Ще ми пише ли или аз да му пиша първа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще ми пише ли или аз да му пиша първа?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 4943 пъти
Здравейте! :)
Аз съм момиче на 19г, първа година студентка. Много харесах едно момче (да го наричаме "Х. ") от лятната си работа, която презирах. Паднах си по него още в минутата, в която го видях. Беше толкова мил и продължи да бъде докато работех там. Постоянно ми помагаше, поздравявахме се отдалеч (в работата беше доста натоварено и нямаше време за много приказки), в началото идваше при мен да си говорим, но аз се преместих, защото се разсейвах и не можех да свърша нищо. Първа аз му поисках приятелство във фейсбук и я прие. След което ме последва в инстаграм (пръв) и ми хареса снимка отпреди 2 години, което значи, че ми е разглеждал профила. Наистина не харесвах работата си и нямах търпение да се махна, което се случи края на септември. Смятах, че след като напусна, ще спра да мисля за него, но уви - не стана. Затова около Коледа писах на един негов познат, който ми и близък, и от него разбрах, че Х. му е споделил още лятото, че ме смята за симпатична и подозира, че го харесвам. Освен това по това време някакво друго момиче му се е натискало. Плюс, че не е имал "сериозна връзка", защото вероятно не е попаднал на подходящото сериозно момиче и си пада леко "женкар". Аз никога не съм имала приятел, нямам опит и не знам какво да мисля. Писах му за рождения ден, който беше сравнително скоро, като му намекнах, че бих се радвала да се видим. Той ми отговори: "Може да се разберем някой път. ". Но това го разбирам, като "не". Мина повече от месец оттогава и по последна информация си има нова приятелка. Не искам да му пиша, защото ще изглеждам много нахална, настоятелна и се притеснявам, че ще ме помисли за "лека", каквато определено не съм, но от друга страна толкова много го харесвам. Имам чувството, че той е моето момче. Не виждам никой друг, а имам поне трима обожатели. Не мога да съм с друг докато мисля за него. Смятате ли, че може да ми пише или по-скоро не? Дали ме е харесвал? Да му пиша ли?
Моля ви за съвет! И не бъдете груби! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: cce90a04a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Не мога да съм с друг докато мисля за него. "

Запътила си се към "петия етаж" май ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5f0bbce822
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не му пиши, той, ако иска ще го направи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 56992dc2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Жена, 32
Харесвал те е, но явно е, от всичко което прочетох, че сега или си има приятелка, или дори и да няма - не му се занимава. Общуването във фейса е много по-лесно, имаме възможност да споделим нещо, кеото очи в очи е една идея по-трудно.... Завиждам ти, че той има фейс. Обекта на моя интерес няма, и ми е много трудно, защото всичко се случва на живо. Но хем ме сваля, казвйки ми предупредително "Не те свалям" хаха хем се закача, а не ме кани да излезем някъде. Истината е, че мъжете действат като имат силен интерес. Имал е, изгубил го е. Появил се е нов обект на желание вероятно. Направила си каквото си могла, директно си му казала че би излязла с него... той ти е отговорил така както ти би отговорила ти на един от тримата си ухажори :D Разбирам те много добре... и 10 да са - файда! Като нямаш интерес... Интересен ти е този, но си направила това което от теб зависи. Ще ти мине тръпката. Нова ще се появи. Забрави го!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e55b76f34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с мъже, които не са активни в отношенията ви. Мъжът, трябва да те търси в началото, да е настоятелен, да заяви ясно, че иска да те опознае със сериозни намерения. После, вниманието трябва да е споделено, но в началото - активният е мъжът! Не се занимавай с мъже, които от самото начало не тичат след теб! За да не страдаш, занимавай се само с мъже, които наистина те желаят и го заявяват.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7e1e959e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се занимавай, късно е вече. Концентрирай се в настоящето и реално заинтересуваните от теб кандидати.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 00b0f13ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо трябва само мъжа да е настоятелен? Какви са тия глупости.. Харесали са се - и двамата са се правили на луди.. минал е момента според мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker