Да се наживееш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се наживееш
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1991 пъти
Здравейте,

Млад мъж съм, сериозно обвързан от години. Приятелката ми очаква годеж. Щеше да стане, но тя много ме разколеба с поведението си и се спрях. Постоянно ми идват мисли за други. Някои само за секс. Дори на някои съм писал. Няколко пъти за малко щях да приключа нещата, но тя е толкова ранима и мила и се сдобрихме. Прави и дава всичко от себе си вече. Не мога да се оплача и не ми липсва нищо. Мисля, че не ме привлича сексуално, по-скоро имам високо либидо. Чувствам се несигурен, адски несигурен. Винаги съм искал да имам мило,умно и сериозно момиче за да създадем семейство заедно. Сега го имам и се хващам, че искам други. Дали не е това, че не съм се наживял? Има ли такова животно? Или просто не е за мен? Или ме е страх да разруша всичко и да причиня толкова болка? Или това е то обвързаният живот и се лигавя? По дяволите. А момичетата, които съм си набелязал продължават да ме изкушават..чувтсвам се като хлапак, а Бога ми не съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a7bfb6d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Това са глупости братле, остави момичето няма да я бъде тази връзка само си губите времето.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ecee0bd44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Пич, давай смело, режи и да не ти пука за чуждите чувства. Те са си нейна грижа. По-хубаво няма да става. Играл съм го тоя филм. Изобщо не ти трябва обвързване до към 35-40 годишна възраст. Развивай себе си, спи с колкото можеш повече жени. Само така ще разбереш каква точно жена искаш - трябва да опиташ. Предполага си на около 25 години, цели се в кариерата си и развитието ти като мъж. Жените сами ще си дойдат, вярвай ми.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f2f5ade6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Кое по-точно те е разколебало в нея? Колебанията са в теб.
Иначе напълно те разбирам, защото и аз съм долу-горе в твоето положение, за годежа имам предвид. Мен си ме привлича сексуално и то доста силно, но на нея не и е до секс толкова често, колкото на мен, пък и не живеем заедно. Отделно има някой черти в характера, с които не знам дали ще мога да се примиря. Иначе си се разбираме, особено в последно време, доста.

Не съм и изневерявал до сега, но си ме привличат други... единствено за секс. Винаги съм бил така, колкото и да съм обичал приятелките си, това за мен не е вярно, че като обичаш и за теб няма друга, сексът си е животински инстинкт, при някои е по-силно изразен. Всъщност на никоя не съм изневерявал, но винаги го е имало това желание...
Аз и в други теми съм споменавал, че това с наживяването не го вярвам. Според мен, няма как да стане след примерно 30 бройки да си кажеш "ех наживях се" и да не помислиш повече за чуждо. До човек си е...

"Или ме е страх да разруша всичко и да причиня толкова болка? Или това е то обвързаният живот и се лигавя? "
Някъде тук е истината, както при мен, така и при теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 15cce906c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Твоят случай е доста често срещан. За голямо съжаление.
Бъди мъж и поеми отговорността да бъдеш честен пред момичето и пред себе си. На път си да й изневериш, а може би вече си го направил-емоционално. Ако не си влюбен, остави я. Не давай напразни надежди, защото това е по-лошо, отколкото да се разделиш с нея. Именно, защото е ранима. След големите надежди(нейните), идва и голямото разочарование. Но ти си знаеш. ;)

The Little Donut

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 41d63eca8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си хлапак, но така звучиш. На колко години си? Ако си след 30 - shame on you, но преди това ти е простено.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: afad0a39db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Това никога не спира - споко. За каквато и красавица да си женен след няколко години започваш да я гледаш като обикновена жена, каквато най-вероятно ще стане. Боцкай каквото върже и да не ти пука, че чакала годеж. И аз чакам печалба от тотото ама ... нъц ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3d803ae48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   И аз не съм се наживял и ме изкушават да гледам задници снимки и прочие, но винаги се поставям на момичето отсреща. На бившата съм правил напук излизал съм на срещи и пак до секс е много много трудно да стигна, на настоящата ми е жал въобще и не мога. Харесвам си я, имам високо либидо, но не искам да я наранявам. Това е комплексарско да си чешаме егото, като имаме други момичета и трупаме бройки, които не сме натрупали навремето. Да, и аз бях девствен до голяма възраст и почти не правих секс, не ме и харесваха така, както сега, но защо трябва да наранявам момичето до мен. Нищо по-различно няма да видиш ! По-добре си се гушкай и изпитвай чувства с момичето до теб, ако те обича, а не се занимавай с глупости. Нищо не си загубил, ако си чул как приятелите ти са спали с по 30-40, а ти с под 10

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9012a442d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Задай си въпроса харесваш ли я доcтатъчно, че да можеш да държиш на напъна до края на живота си. Ако ще си с нея с идеята, че се лишаваш от нещо, няма да ви бъде така. Или ще се разделите, или няма да може да се понасяте в един момент.

Аз едно време бях точно като теб. Обичах я страшно много и все още я обичам, но не се бях наживял. И все ми се искаше с друга. Обаче за мен не си заслужаваше да я нараня или да я напусна, защото тя за мен е единствена и няма да намеря друга, която да ми пасва така добре.

Е, издържах на напъна и вече след години, не се изкушавам чак толкова. Наживяването е като алкохола - колкото повече се наживяваш, толкова повече се пристрастяваш и искаш още. Ако си наложиш самодисциплина, може в началото да откачаш, но с времето нещата ще се успокоят. Е, разбора се, никога няма да спреш да изпитваш привличане, защото все пак си мъж и имаш инстикти, но поне няма да е непоносимо.

Но пак ти казвам - сам си прецени кое от двете си струва. Защото както наживяването, така и ненаживяването си имат цена. Сега може да си мислиш, че като се наживееш, проблемите ти ще се решат, но не е така. Само ще замениш едни проблеми с други. Най-много в началото да ти е по-доре, но рано или късно идва сметката.

А и да не си мислиш, че като си свободен, всяка вечер ще правиш секс с различна. Може и в годината 2 пъти да ти връзват или другия вариант е да плащаш, ама едно качествено платено ебане е 200 лв. За всяко ебане по 200 лв къде ще му излезе края? В смисъл да не стане да я зарежеш, че да правиш секс с различни, а на края на правиш секс веднъж годишно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 030f4472c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя мисли за брак и семейство, а ти за други жени и раздяла. Няма да ви бъде. Постъпи мъжката и ѝ кажи, че не си доволен и ако останете заедно, само ще я нараниш излишно.
Или пък седни и си представи живота след пет години. Първо си го представи с нея, а после без нея. Изреди плюсовете и минусите на един лист, за да видиш накъде клониш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5942e97ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Тая тема е излишна... Автора, рано или късно, ще я зареже. Сега иска, някой от нас (коментиращите) да му каже точно това, та да се оправдава пред себе си с нас.. Момче, дръж се като мъж. Ако момичето е добро(па и да не е) остави я, от уважение към нея.
Не приемай думите ми буквално, не те познавам, - просто съвет от непознат.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9012a442d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От друга страна по-добре да я зарежеш сега, колкото и да е ранима, отколкото като се ожените и имате 2 деца да решиш, че не можеш да понесеш повече моногамия. Защото второто за разлика от първото може буквално да съсипе целия и живот и да боли 20 пъти повече от първото. Сега ще я боли половин до една година, ще и мине и ще си намери нов, с който може би ще са по-щастливи. А иначе какво прави тази жена, заебана с две деца и брак зад гърба си? Не че е края на света, няма да е първата такава, но все пак не е никак приятно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 52c74bb753
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Няма такова животно да се наживееш. Има си хора на по 40 години още не са се наживяли, още си я карат като тинейджъри. Или можеш да си с една жена, или не можеш. Или третия вариант е просто това момиче да не е за теб, макар че сега да не го осъзнаваш добре. Бъди мъж и не лъжи момичето като нямаш достатъчно силни чувства. Най-курвенското поведение в с случая е да я лъжеш колко я обичаш, а в същото време да търсиш други. Имай предвид, че с времето тези твои желания ще се засилват все повече. Точен съвет не мога да ти дам, но при така описаните от теб неща по-добре се разделете, защото рано или късно това ще се случи. Обаче ако това се случи след като да речем имате дете, тогава наистина ще съсипеш живота и, докато сега и да страда известно време, ще и мине.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f77a0eedb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 2, колко много като теб познавам, които си остават сами, без жена, семейство и деца, щото до 40 години не им трябва обвързване, а като са на 40 никоя 20 годишна не ще да ги погледне, а всичи читави мацки около тяхната възраст са отдавна омъжени и с по две деца.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 107e665dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Не наранявай момичето. Заради такива егоисти като теб съсипвате психиката на толкова добри момичета ...
Не се бил наживял ... Ами наживей се. Разбий и сърцето, после наеби една камара курвентии, после си вземи една курва и плачи,че ти изневерява. То всичко се връща на тоя свят.
Сядай си на гъза ,пич. Птичето каца веднъж на рамото. Свястна жена да намериш в днешно време си е чудо на чудесата. Жена, която да те обича, теб и децата ви. Когато се подиграеш с чувствата на верен човек, мисля, че после само предателства те чакат. Като ти е високо либидото, прави го с жената която те обича ;)

Успех ! ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 16426ed3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Бъди честен със себе си и с нея - разделете се. Няма гаранция обаче, че ще срещнеш друга мила, добра и подходяща за семейство жена. Може да продължиш от жена на жена с години и да си останеш сам и ерген - киселяк. Предупреден си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1359bd3779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не си готов за годеж, авторе, нито за брак. Не все още, а може би не и с това момиче. Да, то може да е много мило, свястно и т. н. т. , но не е за теб. Страст трябва да има в една връзка, особено в началото, огън, копнеж, за да има вероятност да оцелее в годините. Една жена трябва да те вълнува, да те предизвивква, да си с нея, защото така искаш, защото не можеш иначе, а не защото така трябва.
Освободи момичето да търси мъжа, който ще я обича и цени, а ти си живей живота. Ще познаеш жената за теб, когато/и ако/я срещнеш. И тогава дупе да ти е яко :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c05c2c2d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "Развивай себе си"... хахаха. Оправдание за некадърност и неудовлетворение.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 661a477b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора:

Благодаря на всички коментирали!
Съгласен съм, че всичко си има цена. Нито искам да спя безразборно с всяка, нито искам да предавам едно свястно момиче, което ме обича. Просто искам да съм щастлив. Прпблемът е, че както казах по-горе не ме привлича особено сексуално. Не смятам, че има женското тяло, до което бих искал да си лягам всяка вечер. И когато се опитам да си представя деца от нея... някак си не се вдъхновявам. Преди си мислех, че сексът е на втори план и е важно преди всичко да е умна, лоялна и нежна. Но тогава нямах много опит с жените. Сега смятам, че сексуалното привличане и от ДВЕТЕ страни е много важно. Опитвам се да не мисля за това, да не бъда повърхностен, но тези мисли сами изплуват в съзнанието ми. Разбира се, че се чудя дали няма да съжалявам, предвид това, че наистина са малко свестните и интелигентни момичета наоколо. Но се чудя и дали не съм прекалено страхлив. По природа не съм от срамежлив, нямаше да имам проблем да направя следващата стъпка, както и нямам проблем със сваляне, флиртове.. но тези скапани съмнения. Би трябвало един мъж да предлага брак смело, сигурен в светлото бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b11916e735
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ако имаш и най-малкото колебание не го прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker