Любовникът ми не ме пуска да си тръгна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовникът ми не ме пуска да си тръгна
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2757 пъти
Той е семеен - обича жена си и няма да я напусне, но аз и не искам това - устройва ме да имаме неангажиращи отношения само за секс. Аз не живея със съпруга си и от 3 години имам връзка само с него. Не се чувствам обичана от него и проблемът за мен е точно този - влагам много повече чувства от него и това е причината да искам да прекратя отношенията ни, но когато направя опит за това - било с разговор, било с отдръпване, той се вкопчва в мен, става друг човек - точно този от който имам нужда и някак не ме пуска. Това се случва вече десетки пъти в рамките на година и аз хем изпитвам нужда да го изхвърля от живота си, хем той не ми дава да го направя. Какво е това? Едва ли човек само заради единия секс ще реагира така, като се има предвид, че има доста силно его и че е привлекателен мъж и няма да остане без женско присъствие ако мен ме няма. Единствените моменти, когато усещам чувства и привързаност от него са по време на секс - усещам една невероятна интимност и едно усещане сякаш прави любов с мен, а не просто секс.
Какво е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5adeb696ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Какво искаш да чуеш мила? Може би, че е влюбен в теб? Ситуацията ти е сложна, сложно нещо са мъжете, от всякъде чуваме, че жените не знаем какво искаме а всъщност мъжете в много случай излизат по несигурни в чувствата и действия си.
Много обичат съпругите си не могат да живеят без тях, не си помислят за развод, но в същото време остават времето си, вниманието си извън дома при другата, чуждата и грешната. Идват грабват вниманието ни, успокояват ни с думите "спокойно нищо няма да се обърка, ще бъде само секс и това е", дават ни вниманието и отношението, което търсим. Жените сме наивни и позволяваме да ни объркат като не казват нищо ясно и съществено.
Аз бях в същата ситуация само, че за период от няколко месеца. Аз също не живеех вече с мъжа ми бяхме разделени от месеци, стар мой познат започна да ми пише и да ме убеждава, че изневярата е нещо нормално. Женен е с деца и има солиден опит в изневерите, отне му доста време да ме убеди да се срещнем. През цялото време си говорихме точно и ясно без недомлъвки. Съгласих се с ясната нагласа, че ще е за една вечер и после кой от къде е, е да ама не стана така, той продължи да ме търси, срещнахме се 5-6 пъти. Замина на работа в чужбина с семейство си, но това не се оказа пречка за отношенията ни не спираше да ми пише и звъни. Аз като теб започнах да се питам какво става, нали има опит с тези неща. Не съм си и пимисляла, че изостави жена си, но сам ми е казвал, че му давам спокойствие и топлина. Бях много объркана, реших да се отдалеча от любовника си и да спася връзката с мъжа ми. За щастие с много усилия успях да съживя брака си, сега сме заедно с мъжа ми и сме по щастливи от всякога. С бившия любовник си пишем от време на време, наскоро имаше здравословни проблем, претърпя инфаркт, бил е в клинична смърт, но за щастие се е спасил. Реших, че след всички проблеми, който му се стовариха на главата няма да си спомни за мен, но не пак ми писа. Какво да мисля и аз?
Съвет не мога да ти дам, нито мога да те съдя. Само мога да ти пожелая скоро да намериш отговора, който търсиш. Тук в сайта определено не е правилното място, ще те нападнат и наругаят и повече ще се объркаш. Най добре говори с любовника ти и разбери сама за себе си, какво чувства и какво иска той.
Късмет!!!
Ж32

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 615e0eba15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Устройва го. Освен това се амбицира, когато кажеш, че историята приключва. Казала си го сама - "има доста силно его".

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 111bc09eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Семеен с две деца или три,А ти си девета дупка на кавала. Сама си помисли какво е това и как ще процедираш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 85a1b1400d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Именно, защото има огромно его, затова ТОЙ ще те зареже когато поиска, но ТИ да го зарежеш, за него е немислимо. Разкарай го. Аз съм чувствала също, че не бива да общувам с даден мъж, но все нещо в неговото поведение ме е спирало, да си тръгна и накрая съм разбирала, че просто удължавам неизбежното, което по-добре е за теб, да настъпи когато ти си готова... Егоистично е, знам, но освен ти самата, никой друг не мисли за чувствата ти.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: be4d6eb5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Поредната жертва! Живееш смешен живот. Един човек, когато обича друг човек има очи само за него и живее с него, а не му обяснява врели - некипели и го оставя да бъде втора цигулка. Този мъж те манипулира, за да си разтваряш крачетата. Друго не го вълнува, а ти си вярвай в каквото искаш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c8c2892bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За секса е. Ще играе театри и занапред. Защо ? Просто му идваш ефтинко ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 03e6d60a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нищо не е,бъди спокойна

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3ce1133598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ти сама си го написала: егото му не позволява да признае, че някоя ще го зареже. Не те обича, просто го устройват сегашните ви отношения.
А какво значи "не те пуска"? Не те е вързал с белезници? Ако си решила, ставаш и си отиваш от връзката ви, ако не - стоиш, просто е.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5e28cb1f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бягай! Ако искаш постоянно да си втора цигулка и да те използват остани. Искаш да развалиш семейство или да потърсиш твоето щастие? Рано или късно и този романс ще приключи. Въпросът е кога? Като станеш на 60? Има много начини да прекратиш. Важното е ти да пожелаеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f3e62dfc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Чувства по време на секс? Добре ли си, чуваш ли се? Който наистина има чувства ги доказва в ежедневието и в трудните моменти, не по време на секс. Слез на земята, прогледни. -....

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6929630238
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хем те устройва неангажиращ секс, хем ти е криво, че влагаш много повече чувства. Не те разбирам.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2f7da074f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Там е проблема че хубавия секс не е Любов, Женииии

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d4cbdce003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Този човек просто е с огромно его и не може да понесе да бъде зарязан. Повечето силно привлекателни хора и от двата пола са така, освен ако не говорим за индивид с много високо ниво на съзнателност, но те са твърде малко.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3856c67e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Искаш да чуеш от нас, че той те обича. Но това друг не може да ти го каже, а и какво значение има дали те обича, щом "обича жена си и няма да я напусне"? Нормално е за 3 години да не си му безразлична, да се привърже към теб и това, което му даваш, но привързаността и любовта са различни неща.
Според мен най-лошото за теб в тази връзка е, че така си въобразяваш, че си имаш някого, когато реално си сама. Дори да не я прекъснеш веднага, оглеждай се за друг.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: edf181ecba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   При мен е обратното, незнам какво ми прави този човек. От Варна съм, всяка сутрин ме взима от катедралата, и връща от работа, той е шофьора на фирмата. В началото ми подаряваше цветя. На 40г. съм, а той на 60г. и ме кара да се чувствам малка, а и годините не му личат. По нисък е от мен, но се целува страхотно. Даже се абстрахирам от всичко и тръгвам срещу тези които го настъпват. Просто запълва липсата на флирт който не получавам вече. Понеже живея извън Варна, и хващам автобус до града, като ме намокри по вайбър, ме кара директно в селото, отбиваме в някой горичка и го правим в служебния бус. Карам го да се чувства мъж, и да ме съветва по служебни въпроси. Вика ми бамбинка малинка. Ревнувам го много от втората му жена, и много го обичам, женска завист.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e6d02ef0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 13

Моля ти се, обясни ми защо тогава през живота си не съм имала любов, никаква..., но и така и не изживях никакъв хубав секс?!

Ако обичам, ще ми се получи и секса...
Знам го, защото в момента съм си харесала един мъж, от месеци го познавам (макар и бегло), но му имам такъв жесток мерак, че падне ли ми, ще му стопя лагерите направо:))
Като се размечтая за него и мастурбирам, свършвам с невероятен скуирт, а това никога не ми се е случвало с мъж...
При мен тръпката ще доведе и хубавия секс...
Хубав секс без чувства при мен няма...
Ж44

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6121188d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "обича жена си и няма да я напусне, но аз и не искам това - устройва ме да имаме неангажиращи отношения само за секс"

Това те сумира като човек: тинята на обществото.
Искаш любовни отношения. Правиш го със семеен човек. Не ти пука за съпругата му. Не намираш нищо нередно в действията си, не те грее за потенциалното страдание на тази жена.

Защо ли имаш правото да дишаш кислорода, предназначен за истинските хора?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 24e5154713
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Типично по женски - винаги някой друг ви прави нещо, вие никога не сте инициаторът на нищо... "Не те пускал" - вземи го прочети десетина пъти това, после го напиши по правилният начин, та дано си разбереш проблема. Иначе на нас ни стана ясно само, че добре те е*е, и заради това стоиш, но искаш нещо повече. Ми явно сте я играли тая игра достатъчно дълго да разбереш, че няма да ти го даде. Или се радвай на е*ането, или го отрежи.

Също като не живееш със съпругът си, защо не вземеш да се разведеш официално и не си намериш нормален човек и не създадеш нормална връзка? Според мен проблемите са ти достатъчно сериозни да вземеш да посетиш един психолог най-добре...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1f090d05ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Това се нарича манипулация. Не е любов, ако на това се надяваш. Мислиш се за по специална от останалите и дори от жена му, но не си. Живееш измислен живот, живота на втора цигулка. Ако те обичаше както тайно се надяваш щеше отдавна да се е развел. Виждала съм го. Един познат вечно с любовници се мъкнеше. И той богат и хубав с жена и деца. Заради никоя не се разведе. В крайна сметка се влюби в последната си любовница и за 2-3 месеця се разведе.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f639e0e18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Какво значи не те пуска, с вериги ли те оковава? ! Айде моля ти се. На теб не ти се иска да те пусне, защото си жалка душица, която я е страх да не остане сама и на сухо. Ще свърши света, разбирате ли. Ами нека те тъпче този тогава, а ти се надявай да те заобича. На кукуво лято ще стане, да знаеш. Значи две и две правят четири, но на теб ти се привиждат пет, ето това ти е ситуацията. А после - кой ми с. а в гащите? Ти, мила, ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker