Бихте ли позволили на половинката си да спи с други хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли позволили на половинката си да спи с други хора?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 5666 пъти
Пускам темата, за да чуя различни мнения и да разбера дали има такива хора, които са склонни да позволят на половинката си да осъществява своите сексуални фантазии, които включват друг човек. Има ли и такива от вас, които са го правили? Това си е чиста полигамия, но не е нужно да се случва постоянно, може човека до вас да е имал една единствена фантазия, като например да прави секс с някой от друга раса (тъмнокож, азиатец) или пък със същия пол, може да става въпрос за тройка, оргия... вариантите са много. Изневерите са нещо различно, не питам за това, а дали има взаимно съгласие между вас за секса с друг човек. Суинга също може да бъде включен.Любопитно ми е да прочета различни мнения и истории. :) Именно за това сайта се казва Сподели, а не Осъди, така че споделяйте! Между другото, жена на 22 съм, ако има значение и обсъждахме въпросната тема с приятеля ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 5 години, 6 месеца
hash: d2a11e9d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   сайта се казва Сподели, а не Осъди

Това ми хареса. Мисля, че на потребителите трябва им се напомня по-често.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e5b8541fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Разбира се! Ние със съпруга ми практикуваме суинг. Предпочитаме друга семейна двойка, но са се случвали всякакви конфигурации - още един мъж, още една жена, или пък приятелите ни си водят техни приятели. Ще ти кажа как започна всичко. Мъжът ми в началото на връзката ни ме ревнуваше. Видях в това заплаха за отношенията ни и реших да пресека нещата в корен. Той е широко скроен човек и предположих, че ще откликне на идеята ми. Обадих се на бившо мое гадже и в прав текст го попитах дали би имал нещо против да направим тройка. Той охотно се съгласи. Попитах мъжа ми как се отнася към една такава възможност и, както и предполагах, той прояви любопитство. Към днешна дата си давам сметка, че се нави от желанието ей така да "си го премери" с някой друг пич. Така още на следващия ден го направихме тримата, а след като гостът си тръгна, със съпруга ми правихме такъв умопомрачителен секс, какъвто дотогава не ни се беше случвало. С ревността се приключи завинаги, но пък ни се отвори апетит за още такива приключения. Така приобщихме една луда моя приятелка. После си направихме регистрация в сайт за сунг-запознанства и започнахме да се срещаме с други двойки. Не обичаме участниците да са много, защото става действително някаква безсмислена оргия; подбираме си внимателно познанствата, като интелигентността за нас е много по-важна от външния вид. В момента вече имаме трайни приятелства със семейства като нас, те са ни достатъчни и не търсим други. Суинг-културата е затворено общество и контактите стават най-вече чрез препоръки. Когато наши приятели ни препоръчат на техни, тогава се запознаваме, защото хората гарантират за тях. Гаранцията е важна, тъй като суингът е опасен спорт. Можеш да попаднеш на всякакви. В началото аз от дискретност премълчавах впечатления от други двойки, докато по-опитните не ми обясниха, че всяка една информация е важна и това е част от етиката в суинга. Иначе, ако питаш, авторке, в чисто психологически аспект какво е усещането, ще ти кажа. Аз изпитвам огромно удоволствие да виждам как красивият ми и потентен мъж разтапя от удоволствие друга жена. А когато и аз успея да я разтърся от екстаз, усещането е невероятно. На него му харесва да целува и гали две жени и да ме вижда отстрани как правя любов с друг мъж, особено ако е добре сложен. Казва, че това е много красива гледка - две хубави тела, които се сливат. Такива партита си правим някъде веднъж на два месеца, не сме манияци някакви. През останалото време имаме чудесен секс само двамата. Нищо не заздравява една връзка така, както суинга, но при условие, че двойката е напълно сигурна в отношенията си, имат си доверие и не приемат тази сексуална практика като "изневяра". Аз не мога и да си помисля да легна с друг зад гърба на съпруга ми и никога няма да го направя. Дълбоко ще ме заболи, ако и той има тайна връзка и ме лъже. Но когато и двамата имаме еднакви фантазии и желания, защо да не си разнообразим живота?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 32c49efab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Ужас. В нашата извратена страна, баш тая тема ли взе да пуснеш? За поквара, суинг и пр. Ми българЕте още не са дорасли, че наместо да те разберат и дадът съвет, да не те осъдят и охулят. Като цяло съм за това което се харесва и на двамата от двойката. ЗА, сексуалното развитие и разкрепостеност в правни норми (без деца, трупове и пр.). НЕ на псевдо родолюбието и морализма при което се съди и хули, на база, че щом аз го правя е добре а всичко различно не само, че не го възприемам, а ми е и в работата с инфантилни аргументи да го осъдя.Ужас.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5a0d38b5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НЕ. Ако има сексуални фантазии с друг човек, нека бъде половинка на друг човек. Аз, когато съм във връзка с някого (влюбена съм в някого, обичам някого), не си фантазирам за друг човек и не искам да правя любов с друг човек. Не е честно половинката ми да го прави. Жена, 35.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 69805fb3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   България е по-консервативна. Това ще рече че морала, ценностите и вижданията за много неща се различават щом става въпрос за връзка.

Аз живея във Англия, като преди това живях във САЩ. Скоро пак се изнасям. Впечатление ми прави че във двете страни има вече феномен където хората не се женят. Във Англия просто живият много на семейни начела. Има много хора които и изневиряват на половинките си и то ни само със противоположният пол. Има много хора които участват във оргии, еднополови срещи и прочие. Има такива които си менкат партньорите, както и такива които са двойка и викат трети човек я мъж, я жена. Тези неща си базират на това че ценностната сисистима и възгледите се различават. Много хора само й само за да спасят връзката си, приемат това че те самите, както и партняора / партняорката им имат разновидни фантазии. Всъщност хора които правят включитилно и това да правят оргия или смяна на партяорите, изпитват и много по-разнообразен сексуален живот, както й много по-добре разбират и половинката си.

Има много хора които изневеряват, а те го правят именно заради незадоволеният си сексуален / емоционален живот със половинката. Много биха изневерили, но нямат смелостта да напуснат човека до себе си. Това по различни причини, било страх да не останат сами, било децата и потинциялна травма, било заради семейството или просто за да ни наранят другият. Така много хора просто се примиряват и живеят 'мизерният' живот на тайни.

Всъщност аз съм спал и със американец, ирландец, англичанин, шотландец. Спал съм и със полякиня доста по-голяма от мен самият.

Колкото по-извратени, толкова по-добре. Няма по-хубаво от това да се отпуснеш със някой който има брутални, брутални мисли и искрени вътрешни фантазии за които никой даже и не подозира, както и ти да си този с когото да ги изпълните.

Никога не съм правил тройка, но ми се иска да го направя и може би някой ден..

Българските мъже са повечето чикиджии. Това е истината. Консерватизма и притеснението го налага.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1e3fea9f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   При такива кръстоски, какъв е смисъла да се говори за семейство, приятелство и семейни ценности? Просто си правете комуни, и кой когото набара!? Всичката Мара втасала, само разврата ни липсва, джендърска идеология, а се чудим защо има демографски срив. Откачена работа!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1df51f1cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не бих и ако половинката ми дори помисли за нещо подобно бих се разделил с нея, без значение дали ще живея сам до смъртта си и без значение дели имаме деца.

За съжаление познавам човек, който си е жив cuckold в България. Той приготвя презеративите за гаджето си, когато тя отива при други мъже за секс. Колкото и да се опитваме да го убедим да скъса с нея той твърди, че тя била много лабилна и имала нужда от него...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 747caf9861
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всеки има право да си прави каквото иска с живота
Но когато го натрапва на друг, вече става много опасно
Имала съм ситуации, в които някой се опитва да ми натрапва желанията си, пресичам ги още в зародиш и късам всички мостове към този човек-без компромис

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 92e36391fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 2, не разкрасяваш ли малко. Ревнив, пък широкоскроен. Може, ама за други неща, не и някой да чука жената до него. Обикновено при суингърите няма ревност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 663eaef22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бих позволила .

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 918ea233f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ми харесва на къде отиваме. Имаш фантазии? Осъществи ги и после бъди във връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 10abbffbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да му ЗАБРАНЯ или ПОЗВОЛЯ не мога, пълнолетен е и си решава сам важно ли му е да бъде верен, аз важна ли съм му, имаме ли връзка или моментните тръпки са по-важни.

Само че е мое и решението да не искам да бъда с такъв човек - не само от морална гледна точка, но и за да опазя здравето си, което също ми е важно. Още от малка си знам, че аз съм жена за един мъж, не се изкушавам от други, не ми трябва да се доказвам каква яка мацка съм, бутайки се при обвързани и държа както аз съм честна и почтена, така да се отнаят и към мен. Дала съм нужната свобода и зачитане на личното пространство, унижения обаче няма да допусна. Не се и колебая при системно незачитане на достойнството ми на жена да сложа края. Говорим, разбира се, за сериозни знаци, че нещо не е наред, ясно е, че не сме коне с капаци.

Още от самото начало се изясняват тези неща и ако очакванията се разминават - по-добре двама души да си останат приятели, вместо да си играем на връзка и да нараняваме другия. Или да се разделят в един момент, вместо да натискат за суинг и подобни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 96ebda0343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Имам много въпроси за това кое е нормално и кое не. За скромния си живот съм разбрала, че хората сме различни, старая се да приемам чуждо мнение и да опитвам нови неща. В моя минала връзка, партньорът ми ми сподели, че обича да флиртува и няма да спре заради мен. Представете си моя шок, бях тинейджърка и това беше първата ми любов. Тогава чух интересната гледна точка, че наличието на свобода ти дава възможност наистина да опознаеш човека срещу теб. Аз знаех с кого си пише и какво прави, всъщност не се е стигало до нищо физическо, освен една целувка на купон... след три месеца не се стигаше до нищо изобщо. Никога не ревнувах, защото знаех с какво съм се съгласила и честно казано, нямаше смисъл да го мисля, самата аз знаех, че съм свободна да правя каквото пожелая. Просто не исках да правя нищо с друг. Аз бях наясно по какъв тип момичета си пада, аз знаех какво го привлича във външността и характера, аз знаех къде е във всяка една секунда. Аз имах свободата да излизам, да тренирам, да се виждам с приятелки, той също. Търсехме се всеки ден, но никога не се обсебихме и не се карахме за време. Говорихме свободно на всяка тема. Никога не е имало дори едно ограничение в нашите отношения, но винаги сме били наясно с възгледите, предпочитанията и желанията на другия. Беше прекрасна връзка, като всичко хубаво на този свят и тя приключи. Не съм имала втора отворена връзка, но казвам, че искам честност все едно съм в такава. От никого не съм чула, че иска да спи с друга жена, че харесва някоя на външност- да, че си е писал с друга-да, че е излизал с някоя приятелка, която аз не харесвам-определено. Вярвате или не, първата ми връзка ме научи да приемам подобни неща без излишна драма. Аз съм жена, която може да побеснее, ако намирисва тайна, но ще реагира нормално на всяко признание. Не съм човек, който си пада по оргии и тройки, но ако партньорът ми го поиска, свободен е да опита, просто без мен. По-добре да го направи, отколкото цял живот да живее с мисълта, че аз съм го спряла да опита от всичко и да бъде млад, след което да ме намрази. Не искам да връзвам никого за себе си, предпочитам всичко да е просто, ясно и споделено. Цялата излишна сложност на връзките ме вбесява, такива глупости като ревност, жажда за внимание и скандали заради трети хора ми се струват безсмислени. Предпочитам да знам, защото и без моето знание и позволение, ако човек иска да ми изневери, ще го стори, но зад гърба ми.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b86f9bfadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Без да съдя, направо отговарям на заглавието - не.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0adc6b8efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Да.
След като се разделим е свободен да прави какото пожелае и както пожелае.
Казва се “двойка”. Не тройка, четворка... оргия.
Двама души са достатъчни.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a6929db50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Тук въпросът е, как възприемате любовта? Едни отъждествяват любовта, с притежанието, други са далеч по-безкористни. Трабва ли да ревнувам, ако жена ми излезе на кафе с приятелка? Вероятно не. Тогава защо да ревнувам, ако си доставя удоволствие с някой друг, само че не пиейки кафе, а да речем, играейки тенис? Трабва ли да я ревнувам, ако отиде на масаж? Ако масажистът е жена? А ако е мъж? А ако физическото удоволствие, което си доставя... обхваща други области на тялото? Всичко се свежда до възприемането на любовта и секса и доколко ги отъждествяваме едно с друго.
При мен въпросът е решен, жена ми има силно развито чувство за собственост и не бих я наранил, чукайки друга. Въпреки това съм и казал, че ако тя почувства нужда да се начеше, няма да се сърдя, при спазване на някои условности.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: de1919e96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Религията и романтизма (идеята за него насаден от филмите) е това което най-вече налагат консерватизма. Това ще рече че хората вярват повече и във брака, спрямо това което N5 казва. От там идва и вярването че брака е мъж и жена, както и идеята за... и за
живяли дълго и щастливо. Всичко зависи от социо-културни норми.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b80937f879
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   До номер 9 от номер 2. Нищо не разкрасявам. Нали това казвам - че суингът се оказа начин мъжът ми да преодолее ревността си и да осъзнае колко глупаво е съдържанието на този комплекс. Видя с очите си, че няма нищо страшно в това съпругата му да прави секс с друг мъж; че това е просто забавление за всички участници и няма нищо общо с морала, етиката и предаността. Ние сме дълбоко влюбени един в друг хора и изключително много държим на брака си. Нашето си е наше и го ценим. Но, според нас, чувството, че "притежаваш" партньора си, че ако той получи удоволствие с някой друг, това ще е ужасно престъпление, рано или късно съсипва една връзка. Просто се освободихме от егоизма и задръжките и даваме част от любовта си и на други. Нямате идея колко наши приятели, дългогодишни съпрузи, които никога не бяха опитвали такава сексуална практика, се запалиха по идеята, след като в подходящ момент сме им споделяли. Обикновено репликата е: "Следващия път ни бройте и нас!" Става дума за интелигентни, високообразовани хора със стабилни отношения. Правилото при нас обаче, е - никога с близки приятели! В най-тесния ни социален кръг отношенията са изцяло платонични. Но сме препоръчвали суинг-двойки; случвало се е дори да предоставим вилата си на приятелско семейство за подобни забавления; хората имат и деца, все пак, трябва им дискретен терен. Казвам ви, отстрани нещата сигурно изглеждат като някакъв морален апокалипсис. Отвътре обаче, те са такива, каквито са - трима, четирима или петима зрели хора се събират на вечеря, за да си поприказват и от един момент нататък - да си доставят удоволствие един на друг. След това всеки се качва в колата си и се прибира с половинката си у дома.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 600e42bfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Преди две години, подтикнат от многото разводи на наши приятели, мъжът ми ми каза, че ако много харесвам някого, предпочита да си го изживея. Каза, че е склонен да имам 1,2,5 години извънбрачна връзка, но при условие, че се старая той да не разбира, да пазя достойнството му и да не го пренебрегвам. Каза, че знае, че рано или късно любовникът ще ми омръзне и аз отново ще съм само негова. Единственото му желание било да не се развеждам с него и да бъдем семейство винаги. Според него това е нещо, което може да преглътне в името на това да се радваме заедно на внуците си на старани. Каза, че ако го напусна, ще бъде смазан и че ново семейство няма да направи. Че не иска да обича нечии чужди деца или да прави нови. Нашето семейство е всичко, което иска.
Аз споделям неговото виждане по този въпрос и никога не го проверявам и разпитвам, не му държа сметка и му давам свобода и време, за което да не е длъжен да се обяснява къде е бил и какво е правил.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a436ed8f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Пак се застраховате с това, да не ви съдят....
Никой не ви съди. И сами знаете, че това е отвратително. Ако не беше, щяхте ли да се криете???

Много сте ми смешни извратеняците, като почнете да виете, да ви приемат, да ви признаят....

Правете си, каквото си правите. Никой не може да ви спре, но защо толкова отчаяно искате да ви „разберат”???

Няма нищо за разбиране. Вие сте извратени. Имате психични отклонения на сексуална основа.... Те повечето, почти всички са на сексуална основа.

Не ви съдя. Казвам ви нещата с истинските им имена.
Вие не сте нормални хора.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3139259e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Жена съм.
Търся много по-различни неща от вярност в своите връзки. Навярно в следствие на това, че най-близките ми хора са изневерявали на своите половинки и това го установих в тийнейджърска възраст, за мен изневерята не е нещо, което да ме плаши и да ме кара да си мисля, че е края.
Но моята отвореност стига до там да дам разрешението на мъжа до себе си да бъде с някоя друга, ако това много го влече. Нямам проблем да бъде и с мъж, разбира се. Нямам проблем да правим тройка, ако АЗ избера третия човек, допитвайки се за финалното решение до него. НО имам проблем, ако ми каже "Отивам да се чукам с една. " Реално нямам проблем докато не зная с кой и кога го прави извън нашето легло. Ако ми каже кога и с кой със сигурност ще се разделя с него. Демек има свобода до тогава докато не разбера, че е действителност. :-) Предишната ми връзка трая 3 години и половина. Много го обичах, любовта не изчезна за този период. Но една вечер не се прибра, знаех че ще излиза след работа и не съм го умувала. На следващия ден близо по обяд се прибра и ми каза "Извинявай, че чак сега се прибирам, но се забих с една мацка и преспах при нея. " при което се разделихме. Когато знам, се чувствам наранена. Като знам че има такава възможност, но не знам дали партньорът се възползва от нея, нямам проблем.
Аз самата съм моногамна - много внимателно избирам човека до себе си. Държа да имам емоционална връзка с него, държа на чувствата, държа на това да ме привлича сексуално, държа на отношение и характер. Като намеря мъж, който покрива критериите ми, нямам нужда от друг. Не търся, не се интересувам, не ме влече. Колкото и да се опитват да флиртуват с мен, аз не съм благоразположена към това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed65c2ebd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 4,

Обичам те !!!

Честно !!!

Само така .... :))))))

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed65c2ebd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   Моля,
Педалите, лестбийките, извратеняците и темподобните откачалки ... Ебете се, но не се ебавайте.

Кой ви е спрял да се ебете бе ?!

Ама ми идвате в повече, да обяснявате на нормалните хора, че са задръстени и „закрепостени” в скучни, мисионерски ,овехтели отношения ...

Може ли да си се ебете, както ви харесва, така, тихичко, без много да веете байраци ?

Хич не ми дреме за фантазиите ви, ама ми е през дедовия баш, кво ви възбужда и кво мислите, че ви е кеф ...
Карайте си работата без да се юркате на целия свят.
Нормалните хора пет пари не дават, какво се случва в извратените ви мозъци. Капиш ? ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1df51f1cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   до 17: Хубаво религията и романтизма били "виновни" за моногамните бракове между мъж и жена, но каква е алтернативата? И ако действително имаше алтернатива, то защо не я наблюдаваме някъде да се използва широко по Света? Не говоря за някое забутано племе някъде. Дори полигамията в ислямските държави е доста слабо разпространена, макар да е разрешено на един мъж да вземе до 4 жени (намерих статистика за Либия, където през 2006-та едва 2.6% от мъжете имат повече от 1 жена). Говоря за големи работещи общества с развита икономика и култура и не само на Запад. Всички такива общества са изградени около моногамния съюз между мъж и жена. И сега на Запад се появяват някакви хора, които искат да разрушат този съюз, с нещо им пречи. Неясно точно с какво, но искат да го разкарат...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 288c926b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Егати деградиралата маса се проявява в тази дискусия. Ненаебали се утрепки, откъдето и да се погледнете. Живеете, работите и обичате, ако изобщо можете, както карате автомобилите си, типично по български - безотговорно, мърляшки, без оглед за последиците за себе си и за останалите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c4ae14f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Не мога да вържа повечето коментари с питането на автора. Тя ясно описа въпросите си и намекна на моралистите, че сайта се казва 'сподели', а не 'осъди'. Какво ви става бе хора? ! Кой говори тук за разврат, обратни, многоженци, религия или псевдо морал? Питането е ясно, плюйте се другаде и моля, прочетете четирите точки с червено над полето, в което пишете.
Авторке, на въпроса ви: Да, бих позволил, дори бих насърчил жена ми да изпита всяка тръпка и емоция от която се нуждае и да сбъдне всяка своя фантазия. Да изживее пълноценно всеки миг от живота си както прецени. Тя от своя страна има силно чувство за притежание, граничещо с обсебване и не би допуснала дори мисълта за подобни експерименти. Какво да правиш, така сме се уцелили. През годините съм предлагал различни неща но всички срещнаха категоричен отказ. Не съм човек, който би наранил нечии чувства или достойнство и за това погребах дълбоко тези мераци. Не, не се чувствам пълноценно и удовлетворено, защото потиснах една много богата и пъстра сексуалност в името на спокойствието и хармонията в семейството си. Много се радвам на двойки и семейства практикуващи суинг и най-благородно им завиждам. Да обичаш значи да даваш, а не да притежаваш.
Мъж на 40г.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 408a95de7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Защо, номер 27, изнасяте секса в полето на социалната организация? С какво това, че един човек не е моногамен, се вреди на икономиката, образованието, здравеопазването и прочее обществени сфери. Това, че снощи съм правила секс с трима мъже по какъв начин днес ще се отрази на работата ми? А мъжът ми по-лош професионалист ли ще стане от факта, че е получил удоволствие от две красиви жени? Никой нищо не прокламира в тази тема. Въпросат, зададен от автора, е: бихте ли имали нещо против, ако партньорът ви прави любов с друг/друга? И ние отговаряме. Едни казват - да, ще имам против. Други отговарят - не, и споделят опита си. Така че (сега се обръщам към номер 24), вие сте от първата категория. Ваше право е, така разбирате нещата и се надявам да бъдете щастлив. Но не може ли поне да спазите добрия тон и да не наричате "изратеняци" хора, които просто мислят и живеят различно. За нас вие - които пребивате жените си от ревност, които се криете в храстите да онодите комшийката, които извършвате убийства от незадоволен нагон... вие за нас също сте "извратеняци". Онова, което е в основата на един брак и което действително работи в полза на морала, е честността. Всеки нормален мъж има фантазии, каквато и хубавица да е жена му. Защо да не ги изживее? Всяка жена има въображение и в него понякога се вижда в прегръдките на друг, колкото и прекрасен да е мъжът й. Е, приемете, номер 24, че някои хора са се отървали от комплекса да смятат, че имат нотариален акт за човека до себе си и са готови заедно с него, двамата, да изживеят нещо по-различно. Замислете се защо сред суинг-двойките разводи няма. И погледнете обкръжението си и вижте колко от вашите приятели са се развели.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cfef774fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Нищо ново под слънцето. Зависи от светогледите на отделните хора.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: de1919e96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   До 24,

Това и правим! Любовта всеки сам си я разбира!

Ти пък си необразован хомофоб - това да си обратен не е избор. Ако детето ти е гей или лезбийка, друга песен ще пееш. Освен ако не си го изриташ и него. (След като си го създал разбира се, защото си егоист и си искал да покриеш личните си нужди, било то наследници, да не си сам и прочие).

Или се девствен или си сам без половинка или ако имаш, жена ти е умряла незадоволена и неразбрана, а вероятно и ти, защото си 'нормален'. Всъщност най-нормалния от нормалните ненормални.

Аз съм лезбийка и се радвам че приятелката ми и аз сме отпуснати за всичко и си познаваме умовете и най-вътрешните тайни и емоции и изблици и фантазии със всичките ни странни и ненормални черти. Хубаво е да имаш нормален (доверен човек) с който да си себе си.

Дефиниция на нормално няма, освен лицемерието което изразяваме за пред хората на вън.

Успех на теб 'нормални' човече.

Аз си чакам жената да се върне та да й натикам два пръста и да я ухапя по нослето.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: de1919e96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До 27 от 17

Защото любовта излиза като контраст на самотата. Както добро и зло, черно и бяло

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 71c87feade
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Жена съм. И като такава никога не бих позволила доброволно или не мъжа ми да спи с друга/и. За мен това е отвратително! Ако вече съм му скучна или няма желание да прави секс с мен, предпочитам да ми каже, да се разделим по живо по здраво и всеки по пътя си. Слава богу сексът между нас е прекрасен дори след толкова много години. Обичаме се и знам, че никой от нас не би изневерил на другия. Говорили сме си за фетиши и си споделяме кой какво харесва и какво иска от другия, но нито той, нито аз искаме тройки, оргии и т. н. Не мога и да си представя как някоя жена може да гледа мъжа си да чука друга и да изпитва кеф от тоя факт! За мен това са извратени хора!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff617d6b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   Ако ще и за съдник да ме обвините - темата е безумна!

Що за връзка е това да позволиш на любимия човек до теб да спи с друг пред очите ти и същевременно да изпитваш наслада от това, а и ти да правиш същото? !!

Това е тотална лудост и извращение, и със сигурност не може да се нарече Любов!

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 19af7a038e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Номер 29, и аз не мога да схвана къде точно в темата съм се опитала "толкова отчаяно да бъда разбрана". Уважавам всяко едно мнение, поднесено по интелигентен начин, разбира се. Като казвам уважавам, това не значи че се поддавам или се оставям да бъда повлияна от нечие мнение, още повече по неграмотно такова. Писах темата за да прочета историите на хора, които са имали подобно преживяване, имат някаква гледна точка, някои и с отрицателна такава, но останалите не ме трогват. Научете се да поднасяте възгледите си без обиди и без тази нотка на гняв и злоба в тях, защото това всъщност не е нормалното и това всъщност е проява на деградация на индивида.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2994bfbac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Номер 35, до сега всеки твой коментар само ме радва като ми дава надежда, продължавай все така да изразяваш позицията си, дори и с риска да не бъде разбрано често.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7ca9bc72c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 2 е абсолютно изчерпателна. Подкрепям я напълно.
М46

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cf7412194c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

39.   Номер 35, темата не е безумна. Просто ти нямаш капацитета да я разбереш и дори не можеш да позволиш на мозъка си да разсъждава логично.

"любимия човек до теб да спи с друг пред очите ти и същевременно да изпитваш наслада от това"

Толкова ли е неразбираемо, че някой може да изпита наслада от факта, че любимият му човек изпитва наслада? Именно това е много повече любов от собственическия манталитет, базиран на инфантилното "никой друг няма да си играе с моето камионче".

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 161daf61ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   #37, Благодаря!

#39, дядо Торбалане, не ми трябва твоя капацитет, нито на жена ти - Баба Яга!
Ти доказваш всъщност много важно нещо казано от велик древен филисоф, че човек може да е по-ниско от свинята и по-високо от ангела!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d83daa236f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Дядо Торбалан и номер 29, кефите... Дядо, теб те чета още от Абв с удоволствие, ми хрумва сега!
Номер 29, разбирам те прекрасно, все едно твоят пост аз съм го писала. При нас половете са обратно. Мъжът ми е страшна консерва, за съжаление (което го прави не по-малко прекрасен човек). Позволил ми е уж аз да ходя, но направя ли го, започват едни намеци, едно дебнене и едно лошо настроение, че съвсем се отказах да правя каквото и да било. Усещам как сексуалността ми закърнява, защото мъжът ми не е и сексуален... Възхищават ме суингърите и мен. Това е истинската, безкористна люобов. Ех...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff617d6b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   #37, Благодаря!

#39, дядо Торбалане, не ми трябва твоя капацитет, нито на жена ти - Баба Яга!
Ти доказваш всъщност много важно нещо казано от велик древен филисоф, че човек може да е по-ниско от свинята и по-високо от ангела!

Me

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6a6929db50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Ме, естествено, че не ти трябва моя капацитет, все едно на Трабант да му трябва двигател на Порше! Сапунерката ще се разпадне, докато запали. Бих те призовал да помислиш и над алегорията ми, но подозирам, че и за това нямаш капацитет. Предполагам, че мозъкът ти би предпочел да експлодира пред възможността да му се наложи да осмисли нова идея и да подложи на съмнение ценностната ти система. Ролята на комсомолски секретар обаче ти отива, те обичаха да говорят за истина с главно И и други такива радости.

И нямаше нужда да ме ласкаеш, то е ясно, че съм по-високо от ангел.

Номер 42, поздравявам те, че уважаваш и се съобразяваш с мъжа си, достойно поведение!

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d7e8c552f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Аз си падам по оргиите още от 15. годишен и просто не мога, да си представя живот само с една партньорка.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5a9b2e6f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Номер 5 го разбрахме, че е някакъв педал, който решил да си даде мизерното мнение. Неграмотен педал, който не може да напише "партньор(ка)", а все слага Я вместо ь.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2994bfbac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   Торбалан е представителна извадка на проблема на нашата мила родина, ако тя бъде отстранена, България ще се превърне в много развита държава, със сигурност не преувеличавам. Най ми е омръзнало примитивния да обижда осъзнатия, но знам че за примитивния е характерна именно невъзможността изобщо да си замисли затова което другия казва или пише и бърза да представи написаната от него поредна простотия за нещо, видиш ли ти, трудно разбираемо, голяма просветителна мъдрост. Добре че има и достойни коментари.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 84eaabaea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Практикуваме го. Внася пикантност в брака. В началото имаше малко напрежение, докато се уточним до къде са приемливите за всеки от нас граници.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ffc6cccfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   До № 48... А какви граници сте си определили конкретно?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 84eaabaea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   До 49 Грижата за семейството и децата преди всичко, забавленията с други да не са за сметка на вниманието ни един към друг.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff617d6b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Хващам се на бас, че драскачите в тази тема повече фантазират, отколкото да практикуват това, което пишат.
По наблюдения са или тийнчета с хоромони, които са в дискотека или залязващи чичаци и лелки с явна криза на средната възраст, т.е. 40 и малко.

Иначе жалко за децата, то затова и възпитанието, и културата удариха кота нула. С побъркани мозъци на родители, които се дрогират постоянно с 3в1, 5в1 и стекове цигари, щракащи само на фейса и превключващи порно канали, какво друго да се очаква освен тотална деградация и умопомрачение.

Истината е една, макар и трудна за приемане.

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d15e1b5e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Истината е, че ние сме просто консуматори. Ядене, пари, секс.

И мен не ме интересува какво правят суингъри, гейове, лесбийки и т. н., но не мога да ги уважавам по простата причина, че са издигнали секса в култ. Сексът е предназначен за правене на деца и с него не трябва да се прекалява, също както не е добре да се прекалява с хамбургерите от Макдоналдс.

Много ми е интересно ако от една връзка махнем секса и парите ще остане ли нещо или хората в днешно време се събират само, за да консумират?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cf7412194c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Номер 52, първичната функция на секса е действително продължението на рода. Но при висшите бозайници и някои видове птици той има и други, не по-малко съществени функции. Като цяло те могат да се обобщят, като инструменти за обществен баланс. В частност са:

1. Освобождаване от стреса. Сексът е най-силното естествено средство за намаляване нивата на стреса и за освобождаване в тялото на окситоцин и ендрофин. Това са естествени хормони, които водят до еуфория и чувство за щастие. Много по-добре е стресът да се пребори по този начин, отколкото със синтетични средства, алкохол или наркотици.

2. Сексът играе социална роля. Човек има нужда от близост и споделане. Дори тези, които нямат партньор имат нужда да почувстват друго човешко същество до себе си. Никой човек не е остров, както е постулирал Дон.

3. Сексът е разменна монета. От най-баналната проституция, до по-завоалираните форми, където сексът има за цел някаква стюранична облага, той е разплащателно средство, по-широко използвано и от парите. Разбира се, всичко, което се използва за пари е пари.

4. Установяване на йерархия. Сексът може да няма нищо общо с тривиалното удоволствие от "свършването". Понякога той е знак, кой командва.

Най-често сексът е функция на няколко от горните. Например секретарка прави орална любов на директора.

а) освобождаване на напрежението у човек, подложен на жесток стрес;
б) платежно средство, което ще доведе до повишаване на възнаграждението;
в) демонстрация на йерархията, ето кой е шефът!

Така че, твърдението, че сексът е предназначен за правене на деца е елементарно, примитивно и съвсем непълно.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a3b30b459d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   не

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker