Самотна омъжена колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Самотна омъжена колежка
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 10470 пъти
Здравейте, женен съм с 1 дете, но от известно време се чувствам самотен. Рядко правим секс със жена ми, изобщо не оставаме сами и с времето започнах да проявявам интерес към една омъжена колежка, и тя има дете. Мъжа й работи в чужбина и го няма по 1 година. Тя ми е споделяла, че не се чувства добре без мъж до себе си, как той не проявява инерес към нея, как се връща за 1-2 седмици само. Ако така продължи, мисли да му предлага развод. Освен това забелязвам, че често търси мъжко внимание на работа. Ще ми се двамата с нея да запълним празнината поне с неангажиращ секс. Не знам как да си поискам, страх ме е да не се обиди. Мислите ли, че имам шанс и как трябва да подходя, за да останат всички доволни? Не искам да я нараня! Но не искам и да си развалям семейството, просто периода със жена ми е такъв, с малко дете е много изморена и не мисли за секс. Една жена в нейното положение би ли приела неангажираш секс или по скоро би търсила мъж до себе си, с който да отглежда детето си и да споделя дните си? Объркан съм!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 348c50f6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много варианти са възможни. Така, както на теб ти е удобно, е по-малко вероятно да се случи. Ако жената сериозно обмисля развод, то според мен тя ще търси Ангажиращ секс (с всички права и задължения) :)
Ако ме разбираш, какво искам да кажа :)
По-добре насочи тази мисловна енергия към варианти, които могат да помогнат на твоята партньорка в трудната адаптация с малкото човече.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dbe734a45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Браво, мъжа ходи, да и изкарва пари. Оная се чуди, с кой да се почеше.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9615f47549
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   В твоя случай уцели удобният момент,когато ти се жалва и я подкарай отдалече,предложи й деликатно помощта си,обещай й дискретност,но наблегни на това,че не искаш да разваляш нито нейното,нито своето семейство-просто една взаимно допълваща се неангажираща връзка за двама ! Ако се дръпне не настоявай,кажи й да си помисли добре и след време пак се пробвай отново!
Сигурен съм,че ще се хване с някой,защото сърбежа е голяма работа !!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ddae52aed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Принципно няма проблем, но недей да говориш директно с нея по темата защото това би я накарало да се почувства като играчка. Покажи интерес дискретно и завоалирано и очаквай реакция от нейна страна. Когато нещата между вас пламнат, тогава чак изяснявайте правилата във връзката си. Имай в предвид, че една такава връзка на работното място, макар и чисто сексуална може да ви донесе и много болка и неприятни емоции в последствие.. - говоря от опит. Не забравяй, че жените са много емоционални и ще ти се наложи да плуваш в много, много бурно море от емоции. Помисли добре преди да скачаш, добър плувец ли си? !

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fdc40ba7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мен ако питаш, стой си на задника. И сам можеш да си отговориш на въпросите. Рано или късно тази забежка ще излезе на яве. Ще се разведе. Добре. А как ще се издържа? Естествено, че любовника ще трябва да помага. Малко ли са ти грижите? Ако откажеш, тя ще е първата която ще намери жена ти за да те смаже. Съвеста ти ще те побърка. Аз живея с една братовчетка на смърта и си налягам парцалите заради детето ми. За два пръста месо не си струва да си разваляш семейството! Да е някоя непозната която няма да видиш повече иди-доди. Но тази жена не е за подценяване. Мислиш ли, че някоя тихичка и кротичка жена би могла да се справи с дете и домакинство. Имаш глава на раменете, използвай я.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 53d5caf0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   А замислял ли си се да помогнеш на жена си да се чувства повече жена?

Alpha, ж. 29

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1ffc80d1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си вади атрибута, където си вадиш хляба!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9e29fe2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Сега, когато имате малко дете и жена ти има най-голяма нужда от теб, ти ще я предадеш, така ли? И как точно мислиш, че ще премине тази криза между вас? Вместо да ходиш да трошиш време и пари по любовници, вземи наеми една жена да й помага и си оправи семейството. Защото в момента поставяш началото на краят му.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6c4a38c3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Хм... един съвет - като си търсиш любовница, си търси жена в твоето, или много близко до твоето положение. Иначе стават недоразумения.
Също така е хубаво да уточните отношенията си още в началото, макар че това почти никога не става...
Иначе за конкретната колежка, с това как да я "свалиш" не се притеснявай - тя толкова е зажадняла, че сама ще ти се надене, втига да я поканиш. Ако държиш да си по-предпазлив можеш просто да ѝ покажеш, увериш и т. н. че не би имал нищо напротив ако тя си поиска. И тя най-вероятно ще си поиска. Това става с разговори на определени теми, със завоалирани намеци, с комплименти, с докосвания... Ето - наближава Коледа, можеш и с някое подаръче да подходиш... Танци по коледните партита, едно-друго...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4f5c08e699
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Имаш съпруга, дете и... хм, се чувстваш самотен! Ти не заслужаваш щастието, което ти е поднесла съдбата. Бог ми е свидетел, че не съм моралист, но, авторе, ти би трябвало да си на седмото небе от лична удовлетвореност, защото имаш онова, за което милиони хора мечтаят! Жена ти прави с теб секс рядко, нали това е проблемът? Ами, то от теб зависи! След като не оставате сами, намери вариант. Наемете бейби ситър за уикенда, идете да се разведрите и да си починете някъде. Отмени съпругата си някоя вечер в грижите по малкото. Ако сте зависими жилищно от родители, предприемете мерки да сте самостоятелни. Пътища много. Цел една - любов и семейство. Виж, ако целта ти е друга, тогава целият разговор се променя. В момента, докато пиша този пост, съпругът ми спи - нахранен вкусно, с приготвени чисти и изгладени дрехи за работа, завит с ухаещо спално бельо, с бележка в джобчето на палтото, на която написах: "Обожавам те! Довечера ще съм без бельо! " И знаеш ли защо, авторе? Защото искрено обичам този човек. Приятно ми е да го виждам щастлив. Ти искаш ли жена ти да е щастлива? Поне имай доблестта пред себе си да отговориш на този въпрос. И аз бях днес на работа, и аз имам колеги, повечето наистина са мъже, някои - хубави мъже. И какво? "Привет, колега! Имаш ли време да обсъдим онази задача? " "Разбира се, колежке, но искаш ли да слезем в кафето да хапнем, че съм умрял от глад? " ОК. Хапваме, беседваме, планираме работата, всеки си сяда на бюрото, после си отива у дома при семейството и това е всичко. Слез на земята, момче! Рискуваш много!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 69d393c44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Я не слушай никого, ако мислиш, че ще се справиш с цялото криене и оправдания, който неизменно са част от всяка изнрвера, направо го. Изяснете се началото, но първо прецени добре любовницата, да не вземе да те злепостави, или да не се влюби. Не слушай каментари от сорта "рано или късно ще се разбере" ако внимавате това няма как да стане. Подкрепям коментара за това, че е по добре да изневеряваш с човек в твоето положение, така няма да има издънки.
То цялата работа с изневярата си е доста сложна, преди и аз мислих, че е проста работа, намираш си някого, лягаш си с него и готово. Е да си призная не е никък лесно, иначе си е емоция, която другаде не можеш да намериш. Жена съм и бях в положението в което е твоята колежка сега. И смело твърдя, че си заслужаваше.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a849dff21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Поне хубава ли е?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 212e48ec16
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Не се забърквай с омъжени колежки, само неприятности може да ти донесе това. Може колежката да хлътне и да каже на жена ти/или на мъжа си, или на шефа ти, примерно. Може да си изгубиш работата, семейството... струва ли си за едното е... не, как мислиш? По-добре се опитай да поговориш се жена си, да разрешите проблема.
И друго, да разискваш отношенията със съпруга си със сравнително непознати мъже не говори много добре за колежката, авторе. Такива жени обикновено се забъркват от глупост в големи каши, гледай е теб да не повлече със себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0817e15456
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   От автора: Благодаря на всички за коментарите. Прочетох внимателно всички гледни точки и смятам да ги обмисля добре, преди да предприема каквото и да е. Искам да си призная нещо: винаги съм вярвал, че никога няма да изневеря на съпругата си, защото много я обичам и съм й го доказвал през годините, които сме били заедно - повече от 12. Но времената се промениха и сега не мисля така. На моменти се чувствам като пъпчив пубер, който за първи път общува с красиво момиче. Сърцето казва - действай, разума ме дърпа назад и ме кара да изпитвам вина за желанието си. Абе направо съм си хлътнал. Осъзнавам какво рискувам и какво мога да загубя... Някой пита дали е хубава, ами хубава е, нежна, красива, самотна, жадна за внимание...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 74e9f8c68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Пожелавам ти, когато жена ти се върне на работа и тя така да се чука с някой колега, изморена и отегчена от скучния семеен живот и детето, което ТИ си й направил.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9f41dca0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Смело си поискай, няма да ти откаже. Нищо не губиш, а само ще спечелиш, щом твоята замразена скумрия за нищо не става.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0213b81e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 14 е напълно прав. Послушай го!
Пък и ти да не си майка Тереза, че да ти тичаш да оправяш бакиите на всяка незадоволена жена?!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 24e07ea22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   хахаха, номер 5 ме уби с братовчедката на смъртта :-)))) ми такава си я избрал, пич :-))
авторе, ясно, че много ти се иска и търсиш одобрение. Ние обаче индулгенции не раздаваме, така че сам си вземи решението и съответно си носи последствията, някои от които са добре описани в коментарите

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a509ea463
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Слушай женените щото са патили аз съм жена и работя само с мъже няма друга жена ако някой ми се натисне нямаш си и на представа какво ще му се случи случка от особен характер

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 85f48575a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   От автора: Колкото и да разочаровам някои от вас, взех решение и то е да сляза на земята и да си изгладя отношенията със съпругата ми. Последното, което искам е да си разваля семейството. Колкото и да ми се иска, ще си го държа в гащите. Рискът е наистина голям и плюсът е един, а минусите - хиляди. Скоро мой приятел се разведе със жена си, остави и две деца и остана само с негариви. Всички загубиха от раздялата, а той дори нямаше резервен вариант...

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0213b81e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Човек, не се забърквай! Залагаш много - семейството си, работата си. Заради единия секс - не си струва. Запомни, ние жените като правим секс с някого почти винаги се появяват чувства и става много, много сложно. Ще смениш ли соето семейство за тази жена с нейното дете? ! А мъжът й? ! Като иска секс, да си намери някой неангажиран, какво ще те занимава тебе. Нейните проблеми са си нейни! Освен тона не е читава жена, която говори така за мъжа си пред на практика чужди хора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c69ddbeea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   От автора: след два месеца има много противоречиво развитие по случая. Все пак наруших обещанието пред вас и съвсем скоро излязох с въпросната колежка. Започнахме да излизаме през ден, много си допаднахме, споделихме си неща от всякакъв характер, дори най-личните ни тайни и от желанието ми за секс, вече имах желание за връзка, за отношения, за любов. Тя също започна да ме харесва, но мислеше трезво и започна да се отдръпва. И сега какво стана, вместо тя да хлътне по мен, аз хлътнах здраво по нея и не мога да си я избия от главата, мисля всяка вечер за нея, трудно заспивам. Сега сам се наиграх и няма пред кой да споделя. Тя иска да останем само приятели да продължаваме да се виждаме но по-рядко и да нямаме никакви интимни отношения. Много ми е трудно, искам я, а не мога, да я имам. Сгафих! Казва ми че би опитала, но при други обстоятелства, най-малкото да е разделена окончателно с мъжа си. Аз искам сега на момента да е до мен, да я прегръщам, да я усещам, да я чувствам. Съжалявам че изпитвам такива чувства но така съм създаден - да обичам. Все пак малко ми олекна,че споделям.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 635d83d8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Гъз глава затрива.Заради един нагон рискуваш за разрушиш 2 семейства.
И как смяташ че жена ти няма да те хване?
Българите сме много гнусно племе.Все да го наврем някъде, а чесми дали обещание и ще нараним някой не ни пука.
А ако колежката се влюби и за започне да ти прави номера.Няма жена която иска само неангажиращ секс както вас мъжете.Винаги се влага емоция, симпатии и чувства.
А сега помисли как да възбудиш собствената си жена , защото за да не мисли за секс явно вече не я възбуждаш!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0456a84436
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Поредният страхливец и предател. Сайтът е пълен с подобни на твоето служебно романче. Чудя се вие да си изкарвате хляба ли ходите на работа или да се чифтосвате? Явно толкова ви е и работата...Каквито сте и в семействата си- все сте незадоволени и самотни, колежките- все изоставени и недоклатени. Гнус ме е от такива като теб. С какви очи се прибираш при детето си, как ли му се радваш, като в ума ти е някаква си там ...? И как виждаш бъдещето- твоето и на това дете? На какви ценности ще го научиш? Как да лъже и да предава човека, който му е най-близък? Поне така би трябвало да е. Или ако оная ти пусне и както си захапал въдицата , ще гледаш чуждото дете? В момента, в който си предпочел друга и си тръгнал да излизаш и да и споделяш неща от семейния си живот, вече си плюл на семейството си и не го заслужаваш, щом приоритет пред него е някоя си . Ако има поне малко чест и мъжество в теб ,в което се съмнявам, кажи на жена си, че искаш другата. Не я обиждаѝ и унижавай с лъжи! Нека тя да реши трябва ли и такъв "съпруг" като теб. Пожелавам ти да изпиташ на гърба си изневярата на любим човек и да усетиш болката, която ще изпита жена ти, когато разбере в какви лаѝ*а си се забъркал! Защото такива неща скрити не остават, каквото и да ти пишат разни подобни на теб по-горе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 55cc60b7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Тя иска да я изчукаш, но ти да носиш вината. Ако толкова много ти се иска, натисни я и я изчукай.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ce3d2c9719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ами то брак отделени един от друг е кофти, затова всичко се случват нещата, нормално да и е самотно. То на мен и с мъж до мен ми е самотно. На теб също е нормално да си привлечен, живота ти е едно образен, липсва тръпка...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c872c2895e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Дългите връзки имат своите не дотам добри страни, не е грешно, че сърцето ти е проявило интерес към друг. Трудна ситуация. Връзката ми е от 10 години, на моменти усещам точно това за което автора говори. Оглеждаш се и виждаш интилигентни и привлекателни, различни хора, а когато решиш да опиташ да се докоснеш до тях, дори и по най-безобидния начин, все ще се намери причина някой да говори как сме свързани с "брак"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dd6262dab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Имах една колежка която беше разведена от доста време, имаше дете и не можеше много да мърда насам натам, много ме кефеше като характер а и външно беше симпатяга, започнах да и правя комплименти и да я заглеждам а тя започна да се облича все по предизвикателно, един ден се наложи да отидем на работа само аз и тя в офиса, когато отидох тя беше там още като я видях и и направих комплимент, беше лято и тя беше с един бял доста прозиращ клин, личеше си почти всичко. Пушихме и изведнъж ми дойде да я целуна, тя направо полудя подхвана ме и ми каза че ако още малко ако съм се забавил да я награбя щяла тя да го направи

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a05beced2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Не си вадете инструмента там където си вадите хляба. За тази цел има проститутки, плащаш едни 100лева, задоволяваш си сексуалната потребност и нямаш проблеми.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 98e38ce7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Защо се жените, бе, хора? В съвременния свят е напълно прието и съвместно съжителство без юридическа обвързаност. Тя е за онези, които наистина се обичат, наистина не могат един без друг, наистина искат да изживеят живота си заедно и с подписа си потвърждават пред закона това свое решение, а с венчавката си го потвърждават и пред Бога. А вие защо го правите?
Не мога да си представя дори хипотетично да мамя съпруга си, да търся вниманието на друг, да харесвам някой повече от него... И аз като автора на темата понякога не спя нощем, но не защото фантазията ми е обсебена от някой, а защото просто ми е приятно да се любувам на мъжа ми докато спи. Толкова спокоен изглежда в съня си, чертите на лицето му са се отпуснали, красив е, лекичко го целувам, за да не го събудя, и по някое време се сгушвам до него абсолютно щастлива и напълно доволна. С годините започнах все повече да се грижа за здравето си, защото не искам да се разболея и умра. А не искам да умра, защото, когато съм мъртва, няма да мога да целувам това любимо същество. Самата мисъл, че е възможно да не мога да го целувам и да усещам силата на прегръдката му, ме кара всяка сутрин и да правя и за двамата фреш от изстискани ломини, портокали, мед и джиджифил, както и да отглеждам на вилата плодове и зеленчуци, които са ни основната храна през лятото. Месо купувам само от селяните, които гледат домашни животни, риба - от местния развъдник. Лично аз приготвям от вечерта обяда на съпруга ми, за да съм сигурна, че ще хапне нещо истинско и ще е здрав. Защото го обичам!
Да се заплесна по някакъв колега, да се лиша заради него от щастливите часове, прекарани у дома, да мечтая легнала до топлото тяло на мъжа ми как ще прегръщам друг... Пак питам: защо се жените, бе, хора?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8ff4aa9ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Като замисъл е добре,но ако някой от вас двамата хлътне и започне да пречи на другия.Много ли я харесваш или просто с нея би било лесно всичко.Помисли си ако се разбере от твоята жена.Понякога нещата стават доста по-публични,отколкото си ги представяш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a23471c0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   И аз така се чудих с една колежка, а се оказа много лесно. Лятото пихме кафе и после дойде в стаята ми да и покажа нещо, целунах я и веднага поддаде. Заключихме се и пълна програма един час.
И досега сме доволни да се виждаме.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 436d1514d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ох, ето затова се омъжих за чужденец.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker