Какъв тип хора са това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв тип хора са това?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 842 пъти
Здравейте, пише ви мъж (за някои от вас момче) на 24 години. След дълга връзка, която прекратих, си дадох 2 години почивка и се отдадох на старт в кариерното развитие, и сега започнах отново да излизам на срещи. Запознах се с въпросното момиче "X", харесахме се от пръв поглед, поговорихме си. После си разменихме контакти в социалната мрежа и чатихме 3-4 дни вечер след работа. В един момент, тя от нищото, след 10 мин разговор на живо и 3 чата, започна да ми казва неща от сорта на "пиши ми като приключиш да шофираш, за да знам, че си добре". Когато й споделя за даден проблем в офиса получавам " ти си толкова умрен и си просто жесток, ще ги разбиеш всички".
И такива неща от сорта за всяко едно нещо, всеки ден. Изведнъж започна това държание на момиче все едно ходим, и то от месеци или години. Някак си ги приех тези неща, за да не я обидя... но реално, това, което бих й отговорил е "как за обща комуникация 4 часа започна да ти пука толкова уникално много за мен, а относно проблемите в офиса, откъде знаеш дали съм умен или не? Откъде знаеш как изобщо се справям на работа и какви са ми слабите и силните страни, след като изобщо не ме познаваш? , и защо подяволите искаш да ти пиша като спра да шофирам всеки ден, за да знаеш, че съм добре??? ".

Все пак, щом ейтака от нищото без никакво основание започна да се държи по този начин, моята проста логика ме навява, че се държи така с всичките си "партнъори за среща", които е имала някога или ще има. Един вид, може би иска да обича? Може би насилва нещата по някаква причина? Самота?

Имам няколко познати момчета, които са по този начин. Излизат 2 пъти с поредната и тя се превръща в център на вселената им. Съответно те започват да се държат така все едно ходят с нея от години. Отблъскват момичето, и след 2-3 седмици намират нов обект, който да издигат на пиедестал. Съдейки по моите приятели и познати, които са така... няма нищо истинско в действията или чувствата им, щом се държат така с едва ли не всичките.

Според мен нормалният вариант е да се срещаме няклко пъти, да видим дали ще стане нещо, да се поопознаем малко. Да тръгнем, да минем през няколко неща, за да почне да ни пука толкова много един за друг, че чак да си звъним като спрем да шофираме и да се "боготворим".

Разбирам да ходим от известно време, да ме познава и да знае ако съм добър или не в работата си. Да се притеснява относно шофиране и т. н. Ама по дяволите... това момиче дори не знае кой е любимият ми цвят, нито аз нейния. Говорили сме си по 3-4 общи теми от енежедневието и изведнъж започва това... освен тези неща, които споделих, тя говори и върши редица други действия, които са присъщи за сериозна връзка. А ние сме на ниво "пред първа истинска среща"

Та, да се върнем към заглавието... какви са тези хора, за да правят така, и изобщо може ли да им се доверим, че това, което говорят потенциално може да е истина? Че го мислят и вярват от сърце?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8ac75c51d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са хора, които така могат да изразят интереса си. Намеренията им сигурно са чисти, поне аз така си мисля, но поведението не е напълно искрено. Въпросът е там, че повечето си вярват и наистина мислят, че поведението им напълно отговаря на чувствата. Реално, ако всичко приключи, тя наистина ще е тъжна и ще се ядосва, че никой не я цени, а тя е грижовна, мила и дава внимание. Лошо би било, ако това момиче започне да ти вменява чужди качества, ако сама си изгради образ за теб, без ти реално да си се разкрил. Някак си ти ще излезеш лош, че не ѝ даваш това, което тя ти дава, а ти ще си бил искрен. В общи линии, теб това поведение те дразни, но нея искрено я наранява. Пък и всички знаем, че сериозните връзки не са чак толкова идеални. Типично е в началото на връзката да бъдеш свръх амбициран, да задаваш куп въпроси, да искаш да ти пишат, да показваш всячески, че се притесняваш. Ако приятеля ми беше паднал след първия месец от връзката ни, щях да се стресна и да го питам дали е добре. На този етап сигурно ще му се скарам, че не внимава, че може да се убие, че ме е изплашил, възможно е да му кажа, че не му разрешавам да се наранява (все едно е в моята власт). С течение на времето се отпускаш. Момичето се опитва да намери израз на чувствата си. Не е най-доброто, не е напълно искрено, но това умее да прави, това ѝ е познато и присъщо. Ако си с нея 2 години, тя сигурно ще се държи много по-отпуснато... или пък ще се сърди нонстоп, при всички положения е едно от двете.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 19d5608418
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това са хора, които търсят емоционална връзка с някого (защото са самотни и искат да бъдат обичани)и в момента в който те е харесала и малко "опознала" си е казала, че иска да те спечели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker