвате, но ако погледнете живота си и този на приятелите си ще разберете че се движат именно по тая проста формулка.
"Но, това не е вярно, защото аз знам за един пример в който не е така!!! "
Но за всеки такъв има 10 които са така.
Живеем във време и в култура, в които 10-те % мъже са превърнати в животни за разплод, едно 50-60% постоянно се борят да угодят имогат да бъдат сменени по всяко време, а останалите духат супата. И всеки си мисли че нещата ще са така вечно и че всико е ОК.
"Добрата новина" е че докато всеки се чуди с кого да се изчука, нацията ни загива, а културите в които курволяка не се е просмукал просперират. Така че баланса отново ще се въстанови след 50-ина години.
Но всичко, което написах, го написах за себе си, не защото някой ще се замисли над него. Все пак хората са заети да се чудят с кой да се чукат.
И, да, аз съм от онези невзрачни мъже, от долните 10%. Не защото не се старая, или защото не дадох всичко от себе си, а защото не е важно колко даваш, а с колко си се родил.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7632d14107
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Към номер 50 от 47

Разбира се, че има такива жени, за които говориш - без достойнство, морал, себеуважение, умения и т. н., има всякакви жени и мъже, за съжаление, мнозинството са такива, съдя по междуличностните им отношенията, пък и четейки историите в този сайт.
Много е жалко и пропаднало положението, затова не съм имала връзка, съответно не съм правила секс. Не искам да бъда с повече от един мъж (съпруга ми), а не съм срещнала човек, който да е категоричен и безкористен в отношението си към мен.
Не смятам за нормални отношенията, в които, хората имат множество връзки през живота си, казват 'обичам те' на всеки с когото са... това не е за мен. И не, не съм малко момиче, на 28 г. съм, не съм кариеристка, но съм самостоятелна в домакинството си, да, къща не мога да си купя, и не мога да издържам финансово - друг освен себе си, но ако нямам семейство - къща не ми трябва, за какво ми е ако няма на кого да я оставя след като си отида от този свят. Имам интереси и занимания, нямам приятели, но вече не очаквам много от никого. Не съм грозна и зла, дори съм красива, и отвътре, и отвън, със своите особености на характера както всеки. Единственото ми искане към хората, вкл. към мъжете искащи да имат отношения с мен, е да бъдат - искрени и морални, пък, впоследствие ще разберем дали имаме общо, но да искат отношения с мен, да пробват дали ще се получи връзка, искане, което е продиктувано от външността, и начинът ми на мислене, което е по-различно от това на масовата жена, и буди интерес.. , но за мен - пробването включващо секс е неприемливо. Категорично.
Когато опозная някого, в случая обсъждаме взаимоотношенията между мъж и жена, та, опознавайки мъжа насреща си, мога да преценя дали ме обича или иска да се забавлява сексуално с мен и дотам. Мога да разбера дали се интересува искрено от мен, или ме пробва, тества или манипулира. Мога да разбера ако е себе си, искрено споделящ мислите и чувствата си, или ми дава това, което смята, че търси една жена, тъй като аз съм по-особена, някои се объркват, защото не харесвам типичните неща у мъжете, нито като визия, нито като социално положение, поведение и разсъждения. Просто, не съм видяла душевна взаимност и преценявам това, без пробване, и връзка.
Не можете ли и вие да преценявате хората, да прецените, че човекът насреща няма да е вашият мъж/жена до края на живота ви, и просто да не се занимавате?
Има и деградирали хора, за които аз съм мормон, йезоит и т. н., за които е нормално да правят секс с различни хора, без чувства, да изневерят, да нямат брак, да нямат деца, да са обратни и т. н., тези хора, моля да не отговарят на коментара ми.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2c75e853dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   За всеки влак си има пътници. Ти просто си намери момиче, което ти приляга или потърси промяната. Съгласен съм с всичко написано от номер 3. И ще допълня, че когато жената е във форма и тя иска мъж във форма. Има един приятел симпатяга но леко закръглен, всички мацки дето е свалял го режат, защото са мацки. Каквото предлагаш и отговарящо на него получаваш. Физическото привличане е по-силно от всяко друго. Много жени си лягат с мъж, с който дори обща тема нямат. Факт.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 82e7c7b4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Към номер 47/52 от номер 50. Поне откъм описание на самата себе си даваш вид на свястна жена. Но тук не е позволено да се разменят лични данни, затова няма как да се запознаем. Намирам очакванията и изискванията ти към мъжете са съвсем нормални и логични. Човек трябва да цени себе си и да иска да получи същото, което може и е готов да предложи. Но много други не са като теб.
Аз загубих девствеността си две години преди сегашната ти възраст и причината за това е подобна на твоята - исках да съм убеден, че избраната жена е действително стойностна и ще е "единствената в живота ми". Е, мнозина ще се кикотят при тези думи и ще мислят, че това са невъзможни неща, но лично познавам няколко двойки, в които единият или и двамата са нямали други връзки и все пак в момента са женени и щастливи. С тази жена няколко години бяхме заедно и това е първата от само двете жени, с които съм се любил през живота си, макар след това да съм имал краткотрайни връзки с още жени. Имал съм и преди нея 3-4 връзки в училище и след казармата, но не се е стигало до "спане" тогава, точно защото след известно време усещах някаква несериозност в тези момичета и жени. Никога не съм успявал да разбера защо повечето хора се правят на такива, каквито не са и полагат усилия да се покажат в най-добрата си (често преувеличена) светлина, а недостатъците си ги прикриват с цената на всякакви лъжи. За мен това явление е проява на слабост и неувереност в себе си, на съзнато или неосъзнато чувство за малоценност. Някои хора и от двата пола успяват сравнително добре да си изиграят ролята и се изисква по-продължително общуване, за да бъдат усетени в истинската им светлина. Затова и най-добре е още в началото да има съвместно съжителство, а не само срещи на по кафе, на разходка в парка или на кино, тъй като в домашна обстановка почти сигурно лъсва цялата истина за човека, с когото сте се събрали, а тя често е различна от първоначално изграденото впечатление. Случвало ми се е точно при събиране заедно на квартира бързо-бързо да разбера как наглед поддържана на срещите ни жена в действителност се оказа мърлячка и заместваше къпането с промишлени количества дезодорант и парфюм, а бельото си го сменяше веднъж на седмица... Друга след прибиране от работа си мяташе дрехите и чорапите навсякъде по мебелите, а за почистване на чинии или да мине с прахосмукачката не беше и чувала. На мен не ми пречеше да домакинствам, но усещането каква жена имах до себе си не беше от най-прекрасните. Пределно наясно съм, че вие жените можете да дадете в пъти повече примери за разни мърлячи вкъщи и целта ми не е да съпоставям жени срещу мъже. И двата пола си имат трески за дялане, но всеки човек е за себе си и един може да е свестен, друг да не е, и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker