Той е много настъпателен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е много настъпателен
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2828 пъти
Здравейте, преди няколко дена излязох за втори път с едно момче. Решихме да отидем на кино, а след това на Копитото. Обаче когсто стигнахме до там, видяхме, че има бариера, тъй като беше някъде към 00:00, та планът отпадна. Той ме попита дали искам да спррм някъде за 5 минути. Съгласих се. Точно тогава бях много мълчалива, по принцип съм притеснителна. Качество, което не харесвам в себе си, но това е друг въпрос. Та, докато си говорехме, той ме целуна страстно, аз бях малко учудена, но не се отдръпнах. Но го правех все едно по програма, нямах толкова желание, а той дори не ме попита. Дори допускам, че не успях да проявя характер, а му отвърнах инстинктивно. Но не беше само това, започна да ме целува доста страстно и разгорещено, както и да опитва да ме пипа за гърдите, после и долу. Махмах ръката му. Когато ме изпрати се целувахме отново и пак се опита да ме обарва. Мисля, че имаше дори надежда да се стигне до секс. Малко съм шокирана от тази случка, тъй като се бяхме виждали само 2 пъти и преди това не сме имали никаква близост, тоест прегръдки, да се държим за ръка, да бъдем близки или нещо подобно до въпросната вечер, в която започна да ме целува като озверял. Аз съм на 21, а той на 26. Аз съм девствена. Между другото той ми разправяше, че преди година имал трудна раздяла, приятелката му го зарязала след 4 годишма връзка и тръгнала с негов най-добър приятел. И може би не е правил секс от година, не знам, само предполагам. Въпреки това, не смятам, че аз трябва да бъда потърпевша. Иначе до сега се е държал възпитано, пишем си от около месец, два. Винаги ме търси пръв, пише ми всеки ден, но след тази ситуация съм объркана и не съм сигурна вече какво ми е мнението за него, след като ми се нахвърли така на втора среща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: e49e2469d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човека определено е загорял, ако не ти харесва това просто го отблъсни и кажи че не ти допада това темпо. Ако не те разбере, най добре го разкарай. Мисля че не търси нищо сериозно щом скоро е скъсал с бившата.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3b48723f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднага щом ти е предложил да се усамотите някъде е трябвало да ти светне ламичката, че иска да сте интимни. Ти си се съгласила и той го приел за "да" на неговото желание.
Извадила си късмет, защото е можело да попаднеш на някой, който да не зачете твоето "не". Казвам ти го, за да си имаш едно наум занапред.
Ако не искаш да правиш секс в съответния момент с този човек, не приемаш покани за усамотяване.
Колкото до конкретния човек, той знае ли, че си девствена? Обясни му ситуацията, кажи му, че не искаш да бързаш и ако това го устройва - супер. Ако не - всеки по пътя си.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed8d741e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Според мен не се занимавай с тоя. Явно иска само да те изчука.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b308e30175
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Първо - на колко години си, че трябва да те пита някой дали може да те целуне. Нали за това излизаш на среща с него? Ако не искаш - в момента, в който тръгне към теб, просто отказваш. Второ - тръгнала си на втора среща на Копито то, където хората масово ходят да си задоволяват нагона - какво очакваше?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 282109b555
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ги слушай. Ти какво очакваш. На 21 години си. Той надали въобще очаква да си девствена. Нормално е да се натискат, нормално е да правите секс, дори и на 2ра среща. Стига с тия старомодни глупости. Човека те желае, просто си изясни какви са му намеренията и му кажи, че си девствена.
Ж., 24 г.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7338964cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз като хлътна, ставам лигав като плужек. Дори не се сещам за секс, искам само да я целувам и да гледам очите и. Ако пък не съм-тогава може на, първа, втора или на третата среща да и скоча хд. Хора много и различни... Ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 868cb0a2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Иска секс, а ти си му удобна и под ръка. Или ще се развиват нещата по твоя начин, или всеки от където е. Не се оставай да си играчка, ако не искаш само секс.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 813a99bbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   То си е било логично, че ще се случи. Когато двама човека започнат да се усамотяват, значи вървят към някаква интимност. Планът първоначално е бил след киното да отидете на Копитото. Дори не съм от София, но знам какво означава това. Имало е бариера, той ти е предложил все пак да отбиете за 5 минути, а ти си се съгласила. Започнал е да те целува и ти си отвърнала. Пуснал ти е ръка, махнала си ръката му от себе си и той е спрял. Хубаво е, че е спрял, не всеки щеше да зачете деликатен отказ. Хронологията на събитията е някак нормална и очаквана. Той сигурно не знае, че си девствена... споделила ли си му? Не би било лошо да го сториш. От случилото се той трябва да е разбрал, че си готова за близост помежду ви, но не и секс на този етап. Ти нито си обяснила, че те притеснява поведението му, нито нищо, просто си махнала ръката му, когато тя се е насочила надолу. Можеш да поговориш с него или да приключите със срещите. Той е мъж на 26 години, който надали е правил секс скоро - естествено, че му се иска и, че ще се пробва. Кажи му, че това темпо не ти допада, че не си имала сексуални контакти никога и ти се иска нещата да се случват по-бавно. Ако има против, следващия. Той трябва да е наясно, че е проблем да е настъпателен, иначе ще продължи да е такъв, мислейки си, че всичко е наред.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ec60669075
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И според мен е само за секса! Не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 19ec88d012
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Искрено ме развесели! Значи, в полунощ, без някой да те принуждава, отиваш в планината с полупознат мъж. И от него се очаква да гледате звездите ли? Я обърни сценария и виж нещата през неговите очи. Качвате се на Копитото посред нощите и си говорите за изобразително изкуство. Ама тя ще ме помисли за гей - ще си каже той. След като искаш да избегнеш една ситуация, моето момиче, не създавай условия за нея. Като не искаш да те целува и опипва, организирай срещите на обществени места, докато се опознаете. В случая аз съм на страната на момчето. Не е направил нищо лошо, предвид подадените сигнали. Но с тази твоя наивност рискуваш да не останеш още дълго девствена и то по неприятния начин.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61dfed143d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз бих се учудила ако мъж на 26 не го направи. Това че един мъж иска секс не значи че само заради това е с теб. Обясни ми че не си много опитна и се притесняваш и виж как ще реагира.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 69e519dcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ами аз от втора среща очаквам точно това. Ако се срещам с някой за втори път, то значи този човек ми харесва и очаквам да се стигне до целувки и скоро след това до секс. Не мисля че момчето е направило нещо ненормално или неприлично. Нали не те е изнасилил? Махнала си му ръката и той е престанал. Казвам ти, мен мъж ако ме покани на втора среща и не ме целуне, ще си помисля че или е гей или е девствен. Повечето мъже са така.
Аз не знам какви са му намеренията спрямо теб, дали иска само секс или нещо по-сериозно. Най-вероятно дори не знае.
Попитай го какво иска и толкова.
Ж26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3cc12eb0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Все мъжете ви виновни, бе - пък вие "светици".
Над 18 години ли си?
На тъмно и безлюдно място, не казвай че си гледала "звездите" - няма да ти повярвам.
Явно е имало индикации от твоя страна, за да подходи по такъв начин.
Бърза - боклук, бавен - задръстен, болен, проблемен.
На мъжете се казва директно, не ги лъжеш с намеци или жестове.


- Анонимната

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd84847b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Знам какво изпитваш. Знам какво е да се срещаш с някого, и да те е срам да му кажеш. Макар че неопитността би си проличала и без думи. Знам и какво е да те обиждат и зарязват след няколко срещи като чуят, че си девствена. Би ми се искало да ти кажа, че няма да ти се случи, но момчета всякакви. Знам, че това не е нещо, което спокойно се казва. Аз имах късмета да срещна момче, което не му пречеше, даже се радваше и изчака, докато се почувствам готова. Пожелавам ти и на теб това. Един съвет, не го прави, ако не си готова, или ако момчето не те привлича. В никакъв случай не си лягай с някого, само и само да не те остави, или ако те моли. И без предпазни средства, не се връзвай на приказки, че ще те пази. Ти си неопитна и чиста, но не знаеш за него. С колкото и мъже да спиш, винаги настоявай за кондом. Едно момче, ако те иска заради теб самата, ще те чака и ще иска да е бавно. Влюбеният мъж не пришпорва нещата. Може дори първо да те попита дали може да те целуне или държи за ръка. На влюбеният мъже ще му е достатъчно да върви до теб, да си говорите и без да се събличате. Лицето му ще грейва, когато е с теб, а няма само да ти гледа гърдите и натиска. Някой да те желае е хубаво, но е още по-хубаво да е заради теб като човек, а не защото си жена и можеш да задоволиш желанието му. Описаното от теб момче е бил без секс дълго време, и иска просто да се отърве от сушата. Затова ти налита. Направи си изводите сама дали искаш такъв човек, какво точно те привлича в него, и до колко се познавате.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 927891fad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Мило момиче, това, че си девствена е страхотно нещо! Аз съм мъж, бил съм с доста жени. С девствена съм бил само веднъж в живота си. Да си първият мъж в живота на една жена е нещо велико и е голяма отговорност. Моята съпруга не беше девствена, когато се запознахме, но е била само с 2 мъже преди мен. Личният ми опит е, че жена, която не е развратна може да бъде страхотна съпруга. Лягал съм си с жени, които са били с много мъже. С колкото повече мъже е била една жена, толкова по-зле става. Мъжете покваряват жените. Ти си наивна и чиста като дете, за това и той си мисли, че си лесна, защото се съгласяваш с неговите предложения, не предполагайки за неговите секс мераци. Съвсем нормално е, че те е целунал на втора среща, но ми се струва, че човека е доста загорял. Мисля, че най-разумното нещо е да поговориш с него, да му кажеш, че си девица и да му обясниш, че ако той няма сериозни намерения към теб, а просто иска да те изчука, по-добре да се разделите. Ако той е за единия секс, ще те зареже, но това не бива да те отчайва! Напротив дори, трябва да те радва, защото не те обича достатъчно. Дай му шанс при горните условия. Аз също съм бил доста напорист с жените и повече от месец не съм чакал, но само първото ми гадже беше девствено. Всички останали здраво напъвах докато не си легна с тях. Мъжката логика е, че щом вече една жена е чукана от мъж, значи няма какво да ми се прави на много чиста. Така третирах всички жени, някои несправедливо. Теб те съветвам да не позволяваш да те шантажира емоционално! Самият аз, въпреки, че бях женкар, към девствените момичета изпитвам особена почит и уважение. За мен девиците сте почти светици. В тия развратни времена е чудо, че си се опазила. Мисля, че ако той прояви търпение и не настоява веднага да си легнете, можете да имате хубава връзка и да станете семейство. Разбери деликатно какви са неговите цели в живота, опознайте се. Създайте емоционална връзка, разберете мечтите си. Той иска ли семейство и деца? Има ли сериозни намерения към теб или просто иска да те вкара в леглото. Наблюдавай го как се държи с теб, уважава ли те? Цени ли те? Ако съм на негово място, ще те нося на ръце, ще бъдеш най-специалната жена на света и ще чакам докато не бъдеш готова да ми се отдадеш. Самата мисъл, че си чиста е направо страхотна. Имах такава емоционална връзка навремето с младо невинно момиче на твоите години, 6 месеца само излизахме, обикнах я много, за мен беше най-красивото и свято създание на земята. Излъчваше една особена чистота, доброта и невинност. Тя беше на 20, девствена!!! После с родителите си замина за чужбина и никога вече не я видях. Писахме си известно време, но след това спряхме. Но това беше една от малкото жени, които съм обичал, макар да не съм спал с нея. Самата мисъл, че държах за ръката такова невинно, нежно и красиво цвете, недокосвано от мъж, ме караше да се чувствам изключително. Преди няколко години разбрах, че се е омъжила и има щастливо семейство. За мен остана красив спомен. Сега аз самият съм женен за жена, която обичам с цялото си сърце. Една от причините да я обикна е точно тази, че не е лесна, че е била само с 2 мъже преди мен, че когато се запознахме сякаш виждах онази невинност. Когато една жена е спала с много мъже, никой мъж не я уважава. Колкото повече са мъжете, толкова повече и личи. Жените крият бройките си (обикновено ги намаляват драстично), но опитните мъже усещаме кога ни лъжат. Правил съм секс с доста жени, но само с 3 съм правил любов. Общото е, че и трите бяха с никакъв или почти никакъв сексуален опит и много влюбени в мен. Сегашната ми жена например беше дърво в секса в началото, беше скована, притеснителна, болеше я. Постепенно я научих да се отпуска, прониквах бавно, нежно с много целувки, докосвания, дълга любовна игра. Никоя друга не ми се е отдавала така, у никоя друга не съм усещал такова отдаване, с тяло и душа. Такава женственост търсят истинските мъже. Другите търсят евтини кифли, които просто се чукат.
Тоя пич ударил джакпота с тебе. Ако не го оцени и бърза да те изчука, значи не е за теб!
Успех и послушай номер 17! Добре ти го е написала.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 74fc241e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   КАто мъж съм съгласен със 17. Аз едно време също чаках жена ми доста, понеже беше девствена. Права е, че ако един мъж е влюбен, няма да му е проблем девствеността или чакането. Да, не ми беше приятно месеци наред да се целуваме, да се възбуждам и после да не мога да освободя напержението, но в крайна сметка знаех, че я искам самата нея, а не толкова секса. Секса ми е важен, но като продължение и израз на чувствата ни, а не като някаква самоцел.

Тук много хора се опитаха да преиначат нещата с въпроса "е, какво толкова като иска секс, нали е важен". Е, важен е, но когато се превърне в самоцел и нищо друго не е важно освен него, става леко грозно.

Или защо се съгласила да отиде с него в колата. Ами нормално е девствено момиче да не се сеща за тези работи. Ако една жена е девствена и все още не е готова и не и минават подобни мисли на този етап, нормално е да не се сети, че онзи може да е загорял и да я кани в колата заради това.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 927891fad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   18 съм. Номер 13 също добре ти е написала, послушай я. С номер 17 само не съм съгласен, че един мъж трябва да пита дали може да целуне. Ако един мъж търси разрешение за целувка, сори но не е никакъв мъж. Никога не съм питал жена дали може да я целуна. На втора или 3 среща най-късно просто съм я целувал. Случвало се е и на първа среща. Иначе на 1 среща, обикновено като съм изпращал жена, целувах по бузата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 725c3a591b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   13 съм. Съгласна съм, че трябва да има диалог между двамата. Обаче как си представяте на втора среща - т.е. между хора, които едва се познават, да бъдат засегнати толкова интимни въпроси? Как ви изглежда този примерен диалог, докато са седнали някъде след киното: "Абе, да ти кажа, аз съм девствена", "Така ли? Аз пък съм обрязан", "Много хубаво. В момента съм в менструация", "На мен пък ми излязоха хемороиди". И продължават да си ядат пиците и да си пият колата. Ами то просто най-малкото не е прилично да се се говори за толкова лични неща. А и дори да му каже, това какво променя? Девствена съм. Е, и? Да не би да си зашита отдолу? - това е мъжката гледна точка. Трябва да има чувства, за да подходи момчето по-внимателно към тази важна промяна в живота на момичето. А за това е нужно време. Затова посъветвах авторката да избягва самите ситуации, които предполагат интимност, ако не е готова за нея. Какво е търсила тя през нощта по деретата и чукарите, където няма жив човек? Защо не е казала след киното: благодаря за хубавата вечер, спи ми се и се прибирам? Надявам се, следващия път да го направи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a826af7275
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 17 съм. И аз като авторката бях по-срамежлива, и по-настъателните момчета ме плашеха. Дали от липсата на опит, или от характер, но си бях доста свита. Това се промени с времето. Попадала съм на 2 момчета, които ме питаха, но не съм го приемала като немъжко или ненормално. Напротив, било ми е приятно, отколкото да ме награби веднага. Става въпрос за първа целувка или прегръдка, а не за всяка. Според мен е мило, а не нещо немъжко. Знам, че не всеки би споделил мнението ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker