Съпругата ми е болезнено ревнива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпругата ми е болезнено ревнива!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2316 пъти
Здравейте,
Отдавна мисля да пиша по този повод, но все не се решавам.
Накратко:Със съпругата ми сме заедно от много години, но винаги ми е тежало това, че е много ревнива, като доста пъти ми е идвало направо да си тръгна. Сега е решила, че с една колежка сме любовници и в тази връзка зачестиха тежките скандали със събиране на багажи и тежки обиди! Когато съм по фирмени партита ми звъни постоянно, като винаги ми заявявя, че сигурно съм с някоя друга и винаги ми разваля вечерта. В същото време когато тя излиза ми се умилква и се държи супер весело, явно за да не направя проблем случайно, а аз съм Ок с нейния социален живот- не я ревнувам и следя. Тя се държи фриволно с колегите си, но за нея било нормално държане. С една дума- всичко което ми забранява на мен с цената на тежки скандали, тя си го прави с усмивка!
Вие какво бихте направили, че вече не знам - не ми се развежда на тези години, а и я обичам много, но направо вече не издържам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: c82b0a5655
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е луд тоя дето яде баницата

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dd93caa240
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бях в същата ситуация със сегашната ми приятелка. При мен много помогна това, че започнах аз да се държа по същия начин с нея. Точно както тя ме ревнуваше, така и аз започнах със същите номера, със същите приказки, не съм такъв, но нарочно го направих. Започна много да се изнервя и накрая се караше с мен, че съм я обсебвал, казах и че искам да види как се чувствам аз.
Имаше доста голям ефект, с времето спря, понякога я усещам как и е на устата да каже нещо, но се спира. Разбира се, има и случаи, в които се изпуска да подхвърли нещо, но е нещо съвсем дребно, няма нищо общо с нещата, които преди ми казваше.

Забелязал съм, че винаги ревнивите мъже и жени обичат те да си правят каквото искат, а на партньора е забранено. Знам за жени, които изневеряваха редовно и в същото време полудяваха, ако приятелят им поздрави някоя жена. Това си е чист егоизъм.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: de949d40e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отдавна бих я заменил с къде къде по свестен човек.
Лошото е,че тя ти прави мръсно с поведението си сред мъже,докато на теб ти забранява.
Би била спомен отдавна

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 873b49fb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И моята жена се държеше фриволно и ме ревнуваше абсолютно неоснователно. Навсякъде излизах с поне едно от децата. И се оказа с любовник. Голяма грешка да имаш доверие на жена! Провери, вероятно ще останеш много изненадан и колко "само приятели" мъже има.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3d0065bf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като за начало да не беше се бракувал:D Най- вероятно прави циркове за да ти се качи на главата. Това със събирането на багажите е класика в жанра, просто блъфира. Как ще се развият нещата: клекнеш ли сега жална ти майка в бъдеще. Тя ще те трансформира в чехльо, ще те мачка и унижава още повече. Естествено ще ти загуби уважението, и след някоя година ще пишеш тук за баджанака.
След като човешки не може да се разберете, аз бих ти предложил следното:
- Заформя се скандал от нейна страна, просто излез на кафе.
- Врясъци по телефона, просто затваряш.
- Чупене на стойки, тотален ignore.
- Събира багажа, ами всичко хубаво.
Влезнеш ли в отбранителен режим, за да се обясняваш за несъществуващи неща, ще те правят на маймуна всеки ден.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bb67f1f2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки съди за другия по него си ;)

Та в този ред на мисли ако смята, че всяка колежка с която си кажеш "здрасти" ти е любовница.... ми явно при нея е така.

Кажи и го някой път ;)

Иначе съвет трудно може да се даде. Свикнала е да те мачка - сега с мними изневери, после с децата, после, че не си добър съпруг.... абе иска ли някоя жена да те мачка ще те мачка... или поне докато не и покажеш вратата.

Пък това, че си я обичал... ами това е защото не си я сравнил с някоя неревнива. Хвани си нервенива любовница и ще видиш как любовта към жена ти веднага ще се изпари яко дим. Ако пък е и секси - уйде коньо.

Успех!

п. п. Знам, че нищо няма да направиш. Ти ако си искал да си го направил ;))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 251dd19a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Автор:
Няма как да я оставя с лека ръка, тъй като сме заедно от близо 20 години.В началото често нямах и един лев в джоба, и нерядко не ни стигаха пари дори за храна, а се обичахме страшно много - не можехме един без друг дори за ден.С една дума - не е с мен заради пари или изгоди.Рано се отделихме от роднини и приятели, тъй като се преместихме в друг град.Все още се обичаме и сексът е страхотен, въпреки дългия семеен живот и децата.Тя е доста секси и има перфектно тяло за годините си, и съответно е харесвана от доста мъже.Лошото е ,че си мисли същото за мен - че всяка ме харесва, а това не е вярно(само всяка четвърта-пета:))Да, най-лесно е да се разделим, но на тези години вече няма за кога да търся друга, а особено като гледам и нашите набори просто изпадам в депресия.Явно трябва да си я търпя.Ще пробвам препоръките на №2 и №6

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 626823c08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ходете заедно по партита.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 71f076291a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя ти изневерява, и си мисли че ти също го правиш, затова е цялата работа, един вид се чувства , че контролира всичко.
Седни и говори с нея като мъж, кажи и че знаеш всичко, да ти признае вс, ще останеш много изненадан.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d27bfb51fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Да, номер 10 е прав. Гузен негонен бяга. Не е лошо да я понаблюдаваш, да видиш вайбъра, компютъра, може би дори да я проследиш ти или някой приятел. Току-виж откриеш интересни неща. А какво да правиш? Няма среден вариант. Или седиш и търпиш или чао. Всяко нещо си има край и миналото няма ама абсолютно никакво значение. Да, ще останеш сам, това е рискът. Обаче който го е страх, не ходи в гората при мечките. Ние не можем да направим жена ти блага, кротка и неревнива.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fecb47b3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скръцни и със зъби на тая лицемерка жена ти и ще видиш как ще омекне. Как я търпиш направо незнам.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b9baebb8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автор:
Ходим заедно на партити и там е мила с колежките ми!
По едно време реших, че може да ми изневерява и почти цяла година бях на четири очи, но не открих нищо! Принципно бях доста харесван мъж, а тя мисли, че заради един недостатък няма кой друг мъж да я хареса и така се е вкопчила в мен, че чак ме задушава. А мъжете изобщо не обръщат внимание на този и недостатък. А сексът ни е добре- поне 3-4 пъти седмично с всичко за което се сетим - вагинален, анален, орален, гълтане, фистинг и др. А кажете ми как да се разделим- гледаме си децата повече от добре, вземаме големи заплати - с една дума си живеем живота, но тази пуста ревност!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3d0065bf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 6 съм. "Принципно бях доста харесван мъж", щом няма любовник, т. е страхува се да не те изпусне. Дръж се на ниво, без скандали и разправии. Отстоявай си позицията, и всичко ще е точно. ЕГН-то напредва, и това не е в нейна полза. Ти ако имаш пари: пресни кифли и селски пръчки бол. За нея дръжки. Затова те пази толкова старателно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a1ea41e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако намерите добър семеен терапевт и имате пари, пробвайте с терапия - отделно за нея и заедно като семейна двойка. Щом има комплекс, който й създава толкова притеснения, няма ли да е по-добре за нея и за вас двамата като двойка тя да поработи върху проблема с помощта на психолог и съпруга си, разбира се.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f50db81a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Всичко ще се успокои. Не си разваляй семейството за глупости. Сигурно половината й приятелки са се развели вече и се страхува. Щом всичко друго ви е наред не се занимавай, поласкай се, не се дразни. Покажи й, че я обичаш и че друга не те интересува, това ще е по-ползотворно от това да отвръщаш на скандала със скандал.
Живота, който имаш не заслужава следене, номера и циркове. Уважавай това, което имаш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 251dd19a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Автор:
Нещата вече започнаха да излизат от контрол и мисля да говоря с нея, и ако няма промяна да се изнеса временно от вкъщи. От доста време има паролите на пощата, месинджър и фейсбук. Наскоро засякох, че ми проверява пощата и трие имейли - тези, които са спам и даже не ги и поглеждам. Забелязах, че ми е махнала следванията на доста от познатите ми жени във фейса, дори и на един приятел, за да не виждам какво споделят!!! Засякох, че ми трие покани от жени/аз виждам известието/ - разни, които така или иначе не бих приел, тъй като не приемам покани от непознати хора, а в същото време видях, че тя е приела няколко покани от непознати мъже. После се кълне, че не била трила нищо - явно те си ги махали! Следи какво харесвам и ако реши, че има нещо ми маха лайковете. След тези и действия почти ме отказа да ползвам фейсбук. Чете ми съобщенията в месинджър и видях, че ми е изтрила няколко чата с колежки в които ми честитят разни празници. Следи кога съм онлайн и ме е питала защо съм онлайн - с коя съм си пишел. Как да е, правя се, че не виждам само мир да има, но наскоро чашата преля - блокирала е във Вайбър няколко колежки, а за капак е блокирала и телефоните им в моя!!!! Колежки с които се държа най-нормално и нито е имало флиртове, нито нищо - явно си мисли, че ме свалят!!!! И за капак едната ме изложи без да иска пред всички колеги, тъй като ми беше сърдита, че ми пиши нещо по работа, а аз не съм и отговарял - какъв бил проблемът. Останах като гръмнат и всъщност от там разбрах за тези блокирания. Вече ме е страх, че може да започне да пише от мое име и нарочно да ме скара с всяка позната, която сметне за някаква заплаха или пък да пише на мъжете им. Направо не мога да повярвам. Още преди да разбера за това съм казвал, че ако ми няма доверие и не е щастлива с мен по-добре да се разделим при което отговорът е - знаеш къде е вратата. Другото което ми казва е, че тя вероятно щяла да си намери друг, по-добър от мен, тъй като моето отношение към нея не било добро!!! Дали семеен психолог може да помогне, че вече не се издържа и след като и кажа е много вероятно да се изнеса, ако не е склонна на нормален разговор.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ed0ba4cf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен мадамата развива психически проблем... ти си я допуснат наистина твърде много в личното си пространство - пощи, месинджъри. Това дава чувство за собственост на този отсреща. И доколкото виждам, явно връзката ви е ценна предимно за теб, след като тя ти вика да хващаш пътя... Съветвам те да си заградиш територия, където тя няма достъп - нова поща, месинджъри и прочие, и да минеш в необяснителен режим - излизам на парти, точка. Докато те няма, да не вдигаш телефона и т. н. Това нейното си е обсесия, не знам дали бих си причинил несигурността на другия да ми трови живота толкова години. със сигурност има причина в миналото за поведението и...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b5c3420378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Жената има нужда от професионална помощ - това е извън рамките на нормалното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c635d44bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Като те е страх да останеш сам, ще станеш луд като нея.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aab0773103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Към Автора
А дали не криеш нещо от нея .. ? Мисля , че не ни казваш всичко тук .. една жена за да те следи толкова значи има причина
Даяна 25 год.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker