Сериозно ли жените не могат да различат курварите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозно ли жените не могат да различат курварите
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 5726 пъти
Обръщам се предимно към жените. Гледам тук някакви теми как мъжете сваляли звезди, докато си легнат, после изчезвали. Значи аз поне като мъж от километри виждам кога един курвар прави фалшиви комплименти на жена и отстрани изглежда смешно, изкуствено, фалшиво, натегаческо и нелепо.

До сега си мислех, че и жените го виждате, но като гледам по темите колко жени си патите от курвари, явно нещо ви има. ПИТАНЕТО ми е - наистина ли жените не виждате толкова очевидни неща? Защото не ми се връзва хем да не искате курвари, хем да нямате елементарен усет, за да ги различавате.

Според мен има няколко възможни обяснения -

1) подсъзнателно искате да бъдете лъгани
2) във вашитите очи това е "мъжкарско" и така спирате да мислите за възможните последици
3) измислените комлименти ви чешат егото, затова за момента не ви пука дали са искрени
4) просто нямате усет за подобни неща

Това наистина за мен е загадка как може да се връзвате толкова елементарно и ще се радвам на отговори.

За да избегна хейт и излишни спорове, подчертавам, че нямам проблем с жените, тъй като съм щастливо женен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 5 години, 6 месеца
hash: c54f0da69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти винаги ли виждаш леките жени, ако да, поздравления. Жените са по-емоционални и не до там рационални, въпреки съвременните глупости да се представят изключениета от тях за правило, логиката не им е силната страна и съответно много по-лесно се доверяват. M18

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7035f25d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, честно казано - и курвите ги различавам в повечето случаи още в първите 5 мин и с времето се оказвам прав (не абсолютно винаги, но обикновено да). И това го потвърждава опита ми с жените, но няма да изпадам в подробности, че може да ме разпознаят.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6dd517061a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Суетата, авторе, суетата. Ласкателството е път към сърцето на огромна част от жените, пък даже и към моето. Имам един приятел - абсолютен плейбой, той направо е легендарен. Много си го обичам, но колко жени е разплакал, никой не може да им хване статистиката! И веднъж сме заедно на море компанията. Той ухажва поредната куха мацка, забърсана в кафенето. Слизаме към плажа тримата по някаква гориста пътечка. Тя си удари главата в един клон и каза: "Ох, ами какво да направя като съм толкова висока!" А той веднага: "Не, миличка, ти не си висока, просто краката ти са дълги!" Аз едва се удържах да не прихна от смях, защото си познавам човека. С тази тактика, приложена през целия ден, още същата вечер девойката беше в леглото му. И, естествено, зарязана в края на почивката. Какво да ти кажа, авторе? И аз съм щастливо омъжена, обаче и съпругът ми също използва такива стратегии. При това, ти да видиш, с успех. "Прекрасна си, скъпа! Много си красива! Ти си умно момиче! По-талантлива си от тях, затова ти завиждат! Боже, колко ли мъже си мечтаят да докоснат тяло като твоето!"... Ей това са му дежурните фрази, придружени от влажен поглед и ръка на дупето ми, докато в ума му се върти "Яде ми се мусака, ма! Вземи сготви!"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f1e74e1194
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Какво значи "курвар"? Лошо ли е ако някой иска малко неангажиращо удоволствие. Спрете се с тия епитети "курвар", "пачавра" и т.н. най-накрая. Сексът отдавна не е нито само платен, нито след подпис. Един човек може да ви манипулира използва по-много по-долни и подли начини отколкото с "чук и бег". И за двата пола важи.

П.С. Жена съм.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae02cfc97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ми то да научиш нещо не е лесно :)

Докато се научат да ги различават .... тя работата утекла ;)

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 355d0c33da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Че то сега е модерно да си курвар или курва. Естествено че курварите са желани от жените. Иначе нямаше да е пълно с теми - не мога да общувам с жени девствен съм и т.н . Що няма една тема - много ми е зле че спя с много жени не издържам вече :) Ако си свестен с някакъв морал веднага те слагат в графа сухар неставащ и т.н. Трябва да си душата на компанията. И ако пък имаш интерес от страна на жените какво се случва според теб? Една жена според теб защо има интерес към теб? И ти защо имаш интерес към нея? Тия фантазии че може да има приятелство между мъж и жена са дрън дрън. В това "приятелство" винаги едната страна мечтае да са повече от приятели :) Или пък някога са били и вече са само приятели :)

Да си курва/курвар се подстрекава по всякакъв начин в модерния свят от медиите социални мрежи и каквото се сетиш. Особено при жените - виж само какви жени гостуват по тв предаванията какви се наалагт за елитарни и вип и какви мечтаят да станат малките момиченца:) И виж и малките момченца какви искат да станат макар че там нещата са една идея по добре :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 199ad217ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Бих казала, че ги различавам, но истината е, че веднъж един ме изненада и се почувствах леко излъгана, макар и да не се е стигало до секс. То нищо не беше, но момчето се държеше напълно нормално и не е давал никакви сигнали, че мисли само за секс и го практикува във всеки удобен случай. В масовия случай к*рварите, че и к*рвите са много очевидни, но понякога наистина се държат нормално и не ти светва червената лампичка. Повечето са ясни и е странно, че много жени се лъжат. Обяснявам си го с това, че човек е склонен да вярва повече в това, в което иска да вярва. Много жени искат да вярват и вярват, че са намерили интересен, свестен и приятен мъж, който просто е отдаден на работата си и затова е зает, затова понякога е изнервен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 687dd7b418
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   "Много си го обичам, но колко жени е разплакал, никой не може да им хване статистиката!"
Аха, значи много обичаш човек, който разплаква други хора!
Егати и ценностната система имаш...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2eec58a45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички искаме секс и удоволствие с хубав партньор, на никого не му се занимава с връзки. Жените просто не искаме да изглеждаме лесни и затова после казваме, че мъжът бил курвар. А всъщност ние много добре знаем, че само ще ни "използва" за секс. Всъщност ние се използваме взаимно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7035f25d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   От коментарите си направих два извода. Че всъщност жените сами си признават, че искат да бъдат лъгани, но после се оплакват, за да не изглеждат лесни. И второ - преподчитат комплименти, дори да знаят, че не са искрени.

Е, като се замисля и мъжете не сме по-различни. Всички знаем, че кифлите са кофти, но въпреки това сме склонни да спим с тях. Разликата е, че мъжете знаем, че от това няма да излезе нищо освен секс, докато жените понякога вярват в това, в което искат да вярват, както се изразиха по-горе, че по някакъв начин той ще се промени заради нея или че поради някаква причина тя ще е първата и единствена, която ще успее да го укроти.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ba5677d5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хаха номер 10 право в десетката. Жените се оставяме да бъдем "лъгани" просто защото така ни харесва, и ние си имаме нужди. Особено ако този дето лъже е отракан хубавец и не е за изпускане. То е ясно че за сериозна връзка няма да го вземем такъв ;) .

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b3a2dcaab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Съгласна съм с номер 4.!
Може би много от комплиментите ни вдигат самочувствието, без даже да се замисляме дали даден мъж е искрен или го прави просто ейтака с определена цел!
За нас жените или поне за мен самата да го нарека: - самочувствието ми е много важен фактор в живота!
И автоматически почвам да се привързвам към мъж или да ми харесва неговата компания, който лъжливо ми сваля звездите без да се замислям дали наистина е така, защото ми харесва да бъда ухажвана!
Както на всяка една жена!
Може би за нас егото, самочувствието, суетата е много по-важна от самата реалност или искренност на един мъж, което е много грешно и унизително, но в днешно време за съжаление така стоят нещата!
И аз бих казала, че ги различавам той си личи и естествено все пак малко или не си го преценям, когато мисля сериозно..
Ж19

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6dd517061a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Номер 4 с отговор на въпрос от номер 9. Коя съм аз, че да съдя един мъж как си организира сексуалния живот? Колеги сме, приятели сме от 25 години... Той не изнасилва жените. Не им обещава да се жени за тях. Води ги на вечеря и им казва, че са красиви. Това прави. А после - секс. Това, че една дама е имала след леглото очакване за сватба, вила, две деца и куче си е нейна работа - той такива неща не й е предлагал. Ами като не ти предлагат нещо, ти защо ревеш, че не си го получила? И главното - връщам се към началото - не зная как е прието във вашия социален кръг, госпожо (нямам съмнение, че сте жена), но в моя се смята за лош тон да навлизаш в интимния живот на приятелите си, както и да раздаваш оценки на база сексуалните им предпочитания. Въпрос на ценностна система, както любезно благоволихте да се изразите!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: adccef03a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Пич, мен пък ми втръсна от т.н. мъже питащи жени. Това е все едно да отидеш в Африка и да питаш зебрата дали е произлязла от коня. Твоя работа е да схванеш някои неща в тоя живот... Затова си мъж. С питане не става.

Иначе въпросът ти е елементарен. България е разпадаща се страна с деградиращ и изчезващ народ. До 2050, тук ще е цигански катун, а вероятно и по-рано. Жените ни са точно такива, каквато ни е културата... Демек защо си мислиш, че самите жени не си търсят курвари?

Ако си женен и особено ако имаш дъщеря, вервай ми, имаш проблеми с жените... "Щастливо женен" в днешно време е силно относително нещо. Когато моралните ценности се разпадат, жените са най-лабилни, защото това не е нещо което им идва отвътре, нямат устои и са отражение на положението на обществото като цяло.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0b52747f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Истината, е че ние жените много обичаме да "спасяваме" и да променяме мъжете. Затова се занимаваме с курвари, депресари и отрепки т.нар. "лоши момчета". Много ни блазни мисълта да направим от лошото момче-добро момче, вярваме си, че имаме тая власт. Пусто Его!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae02cfc97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   "подчертавам, че нямам проблем с жените, тъй като съм щастливо женен."

Ако НАИСТИНА нямаше проблем с жените щеше да си ку*варин ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c197c47ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз ги различавам, но освен - женкари, лицемери, егоцентрици и използвачи, други не съм видяла, затова и не съм била с мъж, нямам и желание...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dcdd468983
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Жена на 20г.
Има курвари, който лъхат от километри точно по комплиментите, лигавите превзето поведение и т.н., но има и такива, който не се държат по този начин изглеждат много сериозни и отговорни, но реално са прекрати лъжци. Първия тип само една жадна, за внимание или твърде сляпа и наивна няма, да различи очевадното, и там вече говорим, за липса на здрав разум, за липса на внимание и т.н.
Доста жени казват не искам такъв, аз искам свестен мъж, НО си тръгват с нацепената батка дето цяла вечер им гледа в деколтето и е с най малоумното държание, защото то за възпитание и дума не може, да става там. Ех на тези, който са сляпи и като им кажат колко хубав задник имаш (коте, писе, маце, секси), много си готина айде да ходим да кафенце, да те видя на басейните, искам да те изпапкам - искам, да ви кажа няколко неща! Вие не сте принцеси, а те не са пичове, не ви искат, не сте интересни и накратко си търсят кекс, за една нощ с някоя като вас, която ще им върже! Тия въпросните мъже, не те не са мъже а тъпи нахални пишлемета, който нямат мозък, за 2стотинки а и реално не струват дори половината на 2те…
Аз като младо момиче, спортуващо смея, да кажа красиво често ги срещам тези "мъжкари", от опита си от километри ги виждам още преди да си отворят устата, а отворят ли я положението е страшно.
Комплименти вие май на 90%, за това живеете грам самочувствие ли нямате та падате толкова ниско, не можете ли да мислите малко?
Имам приятели, който са свободни и се занимават с не много умни момичета жалко ми е и долно колко от тях при първите комплименти и искам, да те много си яка се връзват те вече са влюбени, съгласни на всичко - я пак? Толкова евтини и прости жени ли има, къде ви е акъла после ревете ама вие какво очаквате?
Имал приятелка после нз какъв бил, да добре.. ама не ви ли е ясно, че щом има и пише на вас очевидно нито вас иска нито нея!
Може би никога не ми е липсвало внимание и не ви разбирам, но много мой приятелки се подвеждат така пишат им, да се видят за малко, виждат се ...... се и до там ама то си личи кой и за какво ви търси, защо падате толкова ниско сами? Човека дето след 5 думи ви кара, да се видите, да идете у тях държи се нагло, нахално и т.н. как мислите, на че ще иска нещо сериозно бе момичета?
Яд ме е, че на 99% вие не разпознавате тези курвари изобщо, защото сте впечатлени от вниманието и лиготиите им повърхностното отношение, яд ме е, защото не виждате очевидното заслепени от шепа комплименти! Осъзнайте се!
На мен редовно ми заявяват, че нали ме виждат каква съм била, хаха - да, те го казват, защото не искам, да се видя с тях, не ги познавам и виждам колко са умни и никога дори и пияна не бих си легнала с такова просто парче, та за това директно ставам к*рва, аре да си гледам работата, всичките сме мн отворени пък едно няма нищо, и от хора дето по 1000 пъти на ден ми пишат много обичам, да им доказвам после колко са жалки, но явно имам очи който виждат и преценят нещата и най вече хората!
Та стигнах до тип 2 тук е сложно те са прикрити, умели манипулатори, те не са тъпи, не се държат арогантно и малоумно те са идеалния мъж докато не ги опознаеш! Трудно може, да ги разбереш какви са, какво струват, какво правят и т.н. те имат акъл, държат се добре, вярваш им и в един момент се оказва, че са обиграни, обучени, умели манипулатори и лъжци.
Тях е трудно, да ги познаеш защото живеят в голяма част от " не курвари" тоест от тези, който не си личат от километри.
Познавам и такива хора и двойки като ги видиш ще кажеш евала това е любов това е човека, да ама не! След време хоп хванат ги в една, две, три изневери, шамар, два, три и т.н.
Авторе? ( Поне доколкото разбрах, извинявам се ако си жена))
Първия вид ( е този, който описа ти) и тези мъже се различават много бързо от една жена с разум, външен вид, без липса на внимание и опит, останалите са будали копнеещи, за внимание и без никакъв опит.
Втория вид е опасен! Изпечени, опитни лъжци, който буквално не можеш, да разбереш какви са всъщност, те не са идиотите с евтините свалки те са мъже, който не могат да са с една жена, но мъже с акъл и никога докато не се опариш или по точно докато не сгафят, за да ги хванеш та дори и след това няма, да разбереш какви са всъщност! Защото - една част от тях когато разбереш ще се кълнат, че искат теб, че са сбъркали, че са идиоти, глупаци, че не са виждали какво губят, ще реват, ще се молят - ще простиш! Но... никога няма, да се променят и да те обичат! Дадеш ли повече от 1 шанс и той не бъде оправдан, ако грешката се повтори то втори никога не трябва да има! Всеки греши, но не е и 10 пъти когато знае какво иска, за жалост има доста жени, който не мислят те искат, да вярват и да ги лъжат отново, и отново.
Шанс, до два ако обичате много, а то дори не си струва до първия, а ако сте на 3ти шанс вие имате курвар от 2ри тип и той няма, да се промени никога! В началото е трудно да бъдат разпознати поради нормалното си поведение дори силна загриженост и точност в последствие имали грешки - честитка :)
А ако все още страдате от 1вия тип, постоите сами сложете си малко достойнство изчакайте, да помъдреете и тогава търсете правилния, но не в лигльото който си сваля, в сваляча или палячото. Един мъж си личи от километри, вече втория скрит вид живее в някой и найстина е трудно да го познаете, на мен също ми е трудно много женени след години хубав семеен живот го осъзнават, други никога!
Това е втория тип скрития, до един момент, до издънка, или за цял живот, но на 80-90% вие не различавате първия, за това наблегнах на него, за неопитните жени, за този вид който описа и автора.
Аз съм попадала на втория тип имам подобни познати, и е трудно да ги усетиш, е ако имаш акъл рано или късно всичко излиза на яве ако ли не вие и с тези от първия вид очевидните курвари ще сте наивни и на това ме е яд как бе момичета, защо?
Тези екземпляри съществуват заради вас, множат се защото го мислят, за готино и, че ви харесва и докато ви има вас ще ги има и тях, не бъдете евтини в ръцете на някой идиот!
Бившия ми ги сваляше толкова евтино и толкова долно, а найвни не липсваха, и нито една хубава нямаше, защото те имат самочувствие и са по обиграни, а вие затворените в себе си ще страдате цял живот ако не си вдигнете самочувствието и не започнете, да мислите,че с внимание от евтина свалка вие не печелите нищо, получавате комплимент, използват ви и сте до там :)
Успех на всички дано съм помогнала на някой, дано някой се вслуша и се занимални, дано някой ме разбере, защото е гадно да се подиграват с вас без, да го осъзнавате!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dcdd468983
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До номер 10 и номер 12
Вие сте от женския сроден тип на посочения нали?
хаха взаимно използване, не милички вас ви използват, нали се сещате ключ дето отваря 10 врати е безценен, но ключалка дето се отваря с 10 различни - не струва! Е сега си направете извода вие какво използвате? Нямате самочувствие и си го вдигате с някой красив, за една нощ? Е това не ви ли говори нещо бе, не ви ли е обидно, че явно за повече найстина не ставате?
А приятелите им дето знаят колко сте лесни, нямали да ви минат? Или вие пак ще сте щастливи, че сте с някой готин, за самочувствието ви което се вижда какво му е покритието!
Отново хаха! Милички никой не иска парцали, те ви използват вие ставате само по жалки в ръцете и очите им!
Номер 14 също ме изуми, егото, самочувствието вдигали? Моля?
Как ви се вдига самочувствието като ви използват, за една вечер в която е нямало друга, и повече не ви търсят?
Така ли го вдигате? Като ставате жалки, и употребени от различни заради едните комплименти?
Комплиментите ви го вдигат и се влюбвате? Е как бе, защо мен евтини свалки и тъпи комплименти не ме впечатляват и не ми вдигат самочувствието?
Явно съм отраснала този период и по добре, че е толкова глупаво, найвно, смешно и жалко! Заради такива дами мъжете мислат, че всички сме еднакви!
Не смейте, да трърдите, че на всички ни харесва! Не всички сме глупави и евтини!
Много ви липсва пустото внимание, но много долно си вдигате самочувствието без покритие!
Аз имам вниманието и не го търся в разни красиви свалячи без капка мозък дето искат, да те... даже и с умните не си го слагам, на всяка крачка, че да си го вдигам!

Ходете на фитнес направете тяло, нека ви искат без да се предлагате! Без, да ставате жалки, без, да се подиграват с вас, защото това не е вдигане на вашето самочувствие това е тяхната липса и решение с нещо лесно, за ноща после вие сте парцали.
Не целя да ви обидя казвам реално какви ставате в очите им и е жалко! Направете така, че това са самочувствие да има покритие така, че да ви искат всички, но да ви нямат - и, да ви искат ок силно, защото вие сте нещо, а не оная дето всеки я минава ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dcdd468983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До номер 18
Почти право в десятката стреляш, но мисля, че не искаме да ги превъзпитаме, а по скоро лошото момче, да е добро с нас, и да го владеем - чувство, за контрол, който имаме само ние над нещо неконтролируемо. Той, да е звяр, а ние да можем да го окротим, да сме онова което му действа подкожно
В това има доста истина!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 743297ce57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Лично мнение, жена съм.
Не стига, че ги различавам, но за мен няма нищо по-отблъскващо сексуално от тъй наречените "курвари". Автоматично загубвам какъвто и да е интерес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 687dd7b418
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 4, коя си ти ли? Ами ти си човек, жена, негова приятелка, кояотможе да му посочи гредата в неговите очи, която сам не вижда! Ако той убие човек, пак ли "няма да го съдиш"? Просто би трябвало да си човек, който различава добро и зло и не да се кефиш, че той разплаква жени, а поне да му кажеш, че това не е добро със сигурност!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b6e3dc248a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   На мен веднъж ми се случи да попадна на такъв човек и вече си имам обичка на ухото :)
Истината е, че просто не знаех, че има такива хора.
Винаги съм била харесвано момиче, после и жена.
Цял живот се занимавам с различни неща, покрай които имам успехи и хората ми правят постоянно комплименти.
Този човек не ме впечатли толкова с комплиментите (не лапнах въдицата, защото ме възхваляваше ), а защото изглеждаше много задълбочен в отношенията ни, изглеждаше сякаш наистина има нещо специално към мен като държание и отношение, общи интереси.
Всеки човек би се почувствал спокоен и добре, ако отсреща му сигнализират за сигурност и подкрепа, приятелство.
И хоп, след като нещата се случиха ( макар и чак след два месеца чести срещи ) , вече явно човекът нямаше нужда от задълбочени разговори и опознаване , видя и че аз изобщо нямам намерение да се правя на маймуна , за да го "спечеля" и всичко приключи дотам.
В тази сутация не намирам него за виновен.
Аз се подведох сама и в момента се смея докато пиша за случката.
Няма драма, няма глупости.
Просто човекът си ме е преследвал с определена цел, знаел е как да ми натисне бутончетата и е спечелил от ситуацията.
На мен също не ми беше зле, но ако знаех за истинската причина, можеше да се мине и без шок и сълзи накрая :)
Съвет към мъжете: Ако искате само секс, кажете си. Жените обичаме секса точно толкова, колкото и вие. Ако към момента не търсим нищо сериозно, нещата може и да се получат. Ако не - минавате към следващата. И без това не ви пука особено коя и къде , щом си търсите само едното... :)
Съвет към жените: Ако искате сериозна връзка или изобщо нормална такава, то внимавайте с мъжете и не им давайте сигнали, които могат да разберат погрешно. Също така, допускайте ги до себе си постепенно, не ги допускайте до личното си пространство твърде бързо. Нека не знаят всичко за вас, за да не могат да го използват за примамка.
И ако ви се случи някога да попаднете на такъв човек, спомняйте си за него с усмивка, защото ви е дал мнооого ценен урок :)
А и нека бъдем честни, човек който си играе с чувствата на хората просто не заслужава време и внимание.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 687dd7b418
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Госпожо 16 (4), а тук вече прекалихте и го извъртяхте в друга посока!
"да навлизаш в интимния живот на приятелите си, както и да раздаваш оценки на база сексуалните им предпочитания. "
МНОГО добре разбирате, че не говорим за сексуални предпочитания (може пък да не знаете какво изначава: това е дали е хетеро или хомо!!!), а говорим за поведение спрямо други хора!
И какво "навлизане" е , когато сте била СВИДЕТЕЛ на неговото държание и сте знаели отлично какво прави, но не- кефете се сигурно, че кифлата си го е заслужила, щото е тъпа и суетна...ок, но все ще се намери по-умен от вас, който да ви изиграе и дано никой не го е спрял преди това, за да не "навлиза в личните му предпочитания" (ха!)

Между другото явно мъжът ви вече ви е намерил цаката, така че....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2adf13a361
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Много имаш да учиш. Жените се привличат от такива мъже, така както ти би се привлякъл от по сексуална жена. Изглеж всеедно съдиш тъпкачите.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 07ea06672f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз бях от тези по залупените ученички и нямах опит, та като минеш 2-3 които нямат сериозни намерения се научаваш и почваш да ги познаваш. Някак си след това като се запознаеш с начякой подобен тип и доста бързо откриваш прилика с предходния.
Аз тези ми няколко случки ги приемам, като положителен опит. Кофти се чувсташ не защото сте преспали и жената го иска. По-скоро отношението след това или от думите които лъскаят еготи ни изведнъж няма и следа.

Ж, 32

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a69b01b040
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Защото, въпреки че усещаме, че са курвари, пак искаме да ги е***м. Те не случайно са курвари, знаят как да подмокрят една жена. Сигурно е нещо като с натоканите кифли, ясно е че под лъскавата опаковка е празно, ама повечето мъже как само биха ги опънали, дори да е само веднъж, е така назидателно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 13347d0385
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Айде сега ... Знаят за какво става въпрос. Не ги подценявайте толкова. :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1ae40c8894
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не знам на мен не ми се е случвало да съм с такъв, дори мъжът ми не ми прави комплименти и изказва чувства, но може би жените си го искат дори и да го знаят. На мен ми трябват месеци да си легна с нов и трудно се решавам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4e1a30482a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Всъщност курварите вършат добра работа понякога. Има живот и емоция, може би "свеж въздух", ако си след тежка раздяла.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 29a0bafeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Нямам голям опит, но съм сигурна, че понякога от един така наречен "курвар" една жена получава много по вече внимание и отношение било то и за кратко. А тези разбирачки дето уж много разбират най много изгарят.
Подпис:Ледената

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d28f98452a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Жените обичат курвари и ги предпочитат пред нормалните мъже. Приемете го, женени господинчета.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f94be7221d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Ми както вие надушвате мъжете с пари, така пък мъжете надушват леките жени. На една жена ако е лека и е изписано на лицето.

Просто на жените не са им интересни свестните момчета. Скучни са им и ги дразнят. От което разбира се са потърпевши само те.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0367af0e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   И на мъжете са им скучни добрите и свестни жени и си плащат с изневерите, лъжите и манипулациите на техните "прекрасни" партньорки.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa0e60723c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Много сериозна и прекрасна тема която касае както семейството, щастието, съвместното съжителство между мъж и жена така и различията между половете.
За да се осъзнаят нещата картите трябва да са на масата!
Аз лично мога да кажа че докато има 'курви' и 'курвари' и заблудени хора - прости хора ще продължава да се разлага българското общество като цяло.
Вместо да се градят щастливи семейства за пример и да се раждат щастливи деца с мама и тати - ще има разводи и съдебни дела, разбити сърца и наранени хора ТАКА ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ - аз не съм съгласен а вие?
Мъжете се научиха да различават курвите, кучките и евтините жени и номерата им.
Сега е ред и на вас дами да прогледнете и да се научите да различавате курварите и (бройкаджиите тип 'Митйо Пищова') наистина ЕВТИНИТЕ МЪЖЕ! които си гледат само собсвения си кеф и интерес!
Внимателно помислете върху коментар 22 и си вземете поука мили дами.
Не е нужно да преодкривате топлата вода когато тя е открита отдавна!
Дори и най-испечения лъжец може да бъде хванат ако за момент оставите емоциите и страстите на заден план и не погледнете нещата от истинския ъгъл!
Р.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ab1c7c5bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Нека не слагаме всички жени или всички мъже под общ знаменател.
Безкрайно много зависи коя е жената и кой е мъжът срещу нея. Някои жени са по-проницателни, други са наивни; на трети им липса опит. Понякога има силно привличане, което затъмнява рационалното мислене.
От друга страна на някои мъже много им личи какви са, но други си се държат на първо време съвсем нормално (и не сипят ласкателства). Някои дори успяват да скрият, че са женени.
Респективно, няма една кардинална причина за ревящите по форумите жени. Много е индивидуално.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa0e60723c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   41 - Black Sabbath
Зависи за кой говориш.
Една жена ако се докаже че е истинска свясна жена която ще е с мен заради мен другите неща са без значение.
Времето накрая показва кой какъв е.
Трудно се намира свясна жена в днешно време,трудно се намира и свестен мъж.
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a69b01b040
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Писна ми от мрънкащи "свестни" мъже. Жените били повърхностни и гледали само външния вид, жените били меркантилни и гледали само парите, жените били глупави, и гледали само отворковците. Оставам с впечатлението, че средно статистическият "свестен" мъж е грозник, беднят и смотаняк, който може да предложи една гола "свестност", която свестност обаче остава едно неясно понятие, което така и веднъж не видях дефинирано. Явно "свестността" освен с липсата на основни желани качества се характеризира и с мрънкане, жалване, обиждане, нападане и плеяда други "привлекателни" характеристики в същия дух, водени от схващането, че някой им е длъжен, само защото са те. И разбира се, въпреки че често обясняват на жените какви трябвало да бъдат, за да имат право на дори само на претенции към мъжа, техните вопли не са насочени към всяка една, а към хубавичките жени. Ама забравих, те нали са свестни, това е достатъчно да си искат всяка.

То и затова другите мъже си е**т приятелките, жените, любовниците, докато вие пишете подобни темички и се тръшкате като малко детенце дето чака мама да го утеши и да му кажа как то е най-прекрасното е светът е лош и нечестен, вместо да работи върху себе си. Всъщност, нещата са много логични. Колкото и да реват жените от курвари, пак ще ги предпочитат, дори да знаят какви са. Понятието свестност не е последен, отчаян спасителен пояс, който да развееш за оправдание, когато никой не те иска, зад него стоят реални качества и хората, които ги притежават, рядко са сами.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d28f98452a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   41, не е вярно, аз с ръка на сърцето казвам, че предпочитам добри и свестни жени. Но повечето не са такива. Къде да ги търся? Излизам и виждам само от другия тип, а на мен не ми се стои на сухо като някой фрустриран зубрач.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 62f777edd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Според мен тази тема се разводни много, защото още в началото й не е дефинирано какво точно е "курвар". Ако е мъж с опит, който за една нощ ще ме накара да се чувствам като феята от приказките, без и двамата да очакваме продължение - ОК. Аз съм за! Ако е измамник, който използва чара си, за да живее на гърба на жените - е друго. Ако дава надежди на невинното момиче, че ще се ожени за него и ще имат три деца, пък няма такива намерения - също е друго. Ако е женен и спи с половината квартал и жена му я е срам от комшийките - пак е друго. Но, съдейки по отговорите в темата, тук за "курвар" се приема просто мъж, който не желае да се обвързва, притежава харизма, държи се като кавалер, харесва жените, умее да ги предразполага, доставя им удоволствие в леглото и общо взето всички си прекарват добре. Какъв е проблемът не разбирам? Може би в това, че жените не са срещнали такъв, а пък мъжете му завиждат.
Жена съм, между другото.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1114eacc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   39 на леката жена й било изписано на лицето викаш, че е лека, а на тежкия мъж къде е изписано, че е тежък, я да кажеш нещо по въпроса? Че всичките сте едни лекички български мъжленца, тежки тука няма ха ха
На приятелките съм казала да проверяват гащите на бъдещите си изгори-според кафявата линия, пигмента и количеството лесно ще разберат колко е лекичък този до тях

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5537ea9949
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   До 41

Говори за себе си ...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c45154010
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Aз пък не мога да разбера, защо един мъж, като направи кефа на една жена, казва, че я е минал? Толкова ли не се усещате?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 547798c315
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   "49. Според мен тази тема се разводни много, защото още в началото й не е дефинирано какво точно е "курвар". "

Курварите са тези дето се занимават с леки жени. Ако не са пък леки значи не са много умни, щом се хващат на ученически приказки.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f94be7221d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   50, това е истината за вас самите, която НИКОГА не можете и няма как да скриете.

Ако една жена е нормална, интелигентна и възпитана си личи и това супер много влудява. А има и такива с тези качества плюс това, че са много красиви, но това е до човека вече.

Яд ви е, защото искате да живеете като по филмите, но реалността е друга, получавате гавра от съшите комплексарчета като вас. После ревете. хахахахаха

Аз оставам на заден план да ви гледам сеира...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b6715056ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   42, обществото е деградирало до такава степен, че единственото спасение на този етап е навлизането на Исляма в Европа, което се надявам да стане в близките 50 години.

А по отношение за курвите и курварите, Ванга го е казала:

"Море слушай, от 41-ва година, от 6-ти април гледам до сега. Мъж курвар нигде не видех, а жена, всека втора - уруспия".

https://www.vbox7.com/play:a3dbc34160

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0367af0e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Никога не съм харесвала "вървежните" мъже или лоши момчета. Само едно момче, което може да мине за "лошо", прави някакво изключение в това отношение и то защото винаги беше искрен, казваше какво мисли, независимо дали е на съученици или учители, заставаше срещу несправедливостите, дори когато ставаше на въпрос за негови неприятели и винаги беше готов да помогне с каквото може. Но беше много незрял. Иначе, винаги съм търсила достатъчно интелигентен мъж, който да не допуска жена да го манипулира, било то пък и аз. Парите и колата никога не са били от съществено значение, а това да бъде мъжкар.
А по темата - различавам курварите и ги избягвам. Усеща се, когато човек те лъже или ти се подмазва с някаква цел и на мен ми е изключително неприятно. Нямам представа, защото повечето жени поддават. Като гледам коментарите, е най- вече заради тръпката или желанието да получат комплименти, макар и не напълно искрени.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 13347d0385
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   Номер 23,
Ашколсун машалах.
Това с ключалките и ключа, беше велико.
Баба казваше, че: Дали ще фраснеш гърнето в камъка или камъка в гърнето - все гърнето се чупело. В тоя контекс де.

Ъ-ъ-ъ... В кой фитнес казваш, че си? ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa749b50a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Не съм съгласна с мненията до тук.
И аз съм била влюбена в курвар - и то цели 2 (въображаеми години в които според мен имахме "връзка") и още 6 години, в които мислех за него.

Аз бях наистина сляпо влюбена, но не защото не виждах "курвара" в него... а защото за момента наистина не бях намерила сродната си душа.

Каквото и да си говорим ние жените, поне АЗ търся стабилност, най-вече финансова, но в България рядко може да се намери такъв човек. Затова се влюбих в българин, който не живее тук, има финансовата стабилност (деца не се гледат с въздух), но акъла му бе на 15 годишен. Види ли фуста на улицата и ченето му пада.

Та така с моя опит с курвари.. от там нататък не искам и да чуя за такива хора, но какво да правя, че късмета ми се бе паднал с него.
Да отбележа, че и до ден днешен не съм срещнала по-различен от него. Който да има и акъла, държанието и стабилността от която имам нужда. Това все повече ме убеждава, че в България не са останали свестни мъже...

Това е от мен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3916df9b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   58, няма мъж който да е финансово стабилен, привлекателен за жените, и да се ожени и отдаде само на една жена. Просто няма. По-лошо - дори да се ожени за теб, няма гаранция, че ще ти е верен. Обикновено мъжете които дават много зор да се женят, са отчаяни и се надяват да вържат някоя жена за себе си, за да имат сигурен секс. Това е истината. И не само в България, а в целия свят. Ти ако си чужденка за някого, още по-малък шанс да погледне сериозно на теб. За семейство всеки мъж предпочита жена от собствената си националност.

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker