Момиче вълк единак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момиче вълк единак
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1560 пъти
Еми аз съм момиче на 16 години от голям град. От заглавието виждате донякъде за какво ще пиша в тази тема и просто искам да споделя как се чувствам и да попитам всички обвързани в този сайт нещо. Попринцип не мога да представя себе си във връзка, смисъл не мога да си представя как ще мога да се доверя на някой и той примерно след време да започне да се държи по-студено отколкото в началото. Не мога да си представя да си дам сърцето на някое момче, просто не мога. Попринцип си имам обожатели, но просто никой не може да ме спечели по някакъв начин, еднотипни са ми, а отказвам да се занимавам с някой към който не изпитвам нищо. Малко да се опиша : красива (всеки ден го чувам, даже и непознати ме спират за запознанство), общителна, винаги може да ми се има доверие, доста честен и директен човек съм (просто държа да си изкажа мнението за каквото и да е, защото иначе се чувствам зле), всеки който се държи добре с мен, отстреща получава същото държание. Макар че имах 1 период, в който се държах с момчетата като гъз. Нещо вътрешно ме караше да се държа така, но тогава не го осъзнавах. Поне спрях и сега ми е по-добре. Как може да се доверите на партньора си и да му се отдавате? Как усещате, че той е вашия човек? То па и наборките ми и горните набори и долните държат да имат гадже, за което просто не ги разбирам. Да бъдат с момче, което са срещнали скоро и да се обвържат с него, просто за да бъдат “готини” и имат връзка, не ги разбирам или пък може донякъде да схващам и това да е от ниско самочувствие. Ох не знам защо пиша тази тема, просто искам да си излея душата. Защо хората в днешно време не са си самодостатъчни. Толкова ли ниско мислят, че чрез връзка, ще бъдат “по-актуални” “по-харесвани” “по-модерни”. Аз примерно съм си самодостатъчна и се научих с времето да се оправям в живота, но това с момчетата ми е някъв проблем. Имам сериозен проблем с доверието ми спрямо момчетата в любовен план. Не мога да се обвържа, все съм несигурна в тях. Често ми се случва да виждам няква двойка гушнати или хванати за ръце и в същото време като се разминавам с тях момчето да ме заглежда, от което ми е ставало отвратително за момичето. Просто не знам. Често също така ми се случва да засека двойка, докато се целуват например или която е видима щастлива, външно пред всички съм някакво “ил бе и тези ще се разделят”, но вътрешно съм от рода на “сладури, интересно кога ще си намеря и аз някой”. Но просто установявам, че с този мой негативизъм и доверие спрямо момчетата, не мога да почна връзка. Също така и никой не ми грабва окото. Последното момче, което ми гражна окото, с времето разбрах от обкръжението му, че е женкар и се отказах от него (поне в любовен план). Останахме си приятели, защото беше добра компания. От сега да си напиша, не съм от типа момичета, които обичат да се натискат/бутат на момчета. Никога не съм и имала гадже, защото не желая да си играя с чувствата на другите, защото знам колко е отвратително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 503c0ae7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Самодостатъчна" - рязко се среща тази дума, но има такава тема. Ако си наистина хубава и "самодостатъчна" (това дали е добре? Не ми е ясна думата), всеки свободен и не, ще ти се предлага. И как не можеш да избереш?

"Останахме си приятели, защото беше добра компания. "

Преди да останете приятели докъде стигнахте? Наивността за приятелство между мъж и жена не доказва, че си на 16, има жени и на 40 и го вярват (по-скоро го ползват за извинение, ако бъдат хванати на тясно).

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d09aee0690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз като теб съм вълк-единак или по-точно, вълчица. Във всички сфери съм така. Имам малко приятели не защото съм необщителна, а защото малко хора ми се струват интересни (имам малко нестандартни интереси). Същото е и с мъжете, не смятам за задължително да съм обвързана за да намеря щастието. Доста съм недоверчива спрямо всички, мъже, жени... Единствено имам пълно доверие на приятелите ми и близките.
Повярвай че един ден, най-неочаквано, ще се появи някой който ще накара да трепне нещо в теб. И ще се влюбиш. Най-малкото ще ти хареса. А хареса ли ти някой, щеш не щеш му се доверяваш, просто сърцето така те води. Съветът ми е да не очакваш особено много от хората за да не останеш разочарована. Ще те лъжат и ще те мамят. Ще те нараняват. Но не може да се отнасяш с недоверие към абсолютно всеки. Има хора които си заслужават. Когато човек е влюбен, сърцето а не ума ръководят действията му (за добро или лошо). Един ден ще се влюбиш. Може доро утре, другата седмица... Животът е непредвидим. А дотогава няма какво да излизаш с момчета които не ти харесват, тъпо е. Ще си губиш времето и ти и момчето. Не е нужно да имаш гадже за да си готина. Готин е човек който е интелигентен, с чувство за хумор, с интереси, общителен, със собствено мнение... А дали е сам или с гадже няма значение.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cc45f73e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да си си самодостатъчна е едно много добро качество. По този начин, когато решаваш дали да имаш връзка с някое момче, няма да пренебрегваш качества от личния му характер, само за да не останеш сама. Аз също съм по този начин. Не изпитвам някаква голяма нужда да съм във връзка в момента. Щастлив съм си и без гадже. Разбира се, един ден искам да намеря жена, която да обичам, и тя мен да обича, все пак няма как сам да си създам семейство.

"Как може да се доверите на партньора си и да му се отдавате? Как усещате, че той е вашия човек? "

- Аз лично разбирам, дали мога да се доверя на партньора си, още преди да започна връзка с нея. Това става чрез ходене на срещи и опознаване на човека. Няма как да разбереш дали можеш да имаш доверие на даден човек чрез външния му вид или коя зодия е например.

Ти най-вероятно си разбрала вече, че красотата ти има голям ефект над мъжете. Заради тази красота ще привличаш много мъже, които се интересуват само от нея, които ще пренебрегнат личните ти качества, които ще бъдат "заслепени" от нея. Ще искат да те използват като "трофей", който да показват на приятелите си, за да завиждат.
Другите мъже, които няма да бъдат заслепени, ще се страхуват от теб. Ще смятат, че не могат да ти имат доверие, защото ако някой друг по-голям красавец, или по-заможен от тях се появи, ти ще прекратиш връзката или ще започнеш да изневеряваш. Разбира се, има и мъже, които няма да бъдат едни от тези два типа.
От теб зависи дали ще успееш да намериш такъв човек.

М18

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a4ac019fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вълк единак значи... Мога ли да попитам в чий дом живееш и кой ти плаща сметките? Особено момичета като влезете в някакви роли, личи си че нямате баща който да ви върне в реалността... На 16 вече всичко разбрала за връзките, всичко за живота. Изобщо важното е да имате "обожатели", да сте "търсени", и самочувствието е до небето...

Живеем във време в което хората са свободни да правят какво решат. Най-големият им проблем са те самите. В какъвто филм се вкараш, такъв ще го живееш. Права си, това прави взаимоотношенията изключително трудни, защото не знаеш другия какви игри разиграва. И ти ги разиграваш, така че и ти си съмнителна от гледна точка на другите.

"Как може да се доверите на партньора си и да му се отдавате? Как усещате, че той е вашия човек? "

Иронията е, че това са безсмислени въпроси. Тръгнеш ли да ги задаваш, значи по-добре да не го правиш. Човек се доверява и изпитва симпатии към другите, просто защото такава му е природата. За съжаление в природата ни са още много други неща като егоизъм, така че е винаги борба между това което ни сближава и това което ни разделя. Живеем за съжаление в общество което силно се е наклонило към второто. Няма лошо да си "вълк единак", но завърши първо образованието си, намери си работа, не се оставяй някой да те оплете в мрежите си, уреди си живота... и това не става толкова лесно колкото си представяш...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6df41a443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката много добре е написала какво има превид с това Вълк единак. Тя е само на 16 години, подрастаща, и е нормално да живее с родителите си и те да ѝ плащат сметките. Но това не ѝ пречи да е самодостатъчна. Самодостатъчността е състояние на духа - това е различно от самостоятелност. Човек може да получава пари от друг човек, и да е самодостатъчен, или както е казала авторката вълк единак.
Може и обратното - човек да е самостоятелен, но да Не е самодостатъчен и да не е вълк единак.
номер4 сякаш е проектирал някакви лични изживявания върху темата на авторката, особено в началото и в края на коментара си, което е много долно, защото авторката с нищо не му е виновна, а и е подрастваща.
Обзалагам се, че ако авторката беше момче, със сигурност нямаше да ѝ напише ' уреди си живота... и това не става толкова лесно колкото си представяш... ', а точно обратното - някакви позитивни и надъхващи неща, че животът тепърва започва и има време за всичко, всичко ще се нареди и. т. н.
Иначе евала на коментар3 - момчето, за разлика от 4ти, е подходило точно както си трябва - позитивно, с разбиране и подкрепящо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker