Приятелят на мъжа ми.. Помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят на мъжа ми.. Помощ
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2632 пъти
Здравейте, хора. Историята ми е объркана и дълга, така че ще гледам да съм максимално кратка и ясна.
Обързана съм сериозно 6 години. Никога не съм си позволила да изневеря на приятеля ми нито мисловно нито физически. В момента той работи в чубина. Вичко беше нормално докато един ден не се наложи да се видя с един от неговите приятели. Видяхме се, пбъбрихме и си тръгнахме, На следващия ден, той ми писа и отновое се видяхме и така в продължение на може би седмица всеки ден, всяка сутрин той ми пишеше да излезем и аз приемах и излизахме и след тази седмица разбрах че явно не ми е безразличен щом не мога да се въздържа да откажа. И така станаха два месеца подред, в които всеки ден ние се виждахме сутрин да пием кафе и нищо повече. Смеем се, говорим си, мълчим, но ние хубаво. аз усещам че и на него му е хубаво с мен. Усещам, че и аз не съм му безразлична. Виждам как той спазва дистанция, която не иска, аз също. Усещам и, че желаието ми този човек да ме докосва с огромните си ръце надделява и губя контрол в негово присъствие. Погледът му е толкова истински, прочитам в него желанието да прекрачи границата и да ме награби, което ако се случи едва ли ще се съпротивклявам, напротив ще изпълня всяка негова фантазия. Та аз дори с приятеля ми съм нямала такова желание за любов, няма такава страст между нас. Няма тръпка. А това момче.. без физически контакт ме кара да изпитвам такова удоволствие, че ми се иска да крещя А ако си позволи да ме докосне, а ако аз не успея да се въьдържа и му позволя. Не искам да постъпвам така, никога не съм и смятам, че е много долна постъпка, но желая го и е по-силно от мен, дано си въобразявам, дано той не изпитва същото. Какво да правя.... помощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3e5205edaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъсаи с гаджето си, не го заслужаваш!!!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 405ba260b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж и горе долу преживях същото но страната на приятеля на мъжа ти. Но ми е голям приятел и се усетих по от рано да прекратя това. Познавам го от цял живот и да направя това, после как щях да го погледна този човек после... Направо не ми се мисли... просто спрях да и пиша, като се видим се поздравяваме и с лека усмивка и до там. Ако държиш на мъжа си прекрати незабавно това, кажи на човека, че не е редно това което правите.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4c55ada159
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Класика в жанра е твоята история. Ами ще завършите рано или късно в леглото и оттам нататък пак следва класика...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 952c0ad4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми като цяло, 90% от жените сте такива(слава богу, се познава, но явно не от всички). Големи станахте, не разбрахте какво е любов, вярност(преданост). Излишно е да се говори, просто често не струвате елементарна инвестиция на време и последващите на тази, по-малки инвестиции.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3f0df67201
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Като обвързана и харесвана жена те съветвам: не се поставяй в ситуации на изкушение. Просто избягвай да прекарваш време с мъже, различни от твоя и проблеми няма да имаш. - Ж31

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5216b7309d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ей само нападате момичето, душа не ги слушай давай смело. Аз тука за един приятел да питам, не е ли малко бързичко 1 седмица и вече си готова? Ма то 6 години си заслужава да ги изгубиш, все пак сме безсмъртни и все ще имаш време, пък оня там зад граница той не там бе. А и неговия.... приятел, жалко че вече такива хора няма, естенски преателе. Ма и онзи зад граница той там какво прави... не се знае. Абе важното е да сме живи и здрави, така че прави квото ти сърце сака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3f4d4cbf99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе ти си ми ясна каква си, колкото и да се оправдаваш, повечето жени действате по един и същи начин. Не знам какво ми стана, но еди какво си... айде моля ти се не на нас тея глупости. Не мога да издържи. Еми купи си от аптеката медикаменти да не се изпуснеш.
Друго обаче ме притеснява. Тоя приятел на мъжа ти, голям и истински приятел ще да му е, щом излиза с жена му, докато го няма. Вместо да ти светне лампичката, че подобни задкулисни игри само мухльовците ги правят, ти всеки ден кафенце.
Аз ако съм, напипвам ли ви, не знам кой ще го отнесе първо .. обаче горко ви и на двамата, щото ще стане страшно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 590230a88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Голямо хвалене преди изневярата!!! За какво искаш съвет, че не схващам? Чакаш няколко коври да ти кажат: изживей си тръпката, подтисни морала. И после ще можеш да кажеш: така ме посъветваха. Дано и ти имаш такава "добра приятелка" какъвто "добър приятел" има мъжът ти. А той няма ли си жена, въпреки че е толкова свестен? А, чакал те е теб!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4f064e9475
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "Обързана съм сериозно 6 години. Никога не съм си позволила да изневеря на приятеля ми нито мисловно нито физически. "

Мисловно вече си, остава да се оправите.

Деееействаййй.

Поне няма да съжалаваш след време, че си имала възможност, а не си пробвала.

Само да не разбере сериозно обвързания, че ще си имаш ново гадже ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 496db424fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да се виждаш с него - очевидно е. Кажи на мъжа ти, че ти липсва и пр. Отиди при него или той да се върне. Разделените от разстояния семейства рано или касно се разпадат!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eec1fdcf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вярно, че нямате брак и деца, но все пак сте обвързани. Прекрати връзката си и чак тогава започни отношения с друг човек. В противен случай ще паднеш много ниско в очите и на двамата, пък и в своите собствени. Аз не знам кой нормален мъж би ти се доверил и би те уважавал след като види как лъжеш мъжа си. Не виждам защо би искал да е на неговото място.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 94e3dce186
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Говориш за "приятел", не за "съпруг". Явно още сте в началото на връзката си. Ами, щом друг мъж предизвиква у теб толкова силно желание и толкова силно привличане, мисля, че отговорът е ясен. Аз съм омъжена от пет години и съм направо луда по съпруга си, за мен той е слънцето, няма ли го - значи е мрак и нищо и никой не виждам, докосна ли го, светът изчезва и искам само него. Мога и кафета да пия с приятели, и на вечеря да изляза с тях, когато любимият ми пътува, и на театър да идем, но всичко се ограничава до задушевните разговори, след което всички се прибираме доволни по къщите си. Заради това, мъжът ми винаги се радва, когато той няма възможност да ме придружи някъде, а аз все пак реша да ида. Приятно му е, че не скучая заради неговото отсъствие, а съм прекарала добре с общи приятели.
При теб, авторке, обаче, нещата не стоят така. Ти си сериозно привлечена от другия мъж. Аз дори повече на него се чудя, защото господата имат инстинкт към улавянето на тези признаци, че кошутата е на път да падна в клопката. А твоят човек е най-добрият му приятел, доколкото разбрах! Но пичът не реагира! Ако е усетил, че поддаваш, мъжкарско е самият той да те спре от лоялност към приятеля си; да се поотдръпне, да е вечно "зает"; да те кани само в компанията на други хора. Което означава, че за този селски Казанова май-май и приятелството не е особено важно, м? Сама си прецени върху каква карта залагаш щастието си. След като мъжката дружба, мъжката дума, мъжката отговорност за новия изкусител не са от значение, то какви ли ще са неговите задължения на честта към жена, която сама се тика между шамарите? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd8475aaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   А замисляла ли си се че връзките от разстояние не са полезни за една млада жена? Че ти сега ако не правиш секс, то кога? Абсолютно нормално е да те привлича друг, кофтито е че му е приятел и все някога ще се разбере.
А ти сигурна ли си че и твоя ти е верен?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 42798c07be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Разсъжденията тук са макс... "Сигурна ли си, че той ти е верен", т.е без да има никакви доказателства, че той прави нещо с някоя, ти направо почвай да се хвърляш да му изневеряваш...
Най-жалкото е после хора като теб почнат да пускат теми, как бившият им е липсвал, как настоящият ги използввал само за едно нещо и т.н.
Просто говори с приятелят ти какво става, как просто не издържаш без него, а на неговият "приятел" му кажи, че е една утайка като цяло, и че не му е никакъв приятел...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cd0f6f8843
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти друга работа нямаш ли?
Мислиш само как да изневериш.
После, да се оправдаеш по някаква причина.
Живота си е твой, както си го направиш.
Тоя не е никакъв приятел, какво може да очакваш от
предател и лъжец.
След време, ще разбереш че те използва,
Какво може да очакваш от такъв мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 04cfb1fd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Истеричното пищене на "помощ" е най-забавното, сякаш има ние какво да направим.

Избирай между двамата, толко.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1a36810517
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ха-ха, каква компания! Единият, в чужбина, не знае какво прави приятелката му, приятелят му пък не зачита нищо, няма приятелство, няма чест, а момичето... Абе, супер компания! Но не разбрах, какво да направим ние?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8a484e3d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Остави го, не се виждай с него и всичко ще мине.
Не съсипвай живота си.. Радвай се, че имаш сериозен човек до себе си, в днешно време са рядкост. Аз съм на 20 год. От 4 год, имам приятел той е най-хубавото нещо в живота ми. Преди 1година започнах работа, един колега мн ме привличаше и ние като вас всяка сутрин по кафе, призна че е влюбен в мен. А той е женен, излезнах болничен слид това за да помисля да не го виждам. Доста мислих, представих си че това е моя любим кото се оженим да постъпи тако с мен, доста ме заболя. От там си направих преценка за него какъв е жалък. Спрях с него казах всичко на приятеля си, той ми каза, че е много щастлив с такъв човек искрен като мен.
Не съсипвай живота си за глупости. Весели празници

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e89c127c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Съвсем скоро ще разтвориш краката и ще го поемеш. От една страна е хубаво, че ще освободиш приятеля си, ще се отърве от тебе, просто не сте един за друг. Но гадното е, че ще се случи изневяра и, че изневярата ще е с негов "приятел". Приключвай основната си връзка, не губи времето на човека!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker