Не мога да си намеря приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си намеря приятел
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1834 пъти
Здравейте,момиче на 21 години съм и уча в София. Проблемът ми е,че не мога да си намеря приятел. Никога за 21 години не съм имала гадже. Имала съм няколко сексуални партньора,но те винаги са били само това. Не знам защо мъжете просто не искат да имат по различни от приятелски отношения с мен. Мъжете които са искали да имат нещо сериозно с мен никога не са ме привличали по характер (нито с външен вид,но да кажем че държанието на човек е приоритет) Попринцип съм комуникативна, винаги отворена за нови запознанства, с черна коса, тъмни очи,смея да кажа че изглеждам доста добре, сравнително стегнато тяло (ако изобщо физическите атрибути имат значение) , и въпреки това не става. Имам няколко момчета приятели,които казват че биха убили за гадже като мен (надявам се поне да са искренни),но това не ме утешава. Понякога се чувствам много сама и това ми влияе негативно.
Също така искам да попитам дали има нещо вярно във това че мъжете се страхуват да заговорят някое хубаво момиче от страх да не ги отрежат?
Благодаря предварително за съветите и мненията :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3cafa3565a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нз чуек ти си знайш. :) Здравей, сега малко по-сериозно. Аз съм мъж, няколко години по-голям от теб, също като теб не съм имал гадже досега, но смея да твърдя, че това не ми е вредяло и не ми вреди все още (макар че с минаването на годините почвам малко по-често да се замислям за любов и производните на любовта неща). В крайна сметка всичко опира до личната нагласа, но имайки предвид, че ти си от срещуположния пол, ще приема, че за вас жените неимането на гадже е значително по-натоварващо върху психиката ви, отколкото на нас мъжете. Взимайки предвид споделянето ти, че си имала интимни отношения и изглеждаш добре, то вероятно проблемът се корени в твоя характер. Първото, което ми идва на ум е, че вероятно подбираш много. Търсиш множество от качества в един човек (характер, интелект, държание, външен вид etc и в това разбира се няма нищо лошо), но това прекалено селектиране намаля шансовете ти за любовен успех (същото съм го правил и аз и това винаги е водило дo един и същ край - сещаш се какъв). Също така не се дръж с всички прекалено приятелски. Може би трябва да бъдеш по-мистериозна, недостъпна (но не по лайняния начин), а не момичето с когото всеки може да бъди приятелче.
Относно заговарянето - да, има истина в това, което си написала. Пак е строго индивидуално и много мъже не биха си признали, но все пак никой не обича и не иска да бъде подминат, както хората подминават поредния просяк, в случай на заговаряне, а и първите мисли, които възникват в повечето случаи са, че или красивото момичето си има гадже, или ще е прекалено надуто, но това със заговарянето е друга тема на разговор.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e56b474d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Регистрирай се в сайт за запознанства, elmaz.com е доста посещаван.
Като пишеш ще имаш време да опознаеш хората. В сайта има доста които търсят неангажираща връзка, а и такива които лъжат, за да те вкарат в леглото, но сред регистрираните мъже има и добри момчета със сериозни намерения.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 46b64ee60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За другите неща не знам, но за страха мога да ти кажа със сигурност. Аз съм момче на 22 и, да, мъжете се страхуват да заговарят непознати жени. И аз се страхувам, макар че съм заговарял неведнъж момичета.
Почти всички, които познавам, няма да заговорят жена, освен ако не са пияни, или пък ще си намерят някое супер тъпо извинение, за да говорят с нея (например ако си в университета ще те питат разни тъпотии за учене, които не ги интересуват реално). Не е само от страх да не ни отрежат, съвкупност от доста неща са.
И, да, физическите атрибути имат значение, но щом имаш приятели, които искат да спят с теб, предполагам, че изглеждаш достатъчно добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3ecd6b3e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто не знаеш какво искаш.

"които са искали да имат нещо сериозно с мен никога не са ме привличали по характер"

Замисли се защо тези, които те привличат не те забелязват или се хвани с някой от ония, дето щели да "убият за гадже като теб". Предполагам само ти "мажат очите" ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 91a0701bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момчетата не заговарят, заговарят мъжете, пробвай с някой 28 годишен, за да ти е по-лесно

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 04e51791e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ето, че сама си си отговорила на въпроса в текста написан от теб.
"Мъжете които са искали да имат нещо сериозно с мен никога не са ме привличали по характер" - не е като да е нямало желаещи, просто не си им дала шанс.
"Също така искам да попитам дали има нещо вярно във това че мъжете се страхуват да заговорят някое хубаво момиче от страх да не ги отрежат?" - По принцип тук си права, но няма нищо по-отблъскващо (за мен поне) от жена със високо самочуствие, недай си боже да няма покритие. Ти ми звучиш като да нямаш покритие. Намали си критериите и успех с търсенето.
ПС: Ако жена на 21 години, твърдяща че изглежда добре, и пак нямаща партньор до нея - или не изглежда добре или има някакъв много сериозен психологичен проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 514c6f6e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нещо не ме кефиш, по начина по който де изразяваш, звучиш като някоя надувка с прекалено високо мнение за себе си, ако и така комуникираш в реалния живот, нищо чудно никой да не те иска за сериозна приятелка

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eedbac8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм в същата ситуация на същите години. Имала съм едно единствено гадже, преди почти две години и от тогава - нищо.
Много време се терзаех, че нямам късмет с момчетата, че никой не ме харесва и т. н. Но напоследък все по-малко ми пука. Не може всички да сме красиви, желани, обожавани и т. н. Просто трябва да се приемеш каквато си и да си живееш живота такъв, какъвто е.
Относно самотата - тя е присъща на човека и няма да изчезна, ако си с някого. Любовта е илюзорно чувство, хубаво - да, но илюзорно. Докато самотата си е съвсем реална - раждаме се сами и умираме сами.
Номер 8 го каза добре - ако на тези години си сама, или не си хубава, или имаш психологически проблеми. При мен е лоша комбинация от двата фактора. Но не се отчайвам, а търся радост в други начинания, където тези фактори не играят такава роля.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61b27a2415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Или си грозновата, или си с наднормено тегло. А може би и двете - това е отговора на въпроса ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7158345636
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж на 33.

Макар че ми пасваш на първоначалните изисквания: черна коса, тъмни очи и стегнато тяло (ако наистина тренираш), не бих рискувал с тебе за сериозна, най много една авантюрна вечер колкот да си направим кефа взаимно.

Първо звучиш като човек, който не знае какво иска и второ мисля че ще ти заиграе отново окото, тъй като жените около тая възраст имате повече шансове и желание за рискове.

Също така трябва да се запиташ добре какъв мъж точно искаш.

Дали да е спортуващ - в което няма нищо лошо (освен ако не е някоя брадясала бадка с химически комплект в стил Starter Pack)

Дали да е разговорко или по тих тип.

Дали да е остроумен шегаджия.

С времето може би отгвороите ще дойдат сами.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 16a1c1ec0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   А защо не опита да създадеш връзка с някои от сексуалните си партньори от миналото? Вероятно имаш психологически проблем и е добре да се консултираш с психотерапевт.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1bbe4461d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ми хайде, излез на среща с мен, мъж на 20 години съм, съвсем скоро правя 21, не съм девствен, не съм срамежлив, имам много преимущества пред останалите набори, няма да сбъркаш, ако излезеш с мен. Ако режеш абсолютно всеки опит на мъжете да стигнат до сърцето ти, ще си останеш сама до стари години. Това ли искаш? Я се вземи в ръце и ми дай шанс, няма да те изям или да ти направя каквото и да било лошо нещо, стига с тия филми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a51f3ed849
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 14 - удари дъното да се предлагаш в някакъв измислен сайт, на човек, който не се знае дали е истински или не....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker