Тя страда по друг, ами сега ?!?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя страда по друг, ами сега ?!?!
преди: 13 години, 27 дни, прочетена 2984 пъти
Не съм много по истории те, друг път не ми се е налагало да публикувам подобни статии, но не мога да намеря правилното решение. Малко информация от хора, които са се зблъскали с подобна ситуация. Няма да ми бъде излишна! И така, преди около 3/4 месеца се запознах с срахотно момиче.... разликата в годините ни е минимална.... Излизаме, забавляваме се, веселиме се! Всеки път когато я видя и сърцето ми започва да бие с 70%по бързо. Попринцип не съм женкар.... Нищо че изглеждам на такав... Рядко може някоя да ме впечатли но Тя ми обра точките... От няколко години не съм изпитвал толкова силно привличане към жена! Тя е умна, чаровна привлекателна с много учарователна усмивка.... С малката ралика че от време на време си противоречи днес иска едно, утре друго.... (като всяка жена). Наскоро се раздели с нейния партнюр не по моя вина, просто двамата вървяха в две противоположни посоки... Да съгласен съм живее и се Ок... то и това е до време... Но не мога да разбера едно, първо иска нещо.... следващия момент иска само секс... след два дена иска да си останем само приятели.... В същото време към мен показва много по голямо уважение и доверие спрямо другите... (имам предвит че не се държи приятелската ако се сещате какво искам да кажа) налита ми и ме заиграва всеки път кога прекали с чашките...

Преди известно време ми каза"Никой никога не се държал толкова добре към мен пожелавам на всички момичета да срещнат момче като теб"естествено пак се беше увлякла с алкохола... Ревнува ме или изпитва чувство за собственост не знам кое от двете е но защо при положение че не иска нищо го прави това??? В началото се държах прекрасно с нея.... видях че няма никакъв ефект... смених тактиката започнах огледално държание на нейното отношение спрямо мен.... Естествено ефекта беше положителен, както ми каза че щяла да си ограничи контактите с мен но минимум така започна да ми звани всеки ден и да се виждаме почти всяка вечер.... Не мога да и хвана спатиите какво иска... И друго не мога да разбера всеки който се доближи до нея и покаже по голям интерес от нормалното го реже на момента... Когато сме в компания почти не разговаряме... за сметка на това когато останем на саме може да си говорим с часове... Старая се да и давам всичко от което се нуждае... Имам предвид като уважение.... доверие.... никога не съм си позволил да я обидя или засегна пред общи познати или да развартим някакъв цирк както правят повечето за да се направят на интересни... матерялните придобивки въобще не ги споменавам защото както всяка жена и тя има нужда от някоя друга дрешка или гримче или нещо от сорта.... Преди няколко дни излязохме да се позабавляваме малка компания на дискотека.... Към края, малко преди да си тръгнем пуснаха една балада на нея и се насълзиха очите (очевидно за този по който страда) и на мен ми стана много криво.... но хубавото е че нито тя разбра че съм я видял нито аз показах че ми е криво... Да хора сме всеки.... повечето от нас са имали.... кой споделена кой не споделена любов.... Всеки поне веднъж в живота си е срадал за някоя или някои... Докато не намериш някои по добър от него/нея с които да го замениш... Все пак живота е миг от вечността но мацина го осазнават... Днес си с един утре с друг.... и така докато не намериш половинката с която да си паснете... И така след всичкото това което ми се случи се чудя има ли смисъл да я гоня още... Или просто да оставя нещата така както са...??? И въобще да не се занимавам повече????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 26 дни
hash: 781796be0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, приятел, как да я разбереш какво иска като и тя самата не знае?... Явно е разглезена от мъжко внимание. Но, вижда се също, че не си ? безразличен. За да ? станеш ценен, обаче, прави се на недостъпен, в никакъв случай не ? разкривай чувствата си. Добра тактика си подхванал давай ? аванс от време на време, но като цяло я дръж в неизвестност. Ще те пожелае докрай, гарантирам ти:) Аз лично, ако бях на твое място не бих се занимавала, изглежда ми глезла и непостоянна. Но, ти явно си хлътнал, така че доведи нещата докрай:) Бягай ?, за да те гони! Успех!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 490cbd4159
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мисля по същия начин като Борония. Според мен е голяма лигла и глезла, хем ти показва, че не е безразлична към теб, хем плаче на баладата (очевидно по някой друг), хем като сте в компания се прави че не те познава. За мен това момиче незнае сама какво иска. Вижда, че си падаш по нея и затова си позволява такова държание. Както каза Борония прави се на недостъпен, дръж се с нея така, както тя с теб и накрая ще видиш как ще падне в краката ти. Късмет в играта :)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: efb8a9850e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще си позволя да споделя тук нещо което се надявам да ти е от полза...
Преди няколко години аз бях в ситуацията на твоята приятелка. Разбиха ми сърцето, мразех всички мъже, просто никой нямаше шанс... Единствения по-близък контакт, но чисто приятелски беше с един мъж със същото поведение което описваш ти. Никога не ми се обясняваше в любов, но беше до мен и ми предлагаше връзка, в която да сме си опора и т. н.
Аз също си менях мнението според часовете в денонощието, но неговото постоянство(една година ме гони) ме покори, днес съм щастлива, не че веднага забравих други, но за мен той остана далечен спомен. Ако мислиш, че тя е човека бъди постоянен и тя ще го оцени, и ако не си се излъгал, ще ти бъде най-предания партньор...
Какъвто смея да твърдя, че съм аз вече 3 години живеем заедно, планираме дори да озаконим връзката си...
Пожелавам ти успех каквото и решение да вземеш!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 26 дни
hash: 410228b565
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че проблема е, че тя все още не е силно влюбена за разлика от теб. За това те разиграва и се държи неуравновесено. Другият вариант е да е прекалано повърхностна и неспособна на дълбокипчувства, но надали. Според мен, ако проявиш търпение тя ще започне да изпитва по-силни чувства, не само приятелски или сексуални и нещата ще се наредят. Ако не се случи след известно време явно си е такава или поне към теб и по-добре я зарежи, защото, когато единият е много по-ангажиран емоционално нещата няма как да вървят хармонично.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker