Съвестта ме гризе .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвестта ме гризе ..
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2561 пъти
Здравейте, студентка съм, в тежка специалност с много четене... Преди месец разбрах, че съм бременна.. Човека чийто дете носех, има съпруга, но само на “хартия”, тя знае за мен, но заради финансовото му състояние, твърди, че няма да му даде развод.. Когато разбрах, че съм бременна много се зарадвах, но и в мен нахлува тежки чувства.. Уча в престижен университет и положих много усилия за да ме приемат, не се виждах с бебе на ръце и това образование.. Бащата на бебето ми, естествено клонеше към това да го махна, защото съм била прекалено млада, и нямало да мога да се справя.. Зададе ми дилемата : Образованието или бебето.. НАЛОЖИ МИ СЕ ДА НАПРАВЯ АБОРТ.. И сега ще почнете да ме хулите - не, не съм щастлива, не ми харесваше идеята, но семейството ми нямаше да приеме добре факта за детето, баба ми и дядо ми - възрастни хора, та те толкова се радват, че уча, как щях да им кажа, а ако им стане нещо от нерви? ДА, аз избрах, да жертвам бебето си, за чуждото щастие! За да остана гордостта на семейството ми, за да не обърквам едно 11 годишно дете ( детето на този мъж), за да не счупя финансовите изгоди на една жалка жена... Но, не мога да го преживея... искам си детето обратно, всяка нощ сънувам кошмари.. Имам нужда от съветите ви.. Как да продължа напред???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 92dcbbc523
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гордостта на кого? На семейството? Не знам за тяхното, но ти своята си я потъпкала. Мила, знам, че си изпитвала любов, но любимият ти, освен неподходящ, е и юридически, а и емоционално - недостъпен!!! Като всяка жена разбирам трагедията на аборта, но тук фокусът е друг. Тежкото ти образование рано или късно щеше да ти даде добри доходи, защото конкретни специалисти са нужни навсякъде. Това, което се е случило, забъркването с женен мъж, споменаването само на бабата и дядото ме навежда на мисълта, че родители не фигурират в уравнението. Съжалявам, ако съм права. Позволила си на мъжа да обсеби живота ти и да диктува решенията ти. Въобще каза ли на някого за аборта, или с приятелките ти отдавна изгубихте контакт покрай триъгълника? Така става обикновено.
Сега ти остава да завършиш и да гледаш себе си, онези двамата не ги мисли и въобще не се занимавай с тях. Намери си момче за истинска връзка, защото ще продължаваш да страдаш иначе - както досега..

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 150a1395f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има само една жалка жена в тази история и това си ти. Използвал те е да си чеше оная работа и вече не си му удобна, щом си позволила да забременееш. Образованието и мнението на семейството ти са само оправдания пред теб самата - нали си наясно, че си попаднала в мрежата на един лъжец - днес жена му не го разбира и е меркантилна, утре ти ще си ку*ва и използвачка...Научи си урока и си повиши самооценката, защото само най-жалките и без грам уважение към себе си жени се хващат с женени.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4250e234e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Съжалявам, но грешката е в теб. Първо, била си любовница, на някого, който просто е искал само секс от теб и при никакво положение не е бил склонен да поеме отговорност за действията си и кефа да те чука без презарватив. Това с кантара дете- университет е абсурдно. Детето не би представлявало пречка, не и ако мъжа до теб е мъж. Случи ми се подобна случка, но аз като мъж поех всичката възможна отговорност, дадох сигурност, изразих желание за детето, да го гледам, са се грижа винаги за тях, но тя въпреки всичко направи аборт.

Не ми казвай, че си направила аборт, за да угодиш на някой. Вземи си опита занапред и си намери нормален мъж, който ще гледа теб и детето ти, а не богат, който ще те кара да си хвърляш детето в кофата за боклук. Но така е, нали ПАРЦАЛКИТЕ, които ви купуват са по важни от живота на децата ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 93c45034c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, не се ли умори вече? Разпознаваш се от километри. Всеки път имаш по 100 препинателни знака в края на заглавието. То не беше "Работата (сигурност) или Любовта?????", не беше "Не искам деца, но при някоя грешка не забременявам...", по едно време майка си мразеше, сега пък това.

Ти работа нямаш ли си? Личен живот нещо? Измислянето и споделянето на истории ли ти е единствената цел в живота?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 993c6cf68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абортът е грях без значение в какво положение си ,щом не сте били толкова загрижени за предпазните средства ,трябваше да го гледате това бебе.Хем го правите хем бебе не искате ,ами не става така.Кошмарите ти са малко,то на бащата кво да му дреме нали ти носиш бебето в утробата си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9fd093960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отдай се на ученето и остави любовния живот, за сега.
Кофти е да правиш аборт. Има опастност някой ден , когато решиш да си майка да не можеш да заченеш.
Моето мнение е, отдай се тотално и напълно на следването си. Така ще преживееш по-бързо и лесно цялата драма и ще станеш добър специалист. Има време за любов. Явно сега не е е твоето време за това. Не можеш да върнеш времето назад, остава ти само шанса да си стъпиш на краката. Това е начина -учене и четене :)
Горе главата и успех !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a9b0e8fb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Залегни да четеш духовни книги, отиди на психолог. Разбираемо да се чувства една жена лишена от плода си по някакъв начин.. Нито образованието, нито който и да е друг човек не е по-важен сега от това, да се заемеш с личното си развитие. Парите, образованието, семейството са на втора страна.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7fb8a90811
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Решението си е било твое и никой не те е насилил да го вземеш. Да, допускам, че са ти повлияли чуждите мисли, но ти си голям човек вече и е редно да взимаш решенията си сама. А щом някой е успял да ти повлияе, значи все пак си била съгласна и с неговите доводи. И да го беше задържала, пак щеше да имаш съмнения и част от теб да съжалява. Приеми, че вече е късно да се мисли. Можеш да започнеш консултации с психолог, за да получиш адекватна помощ свързана с твоето емоционално възстановяване. И, не ми се иска да е така директно, но спри да излизаш с този мъж, че вече достатъчно бели имаш на главата точно заради връзката ви.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f580dcc134
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Верно ли има толкова наивни хора, които му се хващат на тоя на н-тата тема?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 831349cb87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само защо решихте, че е мъж? Инак почеркът е разпознаваем, но по кое съдите за пола?

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f580dcc134
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   в темите винаги е жена, която нещо е съгрешила или е курва или нещо подобно. Явно му липсва женско внимание на човечеца, но не това е начина.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6393bca20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, нали знаеш, че ако жененият ти любовник наистина искаше да се разведе, няма сила, която да го спре! Няма как съпругата му да не му даде развод. Разводът го дава съда. Така че, в случая единствената жалка си ти, защото любовникът ти те мами, а после кротко се прибира при жена си. Която, бъди сигурна, дори и не подозира за теб! Нищо, ще се поразвлече чичото още малко с теб, и ще те зареже. Затова, бъди умна, и го остави, и си намери момче от твоята черга и на твоята възраст.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 13eddce549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 5 аборта е грях а изневерята не е ли?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 93c45034c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12, абе още ли не разбра, че не е авторКа, а автор и че това е поредната му измислица? Аман от наивници.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 16fc3315cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Някой да не преписва от в-к Лична драма - за да попълва със свежи истории? Кой ли има интерес от това...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 077a57d6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Хора, жена съм.. пиша за 2-ри път в тоз сайт.. престанете, не ме укорявайте! Искам помощ, не да ме хулите

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 58ead6897d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ако темата е истинска, има само едно положително нещо в нея, че все пак страдаш. Това е здравословното поведение след изборът който си направила...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f4cc603e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   На този етап не можеш да направиш нищо, освен да си вземеш поука и да намериш начин да си простиш. Потърси някакъв начин да "изкупиш" греха си - това помага да продължиш напред.
Защото решението е било взето от теб.. колкото до мъжа - аз те съветвам да го разкараш. Едно, че мами семейството си; второ - явно не държи на теб, щом те е карал да направиш аборт.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0f04e6a1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ти си поредната глупава жена, само това ще кажа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker