Натрапчиви мисли за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Натрапчиви мисли за друг
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1226 пъти
Здлавейте! Аз съм момиче на 19 години. От три години имам сериозен приятел на 26 и не съм поглеждала друг мъж. Приятеля ми ме ревнуваше страшно много без да му давам повод и не малко пъти ми е правил сцени на ревност, затова дори не съм си писала с друго момче откакто съм с него. Но напоследък той се държи доста грубо с мен, викаше ми и не ми обръщаше внимание. Когато му казах че ми е омръзнало от това негово поведение, той каза ами като не ти харесвам намери си друг. Същата вечер заспах със сълзи. И може би от яд и от това че бях наранена, приех едно момче в приятели и то ми писа веднага. Писахме си общи неща и той ме покани да излезем. Аз му казах, че може да излезем някой път. Оттогава той ми писа още два пъти в рамките на няколко дни отккто си писахме и ме повика да излезем вечер. Аз му обясних, че не е удобно вечер защото си имам приятел и че е възможно само през деня на кафе. Той каза добре. Проблема е че ке страхувам да не разбере приятеля ми и се чувствам виновна, че посягам към друго момче. Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: fbe42ed340
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е лесно да си с ревнив мъж, но държанието на партньора никога не е оправдание за нашето собствено. Ако си сигурна, че не обичаш приятеля си, раздели се с него. Но в никакъв случай през това време не контактувай с другия, защото ще се объркаш и изборът ти ще се базира на моментно привличане. Едва когато решиш да се разделиш с настоящата половинка и реално го направиш, започни отново да си пишеш с другия ако все още ти е тръпка и виж какво ще стане.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2b6a4de7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти мацка си, задкулисия

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0b4f95c851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Махай го тоя Отело и си дай шанс да срещнеш някой нормален, успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3813c5a94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментарите, въпреки че не ми помогнахте много. Номер две пожелавам ти наистина да попаднеш на кофти мацка както казваш, но аз не съм тякава. Силно се съмнявам досега да си бил с момиче, което да не е писяло дори с друг.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 01e5714b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 съм. Авторке, твоят коментар под номер 4 ни показва ясно, че искаш коментар, който да ти казвай : “давай, слушай сърцето си, върти любов с другия зад гърба на гаджето”. Щом е така, давай: каквото сама си направиш, никой не може да ти го направи. Жена, залитаща между двама или повече мъже, губи емоционалната си стабилност. Ако не ми вярваш, пробвай и ще се убедиш в природните закони.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 16d5750016
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката до номер 1. Последното което искам е да залитам между двама и да ги "въртя". Просто писането в сайта ма помага понякога и независимо от коментарите изливайки мислите си писмено започвам да се чувствам по-стабилно. Не искам коментар давай бъди с двама. Досега никога не съм посягала към друг, въпреки че съм малка на години и много хора казват, че това е рядко срещано явление. Винаги съм се стараела да избягвам мъжката аудитория, за да не се караме с приятеля ми. Просто в момент на обида и огорчение сгреших. Но нито съм започнала тайна връзка, нито съм писала за любов или секс с това момче. Благодаря на всички, които изказаха мнение и отделиха време на моята история.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5ae22a3e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом другия те влече първо се раздели с гаджето си и тогава завързвай връзка с друг. Имах същия проблем. С гаджето ми бяхме заедно 4 години. Започнахме да правим секс веднъж на 2 седмици, викаше ми, държеше се грубо, не ми обръщаше внимание. Не бях му изневерявала. Даже и не бях си го помисляла. Но един хубав ден друг ме спечели и ме загуби. Изневерих му и за миг не съм съжалявала. Вече една година съм с човека с който му изневерих. Нито веднъж не ме е карал да се чувствам зле както бившия ми. Но от морална и от религиозна гледна точка ми беше тъпо после че съм му изневерила. Щом започне веднъж да се държи гадно няма връщане, колкото и да казва, че ще се промени (защото все ми обещаваше, че ще бъде както преди мил, нежен и т. н. ) Оставяй го. След време ще разбереш че си по-добре без него. За какво да страдаш като ще има някой друг, който да те прави щастлива.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 920f45d8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Авторката до номер 8. Напоследък все по-често се улавям да мисля за другото момче. А и ето какво се случи. Той ми пишеше всеки ден да се видим, аз му обясних че си имам приятел да го има напредвид но той настояваше просто да пием кафе. Накрая склоних и се видяхме. Разходихме се в един парк, той искаше да ме вземе с кола, но аз не исках и направо там се чакахме. Говорихме си само общи неща, за работа, за приятели и общи интереси. Той спомена, че си търки сериозна приятелка уж и отскоро е излизал освен с мен с още 2 момичета, но нито една от тях не изглеждала сериозна. По итах го защо настояваше да се видим а той каза, че съм му харесала визуално и е решил да ми прати покана и да ми пише. Спазвахме дистанция само се здрависахме. Оказа се доста симпатичен с красиви сини очи, които понякога са ми пред очите. Той настоя да ме остави с колата до нас, здрависахме се и каза пиши пак някой път и това беше. След два дни пак писахме и се оказа, че той е от селото преди моето и е син на един приятел на баща ми. След като разбрахме този факт повече не писа, а преди това искаше да се видим пак на другия ден. Бях се замислила да се разделя с приятеля ми заради него, но сега не знам какво да мисля. Той не писа да се видим пак, а аз се улавям че мисля за него. Искаше ми се да е сериозен и да ми каже какво иска от мен, а сега съм в пълно неведение. Може би се прави на играч и излиза тук и там и не знае какво иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker