Не се възбуждам от стандартните неща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не се възбуждам от стандартните неща
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 3351 пъти
Здравейте!

Мъж на 26 години съм.

Правил съм секс със 5-6 жени.

Трудно ми е да се възбудя от мисълта за полови органи и гола жена не може да ме възбуди така, както някакви фетиши които имам.

Омеква ми пениса, и се налага постоянно да мисля за други неща дакато правя секс.

Не съм и гей, и мъже не ме възбуждат.

При мен е по-скоро миризмата на едно момиче, целувките ласките... но ако не е тясна и ми спада ерекцията бързо и това ми прецаква отношенията с някои жени.

Принципно и в началото на отношенията с някоя, ако видя че тя е ок да не правим секс и продължава да се държи по същия начин, ерекцията ми е по-добра от преди и всеки следващ път е по-добре.
Дали това не е на психическа основа?

Абсурд е да реализирам тези фетиши с която и да, защото са станни и необясними, но само при мисълта за тях съм еректирал на 100%.

Ужасно е да видиш как жена която харесваш и която те е харесвала, си тръгва защото не ти е станал пениса за пореден път.
Случи ми се веднъж.
Често и успявам да ги задоволявам и да свършват по няколко пъти (без да си помагам с ръце или уста), но понякога с тези, за които ми пука, просто не се получава.

Искам да се възбуждам лесно като другите мъже!
Искам да издържам много!
Искам да задоволявам жените!
Но как?

Моля споделете ако сте имали или имате същия проблем!
Как го контролирате?
Дали практиката е най-важното в случая?
Защото не ми харесва и идеята да правя секс със различни, само за да натрупам опит без да ми харесва жената...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9c7dfa1fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И жените може да имаме странни и необясними фетиши. И имаме. Просто не си намерил подходяща, на която да споделиш. Аз, например, с огромно удоволствие бих сбъднала фантазиите на любимия си, каквито и да са те! Обожавам го! Ако той е щастлив и аз съм щастлива!
За да решиш проблема, просто потърси някоя по-свястна девойка, с която да изградите доверие помежду си и след това да разкажеш без притеснения. Някоя по-отворена, в добрия смисъл. Това е единственото решение

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 544339e72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Върви на Фройдист. За Фройд това са психически извращения които трябва да се лекуват. Вярно или не, нищо не ти пречи да се консултираш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7e64343950
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   "Искам да се възбуждам лесно като другите мъже! " - от къде знаеш как се възбуждат другите мъже, нали не си бил с такива? По скоро си за психиатър, отколкото за жена!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f3cdc57732
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А би ли споделил фетишите си? :) Не вярвам да са толкова странни.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b9a4f485b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Доколкото разбрах от написаното ако започнеш да излизаш с жена и не правите секс незабавно, а по-скоро го карате по-бавно и спокойно, ерекцията ти е по-добра. Има голяма логика в това, тъй като през времето, което прекарвате преди секса, вие изграждате емоционална връзка и отношенията ви не представляват просто някакъв порно филм със секс на първа среща.

Според мен си абсолютно нормален, честно казано. Аз също се възбуждам повече от жени, с които имам емоционална връзка и които ме възприемат за нещо повече от вибратор.

Все пак ако смяташ, че имаш някакъв проблем говори с психолог и/или психотерапевт (а не с психиатър).

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e2ce8a9868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора:

Благодаря на всички за коментарите.

До номер 4:
Фетиша ми е да я доминирам но не с агресия, а със спокойно държание. Да прави каквото аз кажа и да се подчинява все едно ми принадлежи. Някак да изглежда че не и харесва, но трябва да го прави.
Или да гледам как друг е доминиран по същия начин.
Но не и да доминират мен.

Странно е...

До номер 5:
При мен е не толкова заради емоционалната връзка, а заради страха от отхвърляне ако се изложа.
Със повечето жени с които съм спал, не ми е ставало от първия път, но като я гушна и тя ми каже - нищо, няма проблем, стига ми да те гушкам...
тогава явно от спокойствието и липсата на очаквания ерекцията ми се възстановява и се получават нещата.

Но с последната с която бях, не се получи няколко пъти, а тя реагира доста остро и почна да ме съди и да съди себе си (по скоро мен, но не искаше да ме засегне).
Това явно ми повлия подсъзнателно предполагам и 4 пъти не се получи.
Тя си тръгна буквално на 4тия опит.
Разбира се, накарах я да свърши 2 пъти с ръка, но не беше доволна, защото си помисли че съм нещо счупен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1dc66e62e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 съм - ж, 21
Нищо лошо и нищо странно не виждам във фантазиите ти. :)
Аз пък много обичам да доминират над мен. Да ме предразполагат нежно и бавно или пък страстно, може и грубо, но без шамари, душене и т. н.. Обичам да бъда обладавана с дълга любовна игра. Допира кожа в кожа, докосванията, целувките... ммм!

Едната ми фантазия, (която трудно бих споделила с някого очи в очи) е да бъда изнасилена. Не наистина, а да го изиграем с някой висок симпатяга. Аз ще се правя, че не искам, ще се дърпам, но няма да успея да избягам и той ще ме "употреби" както си пожелае! Настръхнах!

Другата ми фантазия е аз да обладая някой. Представям си го по следния начин: мъжът е вързан на стол, или легло и е гол. Аз си правя каквото пожелая с него - целувам го, галя го, хапя го (лекичко, разбира се), търкам се в члена му, може и с проникване, а може и без, с уста и ръце също бих поработила, въобще, каквото ми дойде на ума. Целта е дълго да го държа на ръба на оргазма, един вид "мъчение", после да го пусна и да ми "отмъсти" :)
Какво ще кажеш?
И жените фантазираме често, ама се срамуваме да си признаем.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5e0189cc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   При мъжете се получава такава засечка, когато ''трябва на всяка цена'', ''задължително'', ''да не се излоожим'' и т. н.

Както е описано в първия отговор - много зависи от партньорката и от изграждането на доверие/ връзка. Трябва съзнанието ти да се изчисти от мисли за секс по задължение или че тя при всички случаи ще очаква от теб яка ерекция, за да я задоволиш. Дайте си време, не пришпорвайте, както споменаваш - едно гушкане голи и после всичко е наред, нали?

Освен това, пробвайте различни и нестандартни неща, вкл. стимулация на простатата. Няма общо с ориентацията, това е мъжката G-точка...

Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f8bc29252e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Спри порното и ще си супер скоро.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9db523fd1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Братле пий нещо преди това. И аз имам същия проблем.. напий се 150, 200 грама, но не повече, иначе няма да можеш нищо да направиш и даваш така, сякаш нищо не се случва. И аз имам притеснение с всяко ново момиче и ерекцията ми спада, мисля го и прочие, но знай, че не си първия който се излага така, ако това може да се каже излагане. Човещинка е, при тях не е видимо, но и те могат да не се възбудят, да не са влажни и да са толкова тясни, че да ти е неприятно, ако си го вкараш. Всичко е до отпускане, целувки, внимание и прочие. Трябва да знаеш как. В началото с настоящата ми приятелка имах проблеми 3 месеца с ерекцията и само я лижех, защото ми спадаше и правихме секс максимум до две минути. При мен първо пиех билки бабини зъби след това тренирах мускулът си между анусът и тестисите и станаха нещата постепенно, да изнервяше се, не бяхме много близки тогава, но само след сексуален акт се изнервяше, а после ме подкрепяше. Знаеш ли, след 11 месеца връзка тя получава оргазъм дори обута с гащи и аз с гащи, като леко й го опирам в клитора (външните стени), онзи ден беше в цикъл и така я бях възбудил с целувки и галене, че за 2 минути търкане с по няколко чифта гащи получи оргазъм, което не й се бе случвало. Да, аз за нея бях най-слабият любовник в продължение на месеци и се стараех с език, но сега станах най-добрия любовник и може да получи оргазъм и без проникване... прави си сметката колко е важен характера. И да, аз го загубих след 2 месеца провали, но все пак не се отказах да тренирам и да пия билките и се оправих. Всичко е горе в главата, дори да се провалиш, компенсирай. Няма момиче, което при провал долу, ако я лижеш примерно после да каже тоя какъв идиот е, а ще каже, е случва се има някакъв моментен проблем

концентрирай се върху усещането долу. Аз имах комплекс, че не ми е достатъчно дебел, макар че на дължина е дълъг 16 см, дебелината все си мислех, че следващата жена ще ми е широка, еми да, като ми спадаше всички ми бяха широки, но когато бях уверен и го надървях до край ми бяха дори тесни и ги опъвах добре. Не се притеснявай от нищо! Винаги ще има по-слаби любовници от теб и с по-малки пениси, бори се да си първи и си мисли, че си най-добрия!

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7fccafbb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мило момче, не се притеснявай толкова относно ерекцията си. Не е чак такъв проблем. За някои жени, включително и мен, е много по-важен самият мъж, отколкото члена му. Например, да се гушкаме с някого и да се целуваме, също е мнооого приятно. :) Не е само сексът. Качествата на мъжа са много по-важни, както и начина, по който се чувстваме в компанията му. :)
Ако някоя ти каже обратното, веднага я разкарай. Поредната *****.

Комплексирал си се, разбирам, но мисля, че е преодолимо. Даже съм сигурна! Много бих се радвала да си поговорим, иска ми се да ти кажа още някои неща, но за жалост, няма как. Не съм някоя бабка де, да не останеш с грешни впечатления. По-малка съм от теб, но имам наблюдения.Ще се радвам да върнеш някакъв отговор. :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b21394d305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 7- аз съм мъж, на 31
На мен най-голямата фантазия ми е същата, но тези неща, които изброи, плюс да ме чука с пенис колан(може и феминизиран), а после да ме пусна да си отмъстя, както и обратното.Аз да я изнасиля, а после тя да си отмъсти, като ме изчука, като долна курва. Мечтии......!Така и не съм търсил такава дама, тъй като едва ли някоя би се навила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e2ce8a9868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От автора:

Благодаря на всички за коментарите. Честно казано очаквах да ми се наговорят 100 неща, че съм гей и т.н., но...
ми олекна малко.
Зная ги нещата които ми казахте, но когато видя че и други хора мислят така, ми е по-леко.
Разбира се, работя върху себе - храна (здравословна), фитнес и осъзнаване и увереност са нещата, които мога да контролирам, за да съм по-добър. И съветвам всеки с подобен проблем да направи същото.

До номер 7:
Ммм инетерсни фантазии имаш.
Лошо, че е анонимен сайта.

До номер 8:
Много си прав, приятел. Когато е на всяка цена и се усложнява.

До номер 10:
Уау! Доста хубава история. Късметлия си, че си попаднал на такова момиче, което има търпение.
Супер, че си и доказал че си е струвало!

До номер 14:
Благодаря ти, мила!
Хубаво е да имаме търпение един към друг.
За един мъж няма нещо по-унизително и тежко.
Честно казано бих дал всичко (материално), за да нямам засечка долу, но уви нямам право на избор.
Все пак, не се случва със всяка и съм горд и благодарен, че се случва само понякога.
Следя темата, може да върнеш отговор ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b782c6d87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   https://youtu.be/IbCD4nmWyG8
Този клип е интересен, както и коментарите, особено последните. Задължително ги прочети

Номер 14

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b782c6d87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да не би да пиеш някакви спортни добавки? Те понякога пречат. Казвам го от опит

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker