Нямам никакви приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нямам никакви приятели
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1091 пъти
Здравейте, момиче съм на 26 години. Никога не съм пушила цигари, не съм пила алкохол. Не харесвам дискотеките. Не разбирам другите момичета и ме дразнят. Нито уча, нито работя. Питам се дали има други като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: dbc60885f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, викат им хикикомори в Япония :). И аз отговарям на повечето показатели... В крайна сметка животът се върти около парите, така че трябва да си решиш поне проблемът с работата, освен ако не разчиташ на солидно наследство...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 57b29158b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Навярно има много, за съжаление. А сега би ли ни казала какво харесваш? Или поне кое не те дразни? Чуждият живот не бива да те интересува, погледни какво правиш със своя! Не си момиче, жена си, но акълът ти не отговаря на възрастта. Мислиш, че като си въздържателка, си върхът и не е нужно да учиш, работиш и да си част от обществото, само да съдиш може... жал ми е за теб

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 45b5751779
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А как се издържаш на тези години?
Какво правиш по-цял ден? Поне някакви хобита, занимания нямаш ли?
То и аз не съм много по различен от теб, ама все пак ходя на работа защото няма как. Не може да си постоянно между 4 стени у вас и да се жалваш от всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ba997faffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, авторке! И аз съм като теб, но ще работя след като си взема дипломата за Второто висше! Това ще бъде след март месец! Уча инженерни науки! А иначе ходя на концерти с вход свободен, на открито през лятото, има и церемонии, шествия! Всичко това го снимам с камерата си! Но на първо място си остава телевизията! По нея пускат много интересни и забавни предавания и концерти, особено по празниците, които вече отминаха, по някои от ефирните и кабелни телевизии пуснаха предавания и филми, които записах! Имам вече и второ DVD с харддиск, така че мога да записвам едновременно от две различни телевизии! В крайна сметка това са ми хобитата, но възнамерявам да отида и в някой пенсионерски клуб или читалище-от Варна съм, на 35 г. Обожавам пенсионерите, при тях няма дрога, нито боища, нито незаконни сделки! А това, че не ходиш в онези "лисичарници" е добре, аз също не ходя! Не, аз не съм аутсайдер-когато има някакво културно събитие, вземам си камерата и отивам 20 минути по-рано! Обичам фолклора, старите градски песни, класиката, детските песни! Ходих и в радио "Варна", където задължително спазвам етикета-максимална вежливост към обслужващия персонал, певците, музикантите, публиката, спиране на телефона, както и неговото неизползване-това е уважение към радиото, което е вид институция! А ти откъде си, обичаш ли да ходиш на такива културни събития, да говориш с хората, особено изпълнителите, а може би и някой от публиката? Мен често ме питат дали не съм от телевизията! Това ми е хоби! А ти какви хобита имаш? Сподели!

Мъж на 35

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ce6b6646a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм на твоята възраст и също нямам приятели. В момента си търся работа, за да събера пари да завърша образованието си, остана ми година. Бих те посъветвала да потърсиш работа. Стоенето вкъщи просто убива.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9fdb480992
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 22г. и работя, защото мечтая и искам да постигна мечтите си. Спортувам редовно на открито и закрито. Понякога ходя на концерти на групи, които харесвам. Не се събирам с хора или го правя рядко, защото не намирам подходящи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 91f8aa0ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На това твоето му се вика мързел миличка , имам колежка от университета почти същата работа като теб с тая разлика ,че поне има някакви социални контакти .Половин година откак сме се дипломирали стои ей така вкъщи и само и дай да гледа Биг брадър и сериалчета .Не знам вашите как още те търпят да лежиш на гърба им като паразит на тяхно място щях да ти събера парцаките и да те изгоня да се оправяш на квартира в други държави родителите го правят още щом децата навършат пълнолетие и така те стават самостоятелни.Аз призавам също нямам кой знае какви контакти ,но поне ходя на работа и се разнообразявам покрай колегите . Вземи се в ръце и поне почни работа не може на 26 г.да бездействаш !ж.25

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 46c22aa85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж, няма никакъв проблем, че не пиеш и не пушиш, че не ходиш по дискотеки, защото това е личен избор.
Също така и не си длъжна да имаш приятели, нито да харесваш когото и да било.

Но е много важно да намериш някакъв начин, разбира се достоен и легален, да си изкарваш парички, защото ако не си богата наследница, вашите няма да са вечни, което знам, че звучи гадно, а и ти сигурно си наясно де. Все пак замисли се в тази посока за парите, даже си постави за цел да започнеш да печелиш, помисли си какво можеш. Пробвай някаква самостоятелна дейност, или пък потърси работно място, на което цял ден ще трябва да стоиш изолирана и сама или поне през повечето време от деня - разбирам, че не няма да ти е гадно сред хора.
Пиша ти всичко това не с цел да се заяждам или да ти се подигравам, надявам се, че разбра това. Гарантирам ти и ти обещавам, че започнеш ли да си изкарваш парички и самочувствието ти ще се вдигне.

Аз съм жена, но също трудно се разбирам с повечето жени, ако понеча да покажа истинското си Аз пред тях. В такъв случай не ме харесват (одобряват) нито тези, които ходят по дискотеки, нито пък тези като теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker