Мъжът и жената като равни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът и жената като равни
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1486 пъти
Години на ред жените са били нежния пол. В някой страни дори жените нямат право на глас. Третирани са като роби, прислужници и т. н. От доста време жените се нареждат на равно с мъжете, дори има и такива които засенчват повечето мъже. След като сме равни, като се борят за равноправие, защо жените не предприемат действие по /завличането на мъжа за косата в кревата/? ! Срам ли ви е? Кой мъж би ви отрязал? Чакате мъжете да ви ухажват, да предприемат първата крачка. Дори и на "хайде да отиваме да се мандръсаме " чакате. Случвало ми се е веднъж и беше като "прекрасен шамар". Русоляво девойче с 10-ина години по малка от мен си докара колата за ремонт и както бях в канала клекна до мен и попита -"майсторе ще ми оправиш ли задницата"? Глътнах си езика, и едвам изчака да се измия и ме повлече към съблекалнята.
Защо "равноправните жени" не са като нея? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa2f6d2fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че сме равноправни пред закона, не означава, че физически или психически сме едни и същи.

Жените имат други възприятия, друга физиология и различни нужди.

Равноправие не означава еднаквост.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d99c65a288
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да, наистина ще ме е срам да поискам от непознат мъж да ми оправи "задницата"! Което не означава, че не съм поемала инициативата. С моя мъж още щяхме да сме на "Добър ден", ако навремето не го бях съблазнила с хитрост и финес. Но женските начини за съблазняване не означават на всяка цена вулгарност. Можеш да инициираш среща, да измислиш събитие, да създадеш ситуация, която да предразположи към интимност, вариантите са много. Но ако някой ми предложи да ме "мандръса" или тръгне да ме "влачи за косата в кревата", действително ще отнесе един "прекрасен шамар"!!! Дори и да е собственият ми съпруг.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 868e595a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Третирани са като роби, прислужници "

Много статии на феминистки си чел... Иронично феминизмът идва от Америка, където жените са имали най-високия стандарт на живот. Представи си къщата да ти е осигурена, нямаш нужда да работиш, друг плаща сметките, гледаш си кефа и децата. Има една книжка, иронично от жена - Манипулираният мъж се казва. Силно препоръчвам и на двата пола ако наистина искат да разберат времето в което живеят.

А конкретно на въпросът ти, няма такова понятие "равни", няма такова нещо като онеправдани класи. Това го измисли Маркс, от който се зародиха идеологии като комунизъм, феминизъм, политическа коректност. Реалността е, че двата пола са различни, и имат различно поведение. То няма как да се промени, просто защото някаква деформирана политическа идеология се вихри последните петдесетина години...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2f74d18024
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   А що искаш да са курви? Айде оставете и малко нормални жени за нормални щастливи неразведени семейства, че аман от курви и курвари, писна ми.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: aa7471e814
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Какво разбираш ти под равноправие? Да се държим като курви? Не сме като мъжете, да ни се чука постоянно. Не всички сме такива, по-точно, не мислим по еднакъв начин, нямаме еднакви нагласи, някои са срамежливи и намират това за пошло и неприятно. Истинското неравноправие за жената е не да бъде третирана като прислужница, а като КУРВА и къс месо, както е в нашето общество. Как ще ида да кажа на някой, който истински ми харесва: "Оправи ми задницата!" Ако искам секс, няма да почна така направо. Да го завлека за косите? Но мъжете са различни, както и жените. Има си различни начини, флиртове, погледи, знаци. Кой мъж би ни отрязал? Ами много, авторе, много. Освен това, прощавай, ама по правописът ти не бих ти дала повече от 20. Казваш, че сме инертни? Не, драги, не! Проблемът е във ВАС! Винаги ние предприемаме първата крачка, първата стъпка, винаги е било така, от праисторията, а вие бягате. Омръзнало ми е да ви гоня и да се правя на активна, а вие да протаквате и да ми въртите номера. И защо аз трябва да съм активна? Моя привилегия е да бъда ухажвана, а не да ухажвам. Добре, авторе, представи си, че всички жени се държим по този начин! Ами защо после ни обиждате? Хем да сме "равнопоставени", ама хем после сме " курви". За въпросното русоляво девойче ще ти кажа, че тя е ... е, сещаш се сам. Аз нямам кола, трудя се като вол, плащам кредит, и ако мислиш, че всички жени ходят на спа и се чукат като зайци, нещо бъркаш. Ако някой ми заяви: " Хайде да се мъндрисаме!", знаеш ли какъв ще му зашлевя, най-малкото, защото се отнася към мен като проститутка. Авторе, я си представи, че майка ти е на мястото на русолявото девойче, или дъщеря ти. Как е сега?

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: da9dc13a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Жените не искат равноправие с мъжете. Те искат да имат повече или всички права, но по-малко или никакви задължения.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 344b5440ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оф, нещо много криворазбрано го разбираш това равноправие, чичо. Равноправие не значи жените да се държат като мъже, а да имат равни права. Много си зле.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f477ff6b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо не разтовари жената новия гардероб за спалнята, а пък ти да наредиш цветенца на кухнеската маса?
N2 е изключително точен!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4d1b505a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Номер 2 го е казал много точно. Равноправието не означава че сме еднакви. Имаме едни и същи права от юридическа гледна точка. Заслужаваме уважение. Но биологичните ни функции са различни. И сексът е пряко свързан с биологията.
Естествено че има жени на които има харесва да бъдат инициаторки, но на повечето явно не им идва отвътре. Пък и си е до характер.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e23b20019b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Не е тайна, че при жените стадният начин на мислене е по-силно изразен, колкото и грубо да звучи.

Не е и тайна, че мъжете имат много по-разнообразен вкус за жени. Жените имат доста по-еднообразен вкус за мъже.

Поне такива са моите наблюдения. Никого не целя да обидя, просто в ежедневието си това съм забелязал.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 14e2491955
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Искат да са равни по права, но не и по задължения ;)

Има една тема "100 начина за .." уж жените да споделят начини за свалки на мъже, а мъжете да споделят как са ги отрязали. Ами познайте - 90% от мненията са за отрязване и само 1-2 за подход към мъже и то неясни. Емии к'во да кажа :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa2f6d2fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15 - всички имат задължение да спазват законите и да си плащат данъците. Ако не го направиш има санкции - няма значение дали си мъж или жена.

Всичко друго, което не произлиза от законови разпоредби, реално не е задължение.

Ако отправяш конкретни обвинения дай примери.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: da9dc13a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 9 съм. Горе тихичко споделих това, което повечето жени крещят гръмогласно с поведението си в обществото ни. Благодаря на всички, които гласуваха с 1-ци като израз на неодобрение към това им поведение! :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 752521fd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Авторе,
Че те са равни, не виждаш ли? И стават все по-равни и по-равни...
Другия път, като ти поиска някоя мацка, гледай да не откажеш, че току виж си и нарушил някое право... :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2dd44bdf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   4, знаех си, че няма да те разберат...
Времето на феминистките ще свърши много скоро - само след едно-две поколения, когато техните гени изчезнат, заедно с малоумните си носителки.
Животът преди всичко е БАЛАНС, и който залита по някоя от крайностите - много зле свършва, по един или по друг начин.
Дори си мисля, че феминизмът, педерастията, мулти-култи толерастията, и разни други подобни мисловни вируси, е много вероятно да са средства на естествния подбор, избутани обаче вече в психическата сфера. Дори и хората да постигнат физическо безсмъртие, подобни на тези фактори ще внасят подбор по един или друг начин, и ще отсяват зърното от плявата.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2dd44bdf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Ха-ха, абе вие наред ли сте? Що за тема?
То е много лесно от удобното офисче, с високата заплатка да зяеш за равноправие с мъжете... Защо не го търсите там, където има кирки, лопати, рудодобив, миньорски вагонетки, железа, бетон, тежести, нефтени платформи, морски транспорт със съответните бури и ситуации, леярство, каменоделство, мащабно животновъдство...?
Защо? Ще ви се издраска маникюрчето ли или ще ви се развали прическата?
Хайде! Даваме ви кормилото! Действайте!
Ние ще си стоим на топло вкъщи, ще печем питки и ще респектираме сополанковците, а вие вървете да чукате камъни, като сте равноправни!
Бас държа, че над 90% от "оплакващите се" живеят с убеждението, че хляба и телешкото се образуват в хипермаркета, примерно от отпадъчна тоалетна хартия (което, между другото, не е много далеч от истината... ), или че сградите, в които са топлите им офисчета, са построени от ентусиазираяни феминистки, кранистки, заварчички, зидрки, мазачки...
Равни сме, ама в на баницата мекото...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: da9dc13a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Много добро включване от номер 20! :) Истината не е удобна на тези, които по навик мерят с двоен аршин винаги в ущърб на другия! Поздрави!

От номер 9/17

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker