Той има две лица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той има две лица
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1468 пъти
Здравейте! Имам сериозен приятел вече от 7 години. В началото на връзката беше добре, но имаше малки лъжи между нас. Преодоляхме ги. Като казвам малки лъжи имам впредвид момичета в телефона му написани с мъжки имена, за които имаше обяснение. За чатове с други момичета, в които нямаше нищо нередно и т. н. След 2-3 години се започна една ревност от моя страна, защото започна работа при една жена, която му звънеше в 11 вечерта по работа, да странно е, но наистина му звънеше по работа. След това се започна и недоверието. Нещата се натрупваха едно след друго, от многото лъжи и обяснения аз започнах да не му вярвам, както е и до ден днешен. Не се отказах от него, в него виждах един вече зрял мъж, работен, честен, мъж на място. Заживяхме заедно преди 1 година, разделяхме си домакинството, просто не мога да се оплача от него, страшно работен и амбициозен. И какво да видя, пак жена с мъжко име в телефона му, оказала се жена на мъжа, с което име я е написал. Както и да е, повярвах му, все пак сега виждам, че е много по-сериозен, сам говори как иска да имаме детенце, мисли за бъдещето ни и съм много щастлива. НО ето и главния проблем.. Той е много нервен човек, не говоря да ми посяга, а по скоро психически ме кара да се чувствам зле. Когато се скараме за дреболия става ад. Хвърчат всякакви предмети, обижда ме, но не с обидни думи, а по-скоро, че всичко било заради мен и моето недоверие. Да, факт е, че моето недоверие го изнервя, но аз се боря с това. Казах му, че ако не ме беше лъгал, сега нямаше да се измъчваме по този начин. Не ми е изневерявал, но психически ме убиваше малко по малко. Понеже имаме котка, тя просто го изсъска, той започна така да я обижда, че не можех да повярвам, а той обожава животните! Та скарахме се преди 1 месец пак за някаква глупост, просто, че си бях оставила якето на леглото и той го хвърли на земята, нищо не казах. Гледахме телевизия, очите ми бяха насълзени и за това си бях сложила ръката на лицето и се започна.. Започна да ме овиква как всеки път съм си криела лицето при спор, как винаги съм се изкарвала жертва, как съм била виновна за неговите нерви, как съм била виновна, че не е спал от нерви и т. н. Не исках да си махна ръката от лицето и той я хвана с такава сила, че се уплаших и го ударих, и той ме пусна. От тогава се чудя дали това нашето е любов.. Казах му, че се страхувам, някой ден да не ме удари, но каза, че никога няма да се случи. Объркана съм.. Всеки ден е бесен за нещо, всеки ден плача тайно и дори някой път прибягвам до хапчета, знам, че той не е виновен за повечето неща, а моето недоверие... Но истинския той е добър и честен човек. Искам съвет, защото не ми е лесно да живея в човек, който има две лица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: dee35f9d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има психически проблем. Не е нормално да се държи така и да избухва по такъв начин. А може да има и прпблеми в работата за които да не знаеш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2aa5d57853
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей момиче, чакаш да те удари ли, за да се опомниш?
Нима за последните няколко години не се нагледахме на ужасии, за да ти светне лампичката? Този човек е насилник, сега психически, утре не се знае... Даже вече те е убедил, че вината е твоя. Има оправдание за другите жени в телефона си, но ревността ти е необяснима... Хайде събуди се.
Вината не е твоя, ревността ти е основателна, защото те лъже очевидно, че и се подиграва с теб. Не си го предизвикала ти, той си е такъв.
Не е моя работа, но тъй като питаш не, това не е любов. Прочети за Стокхолмския синдром и после коментирай дали има сходства. Не минимизирай лошите му черти, защото се самозаблуждаваш така. Моето мнение като бивша жертва на насилник, побойник на жени и психопат, от който се откъснах изключително трудно - тръгни си от него докато е време. По нищо не личи да са нормални взаимоотношения това, което описваш. Ще те направи нещастна, а изборът е само твой.
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 92962370cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всички имаме различни лица. Всеки от нас си има и добри и лоши страни. Проблема е, че не ти се иска да приемеш недостатъците му и така да обичаш не само хубавата му страна, но и него самия такъв какъвто е. Ако го приемаше, щеше да му се поводиш по акъла известно време и да му намериш цаката. Вслушайте се един в друг, проявете търпение и разбиране. Естествено, ако не е двустранно, няма голям смисъл.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e8332ffa67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Токсична връзка, туй то! Аз съм в същата ситуация, но имаме и дете.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1512dd7a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само аз ли се изсмях на

''Като казвам малки лъжи имам в предвид момичета в телефона му написани с мъжки имена, за които имаше обяснение. ''

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 486036deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Потърси в google-то „емоционална зависимост“ или „любовна зависимост“ и виж мнения на специалисти. Моето скромно мнение- и двамата имате еднаква отговорност за ситуацията. Нещата са непоправими, няма смисъл да се измъчвате заедно. Съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 590de2e8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Коментатори, вижте си двойните стандарти! Очевидно са предимно жени. Той, видиш ли бил насилник защото и крещял, но не я е ударил, а тя него - да. После- не е трудно да докараш един нормален мъж до постоянна нервност чрез постоянна ревност, обвинения, очевидно нарушаване на личното пространство чрез ровене в телефона, мрънкане, и какво ли не още. Това се нарича психически тормоз и е не по-малък от физическия. Той очевидно обича писалото горе неуверено пасивно-агресивно същество, щом му трае простотиите. Аз не бих... не знам къде пише, че си длъжен цял живот да се грижиш за личния комфорт на на някой, който те докарва до лудост всеки път. Още повече, че жените съзнателно си затварят очите, че при градацията на скандалите при мъжете има още една финална фаза - физическата атака, която чести при жените липсва и те никога не знаят кога да спрат, преди ад е станало късно. Както казва един ареликански комик - жените никога не питат как се стигнало да там, а даже и като те ухапе змия околните питат - какво стана? Дразни ли я, настъпи ли я? С две думи, от онова, което прочетох, мацката си е създала сама филма, сама си го е режисирала, и сега сама се чуди на реакцията на публиката. Жал ми е за младежа до нея.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 81c767772f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти нещо си се филмирала:)И жена ми някой път е така, но аз просто излизам за няколко часа навън за да ми мине- обикалям улиците и дишам дълбоко :)Чак е стигала до там, че да анализира кок гледам някой актриси, които разбираш ли, приличали на някоя, която харесвам

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 81c767772f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пок съм 7
Забравих и за телефона- винаги го оставям по определен начин и винаги разбирам, че се е ровила в него, след което е все сърдита за нещо!!! Откакто сме заедно съм и верен, но се чувствам перманентно виновен, като последно и заявих, че вече май е все тая дали ще и изневеря- поне обвиненията и да излязат верни:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5892bf0546
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живееш с боклук, честито
А не стига че е боклук, ами те лъже и манипулира
Па ти си седнала да му вярваш

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e455c780d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Лелее, толкова сходно с характера и държанието на моя годеник.
Това е много мъчително! Направо е ужас.
Отиди на психолог, мила. Най - малко, ще е по - добре от нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 183a8afe0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   не коментирам чувството, че не можеш да му имаш доверие - щом го изпитваш, значи има защо. но в частта за хистеричния и сприхав характер много ми прилича на съпруга ми, с когото не живея от няколко години. а защо не живея - именно затова. след 14 години подобни сцени започнах да развивам паник атаки. водили сме разговори - на който не му харесвало, знаел къде е вратата и от този сорт...не ме е удрял, но психическият тормоз води до подобен разпад и моят съвет е хубаво да си помислиш дали си струва и дете да създавате и да го обричаш да живее в такава среда. рано или късно вие ще се разделите и ще трябва сама да си гледаш детето. моят съпруг е много добър баща и не се държи детето ни така както с мен, въпреки че е свръх строг с нея и въпреки, че тя веднъж ме попита татко й дали я обича, защото не я гушка и не е мил с нея. но като изключим това, винаги е до нея, и с грижа и финансово и с мисъл за образованието й.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c963f4e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Щом след 7 години сте в това положение, как очакваш по-нататък да се подобри? Като не си щастлива в една връзка, по-добре е да я прекратиш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8810a3b04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе откъде ги намирате тия психари, че и ги търпите на всичкото отгоре. Що за глупост е това?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker