Среща очи в очи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Среща очи в очи
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1244 пъти
Здравейте, преди около половин година се запознах с едно момче по фейсбук и много си допаднахме. С няколко години е по-голям от мен, не е огромна разликата. Проблемът е, че буквално сме от много далечни градове - аз от София, той от Несебър и от половин година все си казваме, че ще се видим и всичко, но така и не се получава. Не е фейк - говорели сме много пъти с камера, по телефона, пращали сме си снимки, няма как да е фейк. Една от най-добрите ми приятелки (с 1 година по-голяма от мен) го познава и на живо, виждали са се в града, който той живее, тя също имаше чувства към него, но са се видяли и просто не са се получили нещата и в момента не поддържат никакъв контакт. Майка ми и баща ми са много строги и няма шанс да ме пуснат да отида при него, телефона ми дори се следи с GPS и просто няма шанс, а и ме е страх да ходя сама в други градове, единствения вариант е той да дойде, но колкото повече време минава, толкова повече имам чувството, че няма да дойде тоя момент. Сега да преминем към проблема ми, за който реално пиша тук. На снимки изглеждам някак по-красива, харесвам се много, но на живо просто не съм същата. Питала съм много от приятелките ми за мнение и те също казват, че на живо лицето ми е доста по-различно и като форма и просто имам доста голяма разлика. Един вид на снимки изглеждам доста готина, така да го кажем, а на живо съм по-смотана. Много ме е страх дали ще си допаднем на живо, аз съм много притеснителна и наистина не знам какво да правя, как да се облека, как да се гримирам и т. н. Какво да правя в тази ситуация? Само не ми казвайте, че каквото стане-стане, реално е така, но много се привързах към този човек и не искам да му направя лошо впечатление и да си помисли "мале, тая на живо няма нищо общо" и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: e9b9422a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако използваш фотошоп на снимките си, разбира се че ще си различна с реалността, аз лично познавам много момичета, които на снимките си са като модели, а на живо все едно не е същия човек. Зависи от много неща. А и ако те харесва и му допаднеш като характер не мисля, че ще гледа дали формата ти на лицето дали е по-различна или нещо друго.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e3987301ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това си е серизиозем проблем... проблемИ, особено ако си хлътнала по момчето. Като за начало игнорирай коментарите на приятелките за формата на лицето ти. Научи се да се контурираш правилно, в денят на срещата изправи косата или небрежен сешоар и ще си топ. Но пък да отиваш до Несебър - зарежи тая работа. Какво му се поднасяш на тепсия? Ако толкова те желае ще намери начин да те види. Нека оставим мъжете да бъдат все още мъже! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker