В мен ли е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен ли е проблема?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1179 пъти
Здравейте, аз съм млада жена, доста привлекателна, работя и сама си подсигурявам доста добър стандарт, така, че не търся от мъжете да ми помагат. От тях искам да са постоянни, да правим секс, да са нежни и да си станем близки. Искам едни нормални откровени взаимоотношения, в които и двамата да се радваме един на друг. А мъже около мене бол и всички ми пишат, канят и т. н. внимание не ми липсва. Тези мъже, за които пиша са тези с които съм се срещала. Те също като мен са много желани, по-млади или по-големи, всичките са магнит за жените. Обаче имам един проблем и искам да разбера от къде идва, в мен ли е проблема и какво мога да направя. Това започва да се случва толкова често, че в момента съм решила да не правя секс с човека който харесвам, поне не докато не се убедя, че и с него няма да стане същото а именно: Запознавам се с него /за всички се отнася/харесвам го, той ме харесва и започва якото обсебване от негова страна, писане сутрин, през деня, всеки ден. Срещи, първа, втора, трета, целувка, после секс. До тук всичко е перфектно, обещания, влюбени погледи, някои мъже правят и доста скъпи подаръци. Секса е върховен, аз вече съм се увлякла по този мъж и по всичко личи, че и той е луд по мен... и лека полека спира писането, интереса намалява, човека изведнъж започва да има проблеми в работата, разболява се, лични проблеми, пътувания и прочие оправдания. С някои се виждам пак след време, други така и не ме канят пак. Един дори го подложих на разпит, уверява ме, че причината била стреса в работата. Излиза, че всички усилия които са хвърлили да ме свалят са били само за един секс. И то много хубав секс, но защо до втори не се стига? Аз не ги карам да се женят за мен. Искам само нормално приятелство, приятни емоции, забавления с един мъж, който харесвам, а не всеки път с нов. Може би трябва да се държа по дистанцирано, да не правя секс с тях в момента в който съм го почувствала, да им демонстрирам незаинтересованост???
В момента се виждам с нов мъж, срещали сме се 3 пъти. Целуна ме, определено е силно привлечен сексуално. Но казва, че и не само сексуално е привлечен, комплименти за работата ми, интелекта и прочие са на лице. Може би това е добър знак, но знам ли... Не искам и той да избяга след първия секс или ако не избяга, да се озова аз в ролята на преследвача. Освен да му се дърпам, за друго не се сещам. В мъжете ли е проблема, може би са женкари, но и женкарите имат сериозни връзки. Какво да направя за да го задържа? И изобщо трябва ли да бъда честна с мъжете и да им казвам и показвам, че и аз съм привлечена? Трябва ли да се правя на слаба? А аз съм всичко друго но не и слаба.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: af4a9b909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само първите 2 изречения ми трябваше да прочета за да ми стане ясно, че В ТЕБ Е проблема.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ba1f666cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм точно така, както го описа.
Не е в теб проблема, защото всъщност ти искаш нормални неща. А светът се изроди и вече почти нищо не е нормално, включително и човешките отношения.
На никой (най-вече мъжете визирам) не му се полагат усилия за задълбочанване на връзките, като може редовно да си чукат без усилия и с най-различни. Помпат си егото, но това е до време, после ще осъмнат самотни, но жените вече отдавна ще са избягали от тях... Самоосъзнал се вече ерген на 48 не е приятна гледка и напиращ за бебе още от първото изречение...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5d629a9e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С риск да те обидя, може секса с теб да не е толкова хубав, колкото ти си мислиш(с доста високо самочувствие си, което не е лошо по принцип) и да губят интерес.
Нищо лично, просто мъжка гледна точка. От хубавото никой не бяга.
Пък и явно ти такива си харесваш и привличаш.
Може секса да е хубав, пък характера ти през другото време да не е. Варианти много...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a5df8536ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ясно е, че си привлекателна и мъжко внимание не ти липсва... Ако се зачетеш тук, то други не пишат..

Иначе сама си отговорила. Търсиш също привлекателни мъже, които не им липсва женско внимание... така че защо да остават с теб? Това че един човек е "привлекателен" е научно доказано, че те кара да му приписваш и други измислени качества. Пък да не говорим ако и ние сме такива, ставаме богове... Та после се чудим, защото цялото нещо се е оказало кухо и балон под налягане. Това да не си намерила един който да се задържи, и то просто от мерак за секс и компания... Съжалявам, но смятай за колко куха история става дума... Малко си оправи ценностната система, и сложи на първо място разни други качества пред това колко някой се котира пред останалите. Ще те разочаровам, но ако смяташ, че това е показател за нещо, не си особено интелигентна...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e91d2a8271
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Може би ги плашиш с независимостта си и те не се чувстват достатъчно значими, т.е. пораждаш им комплекси. Или са уморени от цялата работа с преследването и свалянето, и представянето на това, което не са. А може и да има конкретна физическа причина - примерно специфична миризма на уста, влагалище, кожа, знам ли ... Това последното е много малко вероятно, но все пак има и такива случаи. А дали не е възможно да ти се е разнесла славата на мацка, която сравнително лесно е достъпна?

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e1da833570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   и аз мисля като 5

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 797c64408d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Понеже се повтаря едно и също, ти си общият знаменател. Не те познавам лично и не мога да си изградя преценка просто така. Тоест, предполагам, че нещо в поведението ти съставя грешно впечатление, но не мога да ти дам конкретен отговор, нито да бъда сигурна.
Знам само, че не бива да се правиш на нещо, което не си. Самата аз не се определям за слаба и никой от познатите ми не го прави. За сметка на това, ако имам чувства ги показвам такива, каквито са. Не говоря за дълбока връзка в самото начало, но не се правя на недостъпна, когато имам чувства към някого. Убедила съм се, че всеки е малко или много стресиран и ничии живот не е идеален. Не вярвам, че са нужни определени обстоятелства, че да започнеш връзка и тя да е добра. Тръгнах с приятеля ми и след седмица го повишиха, имаше много нови задължения, а фирмата им се конкурираше с гимназия по критерия драма. Той наистина нямаше време, виждахме се за по час два, обикновено вечер, когато е напълно капнал и видимо нямаше енергия за нищо. Събота и неделя, както и през празниците, прекарвахме по цели денонощия заедно. Понякога просто се облягаше на мен и заспиваше без да се усети. По онова време аз завършвах и имах много материали за учене, преглеждане, проверки. Също бях много заета и вечно уморена. Правихме секс в края на втория месец от връзката ни, но в самото начало беше ясно, че имаме връзка и искаме да сме заедно. Нямаше как да се доверя в първия месец, понеже изобщо не го познавах. Просто съм такава, не се впускам с надолу главата. Моментът, в който го почувствах по-близък, всичко се случи без планиране. Преживяхме катаклизми преди дори да имаме сериозни взаимоотношения, но това само ни накара да се вкопчим по силно един в друг. Не вярвам, че човек, който иска да бъде с някого и има истински чувства, ще се предаде пред първата пречка. Понякога е ужасно трудно, но младата любов ти дава допълнителна енергия и те кара да се чувстваш жив. Сигурно си го изпитвала. Не се връзвай на теорията, че обстоятелствата все са лоши и поради тях си прецакана. Може да е истина в някои случаи, но най-често е липса на желание за по-сериозни взаимоотношения. Говори повече с партньорите си и не само за битови теми. Опитай се да ги опознаеш, да вникнеш в тях и да ги разбереш, преди да се впуснеш във връзки, които може само ти да приемаш за връзки.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fc8a122377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Еми по начина ти на "мислене", който демонстрираш, колкото и да си красива, не бих искал и секс. Просто такива жени сте загуба на време и само някой ваш мъжки вариант би ви обърнал внимание.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 42e7bf6d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да показваш и казваш на човек, който харесваш, че си привлечена от него и го харесваш, не е слабост. Всъщност точно обратното е слабост.

Ами може да те зарязват по много причини. Без да те видя на живо, за да си поприказвам с теб, да мога да ти усетя излъчването, характера, няма как да ти кажа с точност. номер5 каза, че може да би се комплексирали от това, че сама си покриваш разходите - ами аз не мисля, че е това, защото от това, което си написала за мъжете, с които излизаш разбирам, че те не са някакви на малка заплатка - казваш, че и подаръци разни си получавала от тях..
Също казва, че може да ти се разнесла слава на лека - ами чак слава не вярвам освен, ако не живееш в някое малко населно мяето, но пък може да имаш излъчване на лека..

А може би не си особено интересен и добър събеседник. Може да си скучен човек (това, че някой е добър в работата си, печели добре, има добра външност изобщо не гарантира, че е интересен и приятен за разговори, за по- задълбочено общуване) Човек, който иска връзка, иска да може да разговаря с партньора си. Аз лично съм рязала мъже точно за такова нещо (сега знам, че за това си откровение ще получа лошо гласуване, а може би и нападки, но здраве да е).

Търси някой, с който да си пасвате и на духовно ниво.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4a39d66af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Харесваш и излизаш с играчи, които те играят. Какво не разбираш?

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8226a4c6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 8, авторката не говори за теб, но все пак е добре, че се почувства желан хахайа

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker