Единак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Единак
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1076 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момиче на 12 години. Проблемът ми е следният: Аз съм единак, не обичам да общувам с никой, затворена съм в себе си и съм един голям "гръмоносен облак". Семейството ми ме описва като "песимист" и съм съгласна с тях. Истината е, че се затворих в себе си и не искам да се намесвам в драмите с момчета и интригите с момичета. Моите съученички постоянно се разхождат по коридорите, излизат с момчета, прегръщат се с момчета (без да са гаджета) и най-добрата ми приятелка постоянно ме нарича "Аутсайдер" и по необяснима за мен причина ме нарича "аутист". Една от причините да се затворя в себе си и да избягвам компанията на другите е, че започнах да разбирам, че съм заобиколена от фалшиви приятели. :( Когато ме види да си играя на видеоигрите в междучасието, най -добрата ми приятелка ме пита "Какво ти има? ", отговарям, че ми няма нищо и тя продължава да ми се ядосва. Ясно ми е, че пренасям негативна енергия, но искам лека полека да прекратя контакти с "приятелките" ми. Те ми се ядосват, че не си говоря с тях и че не седя с тях. Преди се събирах с една не особено добра компания, половината от която бяха бисексуални и за малко едни хора щяха да викнат полиция, заради момчетата от компанията и не искам да си спомням за тях. След като напуснах тази компания започнах да променям държанието си. Ако питате какво правя аз в междучасието.. седя си сама, с телефон. Ако тръгна да обикалям коридорите с момичетата винаги ходя най-отзад и се чувствам странно. Исках чуждо мнение:
1. С право ли се ядосват съученичките ми, че не обикалям коридорите заедно с тях?
2. Добре ли постъпвам, че спрях да общувам с тази компания
Ще ви бъда благодарна, ако изкажете мнението си и ми отговорите на 2-та въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7e4e68d1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти харесва, си стой сама! Ако искаш, подай молба за индивидуално обучение-ще се подготвяш у вас, в училище ще ходиш само на изпити, т. е. ако искаш да си частна ученичка, да не се стресираш заради другите от класа ти! Имаш избор! Можеш да поговориш и с училищния психолог!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5905a1f24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Частично да. Те се ядосват, че се цепиш от колектива, че си мрачна. Тук ти сама си направила избора си, различна си, стоиш сама, не търсиш социални контакти. Годините ви са такива, че това се приема за странно от съученичките ти и затова го коментират с лошо. Ако тези момичета не са ти приятни, добре, но ако те се опитват да се държат приятелски, а ти предпочиташ телефона- естествено, че ще се ядосват.
2. Постъпила си правилно. Не е желателно да си част от лоши компании. Ако компанията е проблемна до степен, че други хора да викат полиция, ти нямаш място там. Едва на 12 години си, пази се от големи бели. Не движи с хора, които не са ти приятели, обиждат те, тормозят те и ти носят само лоши спомени.

Имала си лоши приятели, сега си носиш бремето и си недоверчива. Надявам се да го израстеш. Хората не си приличат по всичко, срещнала си такива, които са те предали, но няма всеки следващ да го прави. Опитай се да бъдеш по-общителна и да си намериш правилната среда. Няма всеки да ти е приятел, но измежду всички ще намериш и приятели. Ще разбереш, когато някой заслужи доверието ти, но първо трябва да положиш усилия да опознаеш хората около теб.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fe44ccef9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имах подобен проблем в 6-8 клас. Новото училище ме промени напълно.
Преди излизах с наркомани и хора, които не ми влияеха добре.
По-добре е да си сам, отколкото в лоша група. Има време. Сега си.. 6 клас 7? След година - 2 ще минеш в ново училище, ще срещнеш нови хора и кой знае... Може и да се сприятелиш с някой. Моите приятели не са много. Но с повечето се познаваме от видеоигрите.
За първия въпрос: ако усещаш че тази компания не е за теб.. не виждам какво ти пука
2: добре си направила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6d9e8ce184
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментарите и за изразеното мнение.
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker