Какво означава "Беше много настоятелен " - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава "Беше много настоятелен "
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2494 пъти
Въпроса ми е насочен основно към дамите в сайта. На няколко пъти жени и момичета на срещи са ми споделяли, че бивши са ги спечелвали с упоритостта си. Интересно ми е да споделят дами дали това е толкова важно. И какво се случва, когато няма енергия между вас в началото. Т. е. мъжа иска, обаче жената не е заинтересована. Ако е много упорит и " поддадете" нататък как се развиват нещата. Ясно е, че има жени, които търсят именно сигурност и внимание, но възможно ли е упоритостта да създаде такова привличане, че да му останете верни за в бъдеще, или очичките ви ще шарят на другаде!
И един личен въпрос. Когато проявявам интерес към жена на среща и видя, че не ме желае чак толкова, правилно ли постъпвам да не съм дотолкова настоятелен. За мен е важно тя също да ме хареса първия път. Иначе си го обяснявам, че няма смисъл от такова само едно прекарване на време заедно с емоции само от едната страна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3d0e54046e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена и на скоро един мъж, в интерес на истината привлекателен ми искаше телефона, но аз се дърпах. След това той беше по-настоятрлен и си го дадох и така започна всичко. Мисля, че на всяка жена би ѝ допаднало когато мъжа е по-настоятелен. Жената има гордост, иска да се почувства желана. Така мисля де. На мен ми допадна, че човека беше по-настоятелен. Исках да видя дали има характер на мъж. Според мен е нормално мъжа като по-силния пол да е по-настоятелен и да е доминиращия във една връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 191f202973
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не са дами, това е отпадък. Аз искам здрава и сигурна връзка, а не домашен любимец за който да се грижа и да пръскам пари.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a6faa10a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ае брат вс жени са различни, но да ти го обясна по различен, опростен начин.
Има две енергии. Едната е мъжка, другата е женска.
Жените по природа са едни, мъжете по природа са други.
Жените по природа би трябвало да са по нерешителни
Мъжете би трябвало по природа да са по настъпателни.

Жените често харесват разни мъже, но рядко правят първата крачка. Дори това да е едно просто здравей. Те чакат.
Чакат любовта да дойде, а всъщност чакат теб. Ти да отидеш.
И ако и ти вярваш, че любовта ще дойде с времето?! Замисли се.
Мъжете отиват и си взимат. Те правят първата крачка, те преодоляват страха си от отхвърляне, те я целуват първи.
Мн мн рядко съм видял момиче да целува първа. Тя чака, чака и ако има папуняк на среща, който се оглежда на горе и гледа гаргите и се чеше там където не го сърби.. почва да прави намеци и ако тоя слепец пак не се усети, сам си отговори.
Всичко е игра.. проблема е, че вече не се знае кой мъж, кой жена. Кой е с женска енергия и коя е с мъжка енергия.
Жените искат мъже да го играят, мъжете пък се чудят мъже ли са.
Важно е и как изглеждаш все пак, кво представляваш, мн работи са - съвкупност.
Действай, заговаряй, излизай, бъди забавен, бъди клоун, после сериозен, после чукаш на врата и хоп лягаш на леглото до нея. И ако е яка-свястна си я взимаш и заживяли щастливо там.... знаeш.. до 1 година. После тръпката изчезнала, красавицата се оказа звяра. А Принца се оказа жаба. Развод.. и т.н .. Ама споко не винаги става така {}

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 909d7ff222
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хора всякакви. Според мен постъпваш правилно, че не нахалстваш, но аз съм жена, която обикновено има мнение и се придържа към него. Ако не те харесвам като човек и партньор, няма да те харесам, само защото си бил упорит. В моя свят това не се случва, аз не го разбирам. Или ми допадаш, или не. И аз питам, какво означава- ами съгласих се, защото беше упорит и ми доказа, че ме иска? Какво, ако някой ме иска, при положение, че аз не изпитвам същото? Няма да използвам мъж, за да си начеша егото. Като малка имах лоша случка, която ми повлия в това отношение. Не обичам твърде настъпателни мъже. Ако се харесваме, ако е взаимно и всичко върви по план, да, може да ме търси, да ме сграбчва за целувка, може да взима решения за заниманията ни, но в противен случай, не. Едно е да си желан и да показваш самоувереност в действията си, да си праволинеен, директен, открит и т.н. , а съвсем друго насила да убеждаваш жена да ти обърне внимание. Не си ме представяй като ледена дама, аз не отблъсквам хората просто така, но за мен е важно да се съобразяват с чувствата ми, да не ме насилват и да не се опитват да променят мнението ми.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 689159d42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Характерното за жените е, че трябва да им четеш мислите, дори когато нямат такива... Демек, трябва да си настоятелен, когато им се иска да си такъв, макар че в много случаи дори те не знаят дали го искат, преди да го направиш. Схващаш ли? Елементарно е наистина, но тъй като сме мъже ни е малко трудно, и се делим като цяло на тъпи и упорити (които като цяло имат успех с жените) и интелигентни и самокритични (които като цяло нямат успех с жените, по-скоро днешните).

Принципно няма нищо сложно. Само трябва да схванеш, че жената е просто същество - влече се от това което я кара да се чувства приятно (като повечето елементарни мъже естествено). Другото е, че много не могат да кажат "да" веднага, защото 1) ще се почувстват евтини, 2) опитват се да не изглеждат като курви, 3) не изглеждаш като Холивудска звезда, за да ти се овесят на врата на втората минута. Ако не изглеждаш като холивудска звезда, само с "настоятелност" определено не става, трябва да имаш "игра", т.е. да я накараш да се чувства приятно в твоя компания.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 72325d8093
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не искат внимание просто за да им се повдига самочувствието.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9302a7e016
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много мъже са били настоятелни с мен, някои дори след многократни директни отрязвания. Резултатът е, че някои са си спечелвали една-две срещи. Срещи, на които не ми е било особено приятно и с дискомфорт съм си мислела как накрая ще трябва да приключа нещата. И някак си не мога да си представя такива отношения да се развият добре, като знам каква е разликата, когато човекът ти допада и не се налага да нахалства.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4cd832e967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   „Беше много настоятелен” , означава - Той искаше да е с мен, но аз не го харесах и го отрязах. Ако го харесвах, щях да откликна и да намеря тази настоятелност за приятна, вълнуваща и очарователна.
Жените, неправилно казват, че отрязват някого защото е настоятелен. Всъщност, режат, защото не те харесват, не са влюбени и в общи линии не те искат или желаят. Преценили или оценили са, че не си техния човек.
И понеже си искал яснота за отношенията си, получил си отказ.Да, за мъжа понякога е трудно, когато жената го обърква с поведението си. Има такива жени, всъщност повечето са така. Усмивки, погледи, жестове ... После, ама аз нищо не съм казала, ама ти не си ме разбрал, ама това ама онова ;)
Просто ,като видиш ,че има шикалкавене, се откажи.
Би трябвало да се различава свян и лека съпротива, тип „стига още” :) Ако жената те харесва, тя окуражава избраника си ... намира начин. Ако шикалкави ... кофти. Има вариант, да се чуди под кой номер да те сложи в резервите ... Или е инфантилна кифла, която си играе някакви нейни пиеси или прекалено нерешителна и пасивна. За какво ти е такова чудо ? Тъжна картинка е влюбен мазохист ... Ако няма взаимност, защо ти е тая агония ?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7ea29a7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз харесвам мъже, които са категорични. Поведение от типа - харесвам те, но не искам нищо сериозно - за мен не е достатъчно и няма да се занимавам с този мъж. Също така, ако видя индикации, че мислите и сърцето му са при друга - край.
Мъже, които се изказват с недомлъвки - също, не харесвам, защото ме объркват, изглеждат така, сякаш не са сигурни в чувствата си към мен.
Ако мъжът е по-чувствителен и неуверен, това го усещам, тогава бих разбрала по-плахия подход, и ще подходя, аз, към него.
Ако самият мъж е на място и е сериозен, ще заяви ясно какво иска, ще направи необходимите постъпки, и дано са искрени, разбира се, а не заучени, то това се усеща от умните жени.

Надявам се, отговорът ми да е ясен и полезен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fc11a7f964
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изказването на номер5 е доста малоумно, защото всеки нормален човек се влече от това, което му е приятно ;-)

Досега само номер4 се е изказала наистина смислено.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 744f4f43e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз се запознах с мъжа ми в интернет, по същото време пишех и с други мъже. Той беше упорит, но не натрапчив. Т.е. когато питаше да се видим и аз отказвах той казваше, че няма проблем и уважава моето решение, но продължаваше да си пише с мен. Дори когато започнахме да се виждаме аз продължавах да търся по-подходящ партвьор, защото той е 10 години по-голям от мен и си мислех, че ако се хвана с него веднага ще натисне за деца и няма да мога да завърша образованието си и да поработя. Вече сме 6 години заедно и съм в 9ти месец, по-хубава връзка не съм имала.
Той остана такъв, какъвто беше ужасно упорит и в същото време не натрапчив, което много ми харесва. Когато иска нещо да стане както той го е планувал го обсъждаме.

Ж,32

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1867a35a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   „Беше много настоятелен”, означава - писна ми да се чеша сама ;О)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 27768a66cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Когато един мъж ми харесва и е настоятелен, на мен ми е приятно и го насърчавам.

Когато настоява, при все че не го харесвам ставам мълчалива и зла. Достатъчно ясно показвам кое е допустимо и кое не.

Едни и същи прояви оценявам различно в зависимост от това дали харесвам човека или не.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4cd832e967
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 9,
Ти реална ли си?
Много ми харесаха думите ти.
Приятно ме изненада тази искреност :)
Весели празници ти желая!
Авторе, няма рецепти за живота... Или става или не става.
Живот, какво да го правиш :)
По Коледа ставали чудеса... ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8686068cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ж. 20
Авторе, първо като жена ще ти кажа, че е абсолютно вярно! Второто което ще добавя е, че в 21век. има твърде много жадни за внимание жени. Третото е, че трябва, да имаш само усещане, за нещата като имам в предвид, че когато найстина нацяло те отблъскват не е необходимо, да се натрапваш и, да ставаш нахален. Границата между това, че с настояване става и не става е много тънка!
Общо взето става така, че на пръв поглед не те приемат, но като те опознаят може и, да се влюбят или поне найстина, да се окажеш страхотна компания. Правило номер едно е, да я караш, да се усмихва, да се смее и, да се чувства страхотно в твое присъствие от там тръгва всичко настояваш, опознават те и в 90% от случаите всичко потръгва в останалите 10 е хубаво, да усещаш, че не искат, да разговарят с теб.
Моя приятелка не понасяше даден човек, но той постоянно се закачаше, лигавене и сега са една щастлива двойка. Не е красив, не го понасяше, но нещата бързо се преобърнаха.
Моя най близък приятел чак ме дразнеше колко е нахален, но не ми пишеше всеки ден здраве, кп а още като спрях да пиша уж, че случайно не съм видяла започна, да се шегува, че толкова ли е грозен пращаше ми смешни клипчета и докато мрънках, че не го понасям станахме адски близки.
Мой бивш, който не харесвах, а дори не понасях, че нахалства, но вечно се усмихваше, шегуваше и изведнъж се влюбих не в външния вид, а в тъпата усмивка и страхотното отношение и т. н. примери много.
Но! Има и много хора, който съм отблъснала чак грозно, защото като почнеш, да го опознаваш и не ти допада, и го показваш, а той буквално нахалства става досадно и повече от нетърпимо, и въпреки това все още мисля, че с настояване и опознаване в поне 90% от случаите си печеливш :)
Печелиш с отношение и с отношение губиш, ако го нямаш или не си пасвате колкото и да си настоятелен нищо няма да стане. Въпроса е, да се държиш добре, да я разсмиваш и найстина, да настояваш така или ще те изреже което е малко вероятно или печелиш, защото всеки обича внимание и отношение ако е точно а не просто нахално.
Ако не настояваш губиш много иначе е в пъти по голям шанса, да спечелиш. :)
Чак ми стана кофти, защото и сега искам точно такъв човек, за който си казах нахалник и досадник, дразнещ и нетърпим, но се оказа човека в, който се влюбих ама ако не ме занимаваше докато мен не ме интересуваше - това никога нямаше, да се случи!
Не е един такъв случай така, че настоявай всяка жена обича, да се интересуват и, да я търсят вече е друг въпроса дали ще си допаднете и от там понякога идва това, че си отблъснат като досадник вместо, да си печеливш. Сегашния ми приятел, но в смисъл на връзка го режех милиард пъти, за мен беше едно нищо най омразния човек, но някакси се превърна в моя половинка, защото го опознах и когато опознаеш човек, който има идеално отношение и прави деня ти усмихнат дори с пълни глупости започваш, да го харесваш, и да изпитваш нужда от присъствието му. Както казах настояване, отношение и всичко става!
Приятеля, за който казах заби много жени, който първо се имат, за голямата работа точно с настояване и готино отношение естествено после ги реже, защото това заслужават, но печели, защото ако стоиш в ъгъла и чакаш друг ще настоява и ще се прави на клоун, идиот или маймуна и ще я спечели независимо красив, грозен, беден или богат.
Ако говорим, за надменни жени или по точно матереалистки всички знаем, за тях те не се печелят те се купуват. Останалите настояване и отношение това е! Преди 5 г. имаше едно момче не беше хубав, но беше уникален не стана нищо, но бяхме добри приятели после замина и още поддържаме контакт, но ако не го бях опознала надали бих го погледнала. Просто в това настояване трябва да има отношение на положение иначе с елементарно досаждане не става. Жена се печели когато я караш, да се усмихва най вече!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6c52966a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   "Вече съм мома голяма, много лесно се недавам... "

Това е нещо, сравнително типично за България. Нарича се "дърпане". Тъй като още се живее с мнението, че секса е най-лошото нещо, което може да се случи на една жена, тази жена, трябва да избягва секс, който не е морално и социално оправдан, като се "дърпа". Това означава, че трябва да "откаже" поне 5 пъти на мъжа, да са на 12 срещи, да се опознае всичко за мъжа, а накрая, вината да е негова, защото тя пила алкохол...
Ако си харесаш някого, стоиш като статуя до него, но не го поглеждаш. Без значение, дали сте колеги, познати, непознати... Не трбява, да издаваш никакъв интерес към мъжа. При евентуален разговор, иницииран от него, първата ти дума, трябва да е "Не", дори и да е питал за часа. След 12 не-та, трябва, по някакъв начин, да му дадеш телефона си. Казваш, че микровълновата ти е пералнята ти е развалена, а той, като вещ в любовните игри, трябва, да каже, че ще е я оправи, но ще трбява, да му дадеш номер. След това, ще звънне поне 17 пъти, преди да вдигнеш и да кажеш "Извинявай, но ти кой беше? ". След това, ще излзете на 4 кафета, преди да имате официална среща. Все пак, не трябва да си мсли, че имаш интерес към него. Възможно е, наистина да оправи пералнята, като и таолетната, телевизора и да смени дисплея на телефона. Няма нищо по-хубаво от безплатния труд! Сега е време, за първа среща, в сериоя от поне 20. До този момент, всички близки са свикнали с присъствието на чуждия мъж в живота ти. 3 месеца, след размяната на номера, може и някоя вечер, съвсем случайно, да се отрежеш като моряк в почивка и да "сгрешиш". След това, казваш на приятелките си:
- Той беше много настоятелен. 3 месеца настояваше! - Което се превежда, като "беше отчаян, но му пуснах, защото ми стана жал" и по този начин, хем вълка сит, хем агнето цяло!

Не, че не можеше, да стане и още на първата вечер, ама нямаше да е интересно, нали?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7a2dfb9d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   №9, а ако те игнорира и не отговаря на съобщенията ти, намерила си го в Тиндър и той те е целунал какво е? :(

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7ea29a7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към 17 от 9

Не съм сигурна, че ме питаш това, но ако перифразирам въпроса ти, ще сме в следната ситуация:
Аз намирам Х в Тиндер, срещаме се, той ме целува, а после игнорира съобщенията ми.

Ако разговорите ни са били хубави, ако срещата е била хубава, целувката и тя, то тогава ще е странно, че не ми пише...
Зависи, разбира се и какви са съобщенията ми, има нахални жени, и всеки мъж би избягвал, но моите биха били съвсем обикновени от типа на - Какво правиш днес? Като за начало ще е това и ако не ми отговори, ще изчакам няколко дни, след което ще му пиша нещо от типа на - Как си? Не се чухме след последната ни среща (напомняш на човека, за ситуацията), а искам да ти кажа нещо (така показваш, че не ти е безразличен, човекът насреща и също така, задействаш любопитството у него) Ако искаш ми пиши, когато можеш (съвсем не натрапчиво подканване).
Но... ако някой постъпи така както в случая мъжът Х, най-вероятно няма сериозни намерения, или не ме е харесал, или играе игрички, зависи, може и да е объркан, мъжете могат да бъдат много чувствителни, и объркани, зависи от опита им, и каква жена имат насреща, но са рядкост мъжете, които колкото, и да са харесали някоя жена, ще се скрият от нея, поради ниско самочувствие, например. Повечето мъже са настоятелни, просто, едните са дразнещо самонадеяни, а другите, които са по-неуверени, си намират различини, странни поводи, за да поддържат контакт с жената, която харесват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker