Правя секс с него насила - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правя секс с него насила
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3314 пъти
Имам нужда от съвет, а дори повече от подкрепа и да ми помогнете да анализирам ситуацията. Чувствам се заблудена и имам нужда от свеж и неутрален поглед върху нещата, които ми се случват в личен план.
Имам си половинка, ще споделя за нас, че сме заедно от почти 10 години. При него беше любов от пръв поглед, докато при мен не. Той много искаше да бъде с мен и ме спечели с кавалерство и настоятелност, имаше доста внимание от негова страна и реших да му дам шанс. При първия ни сексуален контакт аз нямах желание, както към момчета, които силно съм харесвала. Дори ми беше трудно, но се чувствах притисната. След известно време нещата потръгнаха и започна да ми харесва с него, не съм била лудо влюбена, но имах силни чувства сексът беше добър, правихме го много често, дори по няколко пъти на ден.
С годините, обаче, нещата започнаха да замират. Той имаше изтощителен период име отблъскваше, аз не го разбирах и му се сърдех, леко се отчуждихме. След това той върна желанието си, но аз вече се бях променила и започнах да му бягам.
След толкова дълга връзка контактите ни оредяха и всичко между нас се случваше за кратко, два пъти в месеца, веднъж в месеца, а накрая веднъж на един – два месеца. Не се бяхме целували около година, защото просто ме отблъскваше и когато идваше към мен аз се извъртах в последния момент. Сега ще обясня защо.
Аз много държа на добрия външен вид и чистотата. Той не е мърльо, но за него са допустими неща, които за мен не са. Като например да ме целува вечер в 22ч, след като не е мил зъбите си от 7ч преди работа, след като е пил и кожата му отдава неприятен аромат. Не харесвам метросексуалните мъже, но смятам че трябва по-често да сменя дънките си, а не са ги носи по две седмици всеки ден и като ги хвърля за пране да са станали като парцали. Носи ги докато се скъсат и отказва да пазарува нови дрехи. Блузите, които съм му купувала така стоят неносени, носи си само една и това е. Смята за нормално да не се къпе всеки ден. Къпе се през ден или на два дни, а най – неприятно ми стана, когато вечер си легнахме и поиска френски ласки, а не беше мит... погалих го леко и в обзора на обонянието ми достигна лек аромат, който не исках да усетя от по-близо. Вчера се беше изкъпал, но като легнахме може би беше уринирал поне веднъж от къпането и като го докоснах имаше лека влага по главичката, дисакретно помирисах ръката си и ми замириса на урина. Дръпнах се и се отказах. Той се обиди, макар и да не разбра защо го правя.
Друго което ме отблъсква е, че много говори против хората и почти никога не вижда хубаво в тях, не е позитивен, това доста отблъсква.
В сексуален план няма закачки, свалки, той просто решава че иска секс и казва разтвори си краката. Директно ми бърка в гащите и гледа да стигне веднага до сексуалната част. Мен тази настоятелност ме отблъсква, вижда че не искам, но продължава и се сърди ако откажа. Дори не ме целува. Разбира те ли, просто ми бърка грубо в гащите и смята, че това е достатъчно. Понякога ме обвинява, че не съм спонтанна, но аз не съм такава, просто той не ме предразполага. Сърдя се на себе си че съм отдръпната, но не се променя това.
Той не е обрязан. Има доста кожа там долу и по нея винаги стои влажно и има лек неприятен аромат, дори прясно измит. Била съм само с един обрязан мъж, който беше много чист. Беше удоволствие за мен. Но той имаше еректилна дисфункция. По други причини се провали връзката ни.
Не знам какво стана, но не искам секс с него вече и се ужасявам, ако поиска, а като го правим винаги е насила и като свърши ми олеква.
Изпаднах в депресия и дори стигнах дотам, че да се влюбя в един актьор, или по-скоро героят, който играе в един филм, започнах дори да го сънувам. Знам, че е нереален, но отгоеаря на критериите ми. В реалния живот такава тръпка не срещнах. Но съм обвързана и съм с този мъж. Не мога просто така да захвърля толкова дълга връзка. Обвързани сме доста силно.
Не съм читава, връзката е стигнала монотонност или никога не съм го харесвала? Ако е последното, то при връзките с луда любов никога ли не съвршва това влечение? Дори след години?
Много ме отблъсква хора, как идва като перверзник и ме опипва. Не го прави мъжествено, не е дискретен, не ме предразполага, просто идва и бърка и ми говори с мазна усмивка как ще се търка в мен...
Иначе го обичам, правя всичко за него, той за мен също, търсим се да сме все заедно, но в секса куцат нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a41c9cf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми има си и мърлячи за съжаление... И жени и мъже ги има..
Незнам какво да те посъветвам.. но те разбирам.. има вариант да го правите под душа, но... неможе вечно там! Той си е свикнал така и няма да се промени! След време ти навярно няма да си вече с него.. може би леко при вас настъпва началото на краят.. само времето ще покаже! Но наистина дори да се пробваш да поговорите за тези неприятни миризми... той няма да остане очарован! Щом вече те отблъсква и самият акт.. ясно! Не си го причинявай! Но казваш, че го обичаш! Ако е наистина много силно и не си представяш живота без този човек, има вариант... Усетиш ли пак, че нещо намирисва пак.. може да кажеш нещо като на майтап от сорта.. хей скоро ли си пишка, усещам нещо и ми е неприятно... и допълни.. искаш ли да минем през банята... дори ще разнообразите! Опитай.. Дано в него светне лампата, видиш ли урината ми мирише по силно.. я да се мия преди секс.. Кажи също нещо от сорта че някакъв твой колега си е взел много як парфюм и вметни нещо от сорта ах колко обичам такъв тип аромат.. като те погледне учудено ти кажи че обожаваш мъж да е напръскан здраво... че тва говори че човек държи на външния си вид.. И ако той започне да се замисля че видиш ли на приятелката ми кви неща й правят впечатление и реши ли ако те цени наистина, да започне да те изненада приятно ще е добре...
Ако той започне да се променя знай, че не е безразличен какво приятелката му казва и какво харесва.. ако пък няма промяна е тогава нзм какво друго да те посъветвам! ....

Ей.. дай знак дали идеята ми ти допада..

Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 524d15bc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Била съм само с един обрязан мъж, който беше много чист. Беше удоволствие за мен. Но той имаше еректилна дисфункция. "

Ми стават такива неща като осакатяват мъжките полови органи... Иначе ако става дума за женски, виковете са до небесата, дори да е нейде из джунглите на Африка...

Иначе самата ти тема е супер тъпа... Като не го щеш, за какво си го избра, и за какво живя 10 години с него? Съмнявам се от вчера да е започнал да ти бърка недискретно в гащите... Никой не те кара насила да си с него, като нещеш, недей... Ама както винаги, хем боли, хем сърби, и някой друг ни е виновен... Ние какво да направим? Да отидем да му измием оная му работа преди да те такова ли :)? Секса е част от връзката, като не може да се разберете, не може...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e78258cf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И двамата сте зле... ти си някаква перфекционистка, той е някакъв лигльо. Аз досега не съм бил с жена дето отдолу да ми е миришела хубаво като съм я лизал. Ама лижа въпреки това, щото ми е кеф на мен и ми е кеф да доставям кеф на друг

Иначе е нормално любовта да отслабва с времето. Женените от дълги години двойки, дори да са били женени по любов, често са по-скоро приятели, отколкото лудо влюбени.

Според мен трябва да си прецениш какво да правиш според няколко критерия - на колко години си и дали изглеждаш привлекателно, дали искаш да си сама или да си обвързана, ако е второто - дали имаш други мъже за потенциално обвързване в средата си, колко си привързнаа към този човек и мислиш ли че можеш да загърбиш силния си перфекционизъм и вглеждане в детайлите, за да просъществува връзката ви, виждаш ли някакво бъдеще ако просъществува (ако искаш семейство и деца дали той може да ги осигури) и тн.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e17655d965
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми човека си те ползва като някоя играчка, като му се прави секс играчката е наблизо.
Брака съвсем не е само едното клатене, то е любов, отдаденост, двамата да се допълвате като едно цяло.
Разбирасе че трябва да се подмива и поддържа там долу като е с теб независимо дали е обрязан или не.
Интимната хигиена важи и за ЖЕНИТЕ!
Жените им ат особен специфичен мирис също там долу. На някой мъже им харесва този мирис"Мириса на жена"други ги отблъсква!
Природата щом е създала върху главата на пениса да има кожичка значи има защо.
Кожичката предпазва от претъркване на главата и нараняване както и я смазва един вид.
Същото е и при животните между другото.
Често обрязаните имат проблеми от друро естество:
-Ниска чувствителност и удоволствие при секс трудно свършване
понякога не могат да свършат.
-Загрубяване на главичката и много лесно и инфектиране от външни фактори.
Но нали сме модерни живееме в 21 век и гледаме от американските порно филми....
Хигиена когато е с теб и сте интимни задължително трябва, сам трябва да се усети!
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d3e1b53187
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Абе вие женките много подробно описвате нещата там долу, как мирише, много кожа, влажно било, сириниии не прави ли?
Ако ние мъжете почнем с подробностите на четателите няма да им се яде 3 дни!
Явно си му се наситила, омръзнал ти е за тези 10 г. и почваш с минусите.
Преди 10 г надали е имал по-малко кожа, надали не е пикал преди акт и т. н, айдее оставяй го и си търси актьора с мисията невъзможна

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8cd5ceaf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   По описанието за хигиената му, си е баш мърльо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a41c9cf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И номер 5 си е баш мърлъо, щом толкова се пали! Само ще ти кажа едно 5 номер.. незнам ти с какви мърши си лягаш, но не съди по себе си че и другите си лягат с мърши!
Авторке, не обръщай внимание, нормално е да искаш човек до себе си, който уважава себе си, държи на хигиената си и уважава и теб самата...
И номер 5, не че му се е наситила, ами по скоро той я има вече за даденост и си мисли, че щом е с него вече толкова години ще може да свикне и с бъдещите му хигиенни привички, защото хората се променят, с възраста дори се вмирисват повече! Но човек ако уважава най вече себе си не би си легнал с неизмит гъз до партньора си и да се бута в него и да претендира, че не са му правени орални ласки отдавна.. айде да си имаме уважението!
Мърлъовци бол! Първо по начало преди секс и след секс нормалните хора си замиват чатала, но явно ти не си от тях..
Тръгнал той да се пали... вмирисания орворко!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3a9e0d36f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мърльо е, ама зверски!
Според мен направо му дай тая история да я прочете и коментарите също. Ще се обиди, ще му мине, може да се постегне. От твоя страна малко ме озадачи, че не го целуваш след 22ч., но пък - знам ли - може и при него да има неприятен аромат след толкова часове.
Но категорично, ако моят мъж беше с такава хигиена, най-много може да си стиснем ръцете!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae8bf18f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Браво номер 6. мърльо е. Ако се обичате и правите толкова много един за друг може да споделиш за неприятната миризма и къпането и миенето на зъбите. Ако не можеш да го направиш трябва да си го къпеш собственоръчно преди секс. Влизате заедно под душа и го обръщаш на еротична игра. Задължително го помоли да го мие като пикае. Ако след къпането има неприятна миризма трябва да проверите при лекар за причинителя, щото при тебе по трудно се лекуват подобни неща като ги пипнеш.
Ако не става с нито едно от двете аз ще потърся щастието другаде.

Обрязан или не няма значение, моя не е обрязан ама се къпе всеки ден, лятото по два пъти, апреди секс мие и винаги пита дали е ок и ако кажа че не е ще го измие още колкото пъти трябва, за да ни е приятно и на двамата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: de970f1214
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе защо така нападате жената? Ами хората за 10 години се променят, не изважда минусите му умишлено, само защото и е писнал. До авторката- абсолютно нищо няма да се промени, ще си остане същият. Аз съм на 20 години и при мен последната ми връзка беше с такова отношение от негова страна. Аз спя, той ме съблича, с висока температура се гърчат на леглото, той ми бърка в гащите и правих секс без желание. Точно това те отблъсква!!! Няма мили думи, целувки и ластик... приключи с него както аз направих, няма да си щастлива с такъв човек.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 16a1394566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не вярвам, че ей така си му дала шанс на времето. Просто не е имало друг на хоризонта. Сега е същото иначе отдавна да си намерила кой да те "почеше".
Той няма да се промени. Ти също. Или се примири или го зарежи но най-вероятно ще се примириш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0dc72e2799
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Опитала ли си да говориш с него на тази тема?
Обясни му, че ще ти е най-приятно непосредствено след душ.
А като дойде да ти бърка в бельото, хвани му ръката и я отведи там, където искаш да бъде. Научи го.
Той като види, че така ти харесва, би трябвало да се постарае.
Ако пак не вдява, обясняваш - при жените сексът започва в мозъка, трябва да се настроиш на тази вълна и т. н., и т. н.
Оттук насетне, ако той има желание, нещата може да потръгнат. В началото такъв ли беше?

Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fdeff96557
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Всичко, което изроди е отблъскващо. Аз не бих издържала и 10 дена, ти щом караш от 10 години с него, значи са ти ниски критериите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b41c79e6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Трябва да си някоя крайпътна циганка, че да му го лапаш като е бил мит последно предния. А той трябва да е пълен идиот. Да не би да има шкембе и да не си го е виждал от години? Кажи му да си потърка главичката, да си помирише пръстите и пак да помисли какво точно иска.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 40b54c9515
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мърльо, та дрънка. Ми разделете се, бе. Той няма да се промени - гаранция, на него така си му е ок.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a64fb7c775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 5 е прав, ама му набивате минусите.

Аз да попитам - ти сливи ли имаш в устата? ! Да седнеш и да говориш не можеш ли!? За 10 години нямате ли комуникация с този човек? !

Твоята вагина едва ли мирише на пролетен букет във всеки един момент. Но и той да иска свирка след като е пикал е идиотизъм. Вземи му ги обясни тези неща.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1a3d27d373
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Спечелил те с кавалерство, а ти не си го искала. Какви сте жените.. трагикомични сте.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 37445608b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кажи на пича да се къпе, ако това нарани чувствата му... ебаси пича :)
Мисля, че трябва да се освободите взаимно от присъствието си.
Има вариант да си падаш по рязани. Няма лошо, Турция е близо. Почти нямам позната жена, която да не е спала с турчин или арабин, само защото са рязани...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3280f00381
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Абе хора ще започна и ще свърша с целувкта. Ако искаш целувка с език и си у дома( където са четката и пастата ) си миеш първо зъмите. За оралните ласки "но комен".
Пък за тоя дето лизал жени и на нито една вкуса и не бил приемлив.... Ми ти си за жалейка човек. С ква гняс спиш. Жената има уникален вкус, ако е чиста и здрав. Ако е " твоита " вкуса е влудяващ!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6d49e3000a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Абе да ви кажа и на мене ми се е случвало нещо такова с гадже. На втория ни път в леглото той дойде от чужбина и след цял ден път не се изкъпа и директно секс. Дааа домъчняло му е. Реших, че е искал да е по страстно. Обаче на следващата сутрин пак не се изкъпа...

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c9209f9728
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, разбирам, че ти е много кофти да признаеш, че си загубила 10г. от живота си в тази връзка, не знам на какво си се надявала. Та това са били най-хубавите ти години! Не знам и защо се инатиш и не признаеш самозаблудата и пред себе си?! Сложи край на тази гнусна история, цени повече себе си, не се оплаквай тук! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker