Дали и тя има чувства- търся женската гледна точка:) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали и тя има чувства- търся женската гледна точка:)
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1691 пъти
Здравейте,
Пиша нова тема, тъй като старата ми “Дали ме харесва или си въобразявам”се изчерпа- просто действах и разбрах, че ме харесва!
Накратко от старата тема :

“накрая не издържах и разкрих, че съм влюбен в нея”

“Преди няколко дни я чух да казва, че била ""изпаднала в дупка" и не можела да се концентрира, както преди”

“тя първа потърси погледа ми - дори се обърна, защото беше с гръб към мен и директно ме погледна в очите и така минимум 10 секунди очи в очи. После едва ли не - извинявай, аз така си гледам! Ааа, даже каза, че не помни! Сега и пиша от време на време, но общи приказки и нищо по въпроса, че съм влюбен в нея- тя вече го знае. Странното е, че продължава да казва, че мъжът и не се вълнува от нея, и че не и пречи да си пишем! ”

“При последната ни среща започна да ми обяснява разни лични неща и също така ме пита дали съм се справил с чувствата си, тъй като тя била загрижена за мен и искала да съм добре! Отново ми каза, че за нея не било проблем да и звъня и пиша когато реша”

“Последният път ми каза, че едва ли не чака с нетърпение моите обаждания, тъй като и било приятно да си говорим! . ”

“тя ми каза, че иска да и пиша и звъня, тъй като не съм и бил безразличен и ме харесва като мъж, колега и т. н!!! Дори ми е предлагала да споделям с нея и ми е звъняла когато съм изнервен, ядосан и т. н. “

“Ту ми се струваше, че иска да се случи нещо между нас, ту ми се струваше, че и досаждам и не иска да ме вижда и чува. След като не разбрах какво точно иска, завърших с директно предложение за секс, което както и очаквах тя не прие. След това почти спрях да я търся, а тя май се разсърди, тъй като сигурно реши, че това е била единствената ми цел. След това си писахме и се чувахме още няколко пъти, но като се видим в общата компания си личи че е сърдита. Аз нямах никаква цел - просто и споделих за чувствата, а после всичко при мен излезе извън контрол и завърши с това предложение. За нея разбрах, че е доста силен характер и дори да има някакви чувства няма да го покаже по никакъв начин, което е най-добре, тъй като иначе може да стане лошо. Не знам какво очакваше тя - искаше да ме държи около себе си, въпреки, че знаеше за чувствата ми! ”


И сега въпросът ми към жените е:
Може ли жена, която се държи по този начин да няма никакви чувства към мен - дори нещо леко да и е трепнало? Не, че ще предприема нещо, но просто не мога да си обясня това държание и ми се иска да разбера дали моят анализ е верен? А анализът ми е, че при нея са се появили чувства и затова се отдръпна.
И двамата сме семейни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a6d5c64c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жената може да те е харесала, но тъй като сте семейни да има резерви. Второ, това, че си и предложил секс е било тъпо. Всеки мъж може да и предложи секс, с какво твоето предложение ще е по-различно от това на някой друг? С какво изпъкваш ти като личност? Не знам защо повечето мъже си мислят, че като изпраскат едно предложение за секс правят огромно впечатление, и трябва да се чувстваш поласкана. На днешно време поканата за секс не е кой знае какво чудо, просто някой го ползват като здравей. Трябва да изпъкнеш ти, с твоите качества, за да те пожелае. Направил си и впечатление, ама като си изпраскал тая покана, си станал като всеки друг, и съвсем нормално си и е помислила, че това е единствената ти цел, че всички твои думи са били сладки лъжи, за да те огрее. Не всички жени искат да си развалят семейството, може да те е харесала, но да има резерви спрямо твоите чувства. Пък и да е решила, че по-добре да не влиза в драми.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8fe6082844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Но това предложение дойде доста месеци след като и се обясних в любов след което рязко се отдръпнах.После тя ми предложи да си пишем и чуваме.Какво може да очаква една жена, когато знае, че даден мъж е влюбен в нея, но няма как да са заедно?!Да са просто приятели - дали е възможно, като допълнително - и двамата сме семейни.
А аз бях изпъкнал, като качества и личност още преди да и се обясня в любов , и явно затова искаше да съм около нея.Видимо и доставяше удоволствие да я ухажвам.А колкото и странно да звучи, аз не си и бях помислил за секс, но просто в един момент реших, че може би тя иска да има някакво такова продължение и чака аз да се сетя.
Моето беше някаква чиста любов - едва ли не платоническа, тъй като тя ми се струваше просто перфектна.Красива, чаровна, секси, интелигентна, мила, усмихната, позитивна, с една дума-уникална.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 40cec4c9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, като си семеен не се занимавай с чужди жени, първо - не е редно и второ ще си докараш неприятности.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: aae61f5eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   М. май си се правил на голям сваляч. Жената те е дапуснала малко по близо до себе си, била е в " дупка" а ти направо си поискал секс като от уличница. Няма жена която да не иска, има мъже които не могат да си поискат! И двамата сте семейни, ти какво повече и предложи, "любов"и като се прибереш при любимата казваш колко я обичаш. В една компания сте, значи се пишеш приятел на съпруга и, пък и обща работа. Тази жена май е на много по високо ниво от теб. Правилно те е отворила, иначе рискува да си развали семейството, заради човек който май не си струва. Сега като не ти е пуснала ще пиете бира с приятели и ще казваш каква ли. ва е! Реакция на неуспял сваляч. Научи си урока, задачи не ти се случи в твоето семейство. Жените са тези които избира с кого! Тази жена трябва да бяга от такива като теб, за теб е щяла да е поредната бройка,

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dcfee41e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да. Може. Приема те са приятел. Жените обичаме да въртим на пръста някой под ръка. Аз не съм го правила, но знам, че мои приятелки го правят.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c3d9b306de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автор
До 5
Коментар 3 е мой и там може да прочетеш, и малко да ти се изясни ситуацията.
Мили дами, какво ме направихте, нито съм сваляч, нито съм и предложил секс, като на уличница.Не тя, а аз я допуснах до душата си след като постъпи така с мен.За вас окей ли ще е да давате надежда на някой лудо влюбен във вас- ей така, просто да ви ухажва и да ви вдига самочувствието.Не познавам съпруга и , а също така през дългите години брак никога не съм си и помислял за изневяра.Авно наистина сърцето не пита, а сега повярвах и , че любовта си е направо болестно състояние.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8dc2dfffef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма. Иска да си вдига акциите, да я сваляш. Само си губиш времето, като гледам и разговорите ви са сбор от празни думи. Блокирай я. Не е единствената жена на планетата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: aae61f5eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравейте!
Този сайт е като книга за реалния живот, умеем да пишем, но не можем да четем, ако четем не го разбираме, и не си вадим поук.
Автор, не смяташ ли че година и половина две е страшно много време в писане и оплакване. И понеже ти анализираш постъпките на изгората си/ позволи да я нарича Героинята, како се изразяваш/, пропускаш коментарите които са ти писани или не ги разбираш. Аз само ще се опитам да анализирам написаното. А най малко познаваш Героинята, макар че ти е споделяла дори и интимни неща касаещи семейството и. Това е и грешка от нейна страна, защото се опитваш да използваш слабостите и. Няма лошо човек да е влюбен, без значение на годините, но любовтта е и уважение, отдаване и най важно да запазиш достойнството на партньора.
Изневеряващите мъж/жена/ могат да се издадат на 100% по наистина елементарни признака. Поведение, /ти си го описал точно/, смяна на гардероба, промяна на външния вид, еротично бельо / но което не ползваш в къщи/. И съмненията започват, докато не направиш фатална грешка, и всичко то се завърта на 180 градуса за миг.
Виждам по темите ти, че в периоди когато никой не ти е отговарял си си писал сам. Но не си забелязал, по точно не си познал Героинята, че е писала в твоята тема и ти в неята. Няма как да има 90 процента съвпадение / а и тя ти е писала, , дано ти си същия човек, , / За работата, ти и помагаш в някой работи, но не сте колеги /тя също го пише/, тя те кани на кафе с колегите и на саме, организира партита, извода ми е че ти работиш за нея и може би ти е шефка.
Да не се окаже че е с по добра визия, телосложение, образование и доходи от жената? Фаталната грешка че познава съпругата ти, и както пише/ но ти си го пропуснал/ тя я следи, както и теб, а не мъжът и. И ако не си го разбрал, всичко е само въпрос на време/ няма неразкрита изневяра/, а ти по добре го знаеш от опит. Закъкво съжаляваш съпруга и, любовника на жена ти да не би да те е съжаляваш? Едва ли.
Не си разбрал най важното към което се стремиш, а то е написано с големи, главни букви!!! Героинята има нормална щастлива връзка, и иска само емоционално сексуално преживяване, но ти пак си бил повече самовлюбен отколкото влюбен. Само погледите са ти останали, пък и колегите сигурно вече знаят/ да ме извиняват инвалидите/ нали не работите със слепи и глухи.
Семейните жени които искат да си запазят семейството, кариерата си, сигурността си, дори крехката хармония която са си създали в семейството се плащат от прекалено влюбени мъже. Изневярата е тайна, споделена между двама души, от които единият е вече предател. зЗатова се е отдръпнала за известно време. При тебе е само въпрос кога, и колко хора ще завлечеш към дъното.
Незнам дали съм прав, но това е само малка част която анализирам, ако поне 50% е така се замисли сериозни как продължаваш, иначе пак ще сменяш гардероба.
Героинята може би все още чете твоите теми и ти нейните, ако не го обсъдете откровено и се разберете кой какво иска, и доколко е съгласен да рискува.
Извинение за нежната половина, че с правото казват че някой мъже не струват, пък колкото и добре да изглеждат.
Успех и на двама ви!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6906ab0c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9
Доста си си поиграл с анализа, но за съжаление не е верен.
1.Никакви нейни слабости не използвам- по скоро тя знае доста неща за мен.
2.Да, влюбен съм и съм запазил достойнството и на 100%
3.Смяната на гардероба съвпадна с повишаване на доходите ми, а и никъде не съм писал, че използвам еротично бельо!
4.Анализирах тази, която ми беше писала в темата и 99.9% не е тя.
5.Да, това за визия и телосложение е индивидуално и различните мъже харесват различни жени.
6.Нито работим заедно, нито ми е шефка.
7.Няма нормална щастлива връзка- ако имаше такава щях да съм грубо отрязан и това може би щеше да е много по-добър вариант за мен.
А за това, че не струвам не знам как да ти отговоря, тъй като жените с които съм спал са по-малко от пръстите на едната ми ръка, а през годините са ми се натискали повече от колкото са ми пръстите на двете ми ръце!А по време на дългогодишния ми брак не съм бил с друга жена освен съпругата ми, въпреки изневярата и!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker