Приятелката ми лъже - в мен или в нея е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми лъже - в мен или в нея е проблема?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1370 пъти
Здравейте, проблемът ми е, че приятелката ми я хващам още от началото на връзката ни (1 година сме заедно) да ме е послъгвала за може би за някои от вас дребни неща няма значение, без подробности, ще пробвам да бъда максимално кратък. Та аз също не съм цвете за мирисане, ревнив съм, четох много теми сходни на моята и също може да се каже обсебващ, тъй като аз искам да знам всичко за партньора си и за миналото му, за да знам с кого си имам работа и да го познавам напълно. И може би това е причината тя да ме лъже или някакси да крие за определени по интимни неща с минали хора. Това мен ми разрушава доверието и започват да ми минават черни мисли, че тя щом ме лъже и ме гледа в очите за нещо такова, ще ме лъже и за други МНОГО по-сериозни неща. Но после си казвам, може би и аз имам вина с моето ревностно, обсебващо (може би) държание, което предизвиква страх и принуда от избягване на скандал в нея. Дайте съвет, чувствам се объркан. Да допълня момичето, с което живея е избрало мен пред семейството си, поради религиозни причини й правиха проблеми и живеем заедно, но имам страх, че тя би ми изневерила и излъгала. А причината да мисля така е, че в началото, когато се запознахме, тя си пишеше с други момчета, но криеше, а ми казваше, че съм единствен. Оттам аз си мисля, щом аз не знам и може да скрие, значи всичко е позволено.. Понякога й вярвам, понякога не, но поне със сигурност знам, че е спряла с всички тези глупости засега (може би временно, може и да не е). Все пак аз я оправдавам затова, тъй като бяхме се виждали точно веднъж и беше в началото, колко може да се привържеш към някой за толкова кратко време, че той да стане единствен за теб? Не знам, имам много да пиша и да обяснявам, но не знам откъде да започна, чувствам се объркан, моля за адекватни съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4eee4b0921
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом чустваш че ти върти номера значи е така актьорите са много в тоя живот сигурно го знаеш....

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4a950400df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добре я наблюдавай и от време на време я тествай за лъжи. Има голяма вероятност ако не сега то в бъдеще да ти изневери. За такива жени няма морал и са страшни егоисти ще лъже за всичко стига да е в нейна полза.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 80a21294d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дали ще вали, или няма да вали. Две момченца познавали много - едното казвало: ще вали, а другото няма, да вали :)
Така изглежда въпроса ти, а отговора е същия.
Като имаш възможност, щом се съмняваш и проверявай телефона, а ако има нещо все ще я хванеш в издънка, но ако просто комуникира с някой, за който ти не знаеш, но от рода на /как си, какво правиш, шеги и т. н. / - не бързай, да се филмираш.
Ако има /липсваш ми, ще ти звънна като съм сама, целувки и т. н. / - притеснявай се! Даже не се притеснявай, а не се издавай и разбери повече преди, да кажеш какво си видял освен ако не е достатъчно красноречиво и достатъчно, за да не ти трябва, да виждаш друго. Общо взето в началото е нормално, но понякога хората не се променят никога.
Аз съм жена, винаги бях вярна, но имах твърде ревнив приятел!
Мен ме сваляха много мъже, но аз съм крайна и с такива не се занимавам, не ме впечатляват свалячи, впечатлява ме различното, интелигентното, но приятеля ми беше луд буквално, не просто ревнив. Мислеше си, че щом някой ми е приятел съм влюбена и т. н., което мен ме отблъскваше!
Той обижда мен, тях понеже с тях съм се държала добре - еми да, те не ме обиждат, не обиждат и него, а той ми прави панаири, сцени и т. н., за което много пъти съм казвала, че ще го зарежа заради това държание, а с тях никога няма, да бъда.
Уви глупака, не ме разбираше. Имах доста добри отношения с мой бивш, но приятелски, който умишлено криех, за да няма излишни сцени с времето го проумя, но трудно и вечно ги намесваше в нашите отношения, което си е обсебващо, нетърпимо и адски отблъскващо!
Първо прецени приятелката си, второ разграничи приятелските/близки отношения от тези с любовници и т. н., след това, за да си сигурен следи тихо нещата и не прави драми ако няма реална причина.
Ако са близки е едно, ако се свалят съвсем различно. Тук говорим, за силни комплименти, целувки, ласкателства и т. н., а не приятелски шеговити разговори.
Проверявай и телефона, и се обеди, но пак казвам внимавай в изводите си, не прави от мухата слон, защото ако от нищо направиш нещо ще започнеш, да я отблъскваш.
Ако трие, накарай я, да пише пред теб с въпросния човек, че като са си приятели нямаш нищо против, дори да се лигавят стига, да няма друго.
Колкото до приятеля ми съм го хващала много пъти, в разгорещени разговори с други жени от където му идваше проблема. В началото аз му вярвах, той имаше приятели, но никога не се съмнявах, защото аз не бях такава и нямаше причина, да се съмнявам в другите, НО случайно искайки, да си пусна музика, ми се отвори фейбука му и една девойка все, да праща целувчици. Браво! Мина доста време и реших, да разровя пак, като намерих още неща и макар, че много неща липсваха излъгах въпросните "дами", че съм видяла всичко преди, да изтрият и, да пеят. Всеки път имаше молитви, обяснения, заклевания и само по добре се криеше, но промяна нямаше. Хронология на компютъра, чатове в телефона, съобщения всичко - пълна проверка когато нямаш доверие.
Все пак проверката е виша форма на доверие :)
Малко е тъпо, но проверявай и нещата когато имаш възможност, а ако има нещо то ще излезе рано или късно.
Доста мой познати така неволно разбраха много неща, за половинките си, но пак казвам не бъркай приятелското с друго!
Не драматизирай от няма нищо, понякога дългите силно приятелски разговори дразнят, но там не се бъркай без причина нямали нещо конкретно, тайни срещи, целувки, свалки - не се бъркай! Объркаш ли приятелски и др. чувства си прецакваш връзката, ставаш някак си задушаващ, дразнещ и не е на добре.
Ако видиш с очите си липсваш ми, искам пак, да се видим или нещо сигурно - да, но в противен случай ако е малко дразнещо приятелско си трай!
В крайна сметка рано или късно, ако има нещо ще излезе стига, да си отваряш очите, ако няма също ще си проличи, но от няма нищо не прави драми. Нещо не ти е приятно трай - не издавай, че гледаш какво се случва, чак като има нещо сигурно се издавай. Моя от мухата правеше слон, внимание никакво, само сцени от нищото, което отблъсква и то силно, а ако има е тогава не мълчи. Ако пък няма удобен момент, да гледаш поискай го в друга връзка, като например:
Паднала ти е батерията, ако може, да пишеш на някой или, да си пратиш снимки и т. н., абе ще намериш начин общо взето.
А ако имаш причини, директно гледай, но така ще знае, да крие, ако няма нищо пък ще се издразни, което е най малко желателно. Общо взето проверявай и се обеди, за да разкараш съмненията и, да имаш ясна представа. Иначе винаги ще е или, или и винаги ще има съмнения, който не помагат, обеди се и ако всичко е ок, си живейте живота, ако ли не поне ще знаеш. Няма как ние, да знаем каква е, и какво прави само ти може, да разбереш, за да си сигурен понеже ако няма нищо, тези съмнения ви пречат. Трябва, да се обедиш сам! Не слушай съвети, никой няма как, да знае със сигурност кое и как стои.
Аз например се обличам предизвикателно, обичам, да съм харесвана, приказлива съм, но и страшно крайна и вярна, не търпя свалки, не изневерявам, ако нещо не искам го казвам и си тръгвам, но отстрани доста хора, който режа са ми казвали, че нали ме виждат, че съм евтина и т. н. така, че хората грешат! Всеки е различен и винаги има или, или докато не намериш истината, която е добре, да бъде намерена и, да няма излишни драми и ревност, защото ако е неправилна - губиш човека, като му писне от излишни драми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 713ad37b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, всички си пишат с други. Моята приятелка постоянно си чати с някакви, има си тиндер и там си пише редовно. Ама аз и казах още в началото - за мен не е никакъв проблем да си флиртува с който пожелае, да си излиза с "мъже" приятели, защото отдавна спрях да ревнувам и да се напрягам, вече съм на 30 и съм минал през какви ли не простотии.
Само и казах, че ако си легне с някой просто да си събере боклуците от къщи и да се маха, вече 2 г. си караме заедно и всичко е супер, и секса и се разбираме и дори си коментираме за тоя или оная.
Аз също си флиртувам с жени и го намирам за нещо нормално. Ревнивите са несигурни, аз просто съм убеден, че няма да намери по-добър от мен, защото и пари си имам, и я глезя и и купувам всичко, водя я на екскурзии.. е, не съм ален делон, ама оная работа ми е добре и си я пердаша поне веднъж на ден, понякога дори по 2 или 3. Това е най-главното - е*еш я всеки ден да не го търси другаде, а това че се бъзика с някакви балъци по фейсбука и тиндера, дето са загорели и няма да имат такава мацка изобщо ми е най-малкия проблем.
Един вид сме разкрепостени, за сега не сме правили тройки или такива неща, защото още ме кефи адски много и ми е напълно достатъчна, ама ако вземем да си писваме със сигурност ще го правим и с други мъже, жени или двойки. Не ги разбирам ревнуващите какъв им е проблема, какво се вкопчват в даден човек дали си флиртува с някой или не. Всеки обича вниманието, аз го приемам като комплимент, че толкова много мъже искат да я изчу*ат, значи е много готина. Както като ти заглеждат колата - това проблем ли е, не мисля ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 520683d9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си ревнив и обсебващ и ще провалиш връзката ви с това. Сигурно затова те лъже, щом живее с теб и е загърбила семейството си, какво повече искаш? Търсиш под вола теле за минали работи и сам си прецакваш щастието, горкото момиче. Дръж се като мъж, не като комплексар, гледай напред, не назад

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e7a2915803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич първите 3-4 месеца дето се вика все още си изневерявате, с твоето поведение ще я накараш да избяга или по-лошо да ти изневери. Кротни се малко, ще станат зле нещата от малки лъжи ще мине към големи просто защото знае че не може да си споделя. Виж жена реши ли да ти изневерява ще го направи без значение колко я дебнеш. Нещата който аз проверявам още в самото начало е дали първо са самостоятелни сиреч не разчитат на мама и на тати щото разбираш ли учи. Второ дали са наивни. Трето дали са изневерявали в предишни връзки. Малцина са хората който не си повтарят грешките. Няма нищо сигурно в този живот, или се поболяваш от мисли за нея или се опитваш да си щастлив. Имай го в предвид че не е твоя собственост и винаги може да си тръгне. Целта е ти да си максимално добър за нея знаеш че винаги има някой по-добър от теб, идеята е да и даваш колкото се може повече така конкуренцията ти намалява. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 01e8d5227d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3... сериозно е сбъркана работата при теб. Какъв съвет само... Ти си за разследващ полицай, не за връзка. От всичко разбрах само, че резултатът от взаимната ви ревност е бил, ти да започнеш да го лъжеш за елементарни неща, а той да става все по-добър в криенето. Не прочетох някъде да има положителен ефект от проверките ви, някой да се успокоил и да е спрял да ревнува?
Цитатът "Проверката е висша форма на доверие" е сарказъм. Проверката е абсолютна липса на доверие. Това е най-прекия път наистина да ти изневерят. Просто ми отговори на следния въпрос:
Ако си ми гадже и се държиш с мен все едно ти изневерявам (А аз не го правя), ако ми нямаш доверие, тогава какво губя ако ти изневеря?
Доверието дето го нямам. Ти така или иначе вече се държиш с мен все едно ти изневерявам, защо да не го направя наистина? Поне тормозът над мен ще бъде оправдан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker