Поредния глупак :/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредния глупак :/
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1644 пъти
Здравейте

Искам да споделя моята история и това, че не заслужавам да се наричам мъж :( . Имах 4 годишна връзка която приключи преди година и нещо. Изживях не много леко раздялата, която беше инициирана от бившата ми вече приятелка под предтекст, че не съм и обръщал достатъчно внимание и т.н. но в момента това е без значение. Та 6 7 месеца бях много подтиснат и депресиран ,въпреки че го криех от всички и не ми личеше. Доста нощи са ми текли и сълзи ( възпитаван съм точно в обратното, и това са единствените периоди в който съм плакал. След това съвсем случайно по моя инициатива се запознах с едно момиче от моя град. Писахме си и т.н. Разбрахме се за среща, излезнахме и всичко по реда си и след 5 6 срещи почнаха неща от сорта че избързвам, че еди кое си я е дразнело нямало са се получи и спря да пише и само сийнваше.След тези думи вече нямах сили и просто изпаднах в някаква дупка пак за 1 2 седмици, но се посъвзех и живота пак ди ми тръгна нормално. Точно тогава тя ми писа пак изгуби се , защо не пишеш и още неща от тоя сорт все едно е нямало нищо. Веднага ми дойде живеца, защото наистина много я харесвах. Два дена всичко беше ОК и пак изведнъж спря да пише само сийн. Но вече приемах нещата по леко и казах си щом така е решила така да е. Същото нещо се потрети след което пак спря контакт без обяснения. 1 2 седмици след третия път видях, че си качва снимки с новия и приятел и ми стана малко тъпо , но го приех много леко. Може би защото знаех , че не ме превъзхожда в нищо. Изкараха около месец и се разделиха преди около 1 2 седмици. Няколко дни след раздялата докато работех получавам съобщение , но тъй като не можах да го видя веднага след около 30 мин. Гледам че е писала тя и веднага тъпата усмивка на лицето ми. Щраквам върху известието, за да влезна в приложението и там нищо изтрила го е. На следващата вечер се засякохме в кафето и тя ми казва вчера ти писах, но като не ми върна до 5 мин го изтрих. Казах и че знам и ако него беше изтрила щеше да получи отговор. Започна пак с писането същата вечер и искаше да идем някъде след кафето. Всичко беше перфектно до следващия ден. Сутринта бяхме на кафе и от там нататък само сийн пак. И вече 2 3 дена ми е супер тъпо, защо го прави това. Питал съм е винаги , защо или дали съм сгрешил нещо, но каквото и да е искам са знам. Абсолютно никакъв отговор за нищо.
Сега просто се чувствам като парцал и празен от към чувства. Загубил съм вяра във всичко и ми тежи много. На 27 съм а тя на 21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: dff4636c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с нея. Такива отношения на "примък - отмък" изцеждат психически. Една искрена жена, която наистина се интересува от теб, няма да играе игрички. Тази пробва и с други и като не стане с някой, пак се връща при теб. Въобще, има ли несигурност в отношенията, да не знаеш какво мисли, защо прави така и т.н., значи нищо няма да се получи и не си губи времето. И за жените важи - по отношение на мъжете.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4c16a56501
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тегли ѝ една майна и като почне да ти пише я игнорирай 2 седмици. Ако не е упорита не я брой. Ако издържи да настоява ѝ кажи, че вече само тя ще те търси и при най-малкото пренебрежение спираш да се занимаваш с нея. Досега те е броила за сигурна резерва, но като цяло по-добре не си губи времето. Само я чукай.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 52913d674e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Братле не се занимавай с тази кифла само си търси вниманието ти да си чеше егото

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0061692394
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оххх човече. Главата ме заболя докато го прочета. Толкова назад - напред - назад - напред. Само въртене в кръг.

Забрави я и продължи напред. Това е.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: da19a5c8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявай, ама тази е много тъпо парче.
Единственото, което ми идва на акъла е, че те използва, за да получава мъжно внимание. Явно усеща, че си лапнал, а пък тя май не те харесва особено, и ѝ е приятно да си има някой будала, на когото да върти селски номера, за да си повдига самочувствието. Това хубаво, само че го прави по страшно тъп и грозен начин. Не знам колко ще ме послушаш, но ако имаш някакво останало достойнство, директно ѝ тегли една майна и да си търси друго кученце, което да тича след нея.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 180d8e3fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си бил буфер "Резерва"ако я отблъснат и наранят да си излекува раните при теб добрия.
Кой знае на кое място си в нейния списък с момчета.
Така постъпват с 'Добрите Момчета'
Няма оправия докато тя не се напати стабилно от
"Мъжете с главно - М"
Общувай и с други момичета да види че не е незаменима.
Р.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 251c34cba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако знаеш само колко такива некачествени хора има... аз попадам на такива мъже, и на всякакви де, но и на такива - лицемери ги наричам, неориентирани и емоционално ангажирани с друг, не с мен, но понеже са женкари или комплексари искащи да си вдигат самочувствието, затова, уж комуникират с мен (отдавна не, вече не го позволявам). Не се хабете за такива хора, използвачи са, емоционални използвачи.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b63f63d615
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 27 и да не ги разбереш, че такива са те модерните "връзки"... Имал си късмет все пак с тая 4 годишната, малко да опиташ и от това...

Иначе що го прави, не ти ли е станало ясно? Щото върти една дузина като теб и все никой не пасва на претенциите и. Днешните жени ги научиха да се надценяват, и че заслужавали само "най-доброто". Как ние минаваме с малко като мъже, но ако е жена - списъка с претенции може да е безкраен. Та така, много от днешните мъже и жени са сами, защото е претенции, бройкане, игрички, надлъгване. Гледай си живота и не се занимавай с глупости. Това е единственият начин да не се чувстваш глупак...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7aea700d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На 27 си, не на 17. Ти сам се правиш на глупак. Такива неориентирани като "твоята", ако след 4-5 дни тотален игнор не се оправят, просто не си заслужават усилията. Най-вероятно си просто удобният заместник, който да и уплътнява дните в които не е заета с някой друг.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7fb8ca36f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще ти го кажа директно, защото историята ти ми въздейства, тъжна е и някой трябва да ти отвори очите. Съжалявам, че ще е малко болезнено, но вярвам, че ще бъде и полезно за теб.
Ти си вариант Б, възможно е и да си В. Ти си този, с когото тя се занимава, докато намери по-добра опция. Реално не те харесва, което изобщо не означава, че не си стока. Жена, която те харесва, поне ще ти връща съобщенията.
Задавай си следния въпрос: Аз щях ли да постъпя така, ако харесвам една жена и искам да се получи между нас?
Не може да искаш някого, да излизаш с него и да му пишеш няколко дни, а после всичко да приключва. Ако тя те харесваше, положението нямаше да е такова. Ти си ѝ удобен, вдигаш ѝ самочувствието. Винаги си там и си винаги готов да те разиграва още малко. Просто спри. Ще се съсипеш, не си струва. Никой стойностен човек на тази Земя няма да използва друг като носна кърпичка. Бъди мъж заради себе си, а не заради някоя жена. Давай толкова, колкото са заслужили. Не скачай с надолу главата, изчаквай малко да прецениш жената и тогава се задействай. Ако се почувстваш нежелан, приключи с опитите и си продължи живота. Освен това мисля, че все още не си преодолял бившата си. Краят на връзката ви те е наранил много, все още не си готов отново да бъдеш наранен, а връзките ни правят по-уязвими. Изчисти си съзнанието. Помисли какво искаш. Освободи се от миналото. Бъди праволинеен в отношенията ти с останалите хора занапред. Трябва да си балансиран, оставили са те, защото си бил по-дистанциран, но това не означава, че още в самото начало на следващите ти връзки, трябва да се привързваш. И спри да му мислиш толкова, всичко е наред. Ще се оправиш, просто тази не е жената за теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 72d99d5eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пълна гавра човек, не си на 15, мъж си, стига се подцинявай с такива, които не знаят какво искат. Режи я и seen meen да ти се маха от живота

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a59a964619
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Голям си на години, а се оставяш да те разиграват.
Не ти ли е пределно ясно, че тя си търси компания чат - пат?
Не е зряла за годините си - остави я!!!
Не иска нищо, просто да си чеше егото, пък ти глупака й се връзваш на детинските игрички - БРАВО!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4574ba6412
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Доколкото разбрах не си си дал достатъчно време да забравиш предишната. Значи 4 години с някого са си немалко време, и ако се впуснеш веднага във връзка, не би свършило добре. Момичето само ти е казало, че избързваш, каквото и да означава това според нея. Може би си бил прекалено емоционален или настойчив. Един съвет, дай си време да преодолееш предишната жена, преди да търсиш друга. От това момиче може да си привлечен, но не би могъл да и се отдадеш изцяло. Пък и щом тя хем е с един, после се сеща за теб, като с другия не е потръгнало- какво му мислиш? По описаното от теб звучи доста незряло, пък и може би и харесва да те върти. Просто или се изяснете, или не се оставяй да си и играчка. Така виждам нещата аз.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 28e88472e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   проблемът не е в теб, а в момичето. дръпни се, а ако можеш, не се занимавай изобщо и си дай време да си събереш чаркалаците още от предните отношения. подбирай си хората, за да не бъдеш нараняван и разпиляван.
тези отношения са тип зарибяващи и са нездрави - сийнвам, пък ти пиша, пък не ти пиша, пък сега съм на кеф да те видя, пък после искам друг, накрая ми хрумва, че пак на теб ще мина... именно тоя зизг-заг е зарибяващ, но това не са отношения и няма и да бъдат. дори да не го прави нарочно, това са неточни отношения и тепърва човекът няма да се промени.

Н.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c372530a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не те харесва.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7f0f03178d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж какво, разкарай тая дрисла на секундата!!! Не мога да повярвам, че си толкова смотан да се занимаваш досега. Повече нямам за казване.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8004c1ddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не се занимавай, търси по-преспективен или с повече пари, жилище. С теб си играе, когато няма нещо по-интересно. Би тръгнала с теп при поредица от лоши попадения, но ще те зареже като се появи нещо по-изгодно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e69c5b75b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Попаднал си на жена, която си повдига самочувствието като получава внимание от мъжете. С огромна вероятност не го прави само с теб.
Прилага ти една особено неприятна стратегия, която се нарича "близо-далече". Чрез нея постоянно те държи на къс повод, пускайки ти малко внимание и след това очаква ти да инвестираш масивно чувства и енергия в нея. Това я кара да се чувства желана и красива. Обикновено това са жени е ниско самочувствие, които така избиват разни комплекси.
Виждам два изхода от ситуацията:
1. Започваш да и прилагаш същата стратегия, но много по-мощно... т. е обръщаш играта - спираш да и отговаряш за много дълго време (поне месец я оставяш на сийн) т. е правиш голямо "далече". Когато усети, че те губи като "клиент", много вероятно тя ще започне да те търси истерично. Когато нещата станат драматични от нейна страна... обаждаш и се и я каниш директно у вас (или на кафе и после у вас) да гледате снимките на дядо ти от войната. След това я изкъртваш от кекс, казваш и "Беше супер, ще ти звънна", и я пращаш да си ходи.... и пак спираш да я търсиш за неопределено време. В никакъв случай не и се обясняваш как много я харесваш и искаш да сте гаджета и т. н Тя това няма нужда да го чува под никаква форма. Трябва да се чуди какво става и накъде отиват отношенията ви.
Като почне да те търси, пак и вдигаш и казваш, че си бил зает или изобщо не се обясняваш. Каниш я у вас и пак повтаряш упражнението. Когато тя се държи добре и започне да влага в отношенията ви повече енергия от теб, ти я възнаграждаваш с насрещно внимание и любов (близо)... ако се опита да се върне със старите номера, ти също моментално реагираш с отдръпване на вниманието си от нея (далече).
2. Изправяш се като мъж, обаждаш и се или се срещаш с нея и и казваш в прав текст, че е недорасла пикла и, че спокойно може да отива да си такова таковата. След това я триеш и блокираш навсякъде и я забравяш моментално. Намираш си нова приятелка и започваш нормална, здравословна връзка, в която и двете страни инвестират еднакво.

Аз съм за вариант 2. Подобни жени са токсични и не заслужават вниманието не един уважаващ себе си мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6e0395f44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Защото си пета резервна гума ...
Тегли и една путка майна и си почини от толкова много „любов”
Пич, събери си парчетата първо. Почини си малко.
Почнат ли криенките, бягай не се занимавай грам.
Защо се крие един човек ? Крие се, защото има какво да крие. За какъв чеп ти е някой, който се крие и те мота ???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker