И сега какво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И сега какво
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1052 пъти
Здравейте,
Разбивали ли са ви някога сърцето. Вярвате ли, че идва момент, в който всички несподелени любови са били там, за да ви дадат урок и да оцените правилния най- накрая. Дали обаче хората се примиряват, в по- късен етап от живота си, с не толкова страстна тръпка, само защото биологичният часовник тик така. Ще се радвам на опита на хора, които са си мислили, че животът свършва след "голямата любов", а след нея идва дори още по- голяма и те кара да се смееш на това, което някога си наричал "любов". Постоянно слушам хора, които твърдят, че след като си раздавал себе си, се учиш да оценяваш тези, които се раздават за теб. Да, ама едно е да цениш, друго е сърцето ти да прескача всеки път като си с един човек, макар и да не прави нищо за теб. Къде е истината? В единия случай обичаш, в другия си обичан? Кое е истинското? Има ли в живота съответствие между хората, които обичаш и техните чувства към теб?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: efb6912ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За биологичния часовник не знам, не съм стигнал до там, но са ми разбивали сърцето и дълго мислех, че няма да има подобно като величина чувство. Не е така - срещаш хора, обичаш отново, но не работи както го описваш да дойде нещо толкова по-голямо, че да се смееш на миналото. Идва ново нещо и то си е само по себе си специално, не е сравнимо с другите. Друг човек обичаш, друга е динамиката. Не става така, като си обичал и след това само да оценяш чуждата обич и да и се радваш на топлината. Да виждаш опитите и старанието на другия много повече, но не би трябвало да си във връзки, в които само получаваш. Това със прескачането на сърцето се нарича влюбване, което е различно от обичане - едното е за малко, другото вечно. Абсолютно има съответствие между това да чувстваш и към теб да чувстват, може би просто още не ти се е случвало.
Ще стане!
S.A.D.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ee1f2bd5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам си жена. Не се напъвай толкоз над тия теми, жените не могат да обичат... Както сама казваш - търсите "тръпката", за повече нямате вътък. Аз съм се примирил, примири се и ти...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8b7ee891e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   2
То защото мъжете обичате-смях в залата

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 81edcfa22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1: "Не е така - срещаш хора, обичаш отново, ", "Това със прескачането на сърцето се нарича влюбване, което е различно от обичане - едното е за малко, другото вечно", интересно. Мисля, че не разбра авторката. По темата. Ако създадеш "хармония" с някой, няма нужда да се връщаш там където вече е станало ясно, че една ли ще създадеш хармония. От друга страна, според мене е ясно за всеки дали обича някого. Аз не знам дали е правилно да седим с ясното съзнание с някой, че той е любящия. Според мен, взаимност трябва да има. Не просто уважение, защото уважението го имаме към много хора. Но ако има действително силни чувства, дори и да не са както са били някога към някого, то мисля, че е достатъчно с влагането на грижи за човека до теб, да се заформи наистина здрава и истинска връзка. Според мен в такива теми и такива въпроси, често, просто искаме да чуем още веднъж това, което и сами знаем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker