Как да ме харесват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да ме харесват?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1133 пъти
Здравейте, преди бях супер срамежлива и смотана. Сега също съм, но и започвам да се отпускам. Имам няколко неща които не мога да оправя.
1во: Излязох на среща с едно момче, което ми пишеше и от тогава не ми е писал (като се видяхме си говорихме общи работи - не сме се целували, натискали или нещо подобно). Друго момче ме хареса в обща компания, пише ми но ми отговаря след суууупер много време - а той ми писа и отговарям на неща, които той ме пита. Не, че ги харесвам, просто искам да сме приятели, но и не искам хората да бягат от мен. Въпросът ми е защо отблъсквам момчетата? Как да си намеря приятел без да го отблъсна? Какво мога да направя, че да се запозная с някое момче?
2ро. : Искам да поддържам инстаграм и фб. Качвам много рядко снимки и имам малко приятели и съответно лайкове. За да имам много приятели трябва ли да пращам покана на хора които не познавам и да качвам по често снимки. Как да ги поддържам?
Знам, че звуча суетно и кухо, но аз бях момиче забило над учебниците, супер наивна съм, доверчива и не съм интригантка. Искам да израстна да стана по готина ( така да се каже), да се запознавам с нови хора, да създавам нови приятелства, да си намеря гадже и да бъда обичана и да обичам.
Моля ви не ме съдете. Написах темата за съвети, а не ктитика.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: b195b4d22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно още си много наивна, че това е начинът някой да те хареса... Няма нищо лошо да четеш, даже напротив, но зависи и какво... За съжаление, учебниците и училището не са за да те учат как да живееш, а просто как да станеш добър и послушен работник. Работа на родителите е да те въведат в живота, но истински родители вече няма за съжаление и това силно си личи по темите/коментарите на малките тук. Едно дете моля ти се пита, дали куче може да се гледа на двора?!? Просто за каква житейска култура си говорим...

А относно съветите и критиките, това и по-възрастни не го разбират, затуй ще ти дам прост пример. Някои (даже доста) питат как да си навредят по-успешно. Ти какъв "съвет" би им дала? Ще им помогнеш да се увредят, или ще ги "критикуваш" защо го правят?

Надали "отблъскваш" момчетата, а ми звучиш на толкова крехка възраст, че момчетата още не са тръгнали да се интересуват от момичета... Гледай си училището и почети малко и за реалният живот. От желание да не "изпуснат" нещо, повечето насила го изпускат...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 26903d25d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще започна отзад-напред.
Няма лошо, че искаш да имаш профили в социалните мрежи, но не се обсебвай. Не приемай непознати, безсмислено е, наистина. Когато си направих фейсбук, приемах всички покани и самата аз изпращах такива, за да разглеждам, знам ли. Бях малка и си мислех, че е готино да имаш много приятели. След година премахнах всички хора, които не познавам и спрях да приемам покани от непознати. Докато бях по-затворена, буквално нямаше смисъл да имам фейсбук. В гимназията започнах да общувам повече, попаднах в добра среда и използвах мрежите, за да си пиша с приятели. И до днес е така. Приятелите ми харесват снимките, които качвам, макар че изобщо не качвам често. Но нямам проблеми с подозрителни хора, които ми пишат за секс. Членувам в няколко групи по интереси, само чета, защото повечето потребители ми се струват злобни и не искам да участвам в дискусиите. Като цяло е много натоварващо да бъдеш онлайн, ако го правиш просто за известност. Фейсбук и инстаграм не са местата, на които да търсиш контакти. Понякога мрежите помагат да намериш стари познати, помагат да се сближиш с новите, но не е самоцел за добиване на популярност и контакти. Наблегни на истинските отношения, тези очи в очи. После фейсбука ти ще се напълни с познати, те ще ти харесват снимките, ще се уговаряте да излизате и всичко ще се подреди.
Сега към първите ти въпроси. Не отблъскваш наистина момчетата. Звучиш ми като момиче, което не е много голямо. Може би си в пубертета или точно си излязла от него. На тези години много хора излизат на срещи просто така, без особена причина. Може всичко да е минало чудесно, но да решат, че не искат да продължават отношения. Не си мисли, че всяко младо момче влага особени мисли във всяка среща с момиче. Просто не си попаднала на човек, с когото наистина да си паснете добре и той да си каже, че на всяка цена иска да си в живота му. Грешката не е в теб. Изобщо няма грешки в това отношение. Ти трябва да си себе си, а не да се мъчиш да се напаснеш с други характери. Който трябва ще те забележи, ще иска да те опознае и няма да се притеснява, че той се интересува от коли, а ти не. Няма да се притеснява, че не носиш високи обувки, или обратното, че ги предпочиташ пред кецове. Не мисли толкова дълбоко над нещата. Гледай себе си. Носи дрехи, които ти харесват, говори за интересите си откровено, не се притеснявай от личността си. Няма смисъл да лъжеш или да прикриваш нещо, за да бъдеш харесана. Надали отблъскваш хората. Мисли за възпитанието си, показвай го. Мисли за морала си, не бягай от него. Дръж се максимално естествено. Ако някой не отговаря на съобщенията ти, остави го. Не преследвай всяка възможност. Такива неща не се случват насилствено. Как да се запознаеш с момче? Започни със здравей, примерно. Заговаряй хората, които са около теб- непознатите в компанията, не толкова близките в училище/работа/университет. Можеш да започнеш различни курсове по интереси и там да се заговаряш с останалите хора. Майтапът на страна, но мен са ме заговаряли и в автобуса. Аз съм заговаряла хора в магазина, защото примерно ми е трябвал съвет от някой по-опитен. В най-лошият случай, някой ще те помисли за луда. Това пък изобщо не е страшно, защото е непознат и след два дни няма да те помни.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b89acc9725
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма начин на момиче (предполагам си тийнейджърка) да не и се е отдавала дори малка възможност да бъде с мъж/момче! Дори да е много грозна и дебела.
Единствената причина част от жените да нямат все още връзка е че се мислят за някакви неземни принцеси, които ще се пуснат само на някой много красив и арогантен циничен и богат вместо това видиш ли, им предлагат само някакви тъпи добродушни убити от живота прошляци.
Една част от днешните жени, накрая се хващат с кварталния пияница, който "пие и бие", а други умират сами в апартамент пълен с котки хахахаха.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker