Защо мъжете прикриват чувствата си?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете прикриват чувствата си??
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 5759 пъти
Здравейте. Аз съм жена и просто се чудя защо мъжете прикриват чувствата си и играят роли, които не им отиват? От липса на самоувереност ли е? От мисълта, че някой ще ги нарани ли? Не разбирам защо мъжа трябва да говори в един момент неща, които те впечатляват и в следващия - да те накара да се чувстваш все едно те използва.. Ако някой може да сподели защо се получава така, може да сподели. Защо мъжа се държи така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 125ece0c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените обичат и се хващат на сладки приказки, дори когато не са искрени. Търсенето определя предлагането.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c0dbb84b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото ако ги разкрием го приемате като слабост.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4f26147e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   За да уловиш нещо, трябва да заложиш примамка. Така е в природата! За да спечели мъжът жената, трябва да я примами. Ето защо, мъжете първо правят мили очи, а след като постигнат целта си, хайде чао, чака следващата. Няма любов, има само чукане, не е луд който яде зелника, а онзи който му го дава! Жените сами си постигнаха това положение, нали искате равноправие, сами избирате краткотрайни връзки и ето резултата!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd16039965
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре че се намират доста жени, които да се хващат на приказки, че и едно дете нямаше да се ражда на територия България, мъжете сте толкова зле на действия

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 74f4386718
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Как да не ги прикривам като всеки от малкото пъти в които ги демонстрирам както аз знам и ми идва от вътре биват приключени отношенията от другата страна с думите "ти си прекрасен,много добър в мен е вината, заслужаваш наистина добро момиче" и съответно решавам, че в мен е проблема и в това как ги демонстрирам тези чувства.

Това да демонстрираш на човека до теб, че е само той и колко много го харесваш и го мислиш явно отблъсква, следователно се насочваме към другата опция, а именно добре познатите на всички игрички. ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6dcdecaa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това не го правят всички мъже, а само някои.
Когато някой мъж постъпва така с теб - просто веднага спри да се занимаваш с него. Просто не го отразявай повече - категорично и завинаги. Не се оставяй на никой да си играе с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 05bbe91e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да, някои мъже прикриват чувствата си. Вярно е. Но далеч не всички са такива. Защо не приемеш, че в много случаи мъжете просто не изпитват чувства към жената/жените в живота си?
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 88175ade3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Защото, когато срещнете искрен мъж му се качвате на главата, това е единия вариант, другия е, че говориш за обикновени бройкаджии. Не бъркай мъж с бройкаджия.
Разликата е огромна и ако не можеш да я направиш - жалко.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ff9b39731c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочети темата "Защо жените подвеждат? " и ще разбереш. Мъж, признал чувствата си по един или друг начин, става слаб и олеква в очите на жената. Подсъзнателен процес в женската психика. Писнало ни е да ни разиграват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 543a579f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Към номер 5

Ти си бъди добър с жените/жената (пожелавам ти една единствена, истинска жена), а с другите - не се занимавай, толкова е просто. Когато не могат да те оценят, значи, че няма смисъл да хабиш време и емоции.

По темата
Бъдете себе си в пълните си светлина и мрак.
Защо трябва да играем игрички, като може да видим, че насреща ни има човек, който или ни приема каквито сме, или не ни приема каквито сме. Аз не бих общувала с някой, който не ме приема каквато съм. Едно е комуникацията, в която си изказваме неща, които забелязваме един у друг, с цел да посъветваме човека до нас, да се погрижим за него, защото ни е грижа за него, а съвсем друго е някой, който налага мнението, възгледите и желанията си... ако е така, ами, не сме един за друг, няма нужда да се мъчим или да играем игри, с каква цел? Секс? Не ме влече 'единият секс'. Честно казано, валидация - също не ми е нужна, сама за себе си имам реална преценка и нечии комплименти, и помощ - не са ми нужни, мога да живея сама, всъщност, но имам друга идея, а тя е семейство с ценности, затова не бих се занимавала с хора, с които да 'играем игри', с такива хора не се прави семейство.

Бъдете искрени!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f971a2ee9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   В такава ситуация съм, че ми се налага да си прикривам чувствата (никак не ми се иска...). Не играя роли обаче. Това което изпитвам към момичето което харесвам ми е трудно да го обясня, странно е, чувствам дълбока връзка, сякаш я познавам от няколко живота. Имаме толкова сходни неща с нея и толкова си приличаме, че чак е плашещо. В същия момент идва и този факт, че тя е обвързана, а аз по никакъв начин не бих искал да и навредя, най-малкото като и призная какво изпитвам. За това и съм се дистанцирал максимално, обаче мислейки за нея постоянно. Опитах да гледам на нея като приятел, с който си споделяме, смеем се и т.н. но просто не става, адски трудно е, не се получи. Със сигурност тя смята, че съм я използвал за да ми запълва празното време през деня или за да ме разведрява когато преминавах през труден период наскоро и когато вече мислите ми са се подредили и съм си стъпил на краката вече не ми е нужна... Нищо подобно, точно обратното е, но както вече казах, бих искал да е щастлива, тя го заслужава най-много от хората които познавам. Не знам колко общо има моя отговор с темата и въпроса ти, но сметнах, че може и да е полезно да научиш нещо от друга гледна точка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 638043623e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Какво ги питаш? Те всичко знаят и от всичко разбират, особено от жени. Психолози, социолози, сексолози, ама на практика голи води!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c5f99c6bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   към номер 12

А защо не обмислите с момичето, което харесваш и се имате и допадате да сте заедно? Казваш тя е обвързана... доколко сериозно е обвързана? -деца, съпруг? ... защо смяташ, че тя е щастлива в така създадената ситуация, че не желаеш да и вредиш? Говорили ли сте, искате ли да сте заедно? Какво ви спира? Ти ли си нерешителен или тя има основателни причини да не може на този етап да сте заедно?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f971a2ee9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   №15
Не виждам как бихме могли да обсъдим дали да сме заедно или не, след като никой от нас в годините ни познанство не е признал директно на другия, че изпитва нещо към него. Единствено сме си го намеквали, чрез комплименти, не само за външния вид, а като цяло, за характер, душа, шегували сме се за това колко общи неща имаме, като сродни души... Но не знам, от нейна страна всичко казано може да бъде и от приятелска гледна точка, а това е и едно от нещата които ме спира да и призная. Най-важното вече го споменах. Обвързана е, питаш ме колко сериозно, ами в интерес на истината нямам идея, но след като я познавам, смятам достатъчно добре, бих казал че е сериозно обвързана от няколко години, не би била с човек който не обича. Никога не би изневерила, понеже е един от редките хора в днешно време - истинските. Не е женена, нито има деца. "Така създадената ситуация" - за коя по-точно говориш, за това че съм се дистанцирал? Със сигурност не и е приятно, както и на мен и ми е сърдита, донякъде и го усещам, защото постепенно спрях да поддържам контакт с нея. Не съм го желал, но съм принуден, понеже в последно време едва издържах да не и кажа всичко което мисля в прав текст, имаше дни в които само тази мисъл ми беше в главата, как точно да и го обясня. И да, според мен ще и навредя, ако и кажа, поради доста причини, които не бих изброил тук, но повярвай ми са основателни. И най-вече защото от личен опит знам какво е да се намесиш в чужда връзка или да разколебаеш такава, точно това никога не бих направил, не съм такъв човек и никога няма да бъда. Но и ми е трудно да се държа приятелски и да се прикривам, общо взето ума ми щеше да избухне от тези дилеми. Не сме говорили дали искаме да сме заедно... както вече казах, много е възможно тя дори да не предполага, че изпитвам нещо към нея.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7fce0d16cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Истинските чувства не могат да се прикрият. Колкото и да се старае един мъж, ако жената срещу него е умна, ще разчете жестовете, погледите, цялостното поведение. Наблюдавала съм съпруга ми, с когото ни свързва голяма любов. Когато вечеряме с приятели в заведение, например, а аз закъснявам, в момента, в който вляза в салона и той ме види, просто цялата му визия се променя. Да, всички останали приятели също се радват да ме видят, но той започва да излъчва светлина буквално, очите му започват да блестят, тялото му някак се изправя, ръцете му инстинктивно се протягат към мен, тонът му се сменя, всичко става друго. Без дума да каже, освен: "В работата ли се забави, мила? "

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f0d38475ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Зависи от човека. Аз съм жена и прикривам чувствата си. А съм много чувствителна дълбоко в себе си. Много ми е трудно да разкрия това което ми е в сърцето, само двама-трима близки приятели ме познават такава каквато съм и са ме виждали да плача. Иначе хората остават с впечатлението че съм студена и безсърдечна. Наранявали са ме и са ме използвали. Затова предпочитам да не издавам ни мисли ни чувства. Пък и съм много горделива и да изразя чувства пред хора които не ппзнавам добре си е чиста слабост за мен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7c139061b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Как да разбера дали едно момиче ме харесва. Работим заедно и даже за два месеца живяхме заедно. винаги ми помага гледа ме продължително в очите винаги ме търси къде съм идва при мен мин год за рождения ми ден ми купи огромен мечок черпи ме ходим след работа да хапваме пак ми плаща яденето на дискотека иска да ходим когато ме доближи е супер близо до мен абе просто го чувствам но не съм сqигурна. има и други колежка която се сваля и го закача и той се закача с нея забелязала съм че по различен начин се закача с мен е мил внимателен съобразява се как се държим с мен, а при нея пак се закача пак флиртува дърпа и косата или я цели с нещо ходи при нея и нея гледа но и тя му се натиска не знам не мога да разбера нея ли харесва мен или никоя той по принцип не е българин ако това има значение

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bf4da53d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Това е истината за секс винаги първи, намекват, но за чувства не ги търси. Питат жените какво мислим и чувстваме а те не признават нищо. Това им е природата, трябва да изглеждат силни и здраво стъпили на земята.
Ледената

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 30f7d9fa75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   И аз имах подобна "връзка". И се оказа, че не въпросния човек си прикрива чувствата.. а просто въобще няма такива към мен. Така, че внимавай с тези мъже.. особено костеливите орехи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker