В мен ли е проблемът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен ли е проблемът?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1085 пъти
Излизах в една компания, като с някои от хората се сближихме повече, включително и с едно момче на моите години. Споделяхме си доста, включително и за любовния живот и си давахме съвети. С времето нещата се промениха, появи се привличане между нас. Няколко месеца си писахме, но вече не само като приятели. Общо взето, не бяхме нито само приятели, нито гаджета.
На няколко пъти му се сърдих, защото не ми обръщаше внимание, а той се опитваше да поправи нещата. Два пъти ме покани на среща и двата пъти отказах просто защото се чувствах неуверена. Беше ме поканил на едно романтично място (много красив парк) близо до града ни. Страхувах се, че ще го отблъсна с нещо и ще го изгубя. След втория път, в който му отказах, той се отдръпна от мен и след това ми отне известно време да си върна пак доверието му. Не му обясних, че съм се чувствала неуверена, просто му се извиних искрено и му обещах, че като се върне, вече наистина ще се видим. Прибра се и ме попита кога ще излезем на среща - да кажа кога ми е удобно и къде. Казах му кога съм свободна и го попитах той да каже къде и отговорът е, , не знам'' или, , трябва да го измислим''. Какво има за измисляне? Защо не ме покани пак на същото място и този път ще отидем? На мен ми е неудобно да повдигна темата, защото до там се ходи с кола, такова беше и предложението му миналия път - да ме вземе с колата и да се разходим. Искам там да е първата ни среща, защото наистина мисля, че там ще си прекараме най-приятно и двамата. По принцип градът е малък и няма кино, почти няма и читаво кафе или ресторант и няма много избор. Да не говорим, че в читавите е пълно с разни клюкарки, които после одумват и любопитстват и някак не ми се иска да ни разнасят, а това мнение той го изрази преди мен. Как да му кажа, , защо не отидем с колата ти в онзи парк'' при положение, че нито сме двойка, нито искам да го командвам. Неудобно ми е. Чакам сам да се сети, но не се получава. Гадно ми е и не мога да разбера той ли не ме харесва достатъчно вече, или аз някъде бъркам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c69ca9a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъркаш, защото вече си го разигравала и не разбираш, че е нормално сега той да е предпазлив. Мястото от значение ли е? Когато си с човек, с когото искаш да бъдеш, можете да си прекарате чудесно и на пейка пред блок. Предложи му да се разходите в града, предложи му да отидете до онзи парк, ако още има желание, предложи му да пиете гадно кафе някъде, но да сте заедно и да се видите. С това мислене, отлагане и вайкане, няма да стигнете никъде.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7bc4caa6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той ти е предлагал среща 2 пъти, ти си отхвърлила и 2-та пъти и сега той ти е виновен, че не ти предлага среща на същото място. Женска "логика". Кажи му, че си объркана и невменяема и че би искала пак да излезете в парка, но имай предвид, че той може да не исска парка, защото вече е късна есен...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 711716f14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Последните ти 3 изречения описват начина, по който и той се е чувствал като си го отрязала два пъти. Вероятно сега се опитва да ти го върне и доколкото виждам успява.
Това са нормалните неща в любовта. Тъй като и двамата очевидно се харесвате се надявам нещата да се получат.
Вероятно си малка и не знаеш, но ние мъжете ценим откритостта. Той не може да ти чете мислите и не знае за урагана в главата ти и за истинските мотиви зад отказите ти. Възприел го е, като липса на интерес към него или като "правене на интересна"...та оттам и последвалото му поведение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4e3abf380d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поеми малко инициатива и ти. Два пъти си го отрязала, сега трябва да компенсираш. Не може да чакаш само на него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker