Защо хората започнаха да изневеряват толкова много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо хората започнаха да изневеряват толкова много
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2169 пъти
Здравейте! Аз съм младо момче и в последно време започнах да се чудя има ли изобщо хора, които не биха изневерили на половинката си. Толкова често слушам и виждам хора, които изневеряват на половинката си и след това без никаква съвест се връщат вкъщи и казват колко много ги обичат и как не могат без тях. Това толкова ме отвръщава и се питам защо ли го правят. Проблемът е, че в един момент започнах да мисля, че това го правят абсолютно всички хора и дори започна да ми се отразява на моята връзка ( почти две години но за съжаление вмомента е от разстояние, скоро трябва да се съберем ) и започнах да търся под вола теле защото си мисля, че и на мен ще ми изневерят един ден. Загубих изцяло доверие към хората. Защо хората се превърнахме в животни и търсим само бързия и лесен секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: ca38e7717e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти вярваш ли си във "връзката от разстояние"? Човекът изневерява по различни причини. За някои е невъзможно да бъдат моногамни, други отмъщават, трети го правят от неудовлетвореност и скука. Има къде къде по-драматични събития, всъщност. И не, изневярата не винаги е само секс.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d9fa62ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото манталитета ни стана консуматорски, няма я вече идеята за взаимност и общо благо. Всеки гледа да изкопчи нещо от другия и той да е добре и ако може, без да дава нещо в замяна.

Медии, маркетинг, реклами, всичко допринасят за това. Посланието винаги е, че това ще ни направи щастливи, затова трябва да го купим. Ако ни омръзне нещо, веднага да го сменим, дори и да ни върши работа и да може да се ремонтира. Трябва винаги да имаме богат избор и да пробваме от всички. Постоянно се рекламират "ново", сякаш новото автоматични е по-хубаво, екслузивно, вълнуващо. Всеки продукт трябва да услеснява живота ни и едва ли не ние нищо да не правим и да не се мъчим, а всичко да става наготово.

И така постепенно хората започнаха да стават все по-претенциозни, не желаят да дават, да правят компромиси, да градят. Ако старото им омръзне, са любопитни да опитат от новото. И цялата тази консуматоркса философия неизбежно се отразява и на любвния ни живот.

Не че е лошо и не казвам, че цял живот трябва да сме верни ан всяка цена, това също е крайност, но мисля, че леко сме изпуснали баланса.

Например дядо ми недоумява защо ако ми се скъса дрехата, веднага тичам до магазина за нова, вместо просто да я зашия. Не става въпрос за самата дреха, а за начина на мислене. Едно време се е мислело в насока да се поправя, да се гради, да се работи в наличните неща, а не просто като не ти хареса нещо, веднага да го сменяш на момента. Когато общувам с възрастни хора, ми прави впечатление този разрив в начина на мислене и мога да си отговоря на много въпроси от типа "защо едно време е било еди как си, а сега е коренно различно и съответно къде бъркаме новото поколение"

Сега е лесно - не те кефи жена ти, цъкаш в сайт за запознанство и си намираш някоя парантия или отиваш на курва и си плащаш. Всичко е лесно, достъпно и бързо. Защо да се мъчиш по трудния път? Но хората масово не разбират, че лесното днес излиза "скъпо" утре.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3a59061bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Хората по натура са полигамни същества. Преди хиляди години, когато сме били племенни ловци-събирачи, семейната единица не е съществувала и децата не са били отглеждани от майките си, а от племето като цяло. Тази практика се е ползвала успешно до скоро в израелските кибуци, като родителите са имали правото да виждат децата си за до 1 час следобяд.

Семейната единица, съставляваща се от 1 мъж и 1 жена, е изкуствено създадена по нужда с цел обществвно развитие след като първите хора се заселват на едно място. Днес, обаче, повечето българи, колкото и да се оплакват, живеят в състояние на хиперзадоволеност. Тоест, тъй като основните и вторичните им нужди са напълно самостоятелно задоволени, те вече не се нуждаят от семейната единица, което води до това, че ние като общество бавно но сигурно се превръщаме в неандърталци, които са напълно отдадени на първичните си нужди и биха изчукали всичко на два крака без да му мислят, и освен ако не се присъединиш към някоя ултра-консервативна отричаща обществото група като тази на амишите или мормоните, можеш само да се надяваш, че мозъкът на момичето с което си не е достатъчно пропит с обществена деградация, че да ти изневери.

Най-добрият начин да си сигурен е да познаваш родителите й: ако те са от ония тип, който би отреагирал с „ми хуу” ако тя си направи татус, значи... Инъче ако е свястно момиче с още по-свестни родители, не би трябвало да има за какво да се притесняваш, макар че никога не можеш да си сигурен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 88231ca3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е от днес, човешката природа изобщо не е толкова красива, колкото я виждаме на екрана или между страниците на книгите. Не харесвам медиите, не виждам и нещо особено добро в социалните мрежи, но тези неща разкриват на показ много от хората. Преди 50 години е имало също толкова неверници, колкото и днес, просто не е било толкова лесно да ги хванеш. По едно време се превъзнасяха връзките на бабите и дядовците ни, както и тези на техните родители, но баба ми ми е разказвала какви са ги вършили на нашите години. Така че, Авторе, нищо не се е променило коренно, повечето хора са полигамни по природа. Не си застрахован от изневяра, но се замисли, че не си застрахован и от блъскане от кола. Кола може да те блъсне и на тротоара, дори не е нужно да пресичаш. Дай сега да не излизаме навън, защото има някакъв риск да бъдем блъснати. Такъв е живота, има много лоши неща, но никой не е казал, че трябва всичките да ни се случат... или пък да разберем, че са се случили. Един вид, може в момента да ми слагат рога и аз да не подозирам, а да си живея най-спокойно, да си пия кафето и да пиша този коментар. Не задълбавай, вярвай толкова, колкото сърцето ти разрешава и се надявай на най-доброто.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 437e927e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щото не знаят дори дали са жадни или гладни, не знаят пикае ли им се или маструбира, не ги свърта на едно място с един човек и все им е криво.. Затова изневеряват! :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 15451e90e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Казваш, че често слушаш и виждаш хора, които изневеряват, но къде ги видя и чу? По вестници, статии, филми, по форуми или в реалния живот? Откъде знаеш, че преди хората са изневерявали по-малко и как изобщо може да имаш такава база за сравнение? Единственото различно е, че "в тези времена" по-трудно можеш да скиеш изневяра.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6144cd5d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Думата е отврАт, няма дума отврЪт!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a6276a6749
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   И аз съм съгласна, че хората не изневеряват от вчера. Просто днес, благодарение на средствата за по - лесна и бърза комуникация, желаещите да изневеряват са по - улеснени да го правят. И по - добре, защото така има по - голям шанс да бъдат хванати и разкрити от половинките им, който не заслужават да живеят в лъжа!

Аз лично Не одобрявам изневярата. Според мен който иска секс с различни хора не трябва да си позволява да е в сериозна вързка с друг човек, защото обикновено този друг човек се случва да му е абсолютно верен и също очаква вярност. Желанието за моногоманост на разни хора задължително трябва да бъде уважено. Полигамните са си в право да бъдат полигамни, но е супер долно да си правиш кефа навън, докато жена ти/мъжа ти послушно си седи вкъщи и ти чисти, готви, подрежда, плаща ти сметките.. и изобщо ти върши и ти помага с нещо, защото си мисли, че обичат само него/нея и си само с нея/него.
В смисъл, полигамните хора не трябва да си позволяват наглостта да се ползват с привилегиите и екстрите на моногамността, а масово го правят, защото са нагли и безскрупулни и искат да им е удобничко вкъщи, да има кой да им прави компания на коледа и великден, да има за кой да говорят пред родителите си, роднините си и там средата си, ако е някаква такава по -консервативна нали - да получат възможно по вече social acceptance and approval и всикчи такива да казват нали : "оле,оле жена за пример е тя.../ оле, колко стабилен и свестен мъж е това, дано да стане кмет и да ни оправи живота на всички (примерно)"

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c9e1c920d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Даже не търсят бързия, а просто лесния секс. Готови са, да се правят на палячовци, само и само, да има някой у тях. Проблемът им е, че са повърхностни лекета.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a16b5f55db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В живота трябва да има разнообразие и да имаш от всичко.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ad54545c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Точно така номер10, но не и за сметка на чувствата на някой друг човек.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ca4f321372
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото в днешно време няма ценности и има голяма свободия!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2a52fe8003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хората са изневерявали и преди, само че в наше време за изневярата започна да се говори едва ли не като за нещо хубаво, приятно, че дори и полезно. Целта е да се отнемат ценностите на хората и да се превърнат в обикновени животни, които можеш да управляваш с елементарни усилия. Това, че човекът е полигамен по природа е пълна глупост, която се използва като лесно оправдание за изневерите. Дори животните, които се водят полигамни в повечето случаи, правят секс само в определен период през годината, за да се размножават. Но не всички изневеряват, има много такива, които не го правят.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c7acc650eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Когато изчезне и последната душевна радост, тя идва когато стигнеш до определена истина за Господ примерно или просто от чистите ти междучовешки отношения с някой от другия пол. Тогава идва плътската радост като единствен възможен източник на доказателство/а че съществуваш. Някой може да нарече примитивността си проява на еманципираност и да се определи като част от "модерното семейство", но за мене това си остава примитивизъм. И да, звучи патриархално, нещо което от определено време не смятам за лошо и не ме вълнуват ни най-малко коментари от сорта че съм се родил няколко века по-късно и тем подобни. Смятам че прекалено извергната стана християнската гледна точка, а иначе се биеме в гърдите че няма да позволим на мюсюлманите да изнасилват нашите жени, а и татуировка тук таме с някой кръст ще видиш, това е то християнството в тези години. М18

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 61b153515d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравей младеж,

Искам да знаеш, че има два типа човешки същества:

- Такива, които стават.

- Такива, които не стават.

Първо, сам трябва да решиш от кои си и да търсиш подобните на теб. Хората рядко се променят. Не ,че не се променят - възможно е, но много рядко. Много е трудно да променяш някого, а и нямаш право.

Не се отчайвай в никакъв случай. Щом имаш такава ценностна система, значи има и други хора с такава. Търпи и търси.
Не слушай отворковците, които ти обясняват, че трябвало да се ебем наред, кой когото набара ...

Надали, накой от тях на среща казват на човека отсреща:
- Виж, аз съм горд потомък на неандерталците, австралопитеците ... абе с една дума съм си чиста маймуна, готова да се сношава на поразия.

Маймуната си е маймуна. Дори и с висше образование и лаптоп, тя пак си е маймуна и такава ще си остане, до момента в който не „еволюира” и не реши да стане човешко същество.

Ценностите, които ти споделяш, са човешки. Повярвай ми, че да останеш човек си е истинско предизвикателство.
Остани си човек. Не ставай маймуна, това е лесно. Трудното е да останеш човек.

Не бързай, ще срещнеш правилния човек.

Успех. :)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a09e9882e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Aз пък приемам изневярата,ако не разбера за нея и ако е само секс,но не и емоционална изневяра .

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 508479efa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   до номер 3: Гласувах с 1-ца за коментара ти, защото не го бях дочел, извинявай за което :) Съгласен съм с теб.

Да, хората сме полигамни по природа, но у хората има много неща по "природа", които не пасват на модерната цивилизация. Например, инцестът в племената в миналото е бил широко-разпространен, например майка със син, баща с дъщеря, братя и сестри. Но в днешното общество това е тема табу. Друг пример е жестокостта - в книгите по психоистория ("The Origins of War in Child Abuse") пише за жестокостта сред която са живели нашите най-далечни предци. Дори племена, които не са спорели за ресурси, са се разбирали отвреме-навреме да се срещат и да се бият до смърт. Нещо като спорт.

Исках да кажа, че това, че нещо е природно не значи, че е добро за живота в цивилизация. Очевидно промискуитетната силно разкрепостена сексуалност не е добра в дългосрочен аспект, защото води до разпаднати семейства, неосъществени семейства (т.е. хора живеещи самотни до смъртта си), самотни майки (а децата отгледани от самотни майки имат повече проблеми от децата с двама родителя) и въобще един куп социални проблеми.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 05c7026d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Защото не им пука, че нараняват другите хора. Ако чувствата са си отишли, разделете се първо и след това кой с когото и каквото иска да прави нататък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d35ce7a53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   За какво сте дали толкова много полижително гласуване на номер2, като той всъщност оправдава изневярата?
- 'Не че е лошо и не казвам, че цял живот трябва да сме верни ан всяка цена, това също е крайност, но мисля, че леко сме изпуснали баланса.' - на практика той казва, че е окей да се изневерява, само да е ...балансирано? Еми баси лицемерието! И не, не консуматорството е виновно, изневеряващи винаги е имало, независимо какви са били времената! Просто днес повече се говори за това, което всъщност е напредък за човечеството - това е пътят изневеряващите да бъдат пречупени!!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0fbc133706
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Половината теми тук са за изневяра. И просто не разбирам какво точно се влага в това понятие и защо то така тревожи хората. Омъжена жена съм. Онова, което би съсипало семейството ми, е предателство от страна на съпруга ми. Не приемам като предателство това да си достави удоволствие с друга жена. Това не е липса на любов. Още от самото начало договорихме отворена връзка именно, за да се спасим от ревността, която е като отрова за един брак. Разбира се, аз също имам правото да задоволя някаква мое влечение към друг мъж, но просто нямам желание да го правя, ако и мъжът ми не участва. "Изневерявали" сме си мнократно с други двойки, които търсят разнообразие в секса, забавлявали сме се заедно във всякакави конфигурации. След купона се качваме в колата и се прибираме. Или ако партито е на наш терен, гостите правят същото. За предателство бих приела да има тайна връзка с друга жена и да ме лъже. Но просто да прави секс за удоволствие - на него и на партньоката му, и после да се разотидат по къщите, за мен е нормално.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2b36094da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Категорично против изневярата съм. Просто защото познавам грозното и лице. Познавам ужаса да те предаде човека, който обичаш, на който си вярвал, на който си бил безрезервно предан. Който е казал, че няма ненаказано добро е бил абсолютно прав. Платих висока цена-минах през всичко-съсипано здраве, алкохол, лекарства. Знам, че съм била съвършено тъпа и мнозина се подхилкват като четат, защото нормалните жени си връщат за това, което са им причинили. Едно ще призова четящите-като не искате човека до вас-просто му кажете. Няма такъв дебил дето да не разбере, че не е желан. Макар, че в болшинството от случаите, както и в моя главната цел е разнообразието....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d9fa62ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   19, не си ме разбрал/а. Не оправдавам изневярата. Имах предвид, че някои хора са склонни да търпят унижения, само и само да останат във връзката и да не се разделят. Това е другата крайност. Изобщо нямах предвид, че оправдавам изневярата.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3f8aa7588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   За съжаление не знам отговора на този въпрос.. Но от няколко месеца мисля над него.. защото самата аз се сблъсках с предателство на бившия ми вече мъж. Любовта ни беше дори повече като онази от романите в продължение на години. Буквално изведнъж е започнал да се среща с друга жена, много по-възрастна от него. Дефакто тя ме измести.
Моята реакция беше да не драматизирам, да не се оплаквам, да не страдам. Оттеглих се с достойнство и без грам драма.
Аз не изневерявам и когато обичам- обичам лудо и до край.
Това ще посъветвам и всички жени - когато разберете че ви избеверяват- имайте достойнство и помнете, че никой не е незаменим освен родителите ви, братя, сестри и децата ви. Ама никой друг.
Автора, пожелавам ти успех и дано не се сблъскваш с изневярата. Дори да се, продължавай да вярваш в любовта и хората. Поне мен така се ме учили родителите ми, на които искрено се възхищавам и са пример за мен.
Децата имат нужда от достойни примери в днешното объркано време. Бъдете истински и обичайте, не наранявайте.
А за другите Господ си знае работата.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1b76704b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Да, да останеш във връзка да търпиш унижения е голяма крайност. Но вместо да търпиш трябва просто да напуснеш този(тази), дето те унижава, а не да изневеряваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4def51db1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Напълно подкрепям последните две мнения. Аз лично не мога и не мога да го разбера, поне за себе си. Разведена съм и предпочитам да съм сама отколкото да бъда с някой, които ме лъже. И емоционалната изневяра е не по-малко изневяра от физическата. Отдавна не бях чела историите тук, но миналата седмица попаднах на подобна тема. Прочетох избирателно няколко мнения и честно казано се ужасих от прочетеното.
До 21, в много случай не е само разнообразие. Много от жените, които го правят са финансово зависими от мъжете си и ги е страх да ги напуснат, заради комфорта си, което е жалко и гнусно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 41d1d7937a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Изневярата е духовно убийство на човека, който се е доверил на предаващия го. Хората изневеряват защото не могат да обичат, защото са егоисти и не могат да се посветят на другия човек. Затова вместо любовта избират лесния вариант на удоволствие в секса. Само че естественото място на секса (без извращения) е да допълни любовта, да бъде плътското единение, което следва душевното единение на двамата, опознали се един друг, и приели различията в характерите, интересите, интелекта, добрите и лошите си страни. За съжаление съвременният инфантилен човек, за когото удоволствието е алфата и омегата на живота, приема секса за начална и базова точка, около която да гради връзката си. Това са хора с кухи и празни души, за които материалното, парите, суетата, славата, властта, кефа са най-важните неща! Такива хора превръщат секса в тотален разврат, пренебрегват всякакви нравствени норми, които се явяват естествена защита в отношенията между хората. Те правят всичко, което поискат без да се интересуват от чувствата на този, който засягат и унижават, но това е и тяхното унижение. Изневерявайки, тоест отдавайки се на секса, те вече не могат да се спрат и реагират, подобно мухи на изпражнения. Не случайно и секса им е извратен до степен консумация на всяка нечистотия, от която изобщо не се гнусят! Така че всеки, който е тръгнал да изневерява и да си играе с чувствата на другия е първия самоунижил се! Съвременните млади хора трябва да са много внимателни в търсенето на свестен партньор, защото много по-често могат да налетят на някой лекомислен екземпляр!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 050a100a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ами по различни причини е при двата пола.

Мъжете, които изневеряват са няколко типа. Единият тип са си просто курвари, които са свикнали да чукат различни жени, за тях е като спорт и начин да се самоутвърждават. Други мъже пък изневеряват, когато връзката им не върви, като най-вече връзката им куца сексуално. Много жени сами подтикват мъжете си в изневяра с лошо отноешение и мижав или никакъв сексуален живот. Мъжете имат нужда да изпускат парата, но някои жени не ги вълнува това и егоистично ги лишават от секс. Тогава мъжът чука нещо навън. Важно е и качеството на секса за мъжете. Ако жената е дърво в леглото, секса става дори досаден. Много жени не се грижат за подържане на страстта и после се чудят защо мъжете им са си хванали любовница, при положение, че винаги е изпран, сготвено е, изчистено е и т. н., но забравят най-важното, а именно, че никой мъж не ходи при любовницата си да си глади ризите или да яде мусака. Мъжете искат секс, хубав, страстен секс, редовен секс и мило, нежно и страстно отношение от жена си. Българките масово са небалнасирани жени по мое наблюдение. Една огромона част са откровени курвентии, които не стават за семейство, друга голяма част са смотани и скучни женици, които една свирка не искат да направят на мъжете си. Малко са нормалните жени, които знаят как да пазят семейството, да бъдат хем верни, хем страстни в леглото. Много е важно да има комуникация и всеки да си каже какво му се иска във всяко отношение. Ако една жена се раздава емоционално и сексуално, мъжа трудно би изневерил, освен ако просто не е непоправим женкар. При мъжете обаче дори да се стигне до изневяра, тя по-рядко е фатална. Не така е обачепри женската изневяра.

Проблема с женската изневяра е доста по-сложен и всестранен, но и там бих оправдал доста жени. Значи има доста жени, чиито мъже са обасолютни пънове, които грам не ебат жените си. Лично аз не съм никога не съм бил с омъжена жена. Имал съм авантюри с няколко, които имат гаджета и нямат деца, но винаги оплакванията са едни и същи. Обикновено или не ги чукат достатъчно или са откровени дебили, които грам не им обръщат никакво внимание. Такива жени са много лесна плячка. Достатъчно е да я изслушаш, да проявиш разбиране към емоционалните и нужди да се разтовари, да и покажеш внимание и някоя друга мила дума и тя отваря краката. Причината е, че такива жени не виждат любовника в неговата цялостност и сложност като личност, а го разглеждат само като противоположност на официалния партньор. За това и лесно се разочароват впоследствие и често следва същото. Във всеки случай, когато една жена изневерява, тя уважава мъжа до нея.

Изобщо темата с изневерите никак не е проста. Безспорно изневярата е зло, което води до други големи злини в обществото, но ключът да не се стига дотам е да се научим да градим отношения, да погребем собствения си егоизъм, да комуникираме на ниво, което да поставя проблемите. Много жени (а и мъже също) например очкават партньора им сам да се сети за техните терзания... но.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker