Бихте ли били с жена, свалила много килограми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли били с жена, свалила много килограми?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1923 пъти
Здравейте!
Наскоро бях в заведение с голяма компания и стана дума за въпроса от заглавието. Изненадах се от отговорите на мъжката част. Повечето заявиха, че не биха били с жена, която е тежала 90-100-110 килограма и е свалила голяма част от тях. Аргументите бяха, че щом се е докарала до там, значи все някога пак ще стане същото. Че явно трябва е много склонна към напълняване и все някога ще се отпусне пак. Или пък цял живот ще е гладна, злобна и ще отказва да готви вкуснотии на мъжа си. Отделно щяла да е отпусната, с много излишна кожа, целулит, стрии и всичко, което си мислят мъжете, че зависи само от килограмите.
Интересни са ми и още мъжки мнения. Да предположим оптималния вариант- жената е отслабнала здравословно. Промяна на хранителния режим, спорт и така нататък. Ясно е, че всички други варианти биха причинили отпускане и не са трайни, та мъжете имат някакво право.
За протокола - аз съм жена на 25, тежа малко повече, отколкото ми се ще, но все пак съм далече от споменатите трицифрени резултати. Не става дума за мен, но все пак ми стана малко криво от тези отговори, признавам си. Ще се бъхти някоя жена 2-3-4 години, за да стане привлекателна и накрая някой ще каже, че преди била дебела и сори, ама няма да стане. Честно ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: a341a458e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупости са говорили, чисто хипотетични предположения. За мен не би било проблем, много жени в спортната сфера са били преди това по пълни и именно защото знаят, че не е приятно, никога няма да позволят пак да станат. Но и моето е хипотеза подкрепена с примери от живота, каквито и те биха имали за своите хипотези, извод: "от теб зависи в коя графа ще влезнеш".

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1b0e16cec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доводите, че ще е вечно злобна и гладна, са страшно глупави. Единственото, което ми се струва като разумно притеснение, е, че след голяма загуба на тегло, наистина кожата много се отпуска, гърдите увисват и т.н. Който каквото иска да обяснява, но това не е привлекателно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a9007279b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   " Да се бъхти, за да стане красива" - тук вече ме загуби.
Тези ваши килограми не са здравословни, не става въпрос за красота и мъже.
Аз не харесвам дебели жени, не харесвам и жени които свалят килограми заради мъжете, а когато са разочаровани започват пак да си възвръщат предишните килограми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e602100330
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, жена съм, по-точно момиче на 23. Стана ми любопитна вашата тема. Винаги съм имала и аз 5-10 излишни килограма. Висока съм 1,60 и съм тежала около 60кг, което на мен ми е малко много. Но преди година стана, така че дойде период в който бях подложена на много голямо напрежение и стрес, постоянно притеснение и нерви. И просто изведнъж от само себе си започнах да слабея. За 8-9 месеца бях свалила около 8-9кг, като не правех абсолютно нищо, за да го постигам. Явно стреса така ми влияе. Интересното е, че реално на килограми не съм свалила чак толкова много. За период от 8-9 месеца, 9кг са нищо. Но на размери страшно много намалях. Може би около 10см. обиколка на дупето, 6см. на бедрата. И си го обяснявам с това, че преди когато съм се опитвала да отслабна, например с гладуване, съм сваляла предимно мускулна маса, и това се е отразявало в килограмите, но реално мазнините и размерите са ми оставали почти същите. Да не говорим, че с гладуване се отпускаш страшно много и в момента в който започнеш да се храниш дори нормално, без да се ограничаваш, си връщаш килограмите. Та мисълта ми беше сега след като свалих толкова килограми и вече месеци наред си се храня напълно нормално и не се лишавам от нищо, не си ги връщам тези килограми. Дори мога да кажа, че съм стегнала. Но който не ме е виждал отдавна разликата ми във вида е доста фрапираща. И започнах да се замислям именно за заглавието на темата. Нямам приятел и постоянно общувам с момчета, те разбира се ми правят комплименти за външния вид, но някак си се притеснявам да им кажа колко килограма свалих и т.н. Причината е именно тази, да не си помислят тази преди е била дебела и е склонна към напълняване, защото както изглежда, момчетата ги мислят тези неща и дори са готови да се откажат от момиче именно заради това. Което е страшно повърхносттно и детинско от тяхна страна.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 58b6e7e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всеки било жена или мъж от 60-70кг,. може да стане 110-120кг. Но единици са тези, които знаят и могат обратното действие при това да запазят резултата във времето. Иначе живота е нечестен и по външния вид само посрещат, а знаем от народната мъдрост, по какво изпращат. Но само веднъж може да се направи първо впечатление. Всичко зависи от целта на човек, но това може да се разбере само при пряк контакт, а не по мнение или стериотип. Ако целта е била здраве резултата ще е устойчив във времето и дори ще се мултиплицира в поколението, поради натрупаните занания. Ако е просто пласмент на половия пазар, тогава мненията на мъжете от компанията са резонни. Само прекия невиртуален контакт може да определи относително правилното твърдение.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a6b49e9827
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако ми харесва самата жена като жена и човек, дори предпочитам такава - това показва воля. Само да не е от онзи тип жени с анорексично мислене, за които визията е някаква маниакална самоцел, или пък го е направила, само за да "излъже" някой мъж, пък после да се разплува.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 58b6e7e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 5 до 4. Браво! Съвсем нормално е да се свалятот 1до2 кг месечно при наличие на излишни. Така, че затова време тези свалени килограми са нормално. Както отбелязахте, като сте гладували сте разграждали мускули, така прави по закон природен всеки организъм. За да се привикне тялото към новата маса е нужно до два пъти времето за отслабване, още 16-18 месеца трябва до внимавате какво, колко, кога и как консумирате. Вероятно нещо сте променили в храненето си защото само от самия стрес не се слабее. Има нещо променено в режима ви в следствие на стреса, анализирайте си го за себе си. Ако желаете СПОДЕЛЕТЕ!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 78845715f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Действително е била тъпа дискусия, защото това са били само теоретични приказки. На никой на челото му не пише колко килограма е бил, или колко ще стане, че това да е фактор. Пък и любовта не пита.
А най-тъпо ще е някое момиче, което е имало такъв проблем и се е "бъхтило" да отслабне, както казваш, попадне на тая тема и се върже на тези глупости.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1cbdad2620
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Що за глупости? !? Толкова "обичам" подобни повърхностни, хипоретични дървени философии. Такива теми и разсъждения прилягат на пъпчиви девственици в девети клас. Никой сериозен човек не си избира любимия по такъв начин. Пък и, ако трябва да сме точни не ти избираш, а самата любов те избира. Нещата не стават като в магазин за обувки.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 14260f65c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-скоро бих, защото в една жена ценя други качества повече, отколкото визията, но го има и момента с отпуснатата излишна кожа. И това е нещо, което никой спорт не може да коригира, когато свалените килограми са 50, или дори повече. Има достатъчно инфлуенсъри в Ютюб и Инстаграм, които разказват историите си как са свалили шокиращо много килограми и всички до един имат увиснала кожа, а се занимават много активно със спорт. Просто това е неизбежно, когато свалените килограми са наистина много, а по-лошото е, че дори и операцията за изрязване на излишната кожа не подобрява чак толкова много ситуацията (или поне това виждам аз, когато гледам снимки преди-след на хора, които са се подложили на такава операция).

Изводът е да не се запускаме никога толкова, че после да се чудим дали някой би бил с нас, когато свалим Х килограми от теглото си. ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f084be0caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами прави са.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dd0917a63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен ми предстои да сваля 90 кг от себе си. И какво сега да се поболея и разболея, че може би никога никой няма да ме хареса? Да не би да е края на света? Знам, че любовта ще дойде рано или късно и в моя живот.
Това са пълни глупости. Все едно аз да не харесвам никога жена понеже е била дебела някога. Дори ще ме привлече още повече волята в нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a0f550267c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Тия идиоти едва ли жена ги е нахрачвала, те пък си вярват че могат да подбират нещо си ха ха ха
Безгрешния да хвърли първия камък

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c0928f462a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Жена, 30
Здравей, малко над 30 съм, 165 см, 45 кг, идеално плосък корем (но и малки гърди) малко дупе, бедра имам, не съм анорексична. Раждала съм и след ражднето бях 52 и тва са ми бяха макс килограмите тогава. Заради лицето и структурата често не ми дават повече от 23 и не мисля,че имам повече обожатели от по-пълните момичета. Истината е, че човек каквото и да прави с външния си вид, трябва да го прави за себе си! И за собствено самочувствие. Този дето ще те отхвърли заради потенциалното бъдещо напълняване, ще те отвхърли и за първата кавга примерно, когато даже и ти не си виновната. Познавам момичета, даже имам и роднии, които са жени над 100 кг, с щастлив брак, обичани и уважвани. Всичко е химия! Искаш ли някого в живота си - търсиш го! Не го ли искаш - търсиш причина да не бъдеш с него и от 10 кладенеца води носиш. Прави това, което те кара да се чувстваш щастлива! Живей здравословно, но не се ограничавай преклено, не прави нищо на всяка цена. Истината е че мъжтът който ще се влюби в теб, ще те хареса и дори да си с надномрено тегло, но е добре да се поддържаш зарди самата себе си, за собствено самочувствие. А доводите на ония калъфи - в кофата!Заедно с авторите им!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 18b806eb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   А при номер 5 има и наличие на интелект:)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 18b806eb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 10. Би ли си легнал със слоница? Аз бих го направил с 14. Но май е щастливо заета....

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d5b42d2ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   <14> "Истината е че мъжтът който ще се влюби в теб, ще те хареса и дори да си с надномрено тегло"

Ами ако тоя влюбения и той е 150/150 см/кг / К'о прайм?


Винаги ми е било интересно как без да видите и познаате въпросната и казвате, че някой ще се влюби в нея. И това основно съвети от жени. Що ли? :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aff669c812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Гледай сега. Те така говорят на теория. На практика обаче - да мине покрай тях някоя бивша дебеланка в добра форма, ще оплезят езици. Просто хората се изказват хипотетично. Никой няма да ти каже, че би ходил с с момиче с брекети, с някоя със супер къса, мъжка прическа или пък с жена, която е разведена и има дете например. Обаче колко мъже са лудо влюбени точно в такива жени, а? И са си с тях, и си ги обичат. Примери бол. Просто като си харесам някоя, забравям предразсъдъците. Даже жените, които са свалили килограми, са много секси, защото придобиват една увереност и свобода в поведението.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c6b371fc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   1-во: Готвя гозби вкусни
2--то Готвя гозби вкусни
3-то Обичам да споделям.... :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d086b77aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Всичко е въпрос на желание и воля, аз свалих 15кг за три месеца. Не казвам, че е лесно но не е невъзможно. Не съм отслабнала за да се харесам на някого, направих го за себе си, за здравето и самочувствието си. Мисля, че е много повърхностно да преценяваш човек по килограмите, аз ако харесам характера на даден човек ще ми е все едно дали тежи 50кг или 150кг. било то и ако търся в него интимен партньор.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c85a54227d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От 14 съм 18: Ти пък!!! Естествено, че ако и квадратен няма да стане, тук 1-во - не говорим за тия дето ги изкарват от дома в колички, щото не могат да ходят от дебелина, а говорим за средностатистическо напълняване. То тия дето са 150/150 при тях няма мърдане, освен операция на стомаха ш нас с нея не могат до го докарат до нормалното. И 2- ро, за потвърждение на 1вото, авторката говори именно за драстично отслабване, при което се влиза в нормална форма. Колкото до това че говорим за хора без сме ги видели, относно чертите на лицето- за всеки влак си има пътници. Ш и

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker