Трета световна война??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трета световна война???
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4755 пъти
Хора, кажете ми какво мислите по въпроса за започващата война, защото очевидно е че такава ще има. Напоследък навсякъде се пише за това и мен, честно казано, много ме е страх, тъй като не съм живяла по време на война. Ванга е предсказала, че ТСВ ще започне от Сирия, и че ще свърши 2014. Но почти цяла Европа ще бъде обезлюдена. Ще бъде използвано атомно оръжие, от което много хора ще пострадат. Аз съм убедена, че войната ще започне едиснтвено ако САЩ се намесят, а това със сигурност ще стане. Какво ще се случи според вас? Какви би били последствията за България при евентуално започване на войната?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1236e14562
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понеже виждам, че много се впрягаш като чуеш предсказание: Ванга беше предсказала, че България ще се оправи, когато Сирия падне.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 97ab78ee8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, нищо сериозно няма да стане за нас конкретно. Знаеш ли колко пъти са предсказвали подобни неща? И за Сърбия, и за Афганистан, и за Ирак и за кой ли не. Просто някои хора ще направят малко парички от цялата работа, на гърба на доста невинни жертви. Също ще има осъден вероятно на смърт диктатор и негови поддръжници и това е всичко. Нищо особено.

Колкото до паричките те ще дойдат от продажба на оръжия. После като се вземе държавната власт, ще започнат да снабдяват местните кюрди с оръжия, за да държат Ердоган в шах. В същото време ще си разположат бази в Сирия и ще си намерят причина да ударят Иран. Основната цел е да си осигурят безпроблемен транспорт на афганския хероин до Европа, който минава точно през Иран и Турция. Между другото този хероин генерира 600 млрд долара приходи всяка година. За толкова пари мислиш ли, че няма да се намерят болни мозъци, готови да поизтрепят малко народ? Като добавим приходите от оръжията и от завладените ирански петролни кладенци (Иран е един от най-големите производители на нефт) цифрата става баснословна. Говорим за трилиони долари приходи всяка година.

Отделно само погледни колко процента от БВП на САЩ се пада на военната индустрия. Прибави и косвените ползи за икономиката и тогава ще разбереш, че ако САЩ не е перманентно във война, икономиката и ще се срине със земята само за няколко години. Затова постоянно се търси повод за война с почти целия Близък Изток и със Северна Корея.

Всичко е много просто - някои хора с това си изкарват хляба. Както майка ти и баща ти ходят на работа, за да изкарат парички, така и тези чичковци изкарват парички. Разликата е, че техният начин е малко по-неморален и че изкарват малко повече от нас, обикновените хора.

vova4ka

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3de459a932
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Навсякъде го пишат ли? Аз пък не бях го чувал преди да го напишеш - явно не е навсякъде. Някои хора се хранят с чуждия страх и мъка. Тези хора описват Трета световна война с такива детайли, че да се вцепениш от ужас. Не им вярвай, а се научи да вярваш само на това, което виждаш с очите и с ума си. Остави на тях да "свършват" света и да обезлюдяват Европа, защото само това си могат. Ами ако аз ти кажа, че САЩ ще изчезне от картата на света до края на 2015-та година? Ти ще празнуваш ли, че ще бъдат прекратени военните интервенции за щяло и нещяло (дрога и нефт) по света? Или може би на секундата ще затъгуваш за тях? А всъщност реакцията ти за момента трябва да е пълно безразличие към казаното, защото няма как да знаеш колко прав съм аз - така, както не го знаеш и за тях.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 501c1d1a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Войната ще започне, ако Америка ни се впрягат още. Те не осъзнават просто, че ако направят война и ако се намесят ще загинат много повече войници отколкото сирийци. Правят го заради петрола това е без спорно. В Египет също загинаха жертви, но те не се намесиха и толкова кръвопролития имаше. В Турция Реджеп Ердуган като използваше там някакви си газови бутилки казаха ли му нещо не. Ся защото Сирия имат петрол и дай да идем да ги изпотрепем. Те ще фалират, ако не източват. И само молят другите държави да ги подкрепят искаха гръцки и румънски офицери защото нямаше кой друг да им се вържи и да им изпрати. Турция въвлякоха, Франция е прекалиха. Няма да им отстъпим (руснак съм познавам генералите). Тоя Обама много се отваря нещо. Когато са разговаряли с президента ни той (нашия) го е питал дали са готови да си унищожат всички атомни бомби, а той тъпака му е казал ние първо чакаме вие да ги гръмнете бомбите и после сме ние. И виж какъв е нахален когато се събираха в Санкт Петербург и генерала беше там със сина си - Алексей ония Обама тръгнал да му говори глупости да убедил баща му да са с тях. Сега му цитирам думите на български: "Е това като ми го изтърси направо му се изсмях в лицето. И му казах да не зеят много, защото, ако американски офицер стъпи в Дамаск лично тате ще нареди да се стреля по Вашингтон за това да внимават много какви ги вършат набързо ще си ги пратим обратно. " То си е вярно де от къде на къде той си мисли, че Алексей като е само на 19 години ще му втълпява глупости ли? Оле боже та той от както се помни са го обучавали за генерал черен колан има по тае куон до (не знам така ли се пише) може да го натупа без проблем. После генерал Владимир му е казал да не говори, защото са им на няколко ракети и ако пак го заговори на сина му за каквото и да е било цялата армия на парчета ще ги направят (американската). И тоя Обама му е викал ти така говориш защото ся сме в Русия и навсякъде си заобиколен от руски офицери, ама ако сме в Америка ще имаш ли смелостта да ми го кажеш това. Замълчали са си тука нямало е смисъл да спорят с него. Да не се отказват, но и ние няма прекалиха просто писна му и на президента и на генерала да се занимават с глупостите им. Ирак, Афганистан, Иран сега Сирия е край. То първо мислехме Израел да го отнесе всичко, ама ся няма те ще си го получат. Като толкова искат петрол да си източат техния нали само се хвали Обама, че в Тексас имат 4-5 кладенеца запечатани да ги източат и да млъкнат.

Вие и Турция по-добре мислете как да се оправите с сирийците, който идват към вас (не знам как се наричаха) пък войната, ако запазите неутралитет ви гарантираме, че няма да стреляме срещу вас. Но не заради братски отношения, а заради друга причина. За Ванга тя не е правела такова предсказание казала е само, че ще има трета световна война и че Сирия и Сащ ще са замесени нищо повече. Американците да ни се отварят още пък ще видим. Те за това само се правят и молят другите да се присъединят към тях, защото нямат техника, а пък ние кой сме молели никой. Даже Китай искаха да пратят кораби техни в средиземно море, президента им каза, ако толкова искат да пратят, ама генерала не им даде, не искат да ги намесват и тях. И от Иран не са искали нищо, ама те са се напънали да им помагат и са им дали да пратят малко колкото да не е без нищо. Гледаме възможно най-малко държави да намесваме, а те правят обратното. Ето например виновни за това, че Сирия използва оръжие нека кажа не химическо безобидно (не знам така ли се пише) са обединените арабски емирства, защото те са ги ръчкали (така да кажа) да не се дават на гражданите, а после си затвориха границата и не дадоха на сирийците да влязат. Те нямат обща граница със Сирия, ама нали ги свързват там Оман, Катар и още една страна беше. Сега генерала и президента ни са им дала три възможности и те сами да избират как да постъпят:
1. Да се включат от тяхна страна, в случай, че Америка наистина атакуват.
2. Да им пратя средства (пари) за да ги дадат на страните, в който има сирийци избягали от Сирия, ама държавите не трябва да са във вашия съюз на Европа.
3. Да си отворят границата и да вземат сирийците.

Ся на 12 трябва да ни кажат какво са избрали. Сигурно границата ще си отворят. Да ви питам това излъчиха ли го по вашите новини, защото емирствата са платили на медиите да не казват, че са замесени - само да се излъчва в държавите, който знаят (при нас - Русия, Сащ, Сирия, Турция и така... ) даже може и там да не го дават това.




graf Dakula

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c7c108550
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здр graf Dakula,
интересно ми е това, което пишеш.
Много се радвам, че ако запазим неутралитет няма да стреляте по нас. Дано наистина да запазим. Искам да те попитам какво ще рече това "Но не заради братски отношения, а заради друга причина. " - коя е тази причина, би ли я разяснил по - подробно. Ако не желаеш (не е подходящо да се каже), няма проблем, няма да се обидя. Ако все пак решиш да споделиш, благодаря ти предварително.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0fa155c231
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Как така ще започне световна война и ще свърши за една година? нали сега сме 2013 год?
Ванга е била феномен, но тя нали предсказа, че идва и краят на света? или предпоставката за края. Е както виждаш, още си го има тоя свят, така че мисля, че ще оцелеем.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 501c1d1a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Привет и на теб №5
Разбира се, че ако запазите неутралитет една ракета няма да дойде към вас. Не знам какъв е смисъла да стреляме срещу държава, която няма нищо общо. И на нас не ни се занимава, ама оная Обама нещо си го търси този път. Когато се е опитал да убеди сина на генерала - нали Алексей (приятели сме с него) да говори с баща му да са на тяхна страна все едно му е казал кажи на баща ти да отидем да източим петрола на Сирия и да си ходим след това. Те и Ирак обещаха, че ще я оправят, ама какво стана оставиха ги и пак Афганистан.

Колкото до причината има много не е само една. Първо децата на Алексей (казах кое е момчето вече) са наполовина българи майка им е българка. Те са близнаци момчета още са малки едва на седмица и половина мислиш ли, че ще стрелят по втората им родина така да кажа. Другите причини не са много за казване както и да е... :)



graf Dakula

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4be97dc70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от номер5: graf Dakula, мерси за бързия отговор. Щом са преди седмица и половина значи са зодия Дева :)) Честито! Да са ви живи и здрави!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 501c1d1a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Само да кажа във всички сайтове, който пиша се получава така. Влизам не само в този български сайт, а и в още доста английски, немски, френски, испански, гръцки, японски. И навсякъде все това ме питат какво ще правим, какви оръжия ще използваме, ще стреляме ли срещу тяхната държава. Казвам ви не мога да говоря от името на генералите, но последно Алексей така ми каза България няма да я стрелят и изглежда е категоричен. Всички ме питат от къде им знам езиците толкова добре (знам български, английски, немски, френски, испански, японски и още уча два езика) не знам как така вие не ме питахте.

Какво означава "зодия Дева" нещо не го разбрах това. Ама повечето неща не ги разбирам все забравям думите два часа мислих какво ли може да е това "Здр" и после се сетих, че е нещо съкратено от здравей най-вероятно.

Благодаря, но децата не са мой. Аз само ще бъда техен... (пак забравих ех) абе когато нали се кръщават и този, който им е такъв. Нищо ще се сетя.

А и със сигурност обърках нещо покрай падежите и там времето, ама докато свикна до сега писах на английски. И навсякъде все едно и също. Чудя се защо във всички сайтове говорят за войната, а само в руските сайтове не казват нищо.




graf Dakula

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ff73fbd4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   нашите политици са национални предатели и заедно с плевнениев трябва да бъдат осъдени на смърт

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7b073cc35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен, ако стане война няма да бъде обезлюден целия свят, защото не са толкова тъпи, че да се избият така. Американците, ако използват атомно оръжение върху Русия, след това като бумеранг ще се върне и на тях. В момента обаче САЩ се бърка прекалено много тук на балканите. От НАТО си правят безплатно обученията и ни лъжат, че Русия ще ни нападне, което е невъзможно да се случи, ако не ги предизвикаме по някакъв начин. САЩ точно това правят. Настройват ни и чакат да стане БУМ и да се изнижат тихичко. Само и само да си продават тъпите оръжия, не ги интересува, че другите държави страдат от тези недомислени тяхни действия. А нашите политици от Герб са такива мушмороци, не е истина. Сега хитрите гърци ще се измъкнат от ЕС, а ние ще се бутаме там. А защо не зададат този въпрос "Защо нашите заплати са най-ниски от целия ЕС, дори сърбите имат двойно по-големи? ! " Ами не! Няма да питат, защото са будалца, които само мислят за собственото си охолство, не за народа. Щеше да е съвсем друго, ако правителството, което е на власт е на страната на Русия, а не на ония скапани американци, извинявам се за думата! Тъпанари! Ще ходим после от България ще бягаме към Америка, заради немотията! На пук на тях аз ще си остана в България, няма значение
дали ще умирам от глад!
Това е! Ако стане война, просто ние ще пострадаме първи, защото винаги ни набутват където им скимне! Светът обаче няма да обезлюдее, и нашата държава няма, но очевидно ще идва жертви както при всяка война, колкото и да не искаме, ние сами си го правим!!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9c2aa5374e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Видяхте ли, че нищо не стана? Вече е 2015 и не стана нищо. Но все пак все още се говори за война :( но 100 процента няма да стане. Щом се говори от 3 или 3 години за тази война тя не стана така или иначе. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker