Как да стигна до сърцето му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да стигна до сърцето му
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2092 пъти
Здравейте, имам приятел, който не е първа младост, но и аз не съм, набори сме на по 37год. От около 4месеца сме заедно, секса е невероятен, заедно се чувстваме много добре, говорим си с часове, цели дни прекарваме заедно понякога, пишем си всясяка вечер, споделяме си, Но винаги го има това НО. Той е някак си един сдържан, хладен, трудно стигам до него, изградил е една стена пред себе си, която е почти непробиваема. Казва че преди много се е превързвал и после все разочарования и за това сега бил станал малко безчувствен. Помогнете моля как да стигна до него и до сърцето му, аз се превързах към него ужасно много дори си мисля че се влюбвам в него. Незнам дали да му споделя за чувст вата си да не го оплаш амакар че той може би ме усеща. Помагайте със съвети....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 12c268582c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заедно сте, добре ви е, правите хубав секс и пак си недоволна .... тва жените сте егати мазохистите. Можете да скапете всичко с тези вашио безкрайни капризи ;(

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 181fdfd4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как, а и не е нужно. Човекът, вече няма вяра на хората и с право. Или го обичай какъвто е ако си способна на истинска любов (без условия, без изисквания, без очаквания, без оценки, без лъжи, без критика...) или като искаш още нещо, търси го другаде (нямам предвид паралелна връзка, а раздяла).

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7d2cd877f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ангажирай го с някаква дейност. Започни, например, козметичен ремонт на дома си. Искай съветите му. Помоли го за помощ, защото ти "нищо не разбираш от тези работи". Мъжете обичат да се доказват. Докато ти подменя контактите, непрекъснато го хвали. Един пирон за картината на стената да забие - припадай от възторг и възхищение пред майсторлъка му. Сготви му нещо вкусно. Накарай го да се почувства горд от свършената работа и от това, че е "спасил" жената. Играй "плячката", която той, "големият ловец", е уловил.
От личен опит: мъжът ми с огромен кеф коси тревата всяка седмица, защото приложих следната тактика. Внуших му, че е адски секси гол до кръста със свлечени дънки и голяяяяямата... косачка! Докато коси, му нося на поднос кенче бира и запечен сандвич и целувам запотеното му тяло. Умира от удоволствие! В компания казвам, че аз просто не зная как да пусна косачката, толкова сложен уред е, че само мъжът ми може да се оправя с нея, защото е по-умен. А той се изпъчва и се хвали: "Да, това действително не е работа за жена!" Приятелките ми смигат и се подсмихват, защото ми разбират играта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1bfb701f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти пък защо вярваш в глупости? Защо търсиш проблеми? Тези невидими стени, които човек бил издигал, понеже са го наранявали, са просто една метафора, която си е чиста драматизация. Няма нищо специално в този случай, приятеля ти е просто човек, който не скача с главата надолу. Отнема му повечко време да се отпусне да говори лигаво и да мисли за общо бъдеще, вярвайки в него. Което е напълно нормално, не е нужно всеки да се привързва за месец и да показва, че е влюбен след два. Изживей си любовта. Връзките не са надиграване, не са тактики, а съвсем реална част от живота с човешки взаимоотношения в нея. Не обмисляй с дни какво да му кажеш, не планирай всеки поглед, а се отпусни, бъди себе си и виж какво ще излезе. Насила няма да се отпусне, не можеш да го накараш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e54625d5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Любопитно ми е какво разбираш под "стигане до сърцето му"?
Описала си едни нормални взаимоотношения между свободни мъж и жена на зряла възраст, та даже чак сладникави с това писане всяка вечер. И вместо да им се наслаждаваш, ти дълбаеш ли дълбаеш за нещо "повече". А замисляш ли се, че може и да си "стигнала" до където ти е зор, но човека просто да си е такъв, че да не го показва, още повече щом е преживял достатъчно разочарования в любовта?
Личния ми опит с мъжете ме е научил, че опита в опознаването на характерите им, ровичкането в душите им и т. н. типично женски тъпотии само може да ги отблъсне. И обратно - да преоткриват положително всеки ден жената до себе си, която не се вживява като психотерапевт, не притиска с очаквания, големи думи, ревност и т. н., а само и единствено се наслаждава на времето прекарано заедно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a02c82d0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За какво сърце питаш? !

Като гледам секса ви е най-важен...

Ме

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fbfb13ea98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, така си навряла свредела, че ще му пробиеш сърцето, бе мацка. Спри да търсиш под вола теле. Ако чакаш годежен пръстен и падане на колене - просто му го кажи и си изяснете очакванията от връзката. Иначе може да минат десет години в размисли и страсти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2605f0fdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката. Благодаря за съветите. Ще се опитам да го карам по спокойно и да се наслаждавам на прекараното време заедно. Само още един въпрос имам да му споделя ли чувствата си или не за сега. Защото аз съм лудо влюбена....

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 606d0855f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С търпение. Аз преди бях като твоят приятел и моят мъж ме спечели с огромно търпение и ежедневни доказателства за любов.
И да, кажи му. Любовта не бива да се крие, особено към опарени хора.
Успех!
Жената

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2605f0fdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката. Аз ежедневно му показвам любовта си но се притеснявам да не му стане досадно и много ме е страх да споделя чувствата си...

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d5c535d204
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък мисля че не бива да му казваш директно с думи любовта си, а да му я докажеш с дела. Знаеш ли го, ако му го кажеш директно, може да се стресне и да избяга. Престани да очакваш, а просто давай безрезервно най-доброто от себе си. Това е истинската любов. Пък с времето ще се види. Просто му покажи че те е грижа за него, че уважаваш мнението му, че се интересуваш от проблемите му. Поискай му съвет за различни неща... И бъди себе си. Недей да го притискаш с изисквания и очаквания. Мъжете ценят свободата. Но искат и жена. Жена която не ги ограничава и ревнува си е жена мечта. Той ако те цени, няма да тръгне да си търси друга. Тъй че, търпение. Търпението много често е ключа към успеха.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 669a92a9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката измина вече може би още месец.Реших отново да ви пиша ,защото аз показвах любовта си безрезервно без да му казвам чувствата си и всичко си е прекрасно между нас ,но вчера като си говорихме стана на въпрос за това дали му пука за мен и той каза естествено не съм толкова безчувствен.После обаче аз реших да му споделя че много съм се превързала към него,но за него не зная и той ми отговори че е превързан към мен по скоро приятелски.Това направо ме уби останах без думи.Моля дайте мнения за това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7e217d61ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами така е като имате очаквания той да се прЕвърже към вас. Като за начало си оправете правописа пък после се прЕвързвайте!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5de5137092
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Е за четри-пет месеца какво очакваш бе жена, не сте на по седемнайсет да се кълнете в вечна и вярна любов. Мъжете са способни да живеят години с една жена, да са лудо влюбени и да не кажат никога "обичам те". Кой знае през, какво е преминал човека? Колкото до това, че държи на теб приятелски пак е нещо, не го разпитвай и не го притискай. Всичко е в твой ръце, спокойно може да се влюби в теб, стига да съумееш да разбереш от какво има нужда и да му го дадеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker