Нямам самочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам самочувствие
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1088 пъти
От малка съм си така - скромна, тиха, възпитана, съобразителна с нежен характер и добра душа. Сега съм на 33 - омъжена с дете тинейджър. Нямам никакво самочуствие - хубава, поддържана жена съм с висше образование, нямам причина да се чувствам зле. От дете имам ниска самооценка, въпреки, че бях отличничка и хубаво момиче. Може би причината е в майка ми- нарцистичен, егоистичен родител, който винаги ме критикуваше и не проявяваше майчина нежност, беше грижовна майка, работлива, но винаги се страхувах от нея и ми липсваше добра дума и топло отношение.
Пия леки антидепресанти и успокоителни, разни билкови лекарства вече 10 години без тях се чувствам слаба, нищожна, глупава, даже грозна и неженствена. Незнам какво ми е.
Има ли начин да се справя сама с този проблем без разни успокоителни, искам да ги спра.
Имам нервен, опърничав съпруг, който създава напрежение у дома. Без лекарства не мога да се справя с него, изпитвам напрежение и тревожност.
Спортувам, поддържам външния си вид, обличам се хубаво, готвя страхотно, възпитан, вежлив човек съм и т. н. имам добри качества и въпреки това нямам никакво самочувствие, чувствам се под другите.
Има ли според вас начин да се справя с този проблем някак?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 39da226cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това чувство за малоценност е вкоренено още от детството, но докато проблемът тогава е бил майка ви, сега е мъжът ви. Имате нужда от хора край себе си, с които да можете да дишате спокойно. Само предполагам, че мъжът ви е усетил вашата слабост и честичко подклажда чувството тип "аз не съм достатъчно добра". Добре за него, зле за вас. Мъжът трябва да е опора, а не да трябва да се "справяте" с него. Общо взето и преди и сега живеете в токсични отношения.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 106d22a465
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало се раздели с мъжа си, защото той ти влошава състоянието! Обикновено точно жените с ниска самооценка и никакво самочувствие привличате мъже тормозници, невротици и агресори. Щом детето ти е вече тинейджър, то мъжа ти те е хванал на практика още като си била момиче - супер уязвима, смачкана от властна майка, наивна, не познаваща, не опознала света, хората, характерите им, и най - вече непознаваща Себе си.
Детето ти е голямо вече, няма нужда от дундуркане, а просто от вербален стимул да си учи уроците, да мисли за бъдещето си, така че се запиши на някакъв курс по нещо - рисуване, тенис.. (е ако не работиш първо почни работа) каквото те влече, защото трябва да си създадеш среда, да се запознаеш с нови и различни хора, да общуваш с много хора активно, за да се отърсиш от дългогодишното мачкане на личността ти от майка ти, продължено и от мъжа ти, който подозирам, че по характер доста прилича на майка ти нищо, че е с пенис.
Ако някой ти напише неща от сорта на - стой си при мъжа ти и бъди послушна; вече си стара; и каквито и да било други мачкащи и потискащи неща, то изобщо не се връзвай. Водейки този потиснически живот и с разни 'леки' лекарства, след някоя и друга година най - много и физически да се поболееш - стомах, сърце и. т. н. Мислиш ли, че на детето ти ще му е лесно като порасне още малко и осъзнае майка му колко е смачкана, нещастна, измъчена?
Запомни, че никога не е късно човек да си промени живота и всеки заслужава щастие. Започни да се бориш за своето от днес.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a2b3c75dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Психолог!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker