Какво разбирате под "Голямата любов"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво разбирате под "Голямата любов"?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1526 пъти
Здравейте. Чудя се как разграничавате временните от голямата любов. Смятате ли, че голямата съществува въобще и може ли тя да е човек с който си прекарал малко време, но не спирате да мислите един за друг. Поне аз не спирам да мисля за един човек случайно влязъл в живота ми. Никога не ми се беше случвало такова нещо. Скоро имаше една тема за жена, която не може да забрави един мъж 14 години. Еее при мен е само 1 година, но аз не спирам да мисля за този човек, ей така ненадейно или при дадена песен или място на което съм. Всичко изплува като емоция и ме сковава и настръхвам цялата, пробиват ме тръпки, а не съм от най-чувствителните хора бих казала. Но той е способен само да ме изкара в това състояние. /на 26 съм и не ми се е случвало досега/. Истината е, че аз прекратих два пъти отношенията с него поради някакви фактори, които са доста уважителни и не искам да ги споменавам. Знам, че умираше за мен, не можеше да си представи да мине ден без да ми каже добро утро и лека нощ, без да ме чуе. Знам само, че се търсихме отново и отново и сякаш нямаше разлика и пак продължавахме за кратко поради тези пречки. Може би бях нетърпелива. Не знам. Беше ми писал "липсваш ми" и то след 4 месеца ни дума, ни вест от този човек. Сега минаха нови 8 месеца в които не знам как е, какво прави. Не е активен във Фейсбук, иначе бих погледнала ей така да знам, че е добре. Мн бих искала да му пиша. Не да го притежавам, искам да знам как е, добре ли е, щастлив ли е и просто да ми разкаже нещо... свързано с наши общи неща които имахме като хоби. Делят ни мн неща, факт. Мина мн време и сигурно не мисли за мен, затова ще е пълна глупост да му пиша. Но това ме изяжда. Аа ако и той като мен се сеща често за мен и мисли по същия начин. Не бих го направила първа, защото последния път ме нарани много. Преживях го тежко. Ходех като болна два месеца. Но не ми дава мира това- ако и той мисли за мен. Беше ми казал преди когато имахме някаква комуникация, "знаеш ли, че вчера бях до твойта работа точно", и аз "защо не мина да ме видиш? " и той... "мислех, че няма да искаш да ме видиш. " А ако сега се сеща за мен и си мисли точно това, че не искам да го направи? А може и вече да съм в историята му хубав спомен само. Вярвате ли, че такива неща съществуват. Двама човека да мислят един за друг. Не вярвам на романтични глупости и филми бла бла бла.... Искам реални неща... Има ли я тази любов, да знаеш, че не можеш да си с него, но да настръхваш от мисълта за него, от спомена и все пак да си реалист и да ти стига просто един разговор за 5 мин два пъти в година? Не че ми стига, но по добре така отколкото цял живот да не го видя и чуя.... Може би трябва да оставя нещата на времето. Ако реши ще ни събере на едно място.... Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: cac33ce467
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти и дочетих историята. Според мене си претенцията и обрязваш мъжете за глупости. Ходи при него. Наранил я бил. Мене знаеш ли как ме нараняват. И пак се боря. А ти си си върнала носа и само мрънкаш. Може и да ти е любовта на живота, времето ще покаже. Според мен си крайно мнителен.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9f5fb7dc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мислиш ли, че като правиш планове, нещо ще се случи както си си го представяла. Единствено можем да гадаем дали той мисли за теб. Ти си се привързала към този човек. Тъжна ми е тази история, защото и аз трудно понасям разделите с приятни за мен хора. Някак си искам да са около мен. Не знам помисли да поговориш с твоя човек да останете приятели, а другата възможност е да го забравиш и да продължиш напред. Макар че трудно се забравя човек, който те привлича, трябва да се влюбиш отново, за да го забравиш. Според мен има още какво да научите от тази връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ae170b7f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че някои хора могат 40, 50 години да мислят за някой и да умрат от болест или старост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4b235fee01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пиши му. Все още му липсваш, но си мисли, че не го желаеш...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1b93b4ddc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За мен няма "голяма" или "временна" любов. Или е любов или не е. Поне аз така мисля. Любов е когато обичаш искрено някой, желаеш му добро с цялата си душа, искаш да си с него цял живот. Знаеш че без него ще страдаш и ще плачеш много, но въпреки това рискуваш и се оставяш чувствата да те владеят. Обичаш го без страх и без да мислиш за последствията. И най-щастлива те прави да видиш че той е щастлив. Това е любов за мен.
Момиче, ако толкова ти липсва, едно "здравей" му напиши. Не очаквай да намериш перфектен мъж, няма такива. Помисли си дали наистина толкова непростимо те е наранил. Ако не друго, поне приятели може да бъдете.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b8f6004e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всяка една връзка има етапи на развитние. На първо място е физиката-външния вид и секса... някой до второто не стигат- разсъждения и мисъл, камо ли до третото- дали това, което говори човекът срещу теб отговаря на истината- да ли реално се държи така... и чак на четърто място семейство, деца и т. н. , ако първите три позиции отговарят на предварително зададените параметри ( колко математически звучи). Перфектният вариант е всичко да отговаря на нашите предварителни виждания. В семейството, обаче, има и разминавания, които се дължат на психическата устойчивост на партньора. И тогава се получават разминаванията.... спомените за "Голямата любов". Създаваш семейство, раждат се деца, растат и битовизмите растат. Един от двамата или и двата "изпушват".... любовници, скандали, недостиг на пари, разминаване между представата и реалността... и хоп, изникват спомените за "Голямата любов", която по същество няма нищо общо с реалният ни живот, защото, Тя "Голямата любов" не е завършила със семейство, деца и т. н.. Жените ( без да обобщавам), за разлика от мъжете, създават семейство не с "Голяматна любов", а с този, който може и5м осигури в максимална степен сигурност в семейният им живот- Любовници много... съпругът е един! - колкото и цинично да звучи. В твоя случай, това не е Твоя човек. Това, че сте изкарали определен период от време и Ти е било хубаво, не означава, че и на него му е било хубаво. Просто съзнанието ти е заето с мисълта за Него и дълго време няма да допуснеш Друг да заеме неговото място, което в твоя случай е пагубно!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker