Чувствам се ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се ужасно
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1263 пъти
Срещам се с един мъж от няколко месеца, а имам чувството, че ме крие и държи настрана от живота си. Знам подробности за него, семейството му, но не съм ги виждала досега. И приятелите му не познавам. Само слушам за тях и това е. Качил е наши снимки в профила си, и са ги харесали много хора. Така поне свързах някои имена с лица. Нито веднъж не сме били като двойка някъде с компания, ходи си сам. Само един път се случи да ме заведе на рожден ден на негов приятел, и останахме точно 10 минути. Израстнали заедно, много се имали, даже по едно време живяли заедно. Даже не можах да запомня кой как се казва, защото той настоя да си ходим. Бяха ни сипали за пиене, ядене имаше, и всички бяха учудени, че ставаме. Приятелят ми даже се смееше и приказваше с другите, беше му приятно. Но ме подканяше да ставаме, и ми стана кофти заради другите. И си тръгнахме.
Един път го попитах защо никога не съм го виждала да се забавлява, танцува, пие. Отговори ми, че досега е нямало възможност да ходим. Супер обидно ми стана. Защото той ходи сам, а мен не взима. И аз започнах сама да си ходя. Показвал ми е доста снимки от купони преди години, и толкова весел не съм го виждала никога. Все едно пази тази част от себе си от мен, аз нямам право да празнувам с него ли?
Не съм чак супер красавица, но не съм чак пък и отблъскваща. Винаги са ми казвали, че съм симпатично момиче. Не съм глупава, учила съм доста, ходя на танци. Имам прилични дрехи, поддържам се. И все пак си мисля, че го прави нарочно. Не искам винаги да сме заедно, а поне да се забавляваме заедно от време на време. Приятелките ми са с гаджетата си, аз все сама в компанията. Започнах да си мисля, че нещо на мен ми има, че никога не ме взима със себе си. А в предишните ми връзки не е било така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: deede5b025
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   явно на него нещо не му е наред

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fa66360d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Странно ми се струва цялото това нещо. Аз самата също много се обиждам, ако приятелят ми ме пренебрегва. Аз съм на мнение, че когато обичаш един човек, ти се показваш навсякъде с него и се гордееш с него. Поне аз съм така и някои от хората, с които съм била. Имало е обаче такива, които са ме крили и аз го усещам винаги. Един път беше, защото приятелите му не ме харесваха и той се срамуваше от мен. Почувствах се страшно обидена и в никакъв случай не го толерирах това. Друг път самото момче си беше женкар и не искаше останалите му "жертви" да разбират една за друга.

Знам такива случаи и от ревност - момчето обаче си излиза само с приятелката, не канят приятели, дори той самия не ходи с приятели, само с нея е. Има и вариант с чувство за собственост - не му пука за твоите интереси, дали ти е забавно, дали се чувстваш добре, зарязва те за приятели, а когато има време за теб измежду приятелите - тогава.

Във всички случаи смятам, че трябва един много сериозен разговор. Не мисля, че има нещо общо с това как изглеждаш или самата ти същност - струваш ми се интелигентен човек, самата ти казваш, че четеш, поддържаш се. А пък и каквато и да беше, пак казвам, един човек, който наистина те обича тези неща няма да ги забележи. До някаква степен ми се струва, че твоя човек няма самочувствие или е с детски акъл и се срамува, което е много лошо.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3213cbf8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Крие нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ba3b4269f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странно е не, че не ходите по събирания заедно, а че изобщо не познаваш хората, с които се събира.
Помоли го да те запознае с приятелите си, все пак ходите от няколко месеца и може да е решил, че няма да ти е интересно. Запознай го и ти с твоите. Такова видно разделение в животите е странно, не е нужно да сте вързани един за друг, но чак пък да не знаеш как изглеждат най-близките му. И с моя приятел понякога излизаме поотделно, но познаваме семействата си, колегите си и приятелите си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3be31ddc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката
Преди никога не ми се е случвало това, познавала съм семейства, братовчеди, приятели. Някои са ми били приятни, други не чак толкова, но все пак съм се чувствала част от живота на даден човек.
Обижда ме фактът, че на него не му прави впечатление това нещо. Нито съм от типажът жени, където ще флиртуват с приятелите на гаджето си, нито пък ще са груби с тях. Обиждам се от фактът, че предната си приятелка веднага е запознал , ходили са заедно по купони и така нататък. А мен не ме уважава до такава степен, че да ме покаже. Все едно някоя предишна е била нещо супер специално , и като външност , и като поведение. Просто ме боли от това.
Може да не съм от типажът момиче, с което е бил преди, или което би се вписало в неговия кръг, но си е доста гадно да се държат така с теб.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9cc5cfcf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато един мъж хареса една жена, той се стреми да се покаже от към най-добрата си страна. Може би твоят приятел се страхува да не се разочароваш от предишния му живот, или от някой негов приятел. Аз имам приятели от детинство, с които от време на време пием по една бира, но не водя жена си с нас, просто няма да се чувства добре. Другият вариант е, че има нещо в тебе, което неговите приятели няма да харесат. С теченваие на времето ще създадете общи приятелства, важното е вие да се харесвате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 25e8362106
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто го зарежи, няма смисъл. Като се съгласиш на пренебрежение и унижение веднъж, друго не чакай. Мъже много, ще намериш такъв, който да те уважава и цени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker