Изневерих й - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих й
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2478 пъти
Ами да случи се. Не знам какво да кажа, но го направих. На 22 години съм и сме заедно с приятелката ми от 2 години. Имаме много хубава връзка с нея, без никакви проблеми и я обичам наистина. Сексът е страхотен, даже винаги тя иска повече от мен, а това ми е било просто мечта. Тя е страхотно момиче и нищо не ми липсва. Тук е мястото да кажа, че и друг път съм имал възможност да изневеря на гаджето си, като съм получавал директна покана от колежка да отидем в някакъв хотел след работа, но отказах, защото просто си бях казал, че няма как да го направя това нещо. Не съм възнамерявал да и изневеря никога.

Работя като сервитьор и го направих с жената от оркестъра на ресторанта в който работя. Тя е семейна даже работят с мъжа й и още един човек. На 38г. е имат си и малко дете. Не бих казал, че е някаква супер красавица, но си е симпатична дама все пак. Има огромни гърди каквито никога не съм виждал и хубаво стегната дупе. В последно време все имаха проблеми с управителя и от няколко дена мъжът и не идваше на работа. Беше в друг град където са свирели преди за да търси ново работно място.

Тя направи първата крачка и нещата се получиха, защото беше доста директна. Каза, че имат проблеми с мъжа й и не се чувства щастлива. Единственото нещо, което искаше е качествен секс, и човек на който може да се довери за да не разбере съпругът и. Отидохме в един хотел извън града и го направихме. Смея да кажа, че сексът с нея беше доста добър и останах доволен. Тя също беше видимо доволна и ми предложи да се видим пак, като ми обеща, че няма да си пречкаме взаимно във връзките и някой от нас като пожелае веднага спираме. Без никакви емоционални привързвания, а просто секс.

Засега се видяхме само един път, но се чудя дали да повторя. Доста съм объркан, но ако трябва да бъде честен май искам да правим секс отново. Тук има доста по-опитни хора, или такива които са били в подобна ситуация. Няма с кой друг да споделя, та искам от вас съвети и мнения какво би могло да се случи, какво е вашето мнение и как ги виждате нещата като цяло? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 08c8d183ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хмм, какво може да се случи. Ами:
1. Мъжа и да разбере и да ти счупи главата, нея да я остави на улицата и тя да ти циври и да иска да остане при теб.
2. Твоята да разбере, да каже на мъжа и, и пак да се върнем на първия вариант.
3. Презервативите пазят 99 процента, а има го и варианта да се скъса и от тук излизат още два варианта:
- да забременее и да не знае на кого е детето;
- да хване болест, защото нека сме честни тя прави секс с мъжа си, и по този начин ти да прихванеш и да я предадеш на твоята приятелка и да го хване и нейния мъж. А тогава вече, става страшно.
А дори и да не прави секс с мъжа си и, ако е бременна, тогава се ражда майчинския инстинкт и иска да го остави и мъжа и ще разбере че не е от него.
4. Най-добрия възможен вариант е да скъсаш с приятелката си (нека сме честни, ще стоиш още някоя година с нея, докато не се разделите или тя не разбере). Скъсай с нея, за да не си губиш своето и нейното време и за да не стане по-голямата беля и спри твоя контакт с тази жена, дори ако трябва да смениш работата. Щом искаш секс за забавление си намери СВОБОДНА жена, която ще прави секс само с теб и ти само с нея.
Моля ви хора, пазете здравето си и защо твърдите, че "обичате" и секса е "страхотен" с партньора ви, ако ще продължавате изневярата или изобщо че ще го помисляте? Аз, като човек който е бил в ситуацията не ДЕТЕТО НА ЖЕНАТА, смея да твърдя че децата от много ранна възраст усещат нещата, дори и да не го показват и само се учат на грешната представа на любов. Авторе ти не обичаш приятелката си, защото аз обичам моята приятелка и никога не бих погледнал друга. Твърдиш, че си сексуално задоволен, нямаш проблеми с нея и имате хубава връзка. Знаете ли, колко хора мечтаят за това и нямат такова спокойствие във връзките си? Явно трябва да се опарите, за да съжалите. Надявам се да вземете правилното решение!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 00a1ce307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Играеш опасна игра. Много неща може да се случат. Можеш да загубиш приятелката си, да участваш активно в разпадането на един брак, да се случи така, че заради изневярата ви едно дете да вижда баща си само всеки втори уикенд. Може да стане много драматично на работното място. Един да разбере, скоро всички ще знаят и ще гледат и на двама ви с друго око. Може и да те ступат някъде, нека не го забравяме. Може да се влюбите и тогава ще бъде наистина сложно. Опасна игра с много рискове. Това е отговора на въпроса ти и моето мнение. Цялостно виждам, че си млад и привлечен от семейна жена. Мога да те разбера, но правиш глупост и вероятността да съжалиш е прекалено голяма.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c74302c8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ТЯ не знае - не се брои ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bc77b45bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И твърдиш, че я обичаш? хахахах
Смешен си, остави приятелката си. Тя не заслужава такова момче като теб. Такива като теб са ми отвратителни. Имат си сериозна приятелка, която обичат и т. н., ама виждат по-големи цици и гъз и айде веднага при тея тичат. Ужас. Сега си още малък и не разбираш, ама след няколко години ще осъзнаеш грешката си. Не си пораснал.
-Ж., 34

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7e588d9280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом си и изневерил, значи има нещо, което вече не те кефи. Как така връзката ви ще е в перфектни отношения и ще изневериш. Поне аз не разбирам, според мен ако имаш няква нагласа да си завбъдеще с това твоето момиче, понеже не си малък 22годишен мъж си вече, та ако имаш нагласата да си с нея и занапред, бъди само с нея, щото един път вече си го направил, ще следва и втори път и трети и какво смяташ да правиш след това!? Откажи се от това, мисли за чувствата, а не за удоволстието. Постави на мястото на проятелката ти, помисли и за нея, все пак и двамата сте в тази връзка и влагате и давате всичко от себе си. Просто не е редно. Надявам се да вземеш правилното решение.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cfdd7dd3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момент, сега.. твърдиш, че обичаш приятелката си, нямате НИКАКВИ проблеми във връзката Ви, но същевременно въртиш любови с друга. Винаги има причина за подобно действие, която очевидно криеш. Обичаш ли я истиснки, ти не би се хванал с друга - просто е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bfe09c7a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ох... човек... сега нали знаеш, че сега от целия сайт ще се съберат големите моралисти да ти четат морал и да те оплюват, особено от женски пол
На ВСЕКИ може да се случи, действай както ти идва отвътре и както смяташ за добре, живей си живота, млад си, но има едно нещо само- бъди ЧЕСТЕН с момичето
Ж, 21

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74c25b2267
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи, не бъди толкова наивен. Дори и необвързан да беше, пак щях да ти кажа да стоиш настрана от тази, защото ако мъжът й разбере, ти ще излезеш виновния и ще си навлечеш куп неприятности. Както някои мъже около 40 години се възползват от наивността на някои момичета, така има и такива жени, то това си е до човек, не до пол. И малко се съмнявам, че нещата между нея и съпруга й не вървят. Казала ти го е, за да предизвика съчувствие и да се изкара жертва. Млад си още, само на 22 години си, животът е пред теб, но не се забърквай с омъжени, много по-големи жени от теб, защото това ще ти донесе само проблеми.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 57c483b3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има ли секс ще има и чувства, по- добре не се обърквай и прекрати взаимоотношенията. Скоро ще забравиш за нея, а видимо си личи, че щом си стигнал до тук да пишеш тема едва ли ти е безразлична. Няма начин да си интимен с човек и да нямаш нищо към него, освен ако не си душевно болен. Нищо не е толкова лесно колкото си мислиш, разбира се ще се влюбите, ти ще мислиш все по- често за нея, ще дойде и момент в който ще трябва да избирате и ще има много наранени включително и половинките ви, защото шило в торба не стои или поне не много дълго.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2b148e62ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз мисля, че ти не обичаш приятелката си наистина. Иначе не би имал очи за друга, че и да се чудиш дали да повториш.
Моят съвет е да я оставиш, за да има шанс тя да срещне човек, който наистина ще я обича. Така нейната болка, която тя би изпитала някой ден с теб, няма да тежи на съвестта ти.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fbec101411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много хора един/една/ приятел нямат, той се хвали, че и мерак имсл да повтори. Не всичко което лети се оножда приятелю! Нормалните хора имат съвест. Тук няма да намериш кой да те изпрати при каката или приятелката ти.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8fb56359c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Лелчето е съблазнило младото момче, понеже и е омръзнал нейния мъж и иска нещо по-младо и силно. А младока е плюл на приятелката си като външност и характер заради едно лелче , недоволно от брака си.
Авторе, ако бях на приятелката ти , моментално те зарязвам, и удрям няколко шамара на лелчето. Това да си го направил с толкова голяма жена, че и женена и с дете, би ме наранило и накарало да се съмнявам в себе си като красота и женственост. Защо си и го причинил? Заради лелче, което ще те ползва заради младото ти тяло , а и може мъжа и да те ступа ли? Авторе, уважавай ако не приятелката си, то поне себе си. Лелката е толкова за бой , колкото и ти, дори и повече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker