Братовчедката на гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Братовчедката на гаджето ми
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1791 пъти
Мъж на 23 години съм. Имам връзка с едно момиче почти от година. Първо бяхме добри приятели, дори не разбрах как станахме гаджета, но се случиха нещата просто. В началото ми беше добре с нея, но с течение на времето все повече се убеждавах, че не сме един за друг. Но не исках да се разделим с нея просто заради секса. Имах веднъж един такъв период без секс и беше нещо ужасно за мен. Започнах все повече да се заглеждам в чужди момичета и да си въобразявам най-различни фантазии.

Една от тях е именно братовчедката на гаджето ми. Тя е на 17 години, много секси момиче и ме възбужда ужасно много. Преди няколко дена се случи нещо много интересно и неочаквано. Приятелката ми имаше рожден ден и тя ми писа, че не може да реши какво да и купи и ме помоли да и дам съвет от какво има нужда. Тя все ми говореше за едни боти и казах, че ще се зарадва много ако и ги купи. Помоли ме да отида да ги взема аз и след училище да се видим някъде и да и ги дам. Отидох с колата и я взех от училище заедно с една нейна приятелка, която първо я оставихме пред тях. И тъкмо се бяхме запътили към нейния дом тя ме помоли да спра за малко и каза, че иска да запали последна цигара преди да се прибере, че техните не знаели още. И точно в този момент стана каквото стана и се получи сякаш едно привличане между нас. Започнахме да се гледаме в очите и да се смеем лекичко и изведнъж избухнахме в смях. След което леко се доближих до нея и я целунах. Първо се отдръпна и каза, че не бива да го направим, но аз не спрях и се целунахме много страстно в рамките на няколко минути.

Възбудих се много и веднага и предложих да отидем у нас, но беше притеснена, че закъснява за вкъщи, слезна от колата и си тръгна. На следващия ден не се стърпях и й писах. Предложих и да се видим някъде, защото я желаех наистина много. Тя първо ми обясни на дълго и широко колко грешно ще е ако направим нещо подобно, искаше да забравим за случилото се предишния ден и тем подобни неща. Но аз бях настоятелен и не се отказах в следствие на което получих обещание, че ще се видим пак след като и мине цикъла.

Не знам дали го каза просто ей така за да спечели време или наистина ще си спази обещанието, но усещам, че съм на път да направя нещо лудо, и не мога да опиша чувствата си в момента. Не ме интересува какви ще се последствията, просто искам да я имам, искам да изживея тази тръпка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: ad0c97c88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аххх и аз искам да няма такива боклуци по света, но уви има и то си мислех, че когато станете на по 20 ви идва акъла. Забавно.
Не си единствения, който не цени приятелката си и я използва само за секс. Спи с братовчедка й / която е на 17, няма проблем и се крие от мама и тате/, върти ги малко двете или пък разбий сърцето на приятелката си, защо не? И ето - Поздравления ти вече си един от всичките. :) Хубав ден!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5cb090e54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аман!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 013f8b37fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жалък си. Смятам, че номер 1 се изказа достатъчно добре за останалото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ad7b9f1057
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, нито ще си първият, нито последният, давай, и да го направиш, и да не го направиш, ти емоционално вече си й изневерил, което е по-лошо дори. Щом и не те интересуват последствията, смятай... Ами поне остави момичето да си търси някой достоен!
Ж, 21

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 526bf90e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, редовно пиша в темите на изневерилите жени какви са боклуци, ама и в твоята тема ще напиша какъв си боклук. Аз съм стоял без секс 2 години и половина и не съм умрял.

Първо се разделяш с момичето, което не харесваш и държииш само заради секса, за да може тя да си намери някой, който ще я цени повече. И тогава започваш да търсиш други.

Иначе според мен всичко е в главата ти. На мен ми се е случвало да имам супер силно привличане към момиче и да си мисля, че и тя има същото привличане към мен, но когато след години я разпитам, тя казва, че въобще не е усещала нещо такова.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e10e8287ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Те са семейство бе, семейство! Ще ги съсипеш и двете, ще прекъснеш отношенията на тези момичета, само 'щото си идиот и не знаеш какво искаш. Остави ги и двете веднага и просто бъди необврързан и спи с която и където си поискаш, какво толкова сложно и страшно има, та си готов да разбиваш сърца?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker