Как да я спечеля??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я спечеля???
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 912 пъти
Моля на модераторите да ми одобрят темата!
Здравейте!Пише Ви мъж.
Бих се описал като интелигентен,директен,импулсивен,уверен в себе си и възможностите си,поддържан,силно развито чувство за хумор,ненадминат оптимист,човек с много хобита и интереси.
Обичам да разговарям с хора,но рядко създавам приятелства.Живота ме е научил,че мога да разчитам само и единствено на себе си.Чувствам се удобно в почти всякаква компания,но рядко ходя по дискотеки.Рядко се впускам във връзки,защото имах няколко по-сериозни разочарования.
Оттогава внимателно избирам партньорките си,честно казано имам някакви,ако мога да кажа "остатъчни" страхове.
Харесвам едно момиче много,бих казал,че дори съм влюбен.От скоро сме заедно,но се опитвам да я разбирам.Старая се да съм подкрепа,упора и да и давам положителна енергия.Смятам,че тя също има нещо към мен.Опитвам се да и обръщам внимание,доста често обаче се случва да не спазва уговорките ни или пък е заета.Усещам,че семейството и приятелите за нея са всичко.Опитвам се да съм съобразителен с това,но ми става тъпо,когато разчистя деня си и срещата отпадне.Не искам постоянно да е с мен,не искам да я разделям от приятелите или нещо такова.Не я притискам за нищо,защото знам че всеки си има живот.Говорих с нея,но няма особен ефект.Опитвам се да я карам да се чувства специална,каквато е и за мен в действителност.Трудно споделя,защото са я наранявали няколко пъти.Има страх вътрешен,мисли си,че ще правим с*кс и ще я оставя.Виждам,че опитва да поддържа емоционална бариера с мен.На живо се държи по един начин,в чата по друг.Подозирам,че приятелките и семейството и дават акъл как да се държи с мен.
Как да я спечеля?Как да докажа,че съм сериозен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b84d50e963
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако те обича, няма нужда да я ''печелиш'', това е любов а не награда.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9f1534dff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто приоритетите ѝ са подредени различно от твоите. Това си е проблем в дългосрочен план и един от вас трябва да направи компромис, по-възможност и двамата трябва да направите компромис.
Искрено те съветвам да спреш да разчистваш целия си график, за да бъдеш с нея. Отделяй 3-4 часа, освобождавай толкова от програмата си, за да не те е яд, ако отнеми среща. За такива часове все ще си намериш занимание, ще си отпочинеш и ще се заредиш с хубави емоции. Ако само ти правиш компромиси със себе си за да си с нея, а тя избира други хора пред теб, рано или късно ще се озлобиш малко и това ще се превърне в голям проблем за отношенията ви. Затова е правилно да промениш малко ежедневието си, но да имаш занимания в случай, че тя се откаже от среща.

Нормално е приятелите и семейството ѝ да са на висока позиция. Все пак би било редно да те включи в списъка с важни хора. Мисля, че са ѝ разбили сърцето и тогава до нея са останали определени хора, откъдето е решила, че тези хора ще бъдат на първо място занапред. Мога да го разбера, прояви малко търпение. Тя си носи емоционалния багаж и отчасти ти го прехвърля, не е правилно, но се случва често. Как да се справиш? Ами... бъди директен и импулсивен. Кажи ѝ, че държиш на нея, че няма да бързаш да правите секс, че щом тя има проблеми, то ще я оставиш да зададе темпо на връзката ви. Направи един по-искрен и емоционален разговор, откъдето тя да схване, че и ти си бил нараняван, но наистина искаш този път да се получи. Когато разговорите не се получават с разум, използвай емоциите си, покажи ги, бъди честен. Мен честността винаги ме спечелва повече от всички възможни жестове.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4857d69745
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи ни за разликата в годините ви. Ако е по-малка може и това да я притеснява

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker