Малко е сложно,но не спирам да мисля за нея. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малко е сложно,но не спирам да мисля за нея.
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте. По принцип не пиша много по форуми, но в тях доста хора пишат за своите проблеми и винаги се намира някой добър човек който може да помогне и да даде добър съвет.

Така... запознах се с едно момиче преди 1 година и половина. Станахме уж най-добри приятели и така, започнахме да излизаме всеки ден. Станахме доста близки, но започнахме доста да се караме. И така накрая отношенията ни приключиха. Аз съм такъв човек, че когато някой се привърже към мен аз започвам да го отблъсквам и се държа гадно. Всеки път го правя и се мразя за това. Аз прекалих доста. Тя също не беше най-добрата, но да кажем че и аз доста прекалявах. Карахме се общо взето заради други хора(нейни приятелки главно)защото те нещо уж я настройваха, моите приятели и те се оплакваха за нещо. Стояхме до късно с нея един мой приятел и още една приятелка и бяха невероятни времена. С нея(въпросното момиче)пък се запознах защото тя ме харесвала, но аз реших че искам да сме приятели само, защото не ми беше до това. Така де на 1 март миналата година излязохме за първи път. Бяхме до едно паркче до река Марица, още в първия път ми направи впечатление. Но не чувствах нещо повече от приятелско отношение. Също и доста я ревнувах като си говореше с други момчета и сега започвам да осъзнавам, че явно съм я харесвал повече от приятел и това се е случило в последствие. Както и да е скарахме се с нея към края на лятото. Отвреме на време и пиша как си и т. н с една дума непознати но със спомени. Не се виждаме или засичаме. Най-много да я видя някъде веднъж на 3-5 месеца. От известно време гледам наши стари снимки и просто се сещам за онези времена. Но от близкия месец си мисля за нея по друг начин, че ми липсва и че може би не ни е било писано да сме приятели, а нещо повече. И така да се каже започнах да я харесвам, защото качва доста сладки снимки. Но е супер заплетено, как ми се иска само да я видя поне. Да и хвърля една усмивка. Мисля си всеки път като легна вечер какво би било? Тя никога не би искала да се видим отново, още повече че има и приятел сега. Не вярвам да се застоят дълго, но аз не съм уверен, че да и кажа, но надали тя изпитва нещо.

Та какво мога да направя или вие какво бихте направили?
Някой попадал ли е в такава ситуация? Как сте се справили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker