Постоянни караници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянни караници
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1600 пъти
Здравейте. Имам проблем, както може би всички тук. С приятеля ми сме заедно от около година. И през тази година бяха постоянни караници и спорове. Най-вече за дребни неща. Аз мисля, че съм виновна за повечето от тях и не мога да се контролирам. Предишната ми връзка завърши точно поради тази причина че се сърдя прекалено много заради дребни неща. Искам с всичко мое да оправя този проблем със себе си, но правя несъзнателно и все едно съм под влияние на нещо, когато се сърдя. Снощи взехме окончателното решение да не сме заедно, въпреки че се обичаме и двамата адски много и двамата не искаме да се разделяме, но не можем да търпим това напрежение помежду ни. Аз имам ключове от тях и той ми каза да ги задържа. Какво мислите, че трябва да означава това? Моля ви дайте ми съвет, искам да съм с него и го обичам много, но постоянните сърдения и караници ни отдалечиха.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3b0f9d07f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търси момче, което е по-малък инат от теб, израстнало в цивилизовано семейство в което няма скандали и сърденета.
Аз имах същият проблем и намерих човек който хем не ме провокира и не пили като предишните, хем когато предложа нещо го уважава и обмисля, след което в повечето случеи приема без да мисли контра и да направи на пук.
Уважава чувствата ми, идеите ми и иска да ме направи щастлива.
Дано си усетила разликата между нервака, инат, дребнав простак и
Мил, възпитан отлично, дженталмен с маниери и най-вече да е влюбен в теб и да прави всичко за теб.
Айде сега му връчи ключа и му пожелай късмет, а ти се оглеждай за MR RIGHT

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 07802a0539
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи, че се надява да размислиш, затова не си иска ключовете. Надява се да сте пак заедно, ясно е като бял ден. Иначе веднага би си поискал ключовете, а не да ти ги оставя. Никой не би го направил, ако смята, че не иска да те вижда повече. Ти би ли си оставила ключовете за дома у някого, когото не искаш? Надеждата не е изгубена!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a607c2cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм човек, който пада в този лош навик по автопилот често, но ясно си спомням чувството една вечер, когато макар и по-рано да ми е било ясно на някакво ниво, истински ме удари осъзнаването, че руша връзката си и ако продължавам така, просто ще загубя човека отсреща, без драми, без филми другия просто ще изчезне. Не казвам, че после спрях, но твърдя, че от този момент нататък правех съзнателен опит да ограничавам това си държание и то намаля. Може да говориш с приятеля си и да му признаеш, че знаеш, че вината е повече твоя, знаеш, че имаш проблем с това и че се опитваш да го поправиш. Не като оправдание да се съберете или временна лепенка за голям проблем, а истинска стъпка. Кажи му, че започваш да се опитваш и няма да спреш и го помоли да ти помага с това - в началото да ти казва като го правиш, за да се осъзнаеш, защото и ти и аз знаем, че понякога става на автопилот и като в мъгла, а после си удряш главата в стената "Защо го направих? " и да проявява малко разбиране, ако вижда, че се опитваш да се спреш, макар да не се получава на 100% още. Кофти е, жертва много его и те поставя в много "подботушна", ако мога така да се изразя позиция във връзката, но само това е начина да се спаси връзката, ако смяташ, че за теб си струва и си готова на това.
Късмет!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 07802a0539
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва и двамата да го искате. Ти правиш една крачка, той също. Ти правиш компромис, той също. Давате си време, през което да пробвате да оправите нещата. Иначе, ако той се запъва, или се отказва бързо, значи не те иска достатъчно.
Имах подобен проблем- карахме се често. Но също знаех, че и той не променя нещо, което не харесвах, или за което сме се карали. Привидно се съгласява и си кара по същия начин и проблема си стои. Търпях ли, търпях, но никакъв резултат. Изобщо не искаше да приеме, че имаме проблем, или че бих искала да се промени. И края беше логичен, не защото не го обичах, или беше лош човек, а защото просто не искаше да премахнем проблемите. Предпочиташе да се престори, че ги няма, но те се натрупват.
Авторке, трябва да си поговорите и дадете време. Ти знаеш какви са ви проблемите и до колко сериозни, и дали могат да се решат. Но мисля, че всичко се получава по взаимно желание и време. Бездействието и бързият отказ са вредни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker