Има ли жена или мъж, които да са си признали пред половинките, преди задълбочаване на връзката, че не могат да правят секс само с един човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли жена или мъж, които да са си признали пред половинките, преди задълбочаване на връзката, че не могат да правят секс само с един човек?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1823 пъти
Здравейте,
Аз съм сравнително млад мъж на 28 г. и имам някакъв житейски опит, но все пак си задавам редица въпроси, които съпътстват човешките взаимоотношения и единият от тях е горния въпрос.
Поставям го този въпрос по две причини: първо, защото считам честността за много важен елемент при съжителството между двама души, второ, защото считам, че при едно подобно признание ще се избегнат редица неприятни моменти свързани с изневярата и последиците от тея, особено, ако има деца.
В този смисъл двойките, които имат отворен брак и суингърите, които правят секс с други двойки заслужават поздравления заради честността и откровението по между им. Тук не коментираме това доколко е здравословно за брака и морално. Просто хората са наясно със себе си.
При изневеряващите какво се случва - лъжа, лицемерие, криене зад децата, липсата на достойно поведение, когато ги хванат, измисляне на всякакви причини, като оправдание и какво ли още не. Е, защо е всичко това, как да им имаш уважението? А, всичко е много просто - като не те устройва живота с един човек, бъди честен и си тръгни. Разделете се нормално, човешки и запазете някакви нормални отношения.
Аз съм моногамен и не ми е проблем да правя секс всеки ден с жената, която обичам и то определено не го правя еднообразно. Когато хванах преди две години бившата си приятелка в изневяра (при три годишна сериозна връзка), без скандали и други подобни и казах дотук - нямаме бъдеще. То, не бяха сълзи обещания, тръшкания, пращане на емисари да ме убеждават да се съберем и т. н. Накрая като нидя, че няма отстъпление се нагълта с някакви хапчета. Восиха я на промивки в болницата. Излекуваха я. Обаче, в очите на родителите и аз бях виновен, понеже си била посегнала заради моя инат. Какво да ви кажа циркове. Сега си е намерила друг и аз останах просто лошия от миналото. Слава Богу нека така да бъде, само да ме остави на мира.
Сегашната ми жена е на 27 г. с три годишно момиченце. Колежка ми е, но работим в различни офиси. Бившият и я оставя бременна заради друга жена и не играе никаква роля в живота им. Дори детето е записано на нейно име. Щяла е да полудее, то е намерила сили да продължи. Много ме впечатли, когато се запознах с нея и директно скъсих дистанцията. Бях напълно директен и откровен с нея. Викам и, може и да си красавица, но явно си голям звяр, след като бившият ти така те е зарязал. Шегувам се. Един месец опознавах детето и на третия месец живееха вече при мен. Сетето ме прие мтого добре. Казва ми татко. От много чудене, маене, мислене файда няма. Един единствен сериозен разговор сме провели и мисля, че повече няма да са нужни. На четвъртия месец сключихме брак и почвам да проучвам възможностите за осиновяване на детето. Голямата радост е, че чакаме нова рожба. Вече е бременна във втория месец, дано ми роди момче и после още едно, вече имаме едно момиченце, е няма да правя проблеми, ако е момиченце пак... Не мога да и се наситя, една такава сочна праскова е.
Толкова ли е трудно да бъдем честни и да се обичаме? Оказа се, че не, стига да намериш точния човек.
П. С. Големи глупости се изписаха за разведените с деца. Няма да ги коментирам. Само ще кажа инициативата трябва да бъде на мъжа за близост, без заобикалки, без лъжи и пр. Аз впечатлих моята с откровеност, инициатива за близост с детето и желание за съвместен живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: bcb69e4880
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти обаче като си скалъпил набърже едно "семейство" да не мислиш че си по-напред от останалите? Говориш за насищане, праскови и претенции тя да ти ражда момче? Дано горката загрее, че единственото, за което ще служи е разплодна крава

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8e3db5ecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 - заради таквива приказки като твойте, жените са престанали да бъдат майки и искат да са мъже. Какво лошо има да ражда? Ако не знаеш, хората се събират в семейство основно да имат деца

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d88ebc4928
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   На четвъртия месец си сключил брак, а даваш акъл на хора с по 10-20 години брачен живот. Младежкия ентусиазъм е хубав, но не всичко, което хвърчи се яде.
Не ме разбирай погрешно - пожелавам ви дълги години щастие и да остареете заедно.
Просто не бързай да съдиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 694690b091
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А някога мислил ли си над варианта двама души да се обичат наистина и да няма измами зад гърба, а тези суингъри да са просто нещастници, които не стават за връзка? Дано някой ден срещнеш любовта, наистина е прекрасно, и да знаеш - не се лъжи от визия и еротика, на по - високо ниво я търси... не е за всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 09c3053a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   до 1: За какво друго може да служи една жена на един мъж? Днешните жени не искат да чистят, готвят, перат. Искат да правят повече пари от мъжете, искат да са самостоятелни, независими, еманципирани. Не искат да раждат и гледат деца явно, защото ги принизявало до "разплодни крави". А в реалността, за какво му е на мъж жена, освен ако не за деца? За да си водим интелигентни приятелски разговори, които мога да ги водя, в много по-задълбочен вариант, с приятели? Да ходим на кино ли? За какво?

Като жени обявяват други жени за "разплодни крави" сами се обиждат. По-добре разплодна крава, отколкото ялова.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5c736cd140
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Само не разбирам коментар номер 1...сякаш е писал по друга тема.
Авторе, харесва ми всичко, което си написал, пожелавам ви здраво и щастливо семейство!
Много си прав за искреността, но повечето хора са убедени, че обичат и могат да бъдат цял живот с партньора, с който се обвързват. Никой не се жени с идеята, че утре ще си търси любовник/ ца. Ако го знаеш от начало го кажи, но уви изневярата се появява след години. Тя може да е заради рутина (което е най-лесно преодолимото, стига да има желание), но може да бъде и заради физически проблем у единия партньор или още куб възможности.
След 15 години брак, моят съпруг вече не може да бъде интимен с мен. А аз съм на 37 години, той на 39. Не искам да се развеждам, защото обичам човека в него, но имам любовник, защото обичам и себе си. Не съм лицемерка и второ качество човек, просто съм човек, който иска пълноценен живот. Мога да се разведа, но той с този проблем, означава да остане сам. Трябваше да избирам. И избрах, да съм до него когато секса няма да е важен, а ще гледаме внуците си и ще си носим чай в зимните вечери. Искам с него да остарея и него да завивам нощем. Надявам се никога да не разбере за изневярата ми, защото не искам да се чувства по- малко мъж. За мен той е бащата на децата ми и винаги ще бъде страхотен! Другото е колкото да продължа да съм жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f7e95152cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, ти си изключително груб/а и не си разбрал/а смисъла на историята. С такова ограничено мислене едва ли някога си бил/а щастлив/а или в бъдеще ще разбереш какво е щастие. Точно поради сегашното ти нещастие ти проявяваш тази токсична грубост. Лошо, лошо, не зная къде си расъл/расла до сега.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8e3db5ecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Автора пък и другите, внимавай с тези бивши самотни майки - секса им е най-силното оръжите да закопчеят следващия мъж. Първите 2-3 месеца си като в порно филм, обаче после идва реалността щото като цяло се сещаш че една жена с дете да е сама си е виновна най-вече тя и щом е станало един път като нищо ще повтори. Иначе евалата като си прекратил с бившата ти - така се прави, един път и чао

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: afb4b81e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   До 6. Твоята история е по друга. Щом съпруга ти е импотентен и не може да прави секс, той със сигурност знае, че си имаш любовник и просто задоволяваш потребностите си. И на него така му е добре. Все още си млада жена (37) и пред теб има сексуален живот още даречем около 20 г. Ти сама си отговори на въпроса - колко още любовници ще въртиш през тези години? Не те упреквам в никакъв случай, но се надявам, че не стоиш при съпруга си от съжаление към него, а защото наистина го обичаш. И друго, повдигай му самочувствието по някакъв начин. Той има нужда от това.
Нека да ти разкажа моята история. Аз съм 49 годишна омъжена жена, моят съпруг е на същата възраст. Имаме две деца - момчета. Преди осем години поради битова злополука на село в дома на мойте родители, произтичаща от неизправна газова инсталация (самоделка, правена от моя баща), вкл. газов бойлер, котлони с бутилка и т. н. съпругът ми получи жестоки изгаряния. Просто газовата инсталация гръмва - възпламенява се. Това се случва в разгара на лятото в лятната кухня. В кухнята е бил малкият ми син съпругът ми е чул някакво свистене. Той е грамотен технически и разбира какво ще се случи. Буквално изхвърля синът ни през прозореца и той поема ударната вълна. Ако не е бил там да спаси малкия ни син, детето си отиваше. Всичко това става за секунди. Съпругът ми получава 35 % сериозни изгаряния от различна степен и други по малки. Слава Богу, тъй като си слага ръцете пред лицето, то не беше засегнато много.. Той е бил по къси гащи гол. Много сериозни изгаряния получава по гениталите (не искам да описвам).. Две години го лекувахме. Животът му е спасен, но остана напълно импотентен. Мъж в разцвета на силите си. Мъж та дрънка, ако те хвани ще те скърши. Тогава ми предложи да се разведем. Казва, жена млада си, от децата си не се отказвам, но аз вече за нищо не ставам, нито съм мъж, нито човек. Всичко ти оставям отивам при брат си. Брат му е вдовец и има голямо земеделско стопанство. Нито сълзите ми, нито молбите ми, нито увещанията на децата не можаха да го убедят. Пусна искова молба за развод и там написа, че поради импотентност се счита за непълноценен мъж и това е непреодолима пречка да бъдем семейна двойка, затова иска да се разтрогне брака. Казва, че много ме обича и точно поради тази причина иска да ме освободи от това бреме да бъде с мен. Беше написъл, че на този етап е готов да плаща издръжка за момчетата по 400 лв. за всяко. Тогава те бяха на 16 и 14, а малкият беше на 12, когато татко му се запали. На децата им вика: "момчета сте, когато станете мъже ще ме разберете". Отиваме в съда без адвокати. Още като влязох и се разплаках и казах на съдийката да спре това безумие да не постановява развод, че обичам този човек и без крака и без ръце да е пак искам да съм с него. Такава реч дръпнах, че съдийката накрая плачеше, секретарката плачеше. Мъжът ми плачеше. Викам му две години съм с тебе по болници, рани превързвам, сълзи не ми останаха, а ти искаш зорлем да те оставя, за да си намеря друг и да правя секс с него. Ти, който се жертва за детето ни, ти който ни гледаш като писани яйца, ти който с тази молба за развод показа, че наистина много ме обичаш, дай ми възможност и аз да ти покажа, че те обичам не по - малко. Съдийката му вика дайте си шанс, той се съгласи и оттегли молбата.
Така, имах ясното съзнание, че със сексуалния ми живот е приключило, никога не бих тръгнала да му изневерявам при това положение, аз направих своя избор. Ако, исках секс щях да се разведа, както той искаше, но знам едно - любовник деца не гледа и любовник къща не храни, а и аз съм от този тип жени, че секс без чувства не мога да правя. От друга страна едно съгласие за развод от моя страна би ударило допълнително върху самочувствието му. И тогава се случи чудо. Съпругът ми като едно упорито магаре не се отказа. Вика може да нямам х**, но имам ръце и уста. Вече шеста година не е спрял да ме целува, прегръща, обарва, прави ми страхотна френска любов, използваме вибратор и искам да каже, че не се чувствам ощетена. Обичаме се, гледаме се и ще си умрем заедно. Много добър пример дадохме на децата си и видяха оивота и през друга призма.
Мисълта ми е, няма пълно щастие. Животът ни поднася едно, но ни взима друго. Всеки сам избира как да живее. Аз в моя живот избрах любовта и не съжалявам.
Авторе, бъдете живи и здрави. Дълги години съвместен живот и много внуци ви желая.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5243d53c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5 То от жената се очаква да чисти, гптви, ражда. А от мъжа се очаква да си дели финансовите разходи на половина?

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1baa16ddac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Их, номер 6 как го завъртя, евала! Абе, жено, изневярата си е изневяра. Не съм чул някой, който изневерява, да няма "причини" за това. Той е страхотен, искам нощем да го завивам, да си носим чай... ама ми го слага друг. Егати лицемерието и подлостта. А той твоят мъж дали ще поиска всичко това, ако разбере, че му слагаш рога? Хем да си се чувствала жена, хем да си имаш сигурно семейство, всички екстри. Ох, без теб щял да остане сам... Да си сам е по-добре, отколкото да живееш в измама. Но ти надали си способна да асимилираш това. И да, ако оная ти работа е по-важна, разведи се и си бъди с любовника. Друг е въпросът, че сигурно ще избяга.
М35

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1bb6a556ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Загърбил си дългогодишната си приятелка, оженил си се набързо и мислиш, че си голям мъж. Не те обиждам и не се заяждам, но си още доста млад, не винаги всичко е толкова просто в живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8e3db5ecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   хаха 11 - право в целта. А до номер 6, жено, щом мъжа ти е спрял да мисли с долната глава, горната доста му щрака и въпрос на време е да ти разбере благародната тайна. И повярвай ми ако реши да те изгони, като всеки един себеуважаващ се мъж би направил, от любовника ти ще чуваш колко много е зает и колко много много лични проблеми има и не може да се виждате вече...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 964d56fdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всяка самотна майка била такава защото не била стока ....много сте елементарни .Аз съм разведена майка .На две големи деца.Още не съм пресъхнала , но заради такива като вас си стоя сама от три години.Защото аз така искам .И за ваше инфо. аз го оставих бившия че ми дотегна 19 години да му търпя глупостите.Сега съм щастлива майка на децата си .НЕ самотна майка -има разлика.Желая щастие на автора .И както някои горе се изказа ....да не се правел на големия мъж...Ами правете се и вие бе ! Ама не можете.Няма нищо обидно да си нечия прасковка , да си майка на детето на някои мъж .Ако е поднесено правилно от подходящ човек тия думи са титла а не обида.Семейството не е за всеки .Чета доста тук и се отчайвам .Колко незрели човеци има ..Щастие на автора и на семейството му желая!
Ж39

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f7e95152cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 9. Аз съм мъж на средна възраст с много силен характер, но в същото време изключително честен, справедлив и чувствителен. При мен лъжи и хитрувания от моя страна към когото и да е няма, но не понасям лъжите и хитруванията на другите към мен. Имал съм връзки с доста жени, но нито една не можа да спечели доверието ми. Просто ми е омръзнало от женските игрички, лъжи, преструвки и изневери и затова реших да си остана соло и не съжалявам.
Четейки твоя коментар останах изключително изненадан. Такава жена като теб с такъв характер до сега не съм срещал, нито очаквам да срещна. Ти докосна най-чувствителната струна на душата ми. Признавам си, насълзих се (аз силния мъж) като ти четох два пъти коментара. Радвам се, че макар и виртуално "срещнах" жена като теб. Такива като теб са много, много, много рядко явление. Искам от цялото си сърце да ви пожелая здраве и щастлив живот от сега нататък на цялото ви семейство. Вие го заслужавате напълно. Мир и любов.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker