Има ли шанс асоциален да се обвърже с момиче и как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли шанс асоциален да се обвърже с момиче и как?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2224 пъти
Здравейте читатели :)
Ще бъда сравнително кратък
Момче съм на двадесет години и съм асоциален
и не защото го желая а защото просто така се стекоха обстоятелствата.
От София съм. И като взема някои много малки изключения излиза че не съм говорил с момиче на моята възраст от години.
Пък за запознанства дума да не става.
На кратко съм срамежлив и неуверен. Знам какво иска едно момиче и точно как да се държа с нея. Но ако се проваля ще изглеждам като глупак а аз не мога да го понеса.
Чудех се какво да измисля. Вече не ми хрумват идеи.
Има ли клубове за запознанства за такива на моята възраст.
Ако не се боях. Ако вярвах че биха ме харесали бих опитал да флиртувам но просто не вярвам че ще се получи нещо.
В сайтове за запознанства съм се регистрирвал но ме подминават река камък. Почти ме хваща параноята е има някаква "конспирация" срещу мен. момичета излизат с кого да е съм виждал а аз толкова ли може да съм зле и да не го знам. Но се съмнявам.
Все едно на челото ми пише нещо отблъскващо момичетата....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6e3151d30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Шанс има - платен на час. При това положение друго не виждам как ще стане.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e5ca6a4c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бях доста асоциален в ученическите си години. Всичко се промени когато се преместих в друг град за да уча висше. Щеш- нещеш като заживееш в общежитие с още хора, започваш да се социализираш, излизаш от комфортната среда на отшелник, създаваш нови връзки и тн. Смени средата, отдели се от комфорта.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 81b6b67c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   100 % си отблъскващ за тях, ето че това поне си се досетил.
Най-вероятно не си нито хубав, нито си някакъв вулгарен и циничен сигурно си и някакъв добър по душа и свит. Ако беше поне малко привлекателен и уверен, поне една да ти се е залепила досега!
Шансовете ти са нулеви!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0082dfba7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, ако ти не направиш нещо, никоя няма да дойде при теб, очарована от прекрасния ти характер. Ако не ти, има още хиляди като теб, които ще се пробват и все някой ще сполучи. С времето трябва да осъзнаеш, че жените са нежния пол. Т. е. очакват да си силния, действащия, което е напълно нормално. Така и ти очакваш от тях да са чувствителни и по-слаби от теб(физически). Схващаш ли? Жените искат обратното на себе си, а имено - мъжка енергия. Не случайно продължавам да чета теми относно това, как лошите момчета са по-харесвани. Истината е, че на тях просто им стиска. И което е по-важно, знаят как да говорят с жените. Отиват, опитват, ако не стане - следващата и т. н. Наречи ги простаци, ако искаш, може би разчитат на примитивното в себе си, но накрая успяват. Логично жените търсят партньор в живота и според теб кой биха избрали, хрисимия и срамежлив младеж, който чака да бъде воден или настойчивия, знаещ как да говори(макар и тривиални неща) мъжки. И още нещо, над което да помислиш. Видът ти(лице, тяло)не е нещото, което трябва да те спира. Научи се да бъдеш харизматичен. Малко харизма и чувство за хумор и можеш да имаш всяка свободна жена. Забрави за измислените скали от 1 до 10. Може и да работят, но при хора идентифицаращи се с тялото си. Ние, нормалните хора търсим различното, уникалното. Няма какво да се чудиш, защо някоя си, която била 10, излиза с мъж, който е 5. Това е абсолютно опростяване и профанизиране на нещата. Може и да си нисък, грозен и каквото още се сетиш, но да притежаваш харизмата и да не ти пука. И ще успееш. А болшинсвото от лошите момчета, просто вярват в себе си. Вярват, че това, което искат им принадлежи. Както богатите вярват, че са богати и за тях не съществува друго. Буквално се идентифицират с това и не допускат да са бедни. Бедните от своя страна са затворени в малкия си свят на бедност. При тях нищо не работи, защото вярват, че са такива. Та, така и мъжете вярват, че просто са мъже и действат. Звучи много просто и всъщност е. Всичко останало са неща, в които си се самоубедил, а това ти пречи.

Не чакай хората да ти кажат какъв си, убеди ги, че си това, което вярваш, че си. А те ще ти повярват.

Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7132d90e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Представи си, че още първата, с която се пробваш да флиртуваш, те отхвърли. И какво? Това ще те убие ли? Краят на света ли ще дойде, или пък на момичетата? Една да те отхвърли, втора да те отхвърли, третата няма да те отхвърли. Важното е да не спираш да пробваш, да не се отказваш.
Глупаците не са тези, които се опитват и се провалят. Глупаците са тези, които или не се опитват, или се отказват да опитат пак след провала, а после обвинява целия свят за него.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cc32fa33b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има ли шанс - има, късмет в начинанието.
Важно е да имаш интереси, да заинтригуваш момичето, да имаш за какво да говориш, да я забавляваш, вицове можеш да разказваш.
Можеш да започнеш да тренираш нещо (не щанги, а нещо по-социално, има много различни класове в спортните клубове).
На 20 години - ти си бил в гимназията до миналата година, как така не си говорел с момиче на твоята възраст от години?

Отделно този цитат ти прави много, много, много лоша услуга. "Момче съм на двадесет години и съм асоциален
и не защото го желая а защото просто така се стекоха обстоятелствата. ". Ако отричаш собствения си "принос" за ситуацията и вината я насочваш към "стечение на обстоятелствата" e лоша услуга.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f595e127e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направи нещо, което да ти повдигне малко самочувствието, например започни да ходиш на фитнес. Спортът помага. За запознанства и комуникация с момичета не ползвай сайтове за запознанства, по-добре използвай Фейсбук. Просто се отпусни, дръж се естествено пред момичетата без да мислиш дали ще те харесат или не. Опитай се да осъзнаеш кои са положителните ти качества и наблегни на тях в общуването с противоположния пол.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 008c8e5c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "ако се проваля ще изглеждам като глупак а аз не мога да го понеса"

Това ти е проблема... Не ставаш за модерните "свалки". Разбери, че в тях няма нищо лично. Много зависи дали момичето е на кеф, дали точно на такъв тип като теб ще "кълве" и т. н. За да си успешен, трябва да работиш поне дузина момичета. Проблемът ти не е толкова, че си асоциален, а защо си такъв. Аз също се водя "асоциален". За мен реално обаче, другите са "асоциални", защото взаимоотношенията им са супер повърхностни и детински. Ако не си готов да приемеш, че всичко е "игра" при тях, ако го вземаш твърде насериозно и лично, нищо няма да постигнеш. Знаел какво иска едно момиче... Как по-точно го знаеш? Ако знаеше наистина, най-вероятно щеше да предпочетеш проститутка, щото не е това което мама ти е казвала...

Остави ги тия сайтове за запознанства. Това е най-сигурният начин да си загубиш времето. И аз съм го правил, при жените не работят така нещата, особено пък днешните. Обикновено искат да си говорят с някой, само след като някой ги е наеб и изостави. Не се превръщай в емоционален тампон. Принципно жена няма да има силни чувства към теб докато няма секс между вас. Жената нарича любов когато иска да спи с теб. И това е най-психически здравата на която можеш да попаднеш. Много малко жени са толкова влюбчиви, че виртуално могат да се влюбят, и пак трябва да пренесеш нещата в "реала", за да постигнеш нещо смислено. Така че интернет - само дотолкова да намериш познати и да си уредиш среща. Проблемът ти е, че си нямал връзки и не познаваш реално жените, надценяваш ги. Жените обратно, търсят мъж който да е повече от тях, и съответно в повечето случаи, напротив - да ги подценява. Това "пише" на челото ти. Тъй че ако искаш съвет, хвани някоя, каквато и да е, просто да се подиграе с чувствата ти, за да разбереш за какво става дума. Трябва да спре да ти пука за тях, тогава на челото ти ще пише правилното нещо...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 45163e959b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Проблемът на хора като теб е, че сте много егоцентрични. Всеки ви гледа, мисли всяко ваше действие, ако се провалите, светът ще свърши и ще умрете от срам. Ай стига вече. Не си толко специален. И да ти отговоря дирекно, не, никой няма да те хареса такъв. За жените е много важно самочувствието и поведението. Някакъв мънкащ идиот дето го е срам две думи да каже не е привлекателен. Така че, надмогни себе си, почни да общуваш с жените и стига си се плашил толкоз от провал. Иначе ще станеш един от тия мъже дето обитават тоя сайт и единствената радост в живота им е да плюят по жените.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b7e75c3ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Разбирам те напълно, защото аз съм в подобна на твоята ситуация, но съм на 25 г. Започни да развиваш себе си, спортувай, учи чужди езици, занимавай се с благотворителна дейност. Така ще трупаш самочувствие, ще се развиеш като личност, а и ще общуваш с момичета и ще свикнеш да говориш с тях! Не си писал дали учиш в университет, но ако си студент, то тогава има среда, където да движиш с хора. Ако ходиш на работа, там също се упражнявай да контактуваш с другите. Ще ти бъде от полза. Нищо не се случва изведнъж. Нещата се случват постепенно. Най-важното е да не се отчайваш, има много самотници, но разминавайки се с тях на улицата, това няма как да го забележиш. Всеки носи болката си, но я крие от останалите! За финал от мен- чети книги, които са за психология или мотивиращи. Ще разбереш колко много са в твоето положение и колко са били, но са намерили пътя и са се социализирали и намерили половинка!

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9259dd23cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ох, наистина си много назад. Трябват ти малко "червени хапчета". За да имаш приятелка- трябва да си я заслужиш. Никоя няма да тръгне с теб просто така. Жените харесват победители и успешни мъже. Също така днешните жени са супер разглезени. Получават прекалено много внимание и се побъркват. Помни, че като сваляш жена имаш огромна конкуренция и трябва да я победиш. Знам, че те е страх от отхвърляне, но това е част от пътя. Все едно се учиш да караш колело. Няма да мине без падания. Не слагай жените на пиедестал и се опитвай да ги заговаряш. С времето ще се понаучиш, но най-важното е да разбереш, че трябва да се промениш, а не да бъдеш себе си и да чакаш (писмо от мъртвец).

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c1bae6956b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз те съветвам да се социализираш. Примерно едно от най-простите неща е да отидеш на някое игрище да играеш футбол и там ще се запознаеш с доста хора или се запиши на нещо театър, танци и много други неща. Колкото повече дейности извършваш толкова повече се запознаваш с нови хора. Като се опознаеш с някого или някоя може да излезе някой път да пийнете нещо, да играете боулинг или нещо друго да си станете по-близки. Винаги поне веднъж някой от всички хора, с които си се запознал и сближил все някой ще има рожден ден или ще направи някое парти, където ще има доста хора, които не познаваш и ще имаш възможност да се запознаеш с тях, а именно момичетата. Запознаваш се с някоя мацка, разменяте си данни за връзка, общувате, каниш я на среща, виждате се няколко пъти и ето я и твоята мацка. Това са едни от най-простите примери които можеш да получиш. Надявам се да съм ти бил полезен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9159645e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има надежда разбира се, и то е много лесно изпълнима ако имаш желание. Първо почни да тренираш нещо без значение какво е. Първо ти дига самочувствието до небесата, второ те учи на дисциплина. Другото нещо е смени си облеклото и стила. Ежедневно се разминаваш с хора със различни стилове. Ако нямаш вкус и не знаеш как да се обличаш просто се поразходи и виж какво ти харесва, виж как се обличат хората. Чак когато започнеш да се възприемаш такъв какъвто си тогава ще дойде ред и на жените. Жените се хранят с ушите и надушват егото ти от километри. Всяка една жена тук във форума ще потвърди, че ги привличат най-много уверени мъже. От страни казано звучи лесно, но да се социализираш без да направиш някаква промяна няма как да стане. Пътя е дълъг и мъчителен, за това почни от по-рано. От това което си написал това ти поведение е в следствие от някаква житейска травма, може и да потърсиш помощ от специалист има си хора който ще ти помогнат да се оправиш. Най-важното в цялата работа е напред и нагоре и да не се отказваш. Излез от черупката ти, знам че ще имаш дни в който ще си кажеш защо да го правя така ми е добре, трябва да го направиш защото го заслужаваш, заслужаваш да правиш секс, заслужаваш да бъдеш обичан, заслужаваш да изглеждаш добре.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c5c469637f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Има, ако взима 10 бинки чисто на месец, има хубав апартамент и нов автомобил, бих го взела. Бързо ще го отракам и социализирам.
Ж 28

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cb1e336b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ОТ АВТОРА:
Благодаря Ви за опреснителните шамари - наистина!
Честно да Ви кажа нищо ново не прочетох което да не съм знаел преди това. Надявах се на други отговори. Но ползата беше че потвърдихте мнението ми. Дали за добро или за лошо не зная. Предполагах че може и да има други заобиколни начини. Но пък защо да заобикалям всъщност?
Ще карам право. Трябва ми повече увереност. Дори да е ирационална си има своите плюсове в това да разгърнеш себе си отколкото да се свиваш на пъшкул. Всички ще се свием в пъшкул един ден без туй.

Срамежлив съм пред момичетата и заради това че не искам да създам погрешно впечатление. Винаги съм си мислел че обичат по тихи рационални и вглъбени момчета отколкото пъргави бъбриви екстроверти. Аз примерно не бих харесвал такъв тип момиче защото гори та пари. Мислех че момичетата обичат изчерпателните дискусии за специфични теми изискващи сериозни разсъждения. Не хленчат за вниманието и ласкателствата на "тривиални бърборковци" но допускам че съм грешал. За мое съжаление изглежда че съм грешал.
-
Специални благодарности до (№4)!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fd0bec4ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не искам да звучи като обида към нежния пол,нито искам да кажа,че всички са такива ,Но....
Аз като мъж с опит на 33г ще кажа,че 80% от жените,които приспят с теб ще са твои.
За мъжа любовта му преминава през стомаха,а за жените ....сещаш се,вкл. сладки думи,комплименти,подаръчета....
С 5 момичета,които съм имал сериозни връзки след като са станали сериозни нещата са ми споделяли,че преди да приспат с мен не са искали да се задълбочават нещата,но....явно след леглото им прищраква....и не не ми е 20 см:),така че споко все ще ти излезе късмета,едно запомни от мен-имаш ли самочувствие шанса ти се увеличава главоломно!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 48fc3fe971
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   #Винаги съм си мислел че обичат по тихи рационални и вглъбени момчета отколкото пъргави бъбриви екстроверти. #
Това къде го пише? Аз съм интроверт и се чувствам много по-комфортно в компанията на екстроверти, без значение мъже или жени.
Това че си бъбрив не означава, че не можеш да водиш задълбочен разговор. Често срещан феномен е интровертите да си мислят, че екстровертите са повърхностни и/или глупави, но не е така - те просто реагират различно на допамина, който мозъкът им произвежда.
Интелигентността не зависи от фактора интровертност/екстровертност, а и когато имаш проблем с общуването един екстроверт може да ти помогне много, говоря от личен опит.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f466f40d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "Почти ме хваща параноята е има някаква "конспирация" срещу мен". Това може да доведе до психични заболявания.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker