Харесвам жена с дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам жена с дете
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1835 пъти
Здравейте, аз съм на 30 години, не съм семеен и никога не съм бил. Имам една позната жена, която е самотна майка, с дете на една година. Харесвам я, дори може да кажа и че я обичам. Нищо, че вече не изглежда така както преди, не можа да свали килограмите от бременността. Тя е на 29, имаше приятел, от когото забременя. Не знам дали е бил семеен или не, но след като разбрал, че тя е бременна, я изоставил. Той има бизнес в друг град и изобщо не се виждат двамата, категорично отказва да приеме детето. А то е такова сладко ангелче... От около три месеца аз ѝ говоря, че я харесвам, не ми пречи детето. Сериозен човек съм, тя обаче засега отклонява поканите ми. Разбирам, че тя е на такъв етап от живота, в който няма време за нищо, освен за детето. Грижи се сама за него, няма родители, които да ѝ помагат. Само веднъж ми дойде на гости, за съвсем кратко време. Живея на село, в старата къща на родителите ми. Не е нищо особено, наясно съм, че никоя жена няма да дойде да живее там. Чудя се как да повдигна въпроса, че искам да ѝ помагам, да живеем заедно, че мога да си позволя хубава квартира или дори да купя апартамент. Общуваме предимно по телефона, виждам я рядко, за да си поговорим сериозно очи в очи. Наясно съм, че трябва да изчакам още време, но колко... Ако някой е имал такъв случай,би ли ми помогнал със съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 78aa25d281
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запозната съм с тази ситуация. Смятам, че най-добрия начин е да не я притискаш, дръж се отговорно и й помагай при нужда, така че тя да повярва, че си сериозен. Сега тя е преживяла тежък момент, гледа си сама детето и разбира се, то й е на първо място. Така че, най-добрия вариант е да й дадеш време и да й спечелиш доверието.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5f5f4576b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както отговарят много от съфорумките тук когато жена пита за мъж - зарежи я...

Тя изборът си го е направила сама, и не я оправдавай. Разбирам поне тя да те гонеше, но явно дори не знае как да си търси интереса... Жена с дете рядко има място емоционално за мъж, особено пък който не е баща му. Да се биеш на бързия, и да и се молиш да гледаш чуждо дете е според мен глупаво. Това дете никога няма да бъде твое, и ако тя реши да ти бие шута (което е напълно възможно в днешно време), ще прекрати връзката ти и с детето. Няма как да имаш абсолютно никакви претенции към него. И докато малко или много раздялата с нея ще я приемеш, раздялата с дете за което си се грижил ще е много по-тежка.

Поради тези причини, мъж който поне малко се уважава НИКОГА не трябва да се забърква със т. н. самотна майка. Потърси и в интернет мнения за тези взаимоотношения, отговорът който ще получиш и там е еднозначен. Виж, ако и ти имаш дете, по-бива, да си помагате, но иначе - в никакъв случай...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 49b725df57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не чакай, приятел, а действай. Покажи и с действия че можеш в този тежък за нея момент да и бъдеш опора в живота. Попитай я дали има нужда от нещо за нея и детето, изведи ги някъде на разходка или уикенд заедно. Вероятно тя рони сълзи още по таткото, но ти и покажи че можеш да си достоен заместник. Личи си, че имаш сериозни намерения и лека полека и обясни какво предлагаш. Тя нека си знае, пък като поузрее идеята да се съгласи. Успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6e69af91a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не знам какъв съвет очакваш, жената просто не те харесва и няма тръпка към теб. Щом отклонява поканите ти, не прави планове да живеете заедно, да купуваш апартамент и т. н.
Защо не те иска няма как да знаем, просто го приеми

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fdc37457a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знаеш в какво се забъркваш. Бягай далече, никога няма да водиш нормален живот. Казвам ти го като родител.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a46dae64e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, задай си следните два въпроса:

На нея удобно ли ѝ е ти да ѝ помагаш и подкрепяш, дори и само с общуването си, без да ти позволява близост?

На теб удобно ли ти е да ѝ помагаш и да отделяш време и средства, без да я чукаш?

Отговорите на двата въпроса са съответно "Да" и "Не", но ти в момента си подвластен и на чувства, и на привличане, и на желание за интимности (колкото и да не си го признаваш пред себе си или пред нас - естествено е да те спохождат тези мисли редовно).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1b30bf0f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Брат ми беше в подобна ситуация. Моя съвет който дадох и на него тогава дай и време в момента тя мисли единствено за детето (което прави всяка нормална майка), не я притискай, продължавай да и показваш, че искаш да си до тях. А това за къщата не го мисли много много може да е стара това не и пречи и ние имаме стар имот в който живеят тримата заедно. След освежителен ремонт са си там доволни от живота. Детето има къде да ти тича на воля на чист въздух, а пък те хубава градинка. Дори аз кутих съседния имот и скоро ще се местим там със съпругата ми. Всичко ще се нареди, но само недей да я притискаш. Това е моя съвет и да сте живи и здрави.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e92b6683f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с глупости

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: be08cf210d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Трябва да има привличане, не става просто така, да иска само единият. Ако ставаше само с едностранно привличане, нямаше да съществува Любовта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1458784b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жената има нужда от наистина стабилен мъж. В момента и трябва някой, готов да се грижи за жена с дете. Ти за нея ще си втория мъж, който евентуално след време може да поиска да си имат дете. Тя сигурно осъзнава, че може и да имаш такива намерения. Добре, ама дали тя иска да има семейство на този етап, и с теб? Сигурно в момента мъжете са и противни, и не иска да се разочарова. Може да си много честен, но просто явно не те иска. Пък и може да си мисли, че понеже си несемеен, искаш на всяка цена да си създадеш семейство.
Пробвай да имате връзка, така с рядко виждане не става, то така не върви и да заживеете заедно. Не става от рядко виждане и хоп. Пък и може просто да не те харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker